amiiiiiiiiiiiiiinn cnm bnm İnşaallaahhh....
:) Allah izin verirse senin ne zaman canım doğum ?
merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
günaydın herkese,
yılbaşı günü de çalışılır mı yaaaa
günaydınlar arkadaşlar.
cuma günü tahlillerim vardı. idrar tahlili yaptrıdım ve doktor kızdı bana. sen bir şey yememeşsin diye.
vücudunda bir şey kalmamış. ne yapayım canım istemiyor dedim, zorlayacaksın. hamileleiğimden beri 6 kilo verdim.
normal zamanda olsa sevineceğimde şimdi sevinsem mi üzülsem mi anlmadım.
8 temmuz gözüküyo şimdilik.. bakalım ne zaman gelecek minik sıpammm... sende gebelik takvimi yapsanaaaailk sayfada tarifi var.. hem bebeğinin gelişimini gün gün takip edersin.. bide siz kaç yıldır istiyodunuz bebiş..?
günaydınlar arkadaşlar.
cuma günü tahlillerim vardı. idrar tahlili yaptrıdım ve doktor kızdı bana. sen bir şey yememeşsin diye.
vücudunda bir şey kalmamış. ne yapayım canım istemiyor dedim, zorlayacaksın. hamileleiğimden beri 6 kilo verdim.
normal zamanda olsa sevineceğimde şimdi sevinsem mi üzülsem mi anlmadım.
ben daha yeniyim burda 1-2 gün oldu üye olalı pek bişey bilmiyorum anlıycan, gün gün bakıyorum meraktan zaten :) ben 4 senelik evliyim 2,5 - 3 senedir istiyodum, bu siteden çok şey öğrendim tüp bebek tedavi aşamasında şimdide ben paylaşmak istedim heyecanımı :)
ben daha yeniyim burda 1-2 gün oldu üye olalı pek bişey bilmiyorum anlıycan, gün gün bakıyorum meraktan zaten :) ben 4 senelik evliyim 2,5 - 3 senedir istiyodum, bu siteden çok şey öğrendim tüp bebek tedavi aşamasında şimdide ben paylaşmak istedim heyecanımı :)
kızlar evden çıkmadan haberlere bir bakayım dedim çok mutlu oldum çalışan anneler için iyi haber falan diyordu doğum izni 24 haftaya çıkıyormuş. çok iyi oldu eğer haberi olmayan varsa yazayım dedim:))
evet cnm yeni üye olduğun belliiiizamanla öğrenirsin bizde hiçbişey bilmiyodukk zamanındaa.
Heycanini paylasmak bir keyif. İnsallah saglikli mutlu bir hamilelik yasarsin :)
Çok mu belli ettim yaazamanla artık dediğin gibi
Allah razı olsun canımm inşallah hepimiz rahat sağlıklı mutlu bi hamilelik yaşarız, senin ne kadarlık şuanda?
henüz 7 tane yorumun var bize baksaannn 1000 küsürlerdee
11+6 canim. Senin?
henüz 7 tane yorumun var bize baksaannn 1000 küsürlerdee
9+6 :) geçtimi tüm belirtiler peki ? büyüme varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?