bu arada kizlar gecen doktora gittigimde bana bilgisayar telefan mikro dalga gibi seylerden uzak durmaya calisbazi hamilelerde gelisim bozuklugu gorduk cok tehlikeli dedi korktum :18::18::18:
bende de cin takviminde erkek diyor ama doktor 1 ay daha bekle kesin soyleyim dedi tabii ben artik alisveris yapmak istiyorum esim kiz cok istiyor bana kalirsa hic fark etmez
simdiden gun sayiyorum daha 27 gun var
ya bende oyle dıyordum cınsıyet bellı olsun alısverıs yapmak ıstıyorum dıye sımdı bır bakıyorum allahımm kız kıyafetlerı o kadar guzel o kadar sırınkı aklım hep onlarda erkek kıyafetıne bakıyorum hıc bırı hosuma gıtmıyohele bu ara yana done isim dusunuyoruz onu bıle begenemedık
elımden geldıgınce bende cok dıkkat edıyorum ama malum etrafımız hep radyosyon. ben ufak onlerler almaya calısıyorumlaptopu kucagıma almıyorum tv den uzak oturuyorum he bırde telefonu kulaklık ıle kullanıyorum o kdar
Merhaba kızlar nasılsınız dün ikili test sonucumuzu aldık allaha şükür sonuçlar çok güzel çıktı giç bir sorunumuz yokmuşkansızlığım devam ediyormuş kan hapına günde 2 ye çıkardı 1 ay sonra tekrar kontrolümüz var cinsiyetinide öğrenicez inş..:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118:
bende uzak durmaya calisiyorum Rabbim korusun ona emanetler...degil mi bende kiz kiyafetlerine bayiliyorum minicik etekler elbiseler falanarkadasima doktoru 3.ay kiz dedi 4.ay erkek cikti aldiklari elinde kaldi simdilik beklemek en iyisi ...isim konusuda ayri dert herkez birsey soyluyor bana fikrimi soran yok en son dedim istediginiz secenekleri onume sunun son karar benimdir
dun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldudua edin banaaa
gozun aydin canim.....aaayyy kan hapi cook fenaben 3 gun sonra baslicam allahtan gun de 1 defa
amann bu mıllete ne oluyo acaba cocuk senın deılmı baskaları neden karısırkı
Sağol canım....Valla canım benimki hem demir hapı hem kan hapıymış bide bizde kan uyuşmazlığıda var onun için günde 2 kullan dedi normalde 1 tane kullanıyordum
Sağol canım....Valla canım benimki hem demir hapı hem kan hapıymış bide bizde kan uyuşmazlığıda var onun için günde 2 kullan dedi normalde 1 tane kullanıyordum
Mide yanması ve çiş dışında hamiş belirtisi olmadı bende hamile değil gibiyim özeniyorum napim baş falan dönseydi iyiydi
benim annemle babamin da kan uyusmazligi var annem her dogumdan sonra aninda igne yaparlarmis hatta doktor sasirmis sen nasil 3 saglikli cocuk dogurdun bu mucize diyeRabbimin takdiri o koruyunca gerisi bos ...birde bunlari 9 ay alicaz sanirim valla hap yutmaktan canim cikti artik sikildim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?