daha otu almadan akşam bi kıpırdaklık olduD
Günaydın kızlar geçenlerde doktora gittiğimde doktor 20 gün sonra gel demişti,bende cinsiyetini öğrenmek garanti olsun diye 25 gün sonrası için randevu aldım,3 ocakta değil 8 ocak ta gideceğim yani.İkili test yapılır heralde. Doktorun gel dediği tarihte 12+3 olacağım, benim randevu aldığım tarihtede 13+0 olacağım,geç olmaz değilmi?
Dün güZel rüya görüyorum dedim bu rüyaların en kötüsünü gördüm uyandım kalbim ağrıyordu o kadar canım acımış yani çok ağladım. Rüyamda kanlar içinde bebeğim elime düştü büsbütün kaybettim onu Rabbim hayırlara çıkarsın. Arkadaşlar lütfen bizim için dua okuyun 1 saat sonra doktora gidicez herşey yolunda olmuş olsun ne olur. Rüya beni çok sarstı Rabbim hepimizin bebeklerini biZlere bağışlasın inşallah .
tedbir amaçlı ilacı vermiştr doktorun.inş güzel haberlerle geliriz
Özelden yazdım canım.10 dk sonra gidecekmiş msjım.bu da kk nın güzelliği!
günaydınlar. gene mide bulantıları
bu arada bugün de rahime doğru bir sancım var. çok mu nazlıyım ya ufff.
hala mide bulantıları devam eden var mı benim gibi
yaklaşık olarak 10 gün sonra giderim bi terslik olmazsa sonlandırır ilacı canım coraspini niye kullanıyodun pıhtılaşma içinse bırakmak için erken değil mi. ben de kan pıht. var hergün 1 aspirin alıyorum üstelik iğne de vuruyorum sen de de aynı sorun mu var
Kızlar günaydın hayırlı cumalar 2012 yılının son cuması koca bi yılı devirdik bize en güzel yılbaşı hediyesi bebeklerimiz onlarla giricez nasip olursa 2013 e ne mucize bişey allah tüm dileklerinizi kabul etsin gönlünüzden geçenler biri bir olsun
Dün güZel rüya görüyorum dedim bu rüyaların en kötüsünü gördüm uyandım kalbim ağrıyordu o kadar canım acımış yani çok ağladım. Rüyamda kanlar içinde bebeğim elime düştü büsbütün kaybettim onu Rabbim hayırlara çıkarsın. Arkadaşlar lütfen bizim için dua okuyun 1 saat sonra doktora gidicez herşey yolunda olmuş olsun ne olur. Rüya beni çok sarstı Rabbim hepimizin bebeklerini biZlere bağışlasın inşallah .
kızlar benim iş yerim kocatepe camiisinin hemen yanında o kadar güzel bir sela okuyoki hoca anlatamam normal selalardan çok farklı hocanın seside çok güzel Maşallah... Tüylerim diken diken oldu ağlıycam şimdiRabbim sen bize gönderdiğin mucizeleri sağ salim kucağımıza almamızı nasip eyle... Onların hayırlı, eli ayağı düzgün ve sağlıklı birer evlat olmalarını nasip eyle...
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR....
ya ne bu kızlar meraktn ölcem
ah benim güzel memleketim burnumda tütüyor. soğuk ayazını bile özledim. sokakları başkadır insanı başkadır oranın offfff(
karabiberim tavsiye etti du msjı sanada yollayacam birazdan azcık daha dayan :124:
nasılsınız ben ıyı degılım öglendede randevum varrrrr 2 de dr da bgnde 13 haftaya gectık ınslllll 33 lerı goruruz hayırlısı ıleee
bgn sbh 6 da bulantı ıle uyandımm ve halende oleyım az once wc de solugu aldım ılk defa bu kdr sert ve zor gectıı mıdem bos hıc bırsey yıyemedıgım cın taa oz suyum cıktı ılk defaaaaaaaaaaa suandada ole gelıyor gıdıyorr korkuyorummm elım ayagım tutumuyor ben de cokk zor dur ıstıgfar yaaaa:18::18::18:
annemde hastamıss sımdı tel geldı abımm dende amann sıfa ver yarabbııı ayakta duramıyormuss ya üfffffffffffffffffff
Hayırlı cumalar kızçeler ve lokumları
Kaç gündür giremedim kayınvalidemler bizdeydi.Geçmişi
okuyup geleceğim hemenDualarınızı okudum kızçeler
Allah'ım cuma hayrına kabul etsin(amin)Yeni gelen anne adaylarını
kokulu kokulu öpüyorum.Ben yokken neler olmuş bakayım,göbiş resimleri
var mı bakayım hemen bekleyein ha beni
ankara gibisi varmı yaaaa..... herkesin memleketi işte...
ankaramın fotoğraflarına bile baksam burnumun direği sızlar hep. şimdi kızılayda olmak vardı sıcacık çay çıtır simit offff. şubat tatilinde gidip doya doya gezeceğim memleketimi:)))
hahaha bu ıyıydıMüstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari .
ben yaptırmayacağım sonuçta o testin sonucunda kesin bir şey söylemiyorlar olasılık veriyorlar 250 de 1 engelli çıkarsa riskli, 10000 de 1 engelli çıkarsa olumlu diyorlar ama bence 10000 de 1 de ihtimal 250 de 1 de ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?