2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
İyi olmana çok sevindim canım Rabbim bir an önce geçirsin kanamanı be normal bir hamileliğe döndürsün bebeğini sana bağışlasın korkma herşey düzelecek Allah'ın izniyle ...

Canım duanı okudum Allah kabul eder inşallah bebeğini sağlıklı sıhatli kollarına almayı nasip etsin inşallah .

slm millet,
bugün işe gitmediğim için gayet mutluyum.evimi toplayabildim sonunda.hala da süper bir temizlik olmadı.kendimi yormadan üstünden takıldım :)
bu bile yeter..bir tek salon kaldı onun için de eşimi bekliyorum.sizler nasılsınız??

benimde senin gibi temizlik yapasım tuttu ama üstün körü görünen yerleri sildim süpürdüm görünmeyen yerler kaldı hatta bi ara halının altınamı süpürsem acaba diye düşündüm nefret ediyorum temizlik yapmaktan ama mecburiyet işte

sen yine içinden gelmiş yapmışsın
benim hiç içimden gelmiyor
evimiz kendinden geçti
kocişde mutfağı topluyor
sanki ev oradan ibaret beceriksiz adam

baalim ben foto koydum 98. sayfadami ne gormussundur belki ama net degilmis oyle dedi bir arkadas.. ama dr bi cikinti var dedi gosterdi foto net ama topic e koyunca net cikmadi biraz cikinti belli yani aslinda ama hayirlisi

Ben hala hamilelik takvimi yapamadım yukarıda kullanıcı kontrol paneline girdim ama yapamadım biraz bilgi verin lütfen

selam kızlar
perş gecesi hastaneye yattım 1 gece cok fena sancılar cektim
ve cektiğim sancı sadece gaz sancısıydı ama bagır bagır canım cıktı millet beni doguruyo filan sanmıştır heralde..

bebişimide gördüm manayla kocaman olmuş sıpaa yaaaa
hep erkek gbime geliyo ama bi yanımda inşallah kızdır diyooo

inşalah pazartesi gercek kontrolüme gidicem cok güzel bişiiiiiiii yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…