dun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldudua edin banaaa
bizde de kan uyuşmazlığı var ama kan hapı vermedi dr bana doğumdan sonra çocuğun kan gurubuna göre iğne yapıcaz dedi eğer benim kan gurubumu alırsa yapmıcaklar eşiminkini alırsa yapıcaklarmış
biri kilomu dedi4.ayımın içindeyim ve tam 4 kilo aldım popo kocaman oldu suratım küçük ama tuhaf bişi oldum bende anlamadım
Ebe söylemişti banada doktorun ya 28.haftanda iğne vuracak yada doğumdan sonra dedi bana demir hapı verdi bu hap ayriyetten kan hapıymış bende kansızlıkta varda ondan verdi bu hapıda :2::2::2: inş bir sorun olmaz bu kan uyuşmazlığı:2::2::2::2:
Ya arkadaslar nolur kimse kimseye kırılmasın,maşallah bizim muhabbetimiz cok güzel ve seviyeli,herkez pozitif,fikir çatışması olabilir veya yanlış cümleler olur,alttan alalım yaaa
Zaten hepimizin hormonlar tavan yapmış,kendimi ergenlikteki gibi hissediyom zaten
Birbirimize sarmayalım,herkez kendü kocasına sarsın okeymi
amiiiiin insallah sizde Pazartesi insallah öğrenirsiniz
İki kız bizde çok sevindik,babamiz neredeyse kına yakacak biyerlerine,Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin,sağlıklı olsunlarda kız olmus erkek olmus boş :13:
Eki Görüntüle 590711 buda benim göbeekimmm
Günaydın arkadaşlar bende 12+4 günlük hamileyim sizlere bir şey sormak istedim.Perşembe günü akşamından beri sağ göğsümün 5 parmak aşağısı bölgede sürekli bir batma var bıçak saplanır gibi hareket ettikçe oluyor.Kanama filan yok sadece bu batmalar gece yatarken de oluyor dönerken hissediyorum.İnternette bir araştırma yaptım.12. ve 13.haftalarda rahim pelvisten uterusa çıkıyormuş ve ince bağırsağı filan geri itiyormuş dolayısıyla da 12. ve 13.haftada sağ tarafta kasık ağrısı olabilir diye okudum.Sizde de benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Herkese günaydın kızlar,
Gece yatarken bebeğimi düşünüp,sabah kalktığımda abuk sabuk şeylere sinir olup ağladım.Bu hormonlar çok fena yaa,şimdide sanki o ağlayan ben değil gibiyim
okuduğun çok doğru canım hepimiz yaşadık batmaları kasılmaları hatta halada yaşıyoruz... sıkıntı yapma kanaman olmadığı sürece korkulacak birşey yokk
allah razi olsun kizlar cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin dr gelmene gerek yok dedi benim durumumda normal zaten icerde kanama vardiya fazzlasini boyle boyle atacakmis hayirlisi yavrum saglikli olsunda
göbeklim okudum dua allahım kabul etsin inşallah
sıpanın poposundan öperimmm :)
kuzular dualarınızı okuduuumm... Rabbim kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?