2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım inş. güzel haberlerle dönecen rüya görmenin nedeni de bugün doktora gitmendir ben de doktora gitmeden önceki gece uyuyamıyorum uyusamda saçma rüyalar görüyorum bilinçaltından kaynaklanıyo bu durum hadi bakalım seni bekliyoruz

canım ben de progestan kullanıyom gebeliği öğrendiğim ilk günden beri günde 2 tane alıyom progestan 200 lük olandan ama yanetkileri beni mahvediyo acaba ne zaman bırakırz bu ilacı ben bugün 11. haftama girdim

benim de eşimin adı ali bazen iyi oluyo bazen de kötü oluyo ama galiba bu ara kötü üzüyo beni

canım ben de progestan kullanıyom gebeliği öğrendiğim ilk günden beri günde 2 tane alıyom progestan 200 lük olandan ama yanetkileri beni mahvediyo acaba ne zaman bırakırz bu ilacı ben bugün 11. haftama girdim

hiç bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi inan bende 10+4 üm pek fark yok aramızda ama 12 de bıraktırır heralde inşaallah

bende ilk öğrendiğim günden beri kullanıyorum günde 3 dozla başladım hemde 200mg. ama 1 aydır 100mg ve 2 doz alıyorum. son kontrolümde bir kutu daha verdi ve artık bundan sonra kullanma dedi. yani 10 gün sonra falan bitiyor benim progestan ve coraspin kullanmayacağım artık. seninde 2 haftaya kadar sonlandırır muhtemelen.

kıssssslarrrrrrrrrrr
günaydın ne güzel bi gün değilmi
akşama bi arkadaşın kınası varyemekliiiiiii
değişiklik olcak yarında düğün var kurtlarımı dökerken çocuğu nereye bağlasam :)))

kızlar ben de sanırım dün yediğim rus salatasından zehirlendim, daha önce biliyordum mayonez yememek gerektiğini ama yemeği görünce birden aklımdan çıktı hatta başka birşeyden mi biraz salata falan yemiştim- zehirlendim diye düşündüm taa ki gece aklıma geldi, biraz araştırdım son kullanma tarihi 1-2 gün bile geçse hiçbir gıdayı yemeyin yazıyor,

senakpc çok güzel şeyler olacak allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
ne güzel kızlarımızın çoğu 2li tarama testlerini yapıp rahatlamışlar oh okurken ben de rahatladım darısı benim ve benim gibi daha testi yapacak olan arkadaşlarn başına inş. bizde güzel haberlerle geliriz ben de 8 ocak gibi gitmeyi düşünüyorum o zaman 11+5 olur

hiç bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi inan bende 10+4 üm pek fark yok aramızda ama 12 de bıraktırır heralde inşaallah

canım aramızda 3 gün var ben de bi terslik olmazsa 11+5 te giderim tarama testi için sen ne zaman gitcen bi de progestanı niye verdi doktorun ben daha önce 2 düşük yaşadığm için şu an kullanıyorum.

nasılsınız ben ıyı degılım öglendede randevum varrrrr 2 de dr da bgnde 13 haftaya gectık ınslllll 33 lerı goruruz hayırlısı ıleee

bgn sbh 6 da bulantı ıle uyandımm ve halende oleyım az once wc de solugu aldım ılk defa bu kdr sert ve zor gectıı mıdem bos hıc bırsey yıyemedıgım cın taa oz suyum cıktı ılk defaaaaaaaaaaa suandada ole gelıyor gıdıyorr korkuyorummm elım ayagım tutumuyor ben de cokk zor dur ıstıgfar yaaaa:18::18::18:

annemde hastamıss sımdı tel geldı abımm dende amann sıfa ver yarabbııı ayakta duramıyormuss ya üfffffffffffffffffff

canım aramızda 3 gün var ben de bi terslik olmazsa 11+5 te giderim tarama testi için sen ne zaman gitcen bi de progestanı niye verdi doktorun ben daha önce 2 düşük yaşadığm için şu an kullanıyorum.

canım ben düştüm o yüzden verdi. kanamam falan olmadı içtede bişey yokmuş ama ne bilim verdi işte. bende ocağın 8 i gibi gidicem ikiliye

Günaydın anneler ve kuzuları,
Hayırlı cumalar cümleten.
Bugün doktor kontrolü var ,iyi haberler alırız İNŞAALLAH.
Haftanın son iş günü ,hafta bitti hatta yıl bitti.yeni yılda kucağımızda sağlıklı,hayırlı evladımız olacak İNŞAALLAH.

Benim rüyalar aynen devam ,bu gece ki çok kötüydü ,kanamam vardı çok üzüldüm,uyandım hemen tuvalete gittim baktım,o kadar etkilenmiştim ki Allah a şükür sıkıntı yoktu. Dua okuyup da yatıyorum ama demek ki daha fazlasını yapmak gerek.

yaklaşık olarak 10 gün sonra giderim bi terslik olmazsa sonlandırır ilacı canım coraspini niye kullanıyodun pıhtılaşma içinse bırakmak için erken değil mi. ben de kan pıht. var hergün 1 aspirin alıyorum üstelik iğne de vuruyorum sen de de aynı sorun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…