2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba kızlar salı gunu 11+ 4 tum bende ıkılı test yaptrdım,ense kalınlıgı 0.80 mm cıktı burnu 1.9 mm ,sonra kan verdım,bugun ogrendım sukur ıyı cıktı sonuclar,
bangbang benım ılk cocugumda 2.2 mm cıkmıstı nse kalınlıgı korkmustum ama ıkılı test ıyı gelmıstı,2.5 a kadar normal takma,

umarım bebıslerımız saglıkla gelırler

ayyy kızlar bugün çok kötüydüm yaa,halsizzlik,başağrısı mahvoldum walla
sanki gözlerimin üstünde fil oturuyo,oysaki sabah çok keyifli kalmıştım neden böyle oldu anlamadım :S
giripte bi kelime yazamadım şuraya ...
bu bebişler ne hale getirdi bizi yaa :)))

inşallah en güzel haberler alırsın inanıyorum
dualarımız seninle
izimde 7 ocakta daha çok var kısss

sağol canım yaa valla çok özledim minik meleğimi rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin biz yarın 11+3 oluyoruz

valla bilmiyorum 1 ay sonra gel dedi özel hastaneye gidiyorum doktorumdan da şimdilik memnunum

benim doktorumda öyle cnm,ayda bir şimdilik 9+6 yız bizde 7 ocakta randevumuz,bende görmek için sabırsızlanıyrum,en son gördüğümde bişeye benzemiyodu şimdi baya bi şekil almıştır,gün sayıyorum walla :)

kızlar bu arada bizimkinin ensesi 2,35 çıktı sizinkilerden kalın gibi ama dr normal dedi yine de şaşırdım sizce?_

Benim ikili testim 13+2 de yapıldı ve bebeğimin ense kalınlığı 2,5 mm çıktı. Kan sonuçlarım çok güzel geldi. Doktorumda ikili testimi yapan riskli gebelik uzmanı da 3lü ve 4 lü teste gerek duymadı. 3 mm ye kadar normal.

Ve bir bilgi daha. Bebeğin ense kalınlığı haftası büyüdükçe artıyor sabit kalmıyor.

kıslar ben bugun ikili tarama testi için gidicem doktora ama cok korkuyorum..nasıl yapacaklar nasıl olacak falan falan derken akşam uyku girmedi gözüme....:18: :18: :18: :18: :18: destek bekliyorum hanımlar :)

kıslar ben bugun ikili tarama testi için gidicem doktora ama cok korkuyorum..nasıl yapacaklar nasıl olacak falan falan derken akşam uyku girmedi gözüme....:18: :18: :18: :18: :18: destek bekliyorum hanımlar :)

canım rahat olmaya çalış kötü şeyler getirme aklına..ben de bi gece önce hiç uyuyamamıştım sagsalim atlattık. kan sonucunu p.tesi alcaz içim rahat aslında unutma senin stresin bebişi etkiliyo..dua et hiç bi şy olmaz inşallah

ben günde 3 tane hap günde 2 ampulde iğne kullanıyodum dün kendi doktoruma gittim anlattım düşüşümü falan.ultrasonda baktı kesede bi sorun gözükmüyo rahim ağzında kapalı düşük riski gibi bişey yok dedi. ama günde bi tane hapa devammış. ilişki yasak dedi. e düşük riski yoksa niye ilişki yasak ki? kociş anlam veremedi :)

Ali benim rahmetli babamin adı,benimde oğlum olursa ilk adı Ali olcak Ali batur da cok güzel olur bakarsın bende koyarım,kime kısmetse

Benimde eşimin dedesinin ismi Ali. O yüzden istiyoruz. Oğluşumuz olursa ikimizinkide Ali Batur olsun ne güzel olur

wauuu... Ali'ler artıyo galibaaa
bizim de babamızın babasının adı Ali, annemizin babasının adı Aydın olduğundan.... Ali Aydın CURA olucak eğer minik meleğimiz erkekse... Allah izin verirse böyle düşünüyoruz...

Son düzenleme:
günaydınlar. gene mide bulantıları

bu arada bugün de rahime doğru bir sancım var. çok mu nazlıyım ya ufff.

hala mide bulantıları devam eden var mı benim gibi

günaydın kızlar. yaaa ben 10 ocakta doktora gidicem ama sabredemiyorum. cinsiyetini söyleyeceğini bilsem 31 aralıkta gidicem. belki eşime yılbaşı hediyesi veririm diye. ama bir yandanda sabredeyim diyorum. kararsız kaldım yaaa.

hep dua ediyorum canım inşallah hayırlısı olacak :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…