günaydın anneler
aman yaaa bitsin şu gün,gerçi akşam da süper bir parti beni beklemiyor ama ylbaşını günü çalışmak da insana koyuyor...kızlarrr bzi burda dünyayı kurtarıyoruz bir kişi eksiğiiz var..var mı yardıma gelen?*
Hafifledi diyebilirim. Mide bulantisi kotu birseymis. Karnim cikmadi yok. İkinci cocuk olmasina ragmen goruntude birsey yok. Kilo da almadim sayilir. Ama acelem yok yakinda hepimiz gobekli gobekli dolasicaz.
Benim de 52 imiş. Papatyayim zaten. Mesaj sayisina gore mi degisiyor cicek isimleri? Bir de irmegan ne demek?
Benim de 52 imiş. Papatyayim zaten. Mesaj sayisina gore mi degisiyor cicek isimleri? Bir de irmegan ne demek?
Tam olarak ne yapilacak. Muhasebe falansa hic anlamam :)[/QUOTE
muhasebe-denetim karışık da ..şu an bir şey yaptğımız yok....yapacağımız da yok :)
sanki dünyayı kurtarcaz :)
inşallah o günler çabuk gelir, henüz hissetmediğim ve ilk defa yaşıycam için çok heyecanlıyım :) sabırsızlıkla bekliyorum... bu arada ben nerdeyse çok rahat geçiriyorum çok şükürler olsun 1 hafta srdü bulantılar oda çok şiddetli değil hafif hafif oluyo oda bazen..inşallah sağlıklı hamilelikler geçirriz hepimiz...
Tam olarak ne yapilacak. Muhasebe falansa hic anlamam :)[/QUOTE
muhasebe-denetim karışık da ..şu an bir şey yaptğımız yok....yapacağımız da yok :)
sanki dünyayı kurtarcaz :)
Ahaa tam da korktugum seymis. Bir de ticaret lisesi mezunuyum. On muhasebe bile tutamam hahahaaa
Zaman o kadar cabuk gececek ki sen bile inanamiycaksin. Su an yasadigin her anin tadini cikar. Hamilelik bir kadinin yasayacagi (asermeler de dahil) en guzel anlardan biri. Keyfini sur. Lakin tum hamilelere tavsiyem kac kere hamile kalicam canim deyip kapris yapmayin cevrenize. Sonra o kaprislere kendinizi kaptirip gergin bir gebelik yasarsiniz ki bunun sonucu yine size patlar. Gergin huzursuz bir bebeginiz olur. Hayat yine size zindan olur. O yuzden rahat mutlu alingan olmayan kapris yapmayan bir hamile olun. Kendiniz icin
Güzel tavsiyeler için teşekkür ederim :) ben huzursuz değilimdir tek bi sorunum var oda nasıl şimdi belirtimde pek yok bugün iyimidir bu tarz tedirginliklerim var
Benim ilk gebeligim de senin gibiydi. Cok rahat gecti. Halsizligim bile olmadi. Yemek kokusuna karsi bir igrenmem olmadi. Oldukca saglikli bir gebelik yasadim. Cok calistigim icin (sabah 7'ye kadar mesela) erken dogum oldu o ayri :). Her kesin hamileligi farklidir. Her kadinin yasadigi hamilelikler de farklidir. Takilma hic bunlara normal yani. Benim suanki gebeligimle ilki arasinda alaka yok. Yerimden kalkmak istemiyorum. Mide bulantisindan mahvoldum. Ki istifram pek yok bulanti tek basina surunduruyor. En sevdigim yemekler burnuma kotu kokuyor
Benim ilk gebeligim de senin gibiydi. Cok rahat gecti. Halsizligim bile olmadi. Yemek kokusuna karsi bir igrenmem olmadi. Oldukca saglikli bir gebelik yasadim. Cok calistigim icin (sabah 7'ye kadar mesela) erken dogum oldu o ayri :). Her kesin hamileligi farklidir. Her kadinin yasadigi hamilelikler de farklidir. Takilma hic bunlara normal yani. Benim suanki gebeligimle ilki arasinda alaka yok. Yerimden kalkmak istemiyorum. Mide bulantisindan mahvoldum. Ki istifram pek yok bulanti tek basina surunduruyor. En sevdigim yemekler burnuma kotu kokuyor
aynı senin gibiydim bende amahamd olsun bi kaç günüdür kusmalarım azaldı artık yiyiebiliyorum
kusmaktan mahvoldum ya
Umarım hepsi geçer tam zamanında sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin ( hepimiz inşallah), cinsiyeti ne zaman belli olur acaba :)
yeni bir yıla giriyoruz 2013 ün bize sağlık huzur mutluluk başarı ve tabikide bebek getirmesini diliyorum. inş. hepimiz sağlıklıca bebeğimizi kucağımıza alırız.artık miniklerimiz büyüdü allahım onları korur ve kucağımıza almayı nasip eder geçmişe baktım slvy arkadaşmz bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm ve korktum ben de bebeğimi bu haftada kaybetmiştm allah ne bana ne de size yaşatmasın bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza da sabır versin. uğurlu bir yıl olur inş.
Bana dinlenmek mi iyi geldi yoksa artik bulantilarin gdcme zamani mi bilmiyorum. Annem geldi iki haftadir bende. Hic bir is yapmiyorum. Oglumla da o ilgileniyor yemeklerle de. İlk hafta degil ama ikinci hafta itibariyle azaldi bulantim. Yemek yiyebiliyorum cok sukur
yok neder 14, haftaya kadar ne yediysem kustum
son bi kaç günüdr kusmam kesildı
artık yiyiorum yavaş yavaş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?