2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
hangi yaban ellere gelin gönderdiler seni bakiiiimmm...?

ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

yaaaaaaaaaa bende bendeeee dedimm hiç duymadınııızzzzz

CNm atmak istedim girişimde de bulundum fakat Msj kutun buna izin vermedi.azıcık boşaltım yapman gerek :)))

Dua okuyan dillerinize ve lokumlarınıza kurban olurum
Allah'ım bütün dualarımızı kabul etsin ve yazın sıcağında
bir çırpıda,sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin(amin):18::18:
çok oynayasım var kızlarrrr

şimdi canım armut çektiği içinnn
armuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut işte armut git bana armut bul senin yüzünden canım çektiii armut armut sulu suluuuu

İşte bu yüzden burda yazmıyorum yiyecek,içecek ismi.insanın canı normal zamanda da çekiyor hele ki hamileyken adı geçen her yiyeceği canı çekiyor.günahtır o dakika ulaşan var ulaşamayan var.
Ama canının istediği birşeyi yiyemezsen avcunu yala o avuçla göğsünü sıvazla derler nenelerimiz. :)))
Komik ama hurafe böyle

Son düzenleme:
hayır duyduktaaa senin özel mesj kutun doldun artık naaptıysan zincir mektupmu yolluyon birilerine DDD
bikaç msj silmen gerekiyor
sana msj atamıyorummmmm

CNm atmak istedim girişimde de bulundum fakat Msj kutun buna izin vermedi.azıcık boşaltım yapman gerek :)))

eneeeeeeeeeeee hakkettende doluymuş heee... boşaltıverdim vallahhh hadi gönderinnnnnn

Elhamdürüllah herşey yolundaydı her gittiğimizde ne kadar da büyümüş oluyor şaşırıyoruz. Değerler normal dedi ikili test için kanımızı da verdik. Ensesi 1.40 mm boyu 7 cm olmuş :) adet döngüme göre 12+3 olmam gerekiyor du 13+1 gözüküyoruz be haliyle doğum tarihimiz 4 Temmuz olarak kesinleşti.cinsiyet konusunda daha erken dediler 5. Ayda söylüyorlarmış burda bu da demek oluyor ki herkes öğrenicek bi ben kalıcam :) Rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah .

bak gördün mü hiç bişey olmadı kabusunu yaşadığınla kaldın çok sevindim gözünyadın ben sana büyümüştür annesi merak etme demiştim

canlarımmm
belki yarından sonra giremem p.tesi yarım gün çalışıyoruz
salıda tatıl çarşamba da benım doktor ıznım var
çarşamba gunu 12+6 olucaz ikili test için kontrole gidiyoruz dualrınızı eksik etmeyın benden
inşallah bebişimi harekektlerini cinsiyetinide öğrenebilirimm
sevgiyle kalın
herkese şimdidden mutlu yıllar diliyorum
2013'de hepimize öncelikle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsın Allah'ım,sonrada sağlık huzur AŞK ve para :)
hepinizi çok seviyorum.

günaydın leyloşum
hayırlı cumalar bende piyango bileti aldım sıpamın şansına inşallah
5 10 bişe cıkarda masrafını karşılarız yoksa battık :92: :d

hayırlı cumalar canım sana da bende almadım daha piyango bileti ama aklımdaydı bebeşimin şansına alıyım diyodum aynen alınacak bi sürü şey var

kıhkıhkıh taktığı şeye bak
ben vereyim yarısını sana
akşamları bi şişiyor bi şişiyor abooow çok fena
sabaha eskisi gibi fitt
kod adı : gazman

geçmişi anca okuyup geldim valla maşallah 1 günde coşmuşsunuz.
Hayirli mutlu huzurlu saglikli cumlariniz olsun insallah .amiin .

ikili test sonucu alan arkadaşların hepsinin iyi çıkmasına sevindim,darısı herkese inşallah.

bu arada,son bir haftadır ara ara burnumdan kan geliyor ve bazende bayılacakmış gibi oluyorum.aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba canlarım aranızda?yoksa dr arayıp sorsammı normalmiki bu.

o zaman ben yalayıp geliyorum bi yerleriiiiiimiiii böhüüüü nereme sürcektimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…