inşallah en güzel haberler alırsın inanıyorum
dualarımız seninle
izimde 7 ocakta daha çok var kısss
valla bilmiyorum 1 ay sonra gel dedi özel hastaneye gidiyorum doktorumdan da şimdilik memnunum
KızlarSiz Çin takvimine inanıyor musunuz...
Ay inansam mı bilemedim..ilk yavrum erkek...bu takvime gore karnındaki kiz çıkıyor...walla ben öyle şeylere çok inanmıyorum ama :)) bellide olmaz tabiii
Ay inansam mı bilemedim..ilk yavrum erkek...bu takvime gore karnındaki kiz çıkıyor...
kızlar bu arada bizimkinin ensesi 2,35 çıktı sizinkilerden kalın gibi ama dr normal dedi yine de şaşırdım sizce?_
kıslar ben bugun ikili tarama testi için gidicem doktora ama cok korkuyorum..nasıl yapacaklar nasıl olacak falan falan derken akşam uyku girmedi gözüme....:18: :18: :18: :18: :18: destek bekliyorum hanımlar :)
benimde kanamam yok canim ama önlem almak icin verio doktorlar agrim var sadece proluton diede bi igne yemistim.. günde 3 tane aliyorum sabah öglen aksam bi anda sersemlik yapio uyku nerde olursam uyuyasim gelio engelliyemiorum :) sende yan etki yapiomu sen ne kadr aliyosun
Ali benim rahmetli babamin adı,benimde oğlum olursa ilk adı Ali olcak Ali batur da cok güzel olur bakarsın bende koyarım,kime kısmetse
Benimde eşimin dedesinin ismi Ali. O yüzden istiyoruz. Oğluşumuz olursa ikimizinkide Ali Batur olsun ne güzel olur
canım rahat olmaya çalış kötü şeyler getirme aklına..ben de bi gece önce hiç uyuyamamıştım sagsalim atlattık. Kan sonucunu p.tesi alcaz içim rahat aslında unutma senin stresin bebişi etkiliyo..dua et hiç bi şy olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?