2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Tam olarak ne yapilacak. Muhasebe falansa hic anlamam :)

Hafifledi diyebilirim. Mide bulantisi kotu birseymis. Karnim cikmadi yok. İkinci cocuk olmasina ragmen goruntude birsey yok. Kilo da almadim sayilir. Ama acelem yok yakinda hepimiz gobekli gobekli dolasicaz .

inşallah o günler çabuk gelir, henüz hissetmediğim ve ilk defa yaşıycam için çok heyecanlıyım :) sabırsızlıkla bekliyorum... bu arada ben nerdeyse çok rahat geçiriyorum çok şükürler olsun 1 hafta srdü bulantılar oda çok şiddetli değil hafif hafif oluyo oda bazen..inşallah sağlıklı hamilelikler geçirriz hepimiz...

Kızlar hayatımız değişiyor bu sene geçen seneden farkı 2 kişiyiz busene yeni yılda :))
Muhteşem bir yıl bizi bekliyor, tüm hayatımızın merkezi değişecek, anne olucaz inşallah, başkalaşıp büyüyeceğiz, saçmalayıp mutluluktan ağlayacağız belki, öncelikler değişecek, tüm sevdiklerimiz yanımızda hayatı paylaşmaya, öğrenmeye devam edeceğiz. Bambaşka biryıl bekliyor bizi ,bebeişlerimizi Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin hepimize....
Bebeklerimizle ailemize Nice sağlıklı mutlu sevgi dolu yıllar olsun.

Zaman o kadar cabuk gececek ki sen bile inanamiycaksin. Su an yasadigin her anin tadini cikar. Hamilelik bir kadinin yasayacagi (asermeler de dahil) en guzel anlardan biri. Keyfini sur. Lakin tum hamilelere tavsiyem kac kere hamile kalicam canim deyip kapris yapmayin cevrenize. Sonra o kaprislere kendinizi kaptirip gergin bir gebelik yasarsiniz ki bunun sonucu yine size patlar. Gergin huzursuz bir bebeginiz olur. Hayat yine size zindan olur. O yuzden rahat mutlu alingan olmayan kapris yapmayan bir hamile olun. Kendiniz icin

Güzel tavsiyeler için teşekkür ederim :) ben huzursuz değilimdir tek bi sorunum var oda nasıl şimdi belirtimde pek yok bugün iyimidir bu tarz tedirginliklerim var

Güzel tavsiyeler için teşekkür ederim :) ben huzursuz değilimdir tek bi sorunum var oda nasıl şimdi belirtimde pek yok bugün iyimidir bu tarz tedirginliklerim var

Benim ilk gebeligim de senin gibiydi. Cok rahat gecti. Halsizligim bile olmadi. Yemek kokusuna karsi bir igrenmem olmadi. Oldukca saglikli bir gebelik yasadim. Cok calistigim icin (sabah 7'ye kadar mesela) erken dogum oldu o ayri :). Her kesin hamileligi farklidir. Her kadinin yasadigi hamilelikler de farklidir. Takilma hic bunlara normal yani. Benim suanki gebeligimle ilki arasinda alaka yok. Yerimden kalkmak istemiyorum. Mide bulantisindan mahvoldum. Ki istifram pek yok bulanti tek basina surunduruyor. En sevdigim yemekler burnuma kotu kokuyor

aynı senin gibiydim bende amahamd olsun bi kaç günüdür kusmalarım azaldı artık yiyiebiliyorum
kusmaktan mahvoldum ya

yeni bir yıla giriyoruz 2013 ün bize sağlık huzur mutluluk başarı ve tabikide bebek getirmesini diliyorum. inş. hepimiz sağlıklıca bebeğimizi kucağımıza alırız.artık miniklerimiz büyüdü allahım onları korur ve kucağımıza almayı nasip eder geçmişe baktım slvy arkadaşmz bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm ve korktum ben de bebeğimi bu haftada kaybetmiştm allah ne bana ne de size yaşatmasın bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza da sabır versin. uğurlu bir yıl olur inş.

Umarım hepsi geçer tam zamanında sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin ( hepimiz inşallah), cinsiyeti ne zaman belli olur acaba :)

aynı senin gibiydim bende amahamd olsun bi kaç günüdür kusmalarım azaldı artık yiyiebiliyorum
kusmaktan mahvoldum ya

Bana dinlenmek mi iyi geldi yoksa artik bulantilarin gdcme zamani mi bilmiyorum. Annem geldi iki haftadir bende. Hic bir is yapmiyorum. Oglumla da o ilgileniyor yemeklerle de. İlk hafta degil ama ikinci hafta itibariyle azaldi bulantim. Yemek yiyebiliyorum cok sukur

Umarım hepsi geçer tam zamanında sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin ( hepimiz inşallah), cinsiyeti ne zaman belli olur acaba :)

12. Haftada ikili test yapilirken bazi drlar soyluyorlar. Ama bu bir ihtimal sadece. Net ogrenme zamani 16. Hafta itibariyle oluyor.

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim. slvy arkadasimiza ben de cok uzuldum. İlk cocugumdan sonra ben de bir dusuk yasadim. İnsanin basina gelmeyince snlamiyor cidden. Cok aci veriyor ve soylenen hicbirsey iyi gelmiyor. Eger dusmeseydi 2013 nisanda dogacakti. slvy'i cok iyi anliyorum ve ona iyi gelecek birseyler yazmayi cok istrdim. Ama yok malesef. Zaman herseyin ilaci diyebilirim sadece. Unutulmasa da alisiyorsun

yok neder 14, haftaya kadar ne yediysem kustum
son bi kaç günüdr kusmam kesildı
artık yiyiorum yavaş yavaş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…