2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bizde de kan uyuşmazlığı var ama kan hapı vermedi dr bana doğumdan sonra çocuğun kan gurubuna göre iğne yapıcaz dedi eğer benim kan gurubumu alırsa yapmıcaklar eşiminkini alırsa yapıcaklarmış

Ebe söylemişti banada doktorun ya 28.haftanda iğne vuracak yada doğumdan sonra dedi bana demir hapı verdi bu hap ayriyetten kan hapıymış bende kansızlıkta varda ondan verdi bu hapıda :2::2::2: inş bir sorun olmaz bu kan uyuşmazlığı:2::2::2::2:

biri kilomu dedi 4.ayımın içindeyim ve tam 4 kilo aldımpopo kocaman oldu suratım küçük ama tuhaf bişi oldum bende anlamadım

ben daha kilo almadım
benimde kafam büyüdü kıss

yüzüm şişti yani şekil şekil olduk valla
çok şükür burnumda maaşallah çok güzeldi sıpama kadar
şimdi patlıcana doğru gidiyoz :115: aynalara küscem

dr korkulcak bişi değil dedi zaten ilk bebeişte problem olmuyomuş 2. bebişte problem oluyomuş önemli olan bebişin annenin kan gurubuyla aynı olması yani negatif olması gerekiyo

Kan uyuşmazlığı nedir? - UZMANTV

allah razi olsun kizlar cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin dr gelmene gerek yok dedi benim durumumda normal zaten icerde kanama vardiya fazzlasini boyle boyle atacakmis hayirlisi yavrum saglikli olsunda

Son düzenleme:

ehu ehuuu
memnuniyetleee
okeeeey
kavga etmeyin kuzularım hormonlar tavan ağlarım görürsünüz

Eki Görüntüle 590664

İlk kez deniyorum fotomuz gözüküyor mu kızlar

allaaaaahhh one kuzumm hay maşallah sizeeeee senin göbiş coşmuş gitmiş canıım... Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin İnşallaaahh...

ayyyy çoook güldüm vallaaa... İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla öğrenseydik bi cinsiyetleriii...

anam anamm tüttücük çıkmış göbiş kuzuuummm... ben burdayım diyo vallaaaaaa
dun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldu dua edin banaaa

korkma canımmm artık bebeğin Rabbimin izni ile seninle demekki senin vücudunda böyle kabulleniyo bebişini öyle düşün artık... Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallah....

Günaydın arkadaşlar bende 12+4 günlük hamileyim sizlere bir şey sormak istedim.Perşembe günü akşamından beri sağ göğsümün 5 parmak aşağısı bölgede sürekli bir batma var bıçak saplanır gibi hareket ettikçe oluyor.Kanama filan yok sadece bu batmalar gece yatarken de oluyor dönerken hissediyorum.İnternette bir araştırma yaptım.12. ve 13.haftalarda rahim pelvisten uterusa çıkıyormuş ve ince bağırsağı filan geri itiyormuş dolayısıyla da 12. ve 13.haftada sağ tarafta kasık ağrısı olabilir diye okudum.Sizde de benzer şeyler yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:

okuduğun çok doğru canım hepimiz yaşadık batmaları kasılmaları hatta halada yaşıyoruz... sıkıntı yapma kanaman olmadığı sürece korkulacak birşey yokk

kızlar burda bişeyler paylaşma amacımız ortak hepimiz çok şükür hamileyiz ve bebişlerle ilgili hamilelikle ilgili herşeyi paylaşmak için burdayız... birçok arkadaşımında dediği gibi etrafımızda onlarca yiyecek reklamları ve hamile olduğumuzu bilmeden karşımızda bir sürü bişeyler yiyen insanlar var... kimseye hiçbir kısıtlama yapamayız çünkü tek hamile biz değiliz... insanlar yaşamlarını bize uyarlayarak devam ettiremezler bu sebeple burada basitce bulunup yapılabilecek yada dışarıda ucuz meblalarla alabileceğimiz bir tatlı yüzünden bu kadar gerilimi hiç birinize de yakıştıramadım... bulunması gerçekten zor bir yiyecek olsa ve çook yüksek ücretlerle satılan bişey olsa tamam derim ama söylenen şey bulunması çok kolay bişey...

hepimiz hamileyiz ve hepimiz alınganız ve herşeye hemen kırılabiliyoruz.. lütfen birbirimize karşı daha duyarlı davranma konusunda dikkat edersek 9 ayımızı çok daha güzel bir ortamda geçirmiş oluruz... bu konunun da burada kapanması ve bir daha yorum yapılmamasını rica ediyorum..

ESKİ GÜZEL ORTAMIMIZI HİÇBİR GERGİNLİK YAŞANMAMIŞ GİBİ TEKRAR SAĞLAYALIM LÜTFEN...!!!!

hepinizi öpüyorum hamişleeerrrrrr totonusa fururum hee akıllı olunnn

Merhaba temmuz anneleri araniza yeni katiliyorum 13 haftalik hamileyim temmuzun ilk haftasi geliyor bebegimiz pazartesi kontrolumuz var insallah cinsiyetini görürüz. Herkese guzel keyifli hamilelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…