2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bendede geç döllenme oldu aşılama sonrası kendiliğinden oldu bebişim :) benimde sat 10 ekim 10+0 günlüğüm bugün ama doğuma 29 temmuz dedi doktorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. zor bi durum bidaha yaşamazsın inşallah. bende jel kullanıyorum düşüğe önlem için.

bi doktoruna sorsan yaa önemli bişey yoktur inşallah sana bi zarar vermemiş sonuçta ama insasn korkuyo tabi

hamişler nasılsınız

ikili test sonuçlarım çıktı çok şükür bir sıkıntı yok bu arada bebekimin cinsiyetide belli oldu erkek dedi doktor ablamız

birde 5 gün daha büyükmüş hesapladığımızdan

Son düzenleme:

sağol canım 1 saat sonra çıkacağım okuldan eve giderken papatya çayı ve çikolatada alayım teşekkür ederim inşallah iyi gelirde rahatlarım

Son düzenleme:
Hepinizin duasını günü gününe okuyorum atlamıyorum haberiniz olsun
Rabbim hepimizin bebeğini korusun bizlere bağışlasın inşallah .

sağol canım 1 saat sonra çıkacağım okuldan eve giderken papatya çayı ve çikolatada alayım teşekkür ederim inşallah iyi gelirde rahatlarım

çikolata ve mıgren ıkı kelımeyı bır arada gorunce hemen atladım sakın ha cıkolata yemeeee
bende mıgren hastasıyım ustelık bende aura mıgrende var( bılen bılır fecı bırsey hafıza kaybı gorme bozuklugu falanda oluyo) neyse mıgren hastaklarına cıkolata yasaktır mıgren agrısını artırır hatta tetıkler.
ben doktora ılk gıttıgımde mıgrenım tutarsa ne yapıcam dıye sormstum oncelıkle onlemını al dedı. cıkolata peynır ve mayalı gıdalar kesınlıkle yasakkkk
karanlık sessız bır ortamda yat dınlen en ılacsız cozum maleef bu

he bırde papatya cayı demıssınız oncelıkle hamılesın bıtkı cayı gunde 1 bardak onerılıyo fazla bıtkı cayı ıcemezsın ayrıca papatya cayını alırkende sor bakalım gebelıkte rıskı olurmu dıye hamılelıkte her bıtkı cayı ıcılmıyo kımı zararlı olabılıyomus

evet haklı olabilirsin ama bende tam tersine işeyarıyo diye yazmıştım umarım yanlış bilgi vermemişimdir ama çikolata bende işe yarıyor 15yaşından beri çekiyorum bu ağrıları ve yaşım 30 sen düşün gerisini

tek çaren karanlık ve sessiz bi ortamda uyumak yada en güseli doktorunu ara söle bazen serum falan veriyolar bide hafif iğneler var onlardan vuruyolar en mantıklısı doktorunla konuşmak

şuan çocukların sesinden çıldırmak üzereyim. ağrı bendede görme bozuklğuna neden oluyor. dr süt ve süt ürünleri antep fıstığı ağrıyı tetikler demişti. çikolatayı bilmiyordum. papatya çayının sakinleştirici etkisi var onun bir zararı yoktur değilmi.

orasını bılmıyorum dedıdıgn gıbı sende haklı olabılırsın ama doktorlarımın bana soylemı hep bu sekılde oldu :26:

canım yanlış bilgilendirmek istemem seni ama bende işe yarayan kısımları yazdım yaptığım yorumun arkasından yapılan yorumlar karıştırmıştır kafanı şimdi en iyisi dr danış ben sadece kendimde işe yarıyanları yazdım

arkadaslar ya canim cok sikilio benmi cok takiyorum kafama yoksa abartiyomuyum bilmiyorum.. sorun annem..!!
zamaninda yanimda degildi ben almanyadaydim tek basima hamile kaldim yanimda olamamisti keske olsam diyip duruyodu
simdi 2 saatlik uzagindayim yanimda olsun istiorum ilgiye ihtiyacim var dun telefonda konusuyoruz gel diorum doktor istirat etceksin dedi bana yanimda ol diorum bana dioki iste param yok sigara parami ayarlamam lazim.. tv kumandasi kimde oluo.. siz tüp almadinizmi hala elektrikli ocaktami yapiosun yemekleri ben o ocakta yemek yapamiorum zor gelio dio..sigara odada icilmio diorum ee mutfak soguk ben usuyorum dio ama yanimda icersen pasif icici oluyorum o zaman sigarayi birakmamin ne anlami kaldi anne diorum hasta oluyorum üsüyünce dio.. en sonda ben gelemicem dems msj atmis bana nasil kötü oldum ya bi anne bunlari bahane edermi allah askina.. benim ona en cok ihtiyacim oldugu zaman kimsem yok babami gecen kurban bayraminda kaybettim kardesim askerde bi annem var baska akrabam yok cok moralim bozukkkkk...

Hadi insallah istahin geri doner. Senin stogunun azalmasi da iyi degil sonucta

cnm annen yanlız mı yaşıyo
o zaman
aslında tek başınaysa gelse senin yanında hem sana yardımcı olsa hemde kendi yanlız kalmasa çok güzel olur
ama bilemdim
belki eşinden çekiniyordur

özüer dılerım ama yorumsuz kaldım

Amin. İnsallah bebegini saglicakla kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…