2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
göbeklilerimmmm
biz oğlumla düğüne gidiyoruz
göbek atıp dans etcez çok kıvırmayacağız söz veriyoruzzzz
öpüyorum hepiniziii şimdiden iyi pazarlarrrrr

amin amin tabiki öncelikle eli ayağı düzgün sağlıklı olsun bebişlerimiz :)))
bizde tam tersi eşim çok kızcı ben erkekçii :))

evt cıko yıyın bollcaaaaa benım fındıgımkıpır kıpırdı cok sukur tmm ısımvermem artıkınnn sekerrr pardonn
dun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldu dua edin banaaa
allah yardımcınız olsun canımmmm

Kızlar bu nub teorisine bebeklerinizin resmini koydunuZ mu cinsiyet içim birşey dediler mi ?

Nub teorisine gore ultrason kagitlarini kontrol ettigimde erkek sonuc cikiyordu. Son kontrolde doktorum da, bebegin muhtemelen erkek olacagini soyledi. Hayirlisi olsun, 1 ay sonra kesinlesir gercek cinsiyet.

Son düzenleme:

ben de wc ye kalkıp b ir daha uyuyamayanlaardanım, hatta gün iöinde de wc sürem çok uzun bir türlü bitmiyor çişim (

teyzeler biz geldik ama çok sinirliyiz...
sabahtan beri toplantıdaydım... çıkış için de istifamı verdim... adam kabul etmedi... napıcam ben yaa...

canım aradaki sayfaları okumadım ne yaptın

canlar allah kabul etsin okudum dualarınızı, size ve bebişlerinize ve tüm bebiş beklyenlere allah sağlık versin

merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...

geçmiş olsun cnm o gaz sancıları çok kötü tutmamak gerkiyo salın gitsin

merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...

valla ne yazıcam bilemedim ne desem acını dindirmez allah sabır versin

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar, bugün kocişle birlikte özel hastaneye gittik ve bebişlerimizi gördük. Bizim pıtırcıkların eli ayağı kıpır kıpırdı maşallah babamız çok heyecanlandı, ilk kez kalp atışlarını da dinledik.Benim gebeliğim monokoryonik monoambriyonik olduğu için riskli gebelik.Normalde cerrahpaşa perinatoloji bölümüne gidiyorum ama başka bir dr. daha görüneyim dedim ve bugünkü dr. da aynı şeyleri söyledi ve gebelik takibi için çapa veya cerrahpaşanın bizim için uygun olacağını, oraya devam etmemi söyledi.
cinsiyetlerini sordum muhtemelen kız gibi görünüyorlar şuanda bir çıkıntı göremedim ama kesin sonuç için henüz erken dedi.bebişlerden biri 10+5 diğerinin 11+1 günlük olduğunu söyledi.yani bebişlerden biri haftasıyla uyumlu biri önde gidiyor

bugün sağ göğsün inanılmaz sızlıyor içten bir sızlanma yanma var. birde hafif sarı renkli akıntı var. sizdede akıntı oluyormu.

çok çok üzüldüm acını anlayabiliyorum. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. en kısa zamanda tekrar bebiş haberlerini almayı diliyorum canım ne desem boş şuanda biliyrm.

canım öncelikle geçmiş olsun... bu duyguyu daha önce tam üç kez yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Allah tez zamanda yüzünü tekrar hayırlısı ile güldürsün inşallah.Allaha emanet ol.

merhaba kızlar bugün ikili tarama için doktora gittik ense kalınlığı 1.9 çıktı doktor iyi dedi çok şükür,kan testi verdik perşembe alabağız sonucu,sizlerin kaç çıkmıtı normal mi değer sizcede ???? sizinkiler kaçtı merak etti bugün 12+2 olduk

12+0 'da 1.3 cikmisti canim. Seninki de gayet normal bence.

Son düzenleme:
maşallah aynı zamanda doğum yapıcaz sanırım ama benim göbek daha fazla sanki çok mu kilo aldım acaba ben ay bendemi çeksem acaba

ayy maşallah ne güzel yaa,benimde 28 temmuz ama benim hiç çıkmadı böyle göbeğim alla allahhhh :S niye acaba kiiii ???

Amanin ne güzel çıkmış karnın,masallah arkadasım 41 kerebenimki niye çikmiyoooooo
çok sağolun kızlar sizin güzelliğiniz o

çok şeker görünüyorsun sende canım,maşallah

kizlar karnimin agrisi sag ayagima vuruyo resmen ayagim sanki yaniyo gibi hissediyorum dua edin bana cok korkuyorum rabbim yavrularimizi bize bagislasin sagliklki sihhatli bir sekilde

dun aksamki agrilarim bosa degilmis kanamam oldu dua edin banaaa
gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…