İnşallah hayırlı haberlerle geliriz bugüüüüüüüüüüüüüüüünnn
cnm annen yanlız mı yaşıyo
o zaman
aslında tek başınaysa gelse senin yanında hem sana yardımcı olsa hemde kendi yanlız kalmasa çok güzel olur
ama bilemdim
belki eşinden çekiniyordur
arkadaslar ya canim cok sikilio benmi cok takiyorum kafama yoksa abartiyomuyum bilmiyorum.. sorun annem..!!
zamaninda yanimda degildi ben almanyadaydim tek basima hamile kaldim yanimda olamamisti keske olsam diyip duruyodu
simdi 2 saatlik uzagindayim yanimda olsun istiorum ilgiye ihtiyacim var dun telefonda konusuyoruz gel diorum doktor istirat etceksin dedi bana yanimda ol diorum bana dioki iste param yok sigara parami ayarlamam lazim.. tv kumandasi kimde oluo.. siz tüp almadinizmi hala elektrikli ocaktami yapiosun yemekleri ben o ocakta yemek yapamiorum zor gelio dio..sigara odada icilmio diorum ee mutfak soguk ben usuyorum dio ama yanimda icersen pasif icici oluyorum o zaman sigarayi birakmamin ne anlami kaldi anne diorum hasta oluyorum üsüyünce dio.. en sonda ben gelemicem dems msj atmis bana nasil kötü oldum ya bi anne bunlari bahane edermi allah askina..benim ona en cok ihtiyacim oldugu zaman kimsem yok babami gecen kurban bayraminda kaybettim kardesim askerde bi annem var baska akrabam yok cok moralim bozukkkkk...
hamişler nasılsınız
ikili test sonuçlarım çıktı çok şükür bir sıkıntı yok bu arada bebekimin cinsiyetide belli oldu erkek dedi doktor ablamız
birde 5 gün daha büyükmüş hesapladığımızdan
Eki Görüntüle 592255 Eki Görüntüle 592255
------------------------------------------------------------------------------
Bizlere birçok güzel yenilik getirecek olan yeni yılınız kutlu olsun Temmuz Anneleri !
------------------------------------------------------------------------------
Sizlere danışmak istediğim önemli bir konu var kızlar.
Dün evde abajurun lambasını değiştirirken elimi elektrik çarptı. Kolumda ciddi bir elektrik hissettim ama parmaklarımda hiçbir tahriş olmadı tabi. Dünden bu yana bir ağrı yada akıntı gibi hiçbir özel bir belirti hissetmedim ama endişeliyim biraz, sizce bebişimi etkileyecek ölçüde bir durum olmuş mudur? Kontrolüm de ayın 18inde ama vakit kaybetmeden doktora gitmeli miyim ?
Bu konuda aranızda bir bilgisi ya da fikri olanlarınız varsa ve paylaşırsanız mutlu olurum.
herşeyden önce bebeğini düşün evet insan bu zmnlarda yanında birini arıyor ama yoksada yapacak bişey yok kapı kapatılınca herkes dışarda kalıyo sen yuvanda mutlu olmaya bak hem düşün bebiş hissediyo herşeyi üzme onu annesi
onu dusunuyorum zaten ama yanimda olsa olmazmi yadurumumuda bilio benim bildigim bi anne kendisi gelir kizinin yanina yardimci olmaya destek olmaya ama nerdeeee...
Tum bu icerlemelerini annenle konusmayi denedin mi? Belki bir aciklamasi vardir. Direk soyleyemedigi icin bunlari bahane ediyordur. Gercek sebebini ogren. Kndan sonra hukum ver
Mansallah kiz nasil hissetin ben elimikounca nabiz atar gibi hissediyorum ama hareketlerini hissetmedim heycanla bekliyorum su 1 ay bir gecse artik
kocaman olmuştuuuuurrr bebişin yaa
siz böyle gidip görüyosunuz ya bende burda çatlıyorum şuandaaa
arkadaslar ya canim cok sikilio benmi cok takiyorum kafama yoksa abartiyomuyum bilmiyorum.. sorun annem..!!
zamaninda yanimda degildi ben almanyadaydim tek basima hamile kaldim yanimda olamamisti keske olsam diyip duruyodu
simdi 2 saatlik uzagindayim yanimda olsun istiorum ilgiye ihtiyacim var dun telefonda konusuyoruz gel diorum doktor istirat etceksin dedi bana yanimda ol diorum bana dioki iste param yok sigara parami ayarlamam lazim.. tv kumandasi kimde oluo.. siz tüp almadinizmi hala elektrikli ocaktami yapiosun yemekleri ben o ocakta yemek yapamiorum zor gelio dio..sigara odada icilmio diorum ee mutfak soguk ben usuyorum dio ama yanimda icersen pasif icici oluyorum o zaman sigarayi birakmamin ne anlami kaldi anne diorum hasta oluyorum üsüyünce dio.. en sonda ben gelemicem dems msj atmis bana nasil kötü oldum ya bi anne bunlari bahane edermi allah askina..benim ona en cok ihtiyacim oldugu zaman kimsem yok babami gecen kurban bayraminda kaybettim kardesim askerde bi annem var baska akrabam yok cok moralim bozukkkkk...
Ay hadi ikinizi de heyecanla bekliyorum. Hemen yazin buraya. Merakta birakmayin
tatlim bise sorcam ben bu haftalarda artik bebek düsmez die biliyorum neden kaybetmistin bebegini bende cok korkuyorum belirtilerin nelerdi?
canım yanlış bilgilendirmek istemem seni ama bende işe yarayan kısımları yazdım yaptığım yorumun arkasından yapılan yorumlar karıştırmıştır kafanı şimdi en iyisi dr danış ben sadece kendimde işe yarıyanları yazdım
kızlarr ben çıkıyorum dua ediiinnnn.... Umarım sorunsuzca çıkarız doktorun yanındaannn... Hepinizi öptüüümmmmmm
[ı][sıze=3]bende çıkıyorum kızlar akşama hbr ederim iyşallah dua edin bizim için ne olur :):) heycandan ölücem bende bebişimi görücem yaşasııın[/sıze][/ı]
kızlarr ben çıkıyorum dua ediiinnnn.... umarım sorunsuzca çıkarız doktorun yanındaannn... hepinizi öptüüümmmmmm
Bende Temmuz annesiyim kızlar sat 26 ekim normalde ağustos 2 doğum tarihim ama kızım sezeryanla doğduğu için 1 hafta önceden alıncak yani 26 temmuz dedik bakalım kısmet paylaştıkça görücez allah sizinde bebeklerinizi sağlıkla kucaklamanızı almanızı nasip etsin inşallah...
kızlarr ben çıkıyorum dua ediiinnnn.... umarım sorunsuzca çıkarız doktorun yanındaannn... hepinizi öptüüümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?