2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar yukarılardada sormuştum ama malum konu yüzünden kaynadı azcık. sizdede akıntı oluyormu. ilk haftalarda olurdu doktor normal demişti ve geçmişti ama tekrar başladı ve bu kez rahatsız edici sizce normalmi . internette araştırdım ama bu haftalara özgü bişey değil sanırım bi bilgiye ulaşamadımda.

Bende de renksiz ara sıra birkaç damla akıntı oluyor. Şimdiye kadar pek önemli bir şey olduğunu düşünmemiştim. Kağan Kocatepe'nin gebelikte riskli durumlar başlığı adi altında bir yazısı var onu okumuştum. Gebelikteki akıntıların hiç birinin normal olmadıgı yazıyordu. Ben de doktora kontrole gidince sorucam. Senin akıntın ne miktarda ve ne renk?

Kanaman olmadıgı sürece endişelenme. Ki kanama bile risk taşımıyor çoğunlukla. Bir de akıntın kokulu değilse rahat ol. Ama ille de için rahat etmiyorsa doktoruna Danış. Bizler de bir yere kadar biliyoruz sonuçta.

Canım ya... ) Tirsma arkadasım. Canı gönülden , güzel ve lezzetli tariflerini bekliyoruz. Arasira değişik yemekler , tatlılar yapıp yemek geliyor insanın icinden.

o 6 ay doğumdan önce 2 doğumdan sonra 4 mü yoksa doğumdan sonra direk 6 aymı

bende beyaz peynir gibi bi akıntı var ve sürekli devam ediyor bazende günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum dr korkma normal demişti :44:

Son düzenleme:
merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...

canımm Rabbim sabrını versin... İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşursun rabbimin izniyle...
bende katıldımmmm ama kabul etmeniz gerekiyo kızlar galibaaaa :26:

ekledim cnm listeye...

merhaba canlarr.....misafirlerim vardı haftasonu hiç giremedim şimdi gittiler bende nete daldım hemen.çok şükür midem iyice düzeldi.göbeğim de azcık çıktı gibi....daha mutlu hissediyorum kendimi.bir de doğum izni 6 ay olursa ballı kaymak:)çünkü biz de ev kredisi ödüyouz ücretsiz izin alamam.bu arada gruba katıldım .onay bekliyorum. bir arkadaş akıntıyı sormuş ben de sarı ve bol bol var günde 2 defa ped değiştiriyorum netten araştırdım normal diyor koku ve yanma kaşıntı vs olmadıkça.ben normalde de hep günlük ped kullanan biriydim zaten hamilelikte biraz sarardı ve çoğaldı.bebeğini kaybeden arkadasa da geçmiş olsun sabır versin rabbim diyorum.

dogum listesine girmek istiyorum regl en son 13.10.12 oldum dogum tarihi 20.07.13 ilk cocugum kiz 2 yasinda avusturyada kaliyorum
ev hanimi
bu arada kizlar sizin göbis ciktimi benim resmen baya karnim cikti ilk hamileleigimde 4 aylikken karnim cikmisti bu ilkine göere sanki 4 yada 5 aylik aksamlarida acayip kacaman oluyor

hoş geldin cnm hayırlısı olsun göbiş gazdan şişiyomuş benimde kocamandı bugün indi

ekledim cnm....

Canım ya... ) Tirsma arkadasım. Canı gönülden , güzel ve lezzetli tariflerini bekliyoruz. Arasira değişik yemekler , tatlılar yapıp yemek geliyor insanın icinden.

Ama öyle olmaz. Herkes tarif yazsın. Bir de bilemedim buradaki hamileler hassas. Yiyecek telaffuz edemezken tarif nasıl olur bilemedim :)

Kızlar ben tablet ya da telden giriyorum. Bazı yorumları beğenmek istiyorum fakat olmuyor maalesef. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…