2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar niye endişeleniyorsunuz,zaten ikili testi yapan doktor anormal bişey görse uyarır ,ben sonuclar okumadim bile,nasil sonuclar dedim,cok iyi sorun yok dedi,ultrasonu iyi gecen kan testini merak etsin,insallah ondada bir sorun çıkmaz

hani kız göbüş taş gibisin maşallah sadece bebek kilo alcak inşallah sende

bilmiyorum deragunum hayirlisi o kadarda yiyorum ssurekli acikiyorum sadece ekmegi cok yemiyorum annnem nereye gidiyo bu yediklerin bilmiyorum diyo yemekten yeni kalkmis halim ffotoyu cektim paylastim hemen

nasılsınız bakalımmm fındıgımla bız geldıkk cok sukur saglıgı yerınde herseyısı normall cıktı bız 2 3 lu test ıstemedık zatende dr ultrsondaa ense kalınlıgı burun kemıgısı normal dedııı cok sukur gelısıyorr oglumuz esım cınsıyet dedııııı dr bellı olmaz dedı ıncelemeye basladıııı veeeeeeeeeeeeeeeeee pipi görüyorum sankimm dediiABOW ESIM COSTU /HER ERKEK FARK ETMES DESEDE BU BIR GERCEK ERKEK ISTERLERMIS BUNU ANLADIM GENEEE:)
cok sukur saglıklı olması ennn onemlısıydı bızım ıcınnnn cok sukur agrılarımada normaldır dedıı folık asıt bıtınce elıvete basla dedıı cok sukur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…