2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
:) Allah izin verirse senin ne zaman canım doğum ?

8 temmuz gözüküyo şimdilik.. bakalım ne zaman gelecek minik sıpammm... sende gebelik takvimi yapsanaaaa ilk sayfada tarifi var.. hem bebeğinin gelişimini gün gün takip edersin.. bide siz kaç yıldır istiyodunuz bebiş..?

merhba arkadaşlar. ben aranızdan ayrılıyorum malesef temmuz annesi olamıcam. bebeğimi kaybettim. bu ikinci kaybım. inşallah sizler bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...

canım çok çok geçmiş olsun, inşaallah en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız inşaallah

günaydın herkese,
yılbaşı günü de çalışılır mı yaaaa

sorma hem de pazartesi (

canım ya nedesem bilemedim.. ha gayret

Herkese merhaba :). Guzel yeni yil dilekleriniz icin tesekkurler. Hepimiz icin guzel, saglikli, mutlu bir yil olur insallah.

ben daha yeniyim burda 1-2 gün oldu üye olalı pek bişey bilmiyorum anlıycan, gün gün bakıyorum meraktan zaten :) ben 4 senelik evliyim 2,5 - 3 senedir istiyodum, bu siteden çok şey öğrendim tüp bebek tedavi aşamasında şimdide ben paylaşmak istedim heyecanımı :)

Eger ciddi bir durum soz konusu olsaydi seni ve bebegini beslemek icin hastaneye yatirirlardi. Sevinebilirsin bunun icin. Demek ki bebek bir sekilde besleniyor. Kizmasi senden umitli oldugunu gosteriyor.

Diger yandan cidden beslenmelisin. Hic yeme istegin olmasa bile ilac niyetine yemelisin. Bebeginin organlari olusuyor annesi. Sana ihtiyaci var :)

evet cnm yeni üye olduğun belliiii zamanla öğrenirsin bizde hiçbişey bilmiyodukk zamanındaa.

Heycanini paylasmak bir keyif. İnsallah saglikli mutlu bir hamilelik yasarsin :)

aman yaaa bitsin şu gün,gerçi akşam da süper bir parti beni beklemiyor ama ylbaşını günü çalışmak da insana koyuyor...kızlarrr bzi burda dünyayı kurtarıyoruz bir kişi eksiğiiz var..var mı yardıma gelen?*

9+6 :) geçtimi tüm belirtiler peki ? büyüme varmı ?

Hafifledi diyebilirim. Mide bulantisi kotu birseymis. Karnim cikmadi yok. İkinci cocuk olmasina ragmen goruntude birsey yok. Kilo da almadim sayilir. Ama acelem yok yakinda hepimiz gobekli gobekli dolasicaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…