Bende de renksiz ara sıra birkaç damla akıntı oluyor. Şimdiye kadar pek önemli bir şey olduğunu düşünmemiştim. Kağan Kocatepe'nin gebelikte riskli durumlar başlığı adi altında bir yazısı var onu okumuştum. Gebelikteki akıntıların hiç birinin normal olmadıgı yazıyordu. Ben de doktora kontrole gidince sorucam. Senin akıntın ne miktarda ve ne renk?
Kanaman olmadıgı sürece endişelenme. Ki kanama bile risk taşımıyor çoğunlukla. Bir de akıntın kokulu değilse rahat ol. Ama ille de için rahat etmiyorsa doktoruna Danış. Bizler de bir yere kadar biliyoruz sonuçta.
hayırlı aksamlar kızlar bugun bırazcık ev işi yaptım cok agrı var ve karnımın içi cok gergın iş yapmadn öncede bı sıkıntı vardı rahmım buyuyor dyemı böyle agrı anlamdım içm şiş gıbı..:44:
dün bende temizlik yaptım bendede ağrı oldu yat kalkma ben bütün akşam yattım sonra geçti
göbişin çıkmış canımm maşallah sizeeeeeeee
slm kızlaarkısmetse bende temmuz annesi olucam son adetim 1 ekim muhtemel doğum 8 temmuz gözüküyor.2.çocuğum olucak ilkim 14 aylık tüp bebek tedavisiyle kızıma kavuşmuşken ikinci kendiliğindne oldu sürpriz yumurtamız:) çok zorlanıcamı düşüüyorum iki tane ufak bebeyle allahtann sabır yardım diliyorum hepimize hayırlı gebelikler allah tamamına erdirsin diyorum
bu arada ismim tuğba erzurum'da yaşıyorum ev hanımıyım dünya güzeli kızımın gebe anesiyim
göbişin çıkmış canımm maşallah sizeeeeeeee
Kızlar merhaba güne çok güzel başladım çalışan annelere müjdeli haber var . Doğum izni 6 aya çıkıyor bu hafta meclisteymiş konu tüm gazetelerde yazıyor kabul edilecektir :) Gününüz güzel ola . Bu arada benim mide bulantılarım geçti hayat ne güzelmiş eskiye döndüm şükür :)
Evt canim cikti gobisimiz gobek degil o bebek :) daha erken degilmi ama ya bu kadar buyumesi normalmi ki :)
slm kızlaarkısmetse bende temmuz annesi olucam son adetim 1 ekim muhtemel doğum 8 temmuz gözüküyor.2.çocuğum olucak ilkim 14 aylık tüp bebek tedavisiyle kızıma kavuşmuşken ikinci kendiliğindne oldu sürpriz yumurtamız:) çok zorlanıcamı düşüüyorum iki tane ufak bebeyle allahtann sabır yardım diliyorum hepimize hayırlı gebelikler allah tamamına erdirsin diyorum
bu arada ismim tuğba erzurum'da yaşıyorum ev hanımıyım dünya güzeli kızımın gebe anesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?