2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...

Canim cok uzuldum rabbim tekrar yasatmasin insallah saglicakla rabbim tekrar guzel sihhatli bir bebek nasip eder sana

Kızlar merhaba güne çok güzel başladım çalışan annelere müjdeli haber var . Doğum izni 6 aya çıkıyor bu hafta meclisteymiş konu tüm gazetelerde yazıyor kabul edilecektir :) Gününüz güzel ola . Bu arada benim mide bulantılarım geçti hayat ne güzelmiş eskiye döndüm şükür :)

Merhaba . Canım yaa o kadar güzel bir haber verdin ki.. İnsaallah meclisten gecer. Doğumdan sonraki 8 haftalık iznim tam yaz tatiline denk geliyordu. Hiç izin kullanmamış gibi Eylül'de işbaşı yapmam gerekecekti. Eğer meclisten geçerse cok iyi olacak. Benim mide bulantilarim azaldı ama tam geçmedi. Darısı bizim basimiza artık. Ben de mide reflu başladı. Ara ara yanma ve eksime oluyor midemde. Doktor rennie Duo şurup verdi onu iciyorum. O midemi rahatlatıyor

Canım o kadar sevindim ki anlatamam Allah bin kere razı olsun bu güzel haberin için bide tam kabul edilse inşallah. ilk çocuğumda 4 aylıkken işe başladım o vicdan azabını bir daha ömrümde yaşamam sanırım. ikinci de ne olursa olsun bir sene de olsa ücretsiz izin alacağım diye kafaya koydum Allah ın izniyle ama kredi borcumuz var benim maaş direk oraya gidiyor, şimdiden masrafları kısıp para biriktirmeye başlamıştım bile :)

bende buldum ama onaylanmasi gerekio arkadasin yanlis yazmisim duzeltiyorum dedigi linki baska bi internet sayfasina kopyala yapistir yapin canlarim face sayfasina degil.. orda cikiyo guruba katil diyorsunuz ve bekliosunuz :))

Aynen ya ben öğretmenim zaten yaz tatili ücretli izne gidiyor hiç değilse peşinden ekim kasım falan ücretli izinde olurum gerisi de Allah kerim :)

Artık kabul edilir benim şüphem yok bayağıdır dolanıyor zaten bu haber , ücretsiz izin alamayacaktım bizim de ev kredisi var nasibiyle gelsin inşallah bebişlerimiz :)

herkeze iyi pazarlar yarın mercimeğin ikili test sonuçlarını almaya gidicez heycen yaptım :) :):18::18::18::18:

inşalllahhhhhhh benimki zaten yaz tatilinde zay olcel biraz artsın barim

kızlar inşallah güzel gidiyordur hamileliğiniz . bende 2012 temmuz annesiyim hamişliğinizi güzel ve dinlenerek geçirin çünkü çokk yorulacaksınız çok
uyuyun uykuya hasretiz . hamilelik zor geçiyor gibi gelir size ama ağzım burnum diyene kadar hoppp dogurcaksınız
6 aylık ettik bebişleri nerdeyse darısı başınızaaaa

bende buldum ama onaylanmasi gerekio arkadasin yanlis yazmisim duzeltiyorum dedigi linki baska bi internet sayfasina kopyala yapistir yapin canlarim face sayfasina degil.. orda cikiyo guruba katil diyorsunuz ve bekliosunuz :))

Öylede yaptım yine olmadı canım bikere de yaptığın linki sen buraya kopyala yapıştır yaparmısın ?

slm haziran sonu temmuz başı gibi görünüyor doğumum allah izin verirse.bu arada 10 aylık bir kızım var...bir de eşimle boşsnmak üzereyiz...çok kötü bir psikoloji içindeyim inşallah bebeklerim çok etkilenmezler...allah hakkımızda en hayırlsını versin...

üzuldum canim ya bebek kazaylami oldu? bebegin cok etkilenir senin ruh halinden sen ne hissedersen oda hisseder..

Allh sabrini verir canim okudum uzuldum hayat devam ediyo allh cocuklarinla mutlu yasamlar versin insallh

kızlar merhaba..ben sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum bi türlü..dönen muhabbeti duyunca yazmadan edemedim şu malum sitenin adının çok geçmesinden dolayı sanırım daha önce bazı topiklerin kapatıldığı olmuştu diye biliyorum aman diyimm..
ne kadar çok yazamasam da hep takip ediyorum sizleri topiğimize bişi olmasın çok üzülürüm

evet ne zamandır konuşuluyordu bu konu inşallah geçer.. aralıkta iş başı yaparız ozaman ne güzellllll olurrrr.. gelişmeliri paylaşırız burdan.. teşekkürler..

Kızlar Facebook linki burayı öldürmez inşallah

bende aynı şeyi düşündüm face kullanmayı sevmiyorum umarım öyle olmaz :)

Kızlar sayfaları okumaktan anca yazabildim. Öncelikle irmegan bilgilerimi tekrar paylaşıyorum. 16 Temmuz muhtemel doğum tarihim. İkinci çocuğum olacak. İlki 3 yaşında erkek. 34 yaşındayım, çalışıyorum ve istanbulda oturuyorum.

İkinci olarak ilk gebeliğimde şuan kapalı olan başka bir foruma takılıyordum. Orada çok güzel paylaşımlarımız olmuştu. Ve herkes orda denediği ve beğendiği yemek tarifleri tatlı tarifleri paylaşırdı. Bu sayede mutfağıma güzel ve yeni lezzetler dahil oldu. Burda da önermek istemiştim ama biri basit bir tatlı yüzünden azarı işitince tırstim doğrusu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…