amin amin tabiki öncelikle eli ayağı düzgün sağlıklı olsun bebişlerimiz :)))
bizde tam tersi eşim çok kızcı ben erkekçii :))
gözün aydın canım :)) darısı başımıza bizde yaptırmadık 2li-3lü. benim eşim de deli gibi kız istiyor kız çocukları kendini sevdiriyor babaya aşık oluyorlar diyor, ben de erkek istiyorum :/ bugün bana sen niye erkek istiyorsun ki diye hesap soruyor :) sağlıklı olsunda hiç farketmez yaaa...
evt cıko yıyın bollcaaaaa benım fındıgımkıpır kıpırdı cok sukurÇikolata yemek fikri iyiymiş yaa... Ben de doktora gitmeden deneyim bunu. Söylediğin iyi oldu. Adına mutlu oldum. Ama sen yine de bu sitede yediğini içtiğini fazla söyleme bence arkadaşım. Maazallah birilerinin canı çikolata çeker saldırmaya başlarlar
allah yardımcınız olsun canımmmmdun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldudua edin banaaa
Kızlar bu nub teorisine bebeklerinizin resmini koydunuZ mu cinsiyet içim birşey dediler mi ?
Selam kızlar geceleri yataktan çiş için kalkan var mı aranızda?
Hamilelik öncesinde sabaha kadar küp gibi uyurdum ama hamilelikten itibaren düzenli olarak geceleri çiş için uykudan uyanır oldum. Hatta dün eşim dalga geçiyordu Allah anneliğe hazırlıyor işte ilerde bebişi emzirmeye kalkacaksın ya malum diyerek takılıyordu:)
teyzeler biz geldik ama çok sinirliyiz...
sabahtan beri toplantıdaydım... çıkış için de istifamı verdim... adam kabul etmedi... napıcam ben yaa...
Nub teorisine gore ultrason kagitlarini kontrol ettigimde erkek sonuc cikiyordu. Son kontrolde doktorum da, bebegin muhtemelen erkek olacagini soyledi. Hayirlisi olsun, 1 ay sonra kesinlesir gercek cinsiyet.
selam kızlar
perş gecesi hastaneye yattım 1 gece cok fena sancılar cektim
ve cektiğim sancı sadece gaz sancısıydı ama bagır bagır canım cıktı millet beni doguruyo filan sanmıştır heralde..
bebişimide gördüm manaylakocaman olmuş sıpaa yaaaa
hep erkek gbime geliyo ama bi yanımda inşallah kızdır diyooo
inşalah pazartesi gercek kontrolüme gidicem cok güzel bişiiiiiiii yaaaa
merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
Benimkisinde nub görünmüyor ama yine de belli oluyormuki ?
merhaba kızlar bugün ikili tarama için doktora gittik ense kalınlığı 1.9 çıktı doktor iyi dedi çok şükür,kan testi verdik perşembe alabağız sonucu,sizlerin kaç çıkmıtı normal mi değer sizcede ???? sizinkiler kaçtı merak etti bugün 12+2 olduk
12+0 'da 1.3 cikmisti canim. Seninki de gayet normal bence.
maşallah aynı zamanda doğum yapıcaz sanırım ama benim göbek daha fazla sankiçok mu kilo aldım acaba ben ay bendemi çeksem acaba
ayy maşallah ne güzel yaa,benimde 28 temmuz ama benim hiç çıkmadı böyle göbeğim alla allahhhh :S niye acaba kiiii ???
çok sağolun kızlar sizin güzelliğiniz oAmaninne güzel çıkmış karnın,masallah arkadasım 41 kere benimki niye çikmiyoooooo
çok şeker görünüyorsun sende canım,maşallahEki Görüntüle 590711 buda benim göbeekimmm
kizlar karnimin agrisi sag ayagima vuruyo resmen ayagim sanki yaniyo gibi hissediyorumdua edin bana cok korkuyorum rabbim yavrularimizi bize bagislasin sagliklki sihhatli bir sekilde
gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın cnm??dun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldudua edin banaaa
allaaaaahhhone kuzumm hay maşallah sizeeeee senin göbiş coşmuş gitmiş canıım... Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin İnşallaaahh...
amin cümlemizinkini canım benim inşallahevet ya göbüşş coştu bendde
Kontrolleri güzel geçen ayrıca cinsiyet öğrenen arkadaşlarım gözünüzaydın,hep böyle güzel gitsin inşallah..
Face de bende bulamadım grubu kızlar(50:
daha otu almadan akşam bi kıpırdaklık olduD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?