2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

teşekkürler bende günde 2-3 kere günlük pedlerden değiştiriyorum bugünlerde açık sarı renkte ve kesik süt gibi sanki..

teşekkürler canım kanama yok çok şükürde tabiiki doktoruma danışıyorum herşeyi kafama göre bişey apmıyorum sadece benim gibi bu durumu yaşayan var mı diye sordummm. burda herşeyi birbirimizle paylaştığımız için..

hayırlı aksamlar kızlar bugun bırazcık ev işi yaptım cok agrı var ve karnımın içi cok gergın iş yapmadn öncede bı sıkıntı vardı rahmım buyuyor dyemı böyle agrı anlamdım içm şiş gıbı..:44:

dün bende temizlik yaptım bendede ağrı oldu yat kalkma ben bütün akşam yattım sonra geçti

slm kızlaar kısmetse bende temmuz annesi olucam son adetim 1 ekim muhtemel doğum 8 temmuz gözüküyor.2.çocuğum olucak ilkim 14 aylık tüp bebek tedavisiyle kızıma kavuşmuşken ikinci kendiliğindne oldu sürpriz yumurtamız:) çok zorlanıcamı düşüüyorum iki tane ufak bebeyle allahtann sabır yardım diliyorum hepimize hayırlı gebelikler allah tamamına erdirsin diyorum
bu arada ismim tuğba erzurum'da yaşıyorum ev hanımıyım dünya güzeli kızımın gebe anesiyim

dualarınızı okudum arkadaşlar,allah hepimize sağlıklı hamilelikler,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Selam kızlarr. Acaba benide listeye ekleyebilir misiniz?? sat 10 Ekim 2012 ilk bebeğim. Tahmini doğum tarihi 17 Temmuz. Bursa lıyım.

Tuba senin adina cok sevindim bu cok guzel bi haber allah yardimcin olur benimde bebegim 7 temmuzda gelecek
:)

herkes iyidir inşallah bugün giremedim neyse uykum geldi iyi geceler herkese

inanamıyorum yaaa süper oldu bu,ben de daha önce duymuştum böyle bir haber ama hiç ses çıkmayınca ümidi kesmeye başlamıştım,çok iyi olur bizim için,ben de öğretmenim ve doğum yaza geldiği için nasıl yaparım diye düşünüp duruyordum,çoooooook sevindim yaaa hadi inşallah hayırlısı hepimiz için :))

Bu cok guzel bir haber. Tebrik ederim. Ama korkma insanlar ikiz buyutuyor ne zorluklarla. Elbet sen de basaricaksin. Cok sevdigim bir soz var allah dagina gore kar yagdirirmis. Kolay olmiycak ama olacak :). Allah saglik ve sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…