merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
Kızlar merhaba güne çok güzel başladım çalışan annelere müjdeli haber var . Doğum izni 6 aya çıkıyor bu hafta meclisteymiş konu tüm gazetelerde yazıyor kabul edilecektir :) Gününüz güzel ola . Bu arada benim mide bulantılarım geçti hayat ne güzelmiş eskiye döndüm şükür :)
Kızlar merhaba güne çok güzel başladım çalışan annelere müjdeli haber var . Doğum izni 6 aya çıkıyor bu hafta meclisteymiş konu tüm gazetelerde yazıyor kabul edilecektir :) Gününüz güzel ola . Bu arada benim mide bulantılarım geçti hayat ne güzelmiş eskiye döndüm şükür :)
Merhaba . Canım yaa o kadar güzel bir haber verdin ki.. İnsaallah meclisten gecer. Doğumdan sonraki 8 haftalık iznim tam yaz tatiline denk geliyordu. Hiç izin kullanmamış gibi Eylül'de işbaşı yapmam gerekecekti. Eğer meclisten geçerse cok iyi olacak.Benim mide bulantilarim azaldı ama tam geçmedi. Darısı bizim basimiza artık. Ben de mide reflu başladı. Ara ara yanma ve eksime oluyor midemde. Doktor rennie Duo şurup verdi onu iciyorum. O midemi rahatlatıyor
Canım o kadar sevindim ki anlatamam Allah bin kere razı olsun bu güzel haberin için bide tam kabul edilse inşallah. ilk çocuğumda 4 aylıkken işe başladım o vicdan azabını bir daha ömrümde yaşamam sanırım. ikinci de ne olursa olsun bir sene de olsa ücretsiz izin alacağım diye kafaya koydum Allah ın izniyle ama kredi borcumuz var benim maaş direk oraya gidiyor, şimdiden masrafları kısıp para biriktirmeye başlamıştım bile :)
bende buldum ama onaylanmasi gerekio arkadasin yanlis yazmisim duzeltiyorum dedigi linki baska bi internet sayfasina kopyala yapistir yapin canlarim face sayfasina degil.. orda cikiyo guruba katil diyorsunuz ve bekliosunuz :))
slm haziran sonu temmuz başı gibi görünüyor doğumum allah izin verirse.bu arada 10 aylık bir kızım var...bir de eşimle boşsnmak üzereyiz...çok kötü bir psikoloji içindeyim inşallah bebeklerim çok etkilenmezler...allah hakkımızda en hayırlsını versin...
slm haziran sonu temmuz başı gibi görünüyor doğumum allah izin verirse.bu arada 10 aylık bir kızım var...bir de eşimle boşsnmak üzereyiz...çok kötü bir psikoloji içindeyim inşallah bebeklerim çok etkilenmezler...allah hakkımızda en hayırlsını versin...
Kızlar Facebook linki burayı öldürmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?