2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kıslar dr odasına gırmeden bır aket karemıyo yedımmulaaaaaaaaaaa dr muayene ederken zorlandı hehe bebe bır yerınde durmadı kıpırr kıpır maasallahh cok sukurr ben gene aglamaklı oldummm :26:cokk sukur yasadanaa her anınnı verene ınsallah rabbım tümm olmayanlara versın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hrkeselere tattırsın bu duyguyu ınsallahhhhhhhh

ayyyy çok güzel yaa hayırlısı darısı başıma inşallah :) eşimi bilmem ama ben de pipiliyi görmek istiyorum galiba :)))
rabbim ne verirse sağlıklı versin en başta tabiki ama napim içimden geçenide söyliyim yanii :)))

her seyınhayırlısıı benım ıcın fark etmesdıdee esler geneldee erkek cıı olurya hanıı heheh:26: enn hayırlısınddannn enn saglıklısındann olsundaa fark etmes cınsıyetı ınsll

rabbım dıleyene versın ınsl

amin amin tabiki öncelikle eli ayağı düzgün sağlıklı olsun bebişlerimiz :)))
bizde tam tersi eşim çok kızcı ben erkekçii :))

gözün aydın canım :)) darısı başımıza bizde yaptırmadık 2li-3lü. benim eşim de deli gibi kız istiyor kız çocukları kendini sevdiriyor babaya aşık oluyorlar diyor, ben de erkek istiyorum :/ bugün bana sen niye erkek istiyorsun ki diye hesap soruyor :) sağlıklı olsunda hiç farketmez yaaa...

Son düzenleme:
kizlar karnimin agrisi sag ayagima vuruyo resmen ayagim sanki yaniyo gibi hissediyorum dua edin bana cok korkuyorum rabbim yavrularimizi bize bagislasin sagliklki sihhatli bir sekilde

kizlar karnimin agrisi sag ayagima vuruyo resmen ayagim sanki yaniyo gibi hissediyorum dua edin bana cok korkuyorum rabbim yavrularimizi bize bagislasin sagliklki sihhatli bir sekilde

ayy canım inşallah kötü bişeyin yoktur. üzme kendini sakın. üşüttün mü acaba? Geçen hafta benimde çok ağrıyodu. Dün kontrole gittiğimde bişey çıkmadı çok şükür. Sıcak tut kendini. Sarıl sımsıkı bebişe.

Çikolata yemek fikri iyiymiş yaa... Ben de doktora gitmeden deneyim bunu. Söylediğin iyi oldu. Adına mutlu oldum. Ama sen yine de bu sitede yediğini içtiğini fazla söyleme bence arkadaşım. Maazallah birilerinin canı çikolata çeker saldırmaya başlarlar

gunaydiin arkadaslarrr herkez nasil bakalim ben coook sukur iyiyim...sizlerde iyi olun insallahh ..

Bu arada gecen sayfalari okurken bir arkadas tatli ismi paylasmis diye ustune gidilmis biz bu topigi ilk actigimiz gunden beri herseyi paylastik en ozel seylere kadar sirf simdi birnin cani tatli cekti sizi samimi gorup paylatigi icin ona bu kadar yuklenmeniz olmadi gayet normal birsey sokaklarda restaurantlarin onunden geciyoruz canimiz cekiyor televizyonda izliyoruz canim cekiyor internette goruyoruz canimiz cekiyor gayet normal bir durum herseyi kapatip dunyayimi durduralim hamileyiz diye ...dunyadaki tek hamile biz degiliz...konusurken saygi sinirini asmazsak iyi olur...kimseyi kusturmeye veya kalbini kirmaya kimsenin hakki yok ...

sabahın korunde kalkanlar yanlz deılsınızzz hersabah 7 de kalkıyorum alıstım bır kere esıme kahvaltı hazırlıyom falan.
esım kalkma dıyo ama yok daha uyuyamıyorum kı. sonrada butun gun kanepede uyuklar haldeyım aksamda saat 10 oldumu hopppp yataga

günaydın herkese......

ben de tatlıdan tiksindim hiç yiyemiyodum ama geçen hafta dr a gittigimde bebişi zor hareket ettirdik..şu çikolatayı bende denicem biraz hareket etsinde izliyelim yok öle miskin miskin yatmak

günaydın herkese......

ben de tatlıdan tiksindim hiç yiyemiyodum ama geçen hafta dr a gittigimde bebişi zor hareket ettirdik..şu çikolatayı bende denicem biraz hareket etsinde izliyelim yok öle miskin miskin yatmak

ben oldum bıttım tatlıyı hıc sevmem hamılelıktede hıc yıyesım gelmıyo. zaten mıgrenım var dıye doktr cıkolata yasakladı. gecen bızde kontole gıttık bebısım cok az hareket edıyordu burda mıllet bır anlatıyo hoplıyo zıplıyo falan bızımkı cokkkk az hareket ettı sonrada durdu o yuzden bende cıkolata yıyıp gıdıcem bakalım ne olcak cok merak edıyorummm

günaydın herkese......

gunaydinnsormaya benimkide uyuyordu sonra kalkti onumuzdeki ay bende deneycem insallah enerji verelim cocuga...

uyuyabilenlere imreniyorum gercekten sabah sabah dikilmek cok fena kizlaaarrr siz ne yeyip iciyorsunuz bizim sipanin cinsiyeti belli olmadi bu ay mecbur onumuzdeki ayi beklicez bana bir fikir verin su cin takvimini yapipta tutan var mi??catlicam valla

bızımkı malum 2,5 aylıkken kesın olmamakla bırlıkte erkek dedı doktor. cin takıvımı ve yuzuk falı tuttu onlarda da erkektı
ama hepsını gectım hamıle oldugmu ılk duydugum gunden berı nasıl bır hıs bılmıyorum ama erkek olduguna cok emındım :26:

bu arada kizlar gecen doktora gittigimde bana bilgisayar telefan mikro dalga gibi seylerden uzak durmaya calis bazi hamilelerde gelisim bozuklugu gorduk cok tehlikeli dedi korktum :18::18::18:

bende de cin takviminde erkek diyor ama doktor 1 ay daha bekle kesin soyleyim dedi tabii ben artik alisveris yapmak istiyorum esim kiz cok istiyor bana kalirsa hic fark etmez
simdiden gun sayiyorum daha 27 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…