kıslar ben bugun ikili tarama testi için gidicem doktora ama cok korkuyorum..nasıl yapacaklar nasıl olacak falan falan derken akşam uyku girmedi gözüme....:18: :18: :18: :18: :18: destek bekliyorum hanımlar :)
canım hiç merak etme keyifli geçecek inşaallah, ultrasonla bakıyorlar normaldekinden ne farkı var bilmiyorum bir de kan veriyorsun zaten ultrasonda sorun yoksa %90 kanda da çıkmaz diyorlar, bebişini izlemenin keyfini çıkar, çok tatlı oluyorlar hareketlenmeye başlayınca
:119:herkese gunaydin:119:
:119:hayirli cumalar hepimizee:119:
Bu mubarek gunde tum hayirli dualarimiz kabul olsun insallah
haklısın canım yaaa :):) bebişimi çok merak ediyorum büyüdümü acama 2 haftadır görmüyorum :) ösledim valla :) :::::::::)inşallah sorun çıkmaz
ben günde 3 tane hap günde 2 ampulde iğne kullanıyodum dün kendi doktoruma gittim anlattım düşüşümü falan.ultrasonda baktı kesede bi sorun gözükmüyo rahim ağzında kapalı düşük riski gibi bişey yok dedi. ama günde bi tane hapa devammış. ilişki yasak dedi. e düşük riski yoksa niye ilişki yasak ki? kociş anlam veremedi :)
Kızlar günaydın hayırlı cumalar 2012 yılının son cuması koca bi yılı devirdik bize en güzel yılbaşı hediyesi bebeklerimiz onlarla giricez nasip olursa 2013 e ne mucize bişey allah tüm dileklerinizi kabul etsin gönlünüzden geçenler biri bir olsun
Kızlar günaydın hayırlı cumalar 2012 yılının son cuması koca bi yılı devirdik bize en güzel yılbaşı hediyesi bebeklerimiz onlarla giricez nasip olursa 2013 e ne mucize bişey allah tüm dileklerinizi kabul etsin gönlünüzden geçenler biri bir olsun
wauuu... Ali'ler artıyo galibaaa
bizim de babamızın babasının adı Ali, annemizin babasının adı Aydın olduğundan.... Ali Aydın CURA olucak eğer minik meleğimiz erkekse... Allah izin verirse böyle düşünüyoruz...
dün güzel rüya görüyorum dedim bu rüyaların en kötüsünü gördüm uyandım kalbim ağrıyordu o kadar canım acımış yani çok ağladım. Rüyamda kanlar içinde bebeğim elime düştü büsbütün kaybettim onu rabbim hayırlara çıkarsın. Arkadaşlar lütfen bizim için dua okuyun 1 saat sonra doktora gidicez herşey yolunda olmuş olsun ne olur. Rüya beni çok sarstı rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah .
Dün güZel rüya görüyorum dedim bu rüyaların en kötüsünü gördüm uyandım kalbim ağrıyordu o kadar canım acımış yani çok ağladım. Rüyamda kanlar içinde bebeğim elime düştü büsbütün kaybettim onu Rabbim hayırlara çıkarsın. Arkadaşlar lütfen bizim için dua okuyun 1 saat sonra doktora gidicez herşey yolunda olmuş olsun ne olur. Rüya beni çok sarstı Rabbim hepimizin bebeklerini biZlere bağışlasın inşallah .[/
canım kalbini ferah tut iyi düşün iyiyi çağır :) bende bugun doktora gidicem tüm gece kabuslar gördüm çığlıklarla uyandım.bilinçaltına negatif şeyler koyuyoruz ondan oluyor böyle şeyler...... herşey yolunda gider inşallah iyi haber bekliyoruz canım :)
kızlar eminmisiniz ali koymak istediğinize :) benim oğlumun adı ali babamın adı ali ablamın oğlunun adıda ali kuzenimin oğlunun adıda ali bu arada kayın pederin adıda ali aliler aksi dikkafa ve çok hareketli oluyolar en azından bizdekiler öyle fırlamalıklarından yaka silkiyoruz ama hepside çok sevecen ve çok merhametliler yani 2 kere düşünün ali koyacaksanız :)
pruluton muydu ignen canim kac mg lik ti ampuller ben 500mg haftada 2 tane yiyorum progestan hapida biraktirdi
Dün güZel rüya görüyorum dedim bu rüyaların en kötüsünü gördüm uyandım kalbim ağrıyordu o kadar canım acımış yani çok ağladım. Rüyamda kanlar içinde bebeğim elime düştü büsbütün kaybettim onu Rabbim hayırlara çıkarsın. Arkadaşlar lütfen bizim için dua okuyun 1 saat sonra doktora gidicez herşey yolunda olmuş olsun ne olur. Rüya beni çok sarstı Rabbim hepimizin bebeklerini biZlere bağışlasın inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?