2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
:119:herkese gunaydin:119:
:119:hayirli cumalar hepimizee:119:
bu mubarek gunde tum hayirli dualarimiz kabul olsun insallah

kıslar ben bugun ikili tarama testi için gidicem doktora ama cok korkuyorum..nasıl yapacaklar nasıl olacak falan falan derken akşam uyku girmedi gözüme....:18: :18: :18: :18: :18: destek bekliyorum hanımlar :)

canım hiç merak etme keyifli geçecek inşaallah, ultrasonla bakıyorlar normaldekinden ne farkı var bilmiyorum bir de kan veriyorsun zaten ultrasonda sorun yoksa %90 kanda da çıkmaz diyorlar, bebişini izlemenin keyfini çıkar, çok tatlı oluyorlar hareketlenmeye başlayınca

haklısın canım yaaa :):) bebişimi çok merak ediyorum büyüdümü acama 2 haftadır görmüyorum :) ösledim valla :) :::::::::)inşallah sorun çıkmaz

pruluton muydu ignen canim kac mg lik ti ampuller ben 500mg haftada 2 tane yiyorum progestan hapida biraktirdi

Kızlar günaydın hayırlı cumalar 2012 yılının son cuması koca bi yılı devirdik bize en güzel yılbaşı hediyesi bebeklerimiz onlarla giricez nasip olursa 2013 e ne mucize bişey allah tüm dileklerinizi kabul etsin gönlünüzden geçenler biri bir olsun

Günaydın kızlar geçenlerde doktora gittiğimde doktor 20 gün sonra gel demişti,bende cinsiyetini öğrenmek garanti olsun diye 25 gün sonrası için randevu aldım,3 ocakta değil 8 ocak ta gideceğim yani.İkili test yapılır heralde. Doktorun gel dediği tarihte 12+3 olacağım, benim randevu aldığım tarihtede 13+0 olacağım,geç olmaz değilmi?

Ulen kim bulastirdiysa bu gribi bi hafta circir olsunnn.

ne guzel dua etmissin amiiinnnn rabbim kabul etsin insalllaaahhh

Dün güZel rüya görüyorum dedim bu rüyaların en kötüsünü gördüm uyandım kalbim ağrıyordu o kadar canım acımış yani çok ağladım. Rüyamda kanlar içinde bebeğim elime düştü büsbütün kaybettim onu Rabbim hayırlara çıkarsın. Arkadaşlar lütfen bizim için dua okuyun 1 saat sonra doktora gidicez herşey yolunda olmuş olsun ne olur. Rüya beni çok sarstı Rabbim hepimizin bebeklerini biZlere bağışlasın inşallah .

günaydın herkese,umarım bugün haftanın son günüdür..öyle umuyorum çünkü her cts için çalışcak mıyız çalışmıcak mıyız stresi insanı deli ediyor...bu arada izmire hava kapalı..yağmurlar geliyor sanırım :)sen haftaiçi günlük güneşlik ol h.sonu yağur yağ..bir izmir klasiği işte :)

Aminnn canım inşallah . Güzel dileklerin için teşekkürler ağzına sağlık.

kızlar eminmisiniz ali koymak istediğinize :) benim oğlumun adı ali babamın adı ali ablamın oğlunun adıda ali kuzenimin oğlunun adıda ali bu arada kayın pederin adıda ali aliler aksi dikkafa ve çok hareketli oluyolar en azından bizdekiler öyle fırlamalıklarından yaka silkiyoruz ama hepside çok sevecen ve çok merhametliler yani 2 kere düşünün ali koyacaksanız :)

kalbini kötüye yorma adı üstünde kabus bende çok görüyorum demiştim burda rahatla kontrolde iyi bebekte bizde okuruz ama sende içinden hep bildiğin duaları oku rahatlarsın bebeğini gördüğünde de dahada rahatlarsın

Ali çok güzel bir isim anlamıda yüce ve ulu demek. ayrıca biliyorsunuzdur hz. Ali'ye ismini veren Peygamber Efendimiz çok güzel bence. hatta bende oğlum olursa adını Cem Ali koymak istiyorum:)

Gebe kadınlar fıstıktan uzak durmalı
Amerikalı araştırmacılar, fıstığa karşı kalıtımsal alerji riski bulunan hamile kadınların fıstık yememeleri sakıncalı olduğunu bildirdi. Çocuklarda fıstığa karşı alerji riskinin giderek daha çok görüldüğü, bunun da fıstık alerjisi bulunan veya fıstığa karşı kalıtımsal alerji riski taşıyan hamile kadınların fıstık yemesinden kaynaklandığı belirtildi.

Alerji ve astım

Fıstık alerjisinin çok yaygın görülmediği, ancak öldürücü olabildiği biliniyor. ABD’de tıbbi bir araştırma merkezinde, 1989 yılından beri fıstık alerjisi vakalarının üçe katlandığı belirlendi. 1994-1996 yılları arasında doğan bin 246 bebek üzerinde yapılan fıstık alerjisi testinde, bebeklerin yüzde 3.3′ünde fıstık alerjisi saptandı. 1989 yılındaki araştırmada ise fıstığa karşı alerji gösteren çocukların oranı 1.1 olarak belirlendi. Fıstık alerji testinde pozitif sonuç ortaya koyan çocuklarda, genetik olarak alerji ve astım rahatsızlıklarına yakalanma riskinin yüksek seyrettiği gözlendi.Emzirirken dikkat

Test sonucu pozitif çıkan çocukların yarısında kalıtımsal astım riski, tamamına yakınında ise kalıtımsal egzama riski bulunduğu belirlendi. Journal of Allergy and Clinical Immunology adlı dergide yer alan araştırma raporunda, kalıtımsal fıstık alerjisi riski taşıyan hamile kadınlara, bebeği emzirme dönemi de dâhil fıstık yememeleri salık veriliyor.

Gebe kadınlar fıstıktan uzak durmalı

pruluton muydu ignen canim kac mg lik ti ampuller ben 500mg haftada 2 tane yiyorum progestan hapida biraktirdi

iğne de progestandı hapta canım. iğneler 50 mg dı. bi kerede iki ampul vuruyolardı. yani günde 100 mg iğne 600 mg haptı ama şimdi sadece 200 mg alıyomda yan etkilerinden kurtuldum biraz. sen niçin kullanıyodun kötü bişey yok demi Allah korusun

canım içini ferah tut ruyalar tersine çıkar biz bilinç altında hep bişey olacak korkusu ile yaşadığımız için bu tarz rüyalar görüyoruz eminim seninde bebğinin de hiç bi sorunu yoktur bunu canı gönülden hissediyorum biliyosun bizim hislerimiz kendi üzerimizdekiler hariç başkaları için kalp gözümüz daha açık olduğundan çıkar ben sizde hiç bir sorun olmıyacağını biliyorum rahat ol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…