2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bu arada kizlar gecen doktora gittigimde bana bilgisayar telefan mikro dalga gibi seylerden uzak durmaya calis bazi hamilelerde gelisim bozuklugu gorduk cok tehlikeli dedi korktum :18::18::18:

elımden geldıgınce bende cok dıkkat edıyorum ama malum etrafımız hep radyosyon. ben ufak onlerler almaya calısıyorum laptopu kucagıma almıyorum tv den uzak oturuyorum he bırde telefonu kulaklık ıle kullanıyorum o kdar

bende de cin takviminde erkek diyor ama doktor 1 ay daha bekle kesin soyleyim dedi tabii ben artik alisveris yapmak istiyorum esim kiz cok istiyor bana kalirsa hic fark etmez
simdiden gun sayiyorum daha 27 gun var

ya bende oyle dıyordum cınsıyet bellı olsun alısverıs yapmak ıstıyorum dıye sımdı bır bakıyorum allahımm kız kıyafetlerı o kadar guzel o kadar sırınkı aklım hep onlarda erkek kıyafetıne bakıyorum hıc bırı hosuma gıtmıyo hele bu ara yana done isim dusunuyoruz onu bıle begenemedık

Merhaba kızlar nasılsınız dün ikili test sonucumuzu aldık allaha şükür sonuçlar çok güzel çıktı giç bir sorunumuz yokmuş kansızlığım devam ediyormuş kan hapına günde 2 ye çıkardı 1 ay sonra tekrar kontrolümüz var cinsiyetinide öğrenicez inş..:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118:

bende uzak durmaya calisiyorum Rabbim korusun ona emanetler...degil mi bende kiz kiyafetlerine bayiliyorum minicik etekler elbiseler falanarkadasima doktoru 3.ay kiz dedi 4.ay erkek cikti aldiklari elinde kaldi simdilik beklemek en iyisi ...isim konusuda ayri dert herkez birsey soyluyor bana fikrimi soran yok en son dedim istediginiz secenekleri onume sunun son karar benimdir

Son düzenleme:

gozun aydin canim.....aaayyy kan hapi cook fena ben 3 gun sonra baslicam allahtan gun de 1 defa

amann bu mıllete ne oluyo acaba cocuk senın deılmı baskaları neden karısırkı

gozun aydin canim.....aaayyy kan hapi cook fena ben 3 gun sonra baslicam allahtan gun de 1 defa

Sağol canım....Valla canım benimki hem demir hapı hem kan hapıymış bide bizde kan uyuşmazlığıda var onun için günde 2 kullan dedi normalde 1 tane kullanıyordum

amann bu mıllete ne oluyo acaba cocuk senın deılmı baskaları neden karısırkı

valla konussunlar guzelim ben sadece dinliyorum hiiic bisey demiyorum herkezin icinde soyledim en son bu cocugu ben tasiyorum son kararda benim kimsenin sesi cikmadi ...

dun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldu dua edin banaaa

gecmis olsun canim insallah birsey yoktur ayaklarini yukari kaldirip yat Rabbim saglik sihhat versin

Sağol canım....Valla canım benimki hem demir hapı hem kan hapıymış bide bizde kan uyuşmazlığıda var onun için günde 2 kullan dedi normalde 1 tane kullanıyordum

benim annemle babamin da kan uyusmazligi var annem her dogumdan sonra aninda igne yaparlarmis hatta doktor sasirmis sen nasil 3 saglikli cocuk dogurdun bu mucize diye Rabbimin takdiri o koruyunca gerisi bos ...birde bunlari 9 ay alicaz sanirim valla hap yutmaktan canim cikti artik sikildim valla

bizde de kan uyuşmazlığı var ama kan hapı vermedi dr bana doğumdan sonra çocuğun kan gurubuna göre iğne yapıcaz dedi eğer benim kan gurubumu alırsa yapmıcaklar eşiminkini alırsa yapıcaklarmış

Herkese günaydın kızlar,

Gece yatarken bebeğimi düşünüp,sabah kalktığımda abuk sabuk şeylere sinir olup ağladım.Bu hormonlar çok fena yaa,şimdide sanki o ağlayan ben değil gibiyim

günayyydınnn
güzel göbeklilerr
dün kınaya gittik bi oynamışım bi oynamışım
çok yoruldum ama çok güzeldi
gece hiç uyuyamadım ama sabaha kadar döndüm homurdandım:84: aaaaa
çok uykum var kıssslar ya
işe geldim şimcikte

KIZLAR GUNAYDIN HEPINIZE;

daha once girmistim ve neopgen hakkın gorustugum arkadaslar vardı ..tekrar yardımcı olabılırmsınız bana?

doktorum megersem sizin prof. un cok yakın arkadasıymıs sansa bakın :) dunku muayenemde konusmustuk ıgneyı kullananları buldum hocam dedım doktorunuzun ısmını verınce sasırdı guldu felan ... bız bazı konuları aramızda konusuyoruz hasta fıkır alısverısı dedıı.. allah ızın verırse 31.12.2012 ylın son gunu asılamam var :)))) hersey yolunda masallah..

gel gelelım bu neupogen ignesine(((( kızlar prof. bana muadili olan LEUCOSTIM 30MIU. OLAN IGNEYI DE ALABILIRSIN DEDII... yaklasaık 30 gun kullancaksın dedıı..ama malıyetıı nerdeysee asılamanın ıkı katı oluyooo sızden rıcam sızın vruldugunuz ıgneyı nerden aldınız? VE DURULIFE SEN 180 DEN 130 A ALMISTIM DEMISTIN .. KAC GUN KULLANDIN BU IGNEYI ?? AYNI IGNENIN ADIMI?
onkolojı hastası olmadıgım ıcın devlet karsılamıyo ve tup bebek ıcın olanlar kendısı alıyor ve bu igne 1li 5li ve 10lu hazır igneler seklınde satılıyor eczaneye sorduk:... LEUCOSTIM 3OMIU 5 LI IGNE..464 TL (YANI 5 GUN VURULMAM ICIN ) ECZACI INDIRE INDIRE 350 YE INDIRDI VE BENIM BUNDAN 6 KUTU ALMAM LAZIM = 2000TL YAPIYOR....

S O N U C = kararsızım

Öyle tabi allahın koruduğunu hiç bişi korumaz inş bir sorunumuz çıkmaz bizimde valla bende bıktım artık hap yutmaktan norlmalde çok zorda kalmadıkça yutmazdım şimdi hergün yutuyorum ya 2ker 3çer tane ama tabi hepsi bebişimiz için

asos canım allhın izni işle içini ferah tut geçömiş olsun bazı hamileler doğuma kadar bile kanama olabiliyo güzel haberlerinle geleceğinden eminim allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…