evasude okudum duanı
Allahım kabul etsin inşallah
bu ara pek göremiyorum seni iyimisinnn annesiii :26:
Annem çok iyiyim ben bebişimle,babaannesiyle hoş vakitler geçiriyoruz
Lokumumla kuzenlerinin doğum günlerine katılıyoruz bol bol mamacıklar
yiyip kilo alma çabasındayız
Benimde doktorum iyi şeyler söyledi kocaman sırıtarak çıktım yanından :) gayet sağlıklı bi şekilde büyümüş. Ense kalınlığınıda 0,07 mm dedi baya minik :)) Boyuda 4,27 cm test sonuçlarınıda haftaya alıp doktoruma göstericem. inşallah onlarda iyi çıkarda iyice rahatlarım.daha önce folik asit birde progestan kullanıyordum. folik asiti bırak dedi. yerine başka bi vitamin verdi (previt positive). 3 ay onu kullanıcam. Progestanıda bitene kadar kullanıcam. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür :))
ya ne bu kızlar meraktn ölcem
Özelden yazdım canım.10 dk sonra gidecekmiş msjım.bu da kk nın güzelliği!
bu arada ben de bursadan mezumun uludağdan...çok zaman oldu bursaya gitmeyeli..baya değişti sanırım.en son gazcıların orda alışveriş merkezi yapılmıştı kocaman..metronun yanında ama metro durağının adını unuttum :)
Selam kızlarrr :)
Biz geldik :)) Bugün 2li tarama testimiz vardı.
Çok şükür herşey yolunda çıktı. ense 1.5mm dedi hertarafına baktık sağlıklı bir bebek dedi.
Bu arada çok komikti ilk önce uyuyordu yüz üstü sonra dr göbeğime biriki salladı kendine geldi başladı yüzmeye :))
eli kolu balşı kalbi burun kemiği çok şükür normal :)
Boyumuz 6.2 baş popo arası ama bacaklarıda alırsak 8cm varmış bebiş
Ve asıl bomba %80 KIZZZZZZZZZZZZ geliyor :)))))
Tanrım şükürler olsun darısı başınıza
HERKESE SEVGİLERRRR
evet evet ben de çok merak ettim bu nedir??
ankaramın fotoğraflarına bile baksam burnumun direği sızlar hep. şimdi kızılayda olmak vardı sıcacık çay çıtır simit offff. şubat tatilinde gidip doya doya gezeceğim memleketimi:)))
kızlar bana bi totem yapıcam yardımcı olurmusunuz 2 dilek tutdum birine elma birine armut dedim şimdi de size soruyorum elma mı armut mu ????
Cevabı özelde,bir göz at cnm.
Ben de uludağdan mezunum ve Bursa aşığıyım çok ama çok özledim
Diplomamı bebeişimle ALLAH kısmet ederse almaya gideceğim zaten
Çok değişmiş BURSA çoookkk
hangi yaban ellere gelin gönderdiler seni bakiiiimmm...?
ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yaaaaaaaaaa bende bendeeee dedimm hiç duymadınııızzzzz
kızlar bana bi totem yapıcam yardımcı olurmusunuz 2 dilek tutdum birine elma birine armut dedim şimdi de size soruyorum elma mı armut mu ????
canım ben de progestan kullanıyom gebeliği öğrendiğim ilk günden beri günde 2 tane alıyom progestan 200 lük olandan ama yanetkileri beni mahvediyo acaba ne zaman bırakırz bu ilacı ben bugün 11. haftama girdim
kıss göbeklim merak etik seni
kv geldi hoşgeldi
gittilermi gözün aydın
vallaaaaaa burada tanıdık simaları
2 günden fazla göremeyince paranoya başlıyor
iyi olmanıza çooook sevindikkk sıpamlaaa
:118:
:116::116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?