2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Yaaw hemen atarlanma. Ben seni rahatlatmak icin yazdim onlari. Diger yandan da dr a sormani tavsiye ettim cunku cok akinti hamilelikle ilgili degil belki mikrobik olabilir. Bilemeyiz sonucta. Maksadim yardimci olmakti sinirini germek degil . Kusura bakma

Bu arada benim; birak akintiyi cok ciddi bir kanamam oldu hatta parça falan vardi ne ic camasirim kaldi ne pantolonum. Kaybettim diye dusundum o kadar yani. Dr'a gittigimde bebegimin kalbi hala atiyordu :). Bir hafta istirahat ve iki igne ile tedavi oldum. Ama arada koyu renk akinti ve kanamam oluyor yine. Dr um ultrasonda bunu ongordu ve olacagini soyledi. Endiselenmememi herseyin yolunda oldugunu soyledi. Bunu yazdim cunku fazla akinti kanama olmadigi surece bence sorun degil. Gebelikle ilgili degil en azindan. İcin rahat olsun yani

Offff. Wc'ye kalktim uykum kacti . Burayi da okudum bitirdim. Hala gelmedi uykum. Tatil ama yaaa uyumaliyim bir kac saat dahaaa. Ühü ühüüü

Kızlar adı geçen diğer sitede açılan gurupla ilgili lütfen isim, link, davet içeren mesajlarınızı topikte paylaşmayınız...!!!

kızlar evden çıkmadan haberlere bir bakayım dedim çok mutlu oldum çalışan anneler için iyi haber falan diyordu doğum izni 24 haftaya çıkıyormuş. çok iyi oldu eğer haberi olmayan varsa yazayım dedim:))

günaydın güzel anneler ömrümüzden bir sene daha eksiliyor kalan ömrürümüzü en güzel ve en verimli şekilde evlatlarımzla gecirmek dileğiyle.................

herkese kocamaaaaaaaaaaaannn bir günaydınn...... Bugün benim için büyük güüünnn.... bebişimi görüceeemmmmmmmmmmmm

:119:yeni yil hepimize saglikli sihhatli hayirli mutlu huzurlu gunler getirsin:119:

günaydınlar arkadaşlar.

cuma günü tahlillerim vardı. idrar tahlili yaptrıdım ve doktor kızdı bana. sen bir şey yememeşsin diye.

vücudunda bir şey kalmamış. ne yapayım canım istemiyor dedim, zorlayacaksın. hamileleiğimden beri 6 kilo verdim.

normal zamanda olsa sevineceğimde şimdi sevinsem mi üzülsem mi anlmadım.

o zaman şöyle yazayım, antalyalıyım, ilk bebeğim, tüp bebek yoluyla hamile kaldım tahmini doğum tarihim 30 temmuz..

tamamdırr listeye eklendin canım.. hayırlı olsun bebişinizz....
:119:yeni yil hepimize saglikli sihhatli hayirli mutlu huzurlu gunler getirsin:119:

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn İnşallaaahhh... bebeğimize 1 yıl dahamı yaklaştık şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…