allah razı olsun canım bende seninkinin tombişbacaklarını ısırdım
slm millet,
bugün işe gitmediğim için gayet mutluyum.evimi toplayabildim sonunda.hala da süper bir temizlik olmadı.kendimi yormadan üstünden takıldım :)
bu bile yeter..bir tek salon kaldı onun için de eşimi bekliyorum.sizler nasılsınız??
slm millet,
bugün işe gitmediğim için gayet mutluyum.evimi toplayabildim sonunda.hala da süper bir temizlik olmadı.kendimi yormadan üstünden takıldım :)
bu bile yeter..bir tek salon kaldı onun için de eşimi bekliyorum.sizler nasılsınız??
benimde senin gibi temizlik yapasım tuttu ama üstün körü görünen yerleri sildim süpürdüm görünmeyen yerler kaldı hatta bi ara halının altınamı süpürsem acaba diye düşündüm nefret ediyorum temizlik yapmaktan ama mecburiyet işte
slm canlar bulantı durumları ne alemde merakettimde ben fenalardayım hala ooofffffff
Ben hala hamilelik takvimi yapamadım yukarıda kullanıcı kontrol paneline girdim ama yapamadım biraz bilgi verin lütfen
tatlım benim yazdığım yerin hemen altında bana ait takvim var ve enalt sağ köşede http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html ahanda buraya gir en iyisi :))
evet olmuş yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?