kızlar yukarılardada sormuştum ama malum konu yüzünden kaynadı azcık. sizdede akıntı oluyormu. ilk haftalarda olurdu doktor normal demişti ve geçmişti ama tekrar başladı ve bu kez rahatsız edici sizce normalmi . internette araştırdım ama bu haftalara özgü bişey değil sanırım bi bilgiye ulaşamadımda.
kızlar yukarılardada sormuştum ama malum konu yüzünden kaynadı azcık. sizdede akıntı oluyormu. ilk haftalarda olurdu doktor normal demişti ve geçmişti ama tekrar başladı ve bu kez rahatsız edici sizce normalmi . internette araştırdım ama bu haftalara özgü bişey değil sanırım bi bilgiye ulaşamadımda.
Kızlar sayfaları okumaktan anca yazabildim. Öncelikle irmegan bilgilerimi tekrar paylaşıyorum. 16 Temmuz muhtemel doğum tarihim. İkinci çocuğum olacak. İlki 3 yaşında erkek. 34 yaşındayım, çalışıyorum ve istanbulda oturuyorum.
İkinci olarak ilk gebeliğimde şuan kapalı olan başka bir foruma takılıyordum. Orada çok güzel paylaşımlarımız olmuştu. Ve herkes orda denediği ve beğendiği yemek tarifleri tatlı tarifleri paylaşırdı. Bu sayede mutfağıma güzel ve yeni lezzetler dahil oldu. Burda da önermek istemiştim ama biri basit bir tatlı yüzünden azarı işitince tırstim doğrusu :)
Kızlar merhaba güne çok güzel başladım çalışan annelere müjdeli haber var . Doğum izni 6 aya çıkıyor bu hafta meclisteymiş konu tüm gazetelerde yazıyor kabul edilecektir :) Gününüz güzel ola . Bu arada benim mide bulantılarım geçti hayat ne güzelmiş eskiye döndüm şükür :)
kizlar bebeklerinizin cinsiyetini ogrendinizmi?
merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
bende katıldımmmm ama kabul etmeniz gerekiyo kızlar galibaaaa :26:göbüşübebişlileeer artık facede bir grubumuz var hepimize hayırlı olsun..facede arama kısmına 2013 temmuz anneleri yazarsanız çıkar.hepinizi bekliyoruuuz
bu arada grup şimdilik kapalı konumda katılım bitince gizli olarak ayarlanacak ki dışarıdan paylaşımlar görülmesin.mahremiyetimiz üst düzeyde olacak anlayacağınız
Kızlar sayfaları okumaktan anca yazabildim. Öncelikle irmegan bilgilerimi tekrar paylaşıyorum. 16 Temmuz muhtemel doğum tarihim. İkinci çocuğum olacak. İlki 3 yaşında erkek. 34 yaşındayım, çalışıyorum ve istanbulda oturuyorum.
İkinci olarak ilk gebeliğimde şuan kapalı olan başka bir foruma takılıyordum. Orada çok güzel paylaşımlarımız olmuştu. Ve herkes orda denediği ve beğendiği yemek tarifleri tatlı tarifleri paylaşırdı. Bu sayede mutfağıma güzel ve yeni lezzetler dahil oldu. Burda da önermek istemiştim ama biri basit bir tatlı yüzünden azarı işitince tırstim doğrusu :)
dogum listesine girmek istiyorum regl en son 13.10.12 oldum dogum tarihi 20.07.13 ilk cocugum kiz 2 yasinda avusturyada kaliyorum
ev hanimi
bu arada kizlar sizin göbis ciktimi benim resmen baya karnim cikti ilk hamileleigimde 4 aylikken karnim cikmisti bu ilkine göere sanki 4 yada 5 aylik aksamlarida acayip kacaman oluyor
ekledim cnm....dogum listesine girmek istiyorum regl en son 13.10.12 oldum dogum tarihi 20.07.13 ilk cocugum kiz 2 yasinda avusturyada kaliyorum
ev hanimi
bu arada kizlar sizin göbis ciktimi benim resmen baya karnim cikti ilk hamileleigimde 4 aylikken karnim cikmisti bu ilkine göere sanki 4 yada 5 aylik aksamlarida acayip kacaman oluyor
hoş geldin cnm hayırlısı olsun göbiş gazdan şişiyomuş benimde kocamandı bugün indi
ekledim cnm....
Beni de ekledin mi acaba?
Canım ya...) Tirsma arkadasım. Canı gönülden , güzel ve lezzetli tariflerini bekliyoruz. Arasira değişik yemekler , tatlılar yapıp yemek geliyor insanın icinden.
bi önceki sayfada ekledim diye yazdım..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?