- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
hangi yaban ellere gelin gönderdiler seni bakiiiimmm...?
ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yaaaaaaaaaa bende bendeeee dedimm hiç duymadınııızzzzz
şimdi canım armut çektiği içinnn
armuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut işte armut git bana armut bul senin yüzünden canım çektiii armut armut sulu suluuuu
Ben 2006 ekonometri mezunuyum canım
hayır duyduktaaa senin özel mesj kutun doldun artık naaptıysan zincir mektupmu yolluyon birilerineDDD
bikaç msj silmen gerekiyor
sana msj atamıyorummmmm
CNm atmak istedim girişimde de bulundum fakat Msj kutun buna izin vermedi.azıcık boşaltım yapman gerek :)))
bende istiyorum tariften bende bende
yok canım atamam oldu geldim buraya muğladayım ben. sonra burda evlenip kaldım 5 yıldır gidemiyorum ankaraya çıkmıyor tayinim
elhamdürüllah herşey yolundaydı her gittiğimizde ne kadar da büyümüş oluyor şaşırıyoruz. Değerler normal dedi ikili test için kanımızı da verdik. Ensesi 1.40 mm boyu 7 cm olmuş :) adet döngüme göre 12+3 olmam gerekiyor du 13+1 gözüküyoruz be haliyle doğum tarihimiz 4 temmuz olarak kesinleşti.cinsiyet konusunda daha erken dediler 5. Ayda söylüyorlarmış burda bu da demek oluyor ki herkes öğrenicek bi ben kalıcam :) rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah .
günaydın leyloşum
hayırlı cumalar bende piyango bileti aldım sıpamın şansına inşallah
5 10 bişe cıkarda masrafını karşılarız yoksa battık :92: :d
Cevabı özelde,bir göz at cnm.
Az önce uğurladım canım onları şimdi bebişimle teyzelerinin yazdıklarını
okuduk,güldük,ağladık..Ben de göbiş takıntı oldu yavrum herkesin
göbişi maşallah benimki daha yok.Sonradan arap atı gibi şişerim inşallah
Benim de aklım da hep sizler vardınız.Yerim ben sizleriiiii
Senin sıpanı yerim benHafta sonu da
gezmekten tozmaktan giremem offff bebişimle çok yoğunuz bu
aralar teyzeleri
İşte bu yüzden burda yazmıyorum yiyecek,içecek ismi.insanın canı normal zamanda da çekiyor hele ki hamileyken adı geçen her yiyeceği canı çekiyor.günahtır o dakika ulaşan var ulaşamayan var.
Ama canının istediği birşeyi yiyemezsen avcunu yala o avuçla göğsünü sıvazla derler nenelerimiz. :)))
Komik ama hurafe böyle
yok canım atamam oldu geldim buraya muğladayım ben. sonra burda evlenip kaldım 5 yıldır gidemiyorum ankaraya çıkmıyor tayinim
bence muğla daha güzelaydın muğla izmir bir yana dünya bir yana :) ben egeliyim de hi hi hi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?