12. Haftada ikili test yapilirken bazi drlar soyluyorlar. Ama bu bir ihtimal sadece. Net ogrenme zamani 16. Hafta itibariyle oluyor.
İyi bari. Ben dun ilk kez balik yiyebildim. Cok mutlu oldum bebegime faydali birsey yaptim diye
kızlar hafta sonu migrenle başım derteydi ne yaptıysam geçmemişti ve minoset almak zorunda kaldım. bugünde geçti diye sevinirken ağrı dayanılmaz şekilde tekrar başladı. eskiden doğal yollarla geçirebiliyordum ama haftasonu hiç birşey fayda etmedi bana sizin bildiğiniz ve denediğiniz herhangi bir yöntem varmı(
cnm geçmiş olsun aynı durum bendede var,geçenlerde 2 gün yatırdı beni, ilaç içmedim direndim
buradan bi arkadaş soğuk kompres yap dedi bende buz falan koydum,en azından uyuşturuyo deneyebilirsin
herkese kocamaaaaaaaaaaaannn bir günaydınn...... Bugün benim için büyük güüünnn.... bebişimi görüceeemmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun cnm o gaz sancıları çok kötü tutmamak gerkiyo salın gitsin
bugün sağ göğsün inanılmaz sızlıyor içten bir sızlanma yanma var. birde hafif sarı renkli akıntı var. sizdede akıntı oluyormu.
yeni bir yıla giriyoruz 2013 ün bize sağlık huzur mutluluk başarı ve tabikide bebek getirmesini diliyorum. inş. hepimiz sağlıklıca bebeğimizi kucağımıza alırız.artık miniklerimiz büyüdü allahım onları korur ve kucağımıza almayı nasip eder geçmişe baktım slvy arkadaşmz bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm ve korktum ben de bebeğimi bu haftada kaybetmiştm allah ne bana ne de size yaşatmasın bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza da sabır versin. uğurlu bir yıl olur inş.
bende bu gün 3 de gidicem görmeye ve ikili test sonucunu almaya manyak bi heycan var içimde gece hiç uyuyamadım :):) hayırlı haberlerle döneriz iyşallah
haber verin ben merak ederim burdaaaaaa :))))
bende bu gün 3 de gidicem görmeye ve ikili test sonucunu almaya manyak bi heycan var içimde gece hiç uyuyamadım :):) hayırlı haberlerle döneriz iyşallah
Eger ciddi bir durum soz konusu olsaydi seni ve bebegini beslemek icin hastaneye yatirirlardi. Sevinebilirsin bunun icin. Demek ki bebek bir sekilde besleniyor. Kizmasi senden umitli oldugunu gosteriyor.
Diger yandan cidden beslenmelisin. Hic yeme istegin olmasa bile ilac niyetine yemelisin. Bebeginin organlari olusuyor annesi. Sana ihtiyaci var :)
kızlar hafta sonu migrenle başım derteydi ne yaptıysam geçmemişti ve minoset almak zorunda kaldım. bugünde geçti diye sevinirken ağrı dayanılmaz şekilde tekrar başladı. eskiden doğal yollarla geçirebiliyordum ama haftasonu hiç birşey fayda etmedi bana sizin bildiğiniz ve denediğiniz herhangi bir yöntem varmı(
İnşallah hayırlı haberlerle geliriz bugüüüüüüüüüüüüüüüünnn
vermemmi tüm ayrıntıları ile aktarıcam :) ufakta olsa kötü çıkacak diye bi korkum var ama iyi olmasını umut ediyorum
hepsini geçtim mercimeğimi görücem nasılda büyümüştür :)
tatlim bise sorcam ben bu haftalarda artik bebek düsmez die biliyorum neden kaybetmistin bebegini bende cok korkuyorum belirtilerin nelerdi?
canım bebek düşmüyo bu haftalardan sonra rabbim korusun kalbi duruyo 4-5 hafta sonraki düşüklerde erken doğum diye nitelendiriliyo rabbim korusun yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?