Dün güZel rüya görüyorum dedim bu rüyaların en kötüsünü gördüm uyandım kalbim ağrıyordu o kadar canım acımış yani çok ağladım. Rüyamda kanlar içinde bebeğim elime düştü büsbütün kaybettim onu Rabbim hayırlara çıkarsın. Arkadaşlar lütfen bizim için dua okuyun 1 saat sonra doktora gidicez herşey yolunda olmuş olsun ne olur. Rüya beni çok sarstı Rabbim hepimizin bebeklerini biZlere bağışlasın inşallah .
iğne de progestandı hapta canım. iğneler 50 mg dı. bi kerede iki ampul vuruyolardı. yani günde 100 mg iğne 600 mg haptı ama şimdi sadece 200 mg alıyomda yan etkilerinden kurtuldum biraz. sen niçin kullanıyodun kötü bişey yok demi Allah korusun
kızlar eminmisiniz ali koymak istediğinize :) benim oğlumun adı ali babamın adı ali ablamın oğlunun adıda ali kuzenimin oğlunun adıda ali bu arada kayın pederin adıda ali aliler aksi dikkafa ve çok hareketli oluyolar en azından bizdekiler öyle fırlamalıklarından yaka silkiyoruz ama hepside çok sevecen ve çok merhametliler yani 2 kere düşünün ali koyacaksanız :)
canım ben de progestan kullanıyom gebeliği öğrendiğim ilk günden beri günde 2 tane alıyom progestan 200 lük olandan ama yanetkileri beni mahvediyo acaba ne zaman bırakırz bu ilacı ben bugün 11. haftama girdim
Canım sana özelden msj attım.
canım ben de progestan kullanıyom gebeliği öğrendiğim ilk günden beri günde 2 tane alıyom progestan 200 lük olandan ama yanetkileri beni mahvediyo acaba ne zaman bırakırz bu ilacı ben bugün 11. haftama girdim
gunaydınnn gullummm nasılsın napıon
hiç bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi inan bende 10+4 üm pek fark yok aramızda ama 12 de bıraktırır heralde inşaallah
daha otu almadan akşam bi kıpırdaklık olduD
canım aramızda 3 gün var ben de bi terslik olmazsa 11+5 te giderim tarama testi için sen ne zaman gitcen bi de progestanı niye verdi doktorun ben daha önce 2 düşük yaşadığm için şu an kullanıyorum.
bende ilk öğrendiğim günden beri kullanıyorum günde 3 dozla başladım hemde 200mg. ama 1 aydır 100mg ve 2 doz alıyorum. son kontrolümde bir kutu daha verdi ve artık bundan sonra kullanma dedi. yani 10 gün sonra falan bitiyor benim progestan ve coraspin kullanmayacağım artık. seninde 2 haftaya kadar sonlandırır muhtemelen.
canım ben düştüm o yüzden verdi. kanamam falan olmadı içtede bişey yokmuş ama ne bilim verdi işte. bende ocağın 8 i gibi gidicem ikiliye
ya ne bu kızlar meraktn ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?