Kizlar bisey sorucam gunde kac lt su iciyosunuz
nasılsınız bakalımmm fındıgımla bız geldıkk cok sukur saglıgı yerınde herseyısı normall cıktı bız 2 3 lu test ıstemedık zatende dr ultrsondaa ense kalınlıgı burun kemıgısı normal dedııı cok sukur gelısıyorr oglumuz esım cınsıyet dedııııı dr bellı olmaz dedı ıncelemeye basladıııı veeeeeeeeeeeeeeeeee pipi görüyorum sankimm dediiABOW ESIM COSTU /HER ERKEK FARK ETMES DESEDE BU BIR GERCEK ERKEK ISTERLERMIS BUNU ANLADIM GENEEE:)
cok sukur saglıklı olması ennn onemlısıydı bızım ıcınnnn cok sukuragrılarımada normaldır dedıı folık asıt bıtınce elıvete basla dedıı cok sukur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
her seyınhayırlısıı benım ıcın fark etmesdıdee esler geneldee erkek cıı olurya hanıı hehehayyyy çok güzel yaa hayırlısı darısı başıma inşallah :) eşimi bilmem ama ben de pipiliyi görmek istiyorum galiba :)))
rabbim ne verirse sağlıklı versin en başta tabiki ama napim içimden geçenide söyliyim yanii :)))
her seyınhayırlısıı benım ıcın fark etmesdıdee esler geneldee erkek cıı olurya hanıı heheh:26: enn hayırlısınddannn enn saglıklısındann olsundaa fark etmes cınsıyetı ınsll
rabbım dıleyene versın ınsl
nasılsınız bakalımmm fındıgımla bız geldıkk cok sukur saglıgı yerınde herseyısı normall cıktı bız 2 3 lu test ıstemedık zatende dr ultrsondaa ense kalınlıgı burun kemıgısı normal dedııı cok sukur gelısıyorr oglumuz esım cınsıyet dedııııı dr bellı olmaz dedı ıncelemeye basladıııı veeeeeeeeeeeeeeeeee pipi görüyorum sankimm dediiABOW ESIM COSTU /HER ERKEK FARK ETMES DESEDE BU BIR GERCEK ERKEK ISTERLERMIS BUNU ANLADIM GENEEE:)
cok sukur saglıklı olması ennn onemlısıydı bızım ıcınnnn cok sukuragrılarımada normaldır dedıı folık asıt bıtınce elıvete basla dedıı cok sukur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kizlar karnimin agrisi sag ayagima vuruyo resmen ayagim sanki yaniyo gibi hissediyorumdua edin bana cok korkuyorum rabbim yavrularimizi bize bagislasin sagliklki sihhatli bir sekilde
kıslar dr odasına gırmeden bır aket karemıyo yedımmulaaaaaaaaaaa dr muayene ederken zorlandı hehe bebe bır yerınde durmadı kıpırr kıpır maasallahh cok sukurr ben gene aglamaklı oldummm :26: cokk sukur yasadanaa her anınnı verene ınsallah rabbım tümm olmayanlara versın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hrkeselere tattırsın bu duyguyu ınsallahhhhhhhh
Gunaydinnnnn kizlarrr bizim hafta sonu uykularimiz yalan oldu 7 de ayaktayiz zombi gibi :))
günaydın herkese......
ben de tatlıdan tiksindim hiç yiyemiyodum ama geçen hafta dr a gittigimde bebişi zor hareket ettirdik..şu çikolatayı bende denicembiraz hareket etsinde izliyelim yok öle miskin miskin yatmak
günaydın herkese......
ben de tatlıdan tiksindim hiç yiyemiyodum ama geçen hafta dr a gittigimde bebişi zor hareket ettirdik..şu çikolatayı bende denicembiraz hareket etsinde izliyelim yok öle miskin miskin yatmak
sabahın korunde kalkanlar yanlz deılsınızzzhersabah 7 de kalkıyorum alıstım bır kere esıme kahvaltı hazırlıyom falan.
esım kalkma dıyo ama yok daha uyuyamıyorum kı. sonrada butun gun kanepede uyuklar haldeyım aksamda saat 10 oldumu hopppp yataga
uyuyabilenlere imreniyorum gercekten sabah sabah dikilmek cok fena kizlaaarrr siz ne yeyip iciyorsunuz bizim sipanin cinsiyeti belli olmadi bu ay mecbur onumuzdeki ayi beklicezbana bir fikir verin su cin takvimini yapipta tutan var mi??catlicam valla
bızımkı malum 2,5 aylıkken kesın olmamakla bırlıkte erkek dedı doktor. cin takıvımı ve yuzuk falı tuttu onlarda da erkektı
ama hepsını gectım hamıle oldugmu ılk duydugum gunden berı nasıl bır hıs bılmıyorum ama erkek olduguna cok emındım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?