2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar hafta sonu migrenle başım derteydi ne yaptıysam geçmemişti ve minoset almak zorunda kaldım. bugünde geçti diye sevinirken ağrı dayanılmaz şekilde tekrar başladı. eskiden doğal yollarla geçirebiliyordum ama haftasonu hiç birşey fayda etmedi bana sizin bildiğiniz ve denediğiniz herhangi bir yöntem varmı(

İyi bari. Ben dun ilk kez balik yiyebildim. Cok mutlu oldum bebegime faydali birsey yaptim diye

aylardır hiç bir türlü et yiyiemedim
ama artık zorluyorum kendimi
az ve sık yemeye çalışıyorum çünkü midem sürekli kusmaktan küçülmüş biraz kaçırıyım oda sıkıntı
ama bebeğim iyi olsunda

cnm geçmiş olsun aynı durum bendede var,geçenlerde 2 gün yatırdı beni, ilaç içmedim direndim
buradan bi arkadaş soğuk kompres yap dedi bende buz falan koydum,en azından uyuşturuyo deneyebilirsin

cnm geçmiş olsun aynı durum bendede var,geçenlerde 2 gün yatırdı beni, ilaç içmedim direndim
buradan bi arkadaş soğuk kompres yap dedi bende buz falan koydum,en azından uyuşturuyo deneyebilirsin

sağol canım buz eskiden fayda ediyordu ama şimdi hiç faydası olmadı. lavanta yağı ile masaj çok iyi gelirdi demekki okadar çok masaj yaptıkki ensem çok ağrıyor incitmişiz masaj yaparken sanırım minoset geçirdi ama hergün almakda sakıncalı sanırım

herkese kocamaaaaaaaaaaaannn bir günaydınn...... Bugün benim için büyük güüünnn.... bebişimi görüceeemmmmmmmmmmmm

bende bu gün 3 de gidicem görmeye ve ikili test sonucunu almaya manyak bi heycan var içimde gece hiç uyuyamadım :):) hayırlı haberlerle döneriz iyşallah

geçmiş olsun cnm o gaz sancıları çok kötü tutmamak gerkiyo salın gitsin

ah canım o nasıl bir sancıydı öyle
ne wc ye gitmek fayda etti ne de soda içmek ayıptır söylemesi cıkarmam gereken bütün gazları cıkardım ama o başka bişeydi
herlade midem bozuldu
yediğim bişeyden de olabilir..
hamilelikte yaşanıyormuş mutlaka burda yaşayanlarda vardır...
Allah kimseye yaşatmasın

bugün sağ göğsün inanılmaz sızlıyor içten bir sızlanma yanma var. birde hafif sarı renkli akıntı var. sizdede akıntı oluyormu.

canım ya bugün benimde sol gögsümde sızlama var:)) süt mü oluşuyo acaba:26::26:

benimde sürekli akıntılarım var...
normal heralde

tatlim bise sorcam ben bu haftalarda artik bebek düsmez die biliyorum neden kaybetmistin bebegini bende cok korkuyorum belirtilerin nelerdi?

haber verin ben merak ederim burdaaaaaa :))))

vermemmi tüm ayrıntıları ile aktarıcam :) ufakta olsa kötü çıkacak diye bi korkum var ama iyi olmasını umut ediyorum
hepsini geçtim mercimeğimi görücem nasılda büyümüştür :)

bende bu gün 3 de gidicem görmeye ve ikili test sonucunu almaya manyak bi heycan var içimde gece hiç uyuyamadım :):) hayırlı haberlerle döneriz iyşallah

hadi hayırlısı bakalım bizde merakle bekliyoruz:))
bende cok gitmek istiyorum ama eşimde gelmek istiyooo benden daha heyecanlı mecburen çarşamba günü gidiceezz....

haklısın canım da ne bileyim işte hakikaten gitmiyor boğazımdan. talı sıfır artık. eskiden çikolata, pasta , tatlı ne blsam yerdim. şimdide nerde acı , ekşi var onlara dadandım.

en önemlisi meyve dahi yemiyorum. hamileliğimden beri toplasam 3 kivi+1 muz+1 elma yemişimdir. 3 ayda.

doktor cuma serum verdi. biraz kendime geldim. ilaç verdi. biraz iştahını ve mide bulantını düzenler dedi. bakalım bugün başladım. inşallah düzelir. bebişe sorun olmasında ben razıyım kilo vermeye.

bebişimi stoklarımdan besliyorum :)

merhaba arkadSLAR
ben gec dollenme yasadım sat 10 ekım ama bebegım bugun 9+5 10 gunluk raporluyum akıntımdaa kan parcaları goruyordum bazen 10 tane progestan ıgne vuruldum korkuyorum ılk gebelıgım Rabbm nasıp ederse temmuz 19 gıbı beklıyorlar dogumumu Rabbım kımseyı boyle sınamasın

------------------------------------------------------------------------------
Bizlere birçok güzel yenilik getirecek olan yeni yılınız kutlu olsun Temmuz Anneleri !
------------------------------------------------------------------------------

Sizlere danışmak istediğim önemli bir konu var kızlar.

Dün evde abajurun lambasını değiştirirken elimi elektrik çarptı. Kolumda ciddi bir elektrik hissettim ama parmaklarımda hiçbir tahriş olmadı tabi. Dünden bu yana bir ağrı yada akıntı gibi hiçbir özel bir belirti hissetmedim ama endişeliyim biraz, sizce bebişimi etkileyecek ölçüde bir durum olmuş mudur? Kontrolüm de ayın 18inde ama vakit kaybetmeden doktora gitmeli miyim ?

Bu konuda aranızda bir bilgisi ya da fikri olanlarınız varsa ve paylaşırsanız mutlu olurum.

Son düzenleme:

ah o migren yokmu benimde en büyük sıkıntım 15 yaşından beri çekiyorum önceden insidon yada insomin kullanıyordum ağrı kesiciler kesmiyodu o derece yani şimdi mercimeg var o ilaçları kullanamıyorum soğuk ışıksız sessiz ortam istiyo ağrı bende çoğu zmn buz kısmen işe yarıyo soğuk suyla yıkamanında faydası var stresten uzak durmak lazım bide uyku düzeninede dikkak etmek lazım
yani tetikleyici faktörleri ortadan kaldırmak gerek bide papatya çayı iyi geliyor allah sabrını versin ben saçlarımı yolma derecesine geliyorum ağrım tutduğu zmn çikolata yemeği dene mutluluk hormonunu yükselt bide bebişini düşün mutlu ol ben en azından böyle yapmayı deniyorum kendimde

vermemmi tüm ayrıntıları ile aktarıcam :) ufakta olsa kötü çıkacak diye bi korkum var ama iyi olmasını umut ediyorum
hepsini geçtim mercimeğimi görücem nasılda büyümüştür :)

iste o korku bendede var tatlim ya görene kadar insanin ici rahat etmiyo iste yapcak bise yok.. ama sen genede icini ferah tut :)) ne guzel oynayislarini görceksin keyfini cikar..

tatlim bise sorcam ben bu haftalarda artik bebek düsmez die biliyorum neden kaybetmistin bebegini bende cok korkuyorum belirtilerin nelerdi?

canım bebek düşmüyo bu haftalardan sonra rabbim korusun kalbi duruyo 4-5 hafta sonraki düşüklerde erken doğum diye nitelendiriliyo rabbim korusun yavrularımızı

canım bebek düşmüyo bu haftalardan sonra rabbim korusun kalbi duruyo 4-5 hafta sonraki düşüklerde erken doğum diye nitelendiriliyo rabbim korusun yavrularımızı

anladim canim.. benim arkadasimdada olmustu 11 haftalik hamileydi ama kanamasi vardi surekli sendede kanama varmiydi yani bunun belirtisi kanamaylami oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…