2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ikili test 11-14 haftalar arasında yapılan bir testmiş.

Allah'a emanet olsunbebeğiniz. Rüyanızın da tersi çıkar inşallah. Allah hayırlısını versin diye dua edelim. Her olanda ve olmayanda Allah bizim için bir hayır dilemiştir.

günaydınlar. gene mide bulantıları

bu arada bugün de rahime doğru bir sancım var. çok mu nazlıyım ya ufff.

hala mide bulantıları devam eden var mı benim gibi

günaydın şekerim
var var merak etme yalnız değilsin
burada her 3 göbekliden 1 i bulantı yaşıyor
benim daha kasık ağrım başlamadı yakında
oda başlar bekliyoruz:122:

bende pıhtılaşma sorunu yok canım ama dr tedbir amaçlı vermişti. progestanıda kanamam olduğu için verdi. daha öncede 1 düşük olmuştu. bundada bir kaç kez kanamam oldu hastanede falanda yattım hatta. şimdi normale döndü çok şükür. 3 hafta sonra 3lü tarama için gideceğim

günaydın leyloşum
hayırlı cumalar bende piyango bileti aldım sıpamın şansına inşallah
5 10 bişe cıkarda masrafını karşılarız yoksa battık :92:

kızlar benim iş yerim kocatepe camiisinin hemen yanında o kadar güzel bir sela okuyoki hoca anlatamam normal selalardan çok farklı hocanın seside çok güzel Maşallah... Tüylerim diken diken oldu ağlıycam şimdi Rabbim sen bize gönderdiğin mucizeleri sağ salim kucağımıza almamızı nasip eyle... Onların hayırlı, eli ayağı düzgün ve sağlıklı birer evlat olmalarını nasip eyle...

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR....

off tüylerim diken diken oldu çok etkilendim
canım rabbim tersini cıkarsın inşallah
hemen okuyorum duanı
güzel haberlerini bekliyoruz yaz hemen olurmu fırsat bulunca

ah benim güzel memleketim burnumda tütüyor. soğuk ayazını bile özledim. sokakları başkadır insanı başkadır oranın offfff(

Hayırlı cumalar kızçeler ve lokumları
Kaç gündür giremedim kayınvalidemler bizdeydi.Geçmişi
okuyup geleceğim hemenDualarınızı okudum kızçeler
Allah'ım cuma hayrına kabul etsin(amin)Yeni gelen anne adaylarını
kokulu kokulu öpüyorum.Ben yokken neler olmuş bakayım,göbiş resimleri
var mı bakayım hemen bekleyein ha beni

ah benim güzel memleketim burnumda tütüyor. soğuk ayazını bile özledim. sokakları başkadır insanı başkadır oranın offfff(

ankara gibisi varmı yaaaa..... herkesin memleketi işte...
karabiberim tavsiye etti du msjı sanada yollayacam birazdan azcık daha dayan :124:

yaaaaaa bende istiyom amaaaaaaaaaa banada söyleyin çatlarım vallaa...

suzanım dikkat et kendine
belki üşütmüşte olabilirsin
dinlenme imkanın varsa yat uzan biraz
annene çok geçmiş olmuş
mide bulantısı çekiyorum bende korkma sakin ol
istersen doktorunu ara bi yararı olur belki

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari .

kıss göbeklim merak etik seni
kv geldi hoşgeldi
gittilermi gözün aydın

hahaha bu ıyıydı

tamam ihtimal her zaman var ama sonuçta merak ediyorum sağlıklımı değilmi sürekli düşünmek istemiyorum rabbim haerşeyin hayırlısı versin sağlıklı olmasada kıyamam ama yinede bilmek istiyorum bugün gittim çarşamba sonuçlarım çıkacak inşallah iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…