2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
[h=1]Hamilelikte Baş Ağrısı Nasıl Geçer[/h]

*Bazı baş ağrısı düşük kan şekeri tarafından tetiklenir. Bu sebepten dolayı hamilelikte beslenirken çok fazla diyet yapmamaya dikkat edin. Vücudunuzun kalorilere ihtiyacı olacaktır.

* Bol bol su için vücudun susuz kalması dehisrasyona sebep olacaktır vedehidrasyon da baş ve eklem ağrılarına sebep olmaktadır.

* Yüksek sesle müzik dinlemekten , gürültülü restoranlardan uzak durmak gerekir. yüksek ses kişinin baş ağrısını tetikler

* Çevresel şartların uygun olmasına dikkat edin. az işiklandırılmış bir ortm baş ağrınızı arttırabilir. Ya da dumanlı ya da tozlu bir ortam sizin ağrılarınızı
arttıracaktır.

* Dışarı çıkıp yürüyüş yapın şunu unutmayın ki yapılan kaliteli bir yürüyüş sizi daha iyi hissetdirecektir.

* Meditasyon ve yoga yaparak vücudunuzu dinlendirin.

*Hamileyken iyi bir fikir ilaçların her türlü alarak önlemek için's. Ancak, uygulayıcısı bunu önerir, bir paracetemol ama sizi sayısını sınırlayın.

cnm annen yanlız mı yaşıyo
o zaman
aslında tek başınaysa gelse senin yanında hem sana yardımcı olsa hemde kendi yanlız kalmasa çok güzel olur
ama bilemdim
belki eşinden çekiniyordur

yanliz yasio yillardir hem dio yanliz kalmak istemiorum hemde gelmio esimden cekinmio benim esim dünya tatlisi bi insan hic biseyine karismaz dahada destek olmaya calisir ben de anlamiorum nie böle yapio yilbasinda yanimizda ol dedim ben iccem dedi tmm icersin abartmadan dedim uzun zamandir icmiorum yil basi sabaha kadr kutlucam dedi ya bunu bile bahane edio yaaaa

herşeyden önce bebeğini düşün evet insan bu zmnlarda yanında birini arıyor ama yoksada yapacak bişey yok kapı kapatılınca herkes dışarda kalıyo sen yuvanda mutlu olmaya bak hem düşün bebiş hissediyo herşeyi üzme onu annesi

Hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıcakla alırsın kucağına... Ben ikili testini ne zaman yaptırdın onu merak ettim cinsiyeti ne zaman öğrenmiş oldun ?

Acikcasi hic duymadim. Sadece mantik yuruterek O kadar elektrikten birsey olacagini sanmiyorum. Yani hamileyken igneli epilasyon yaptiranlar var mesela. O da elektrikle yapiliyor. Hatta gecen bir dr'un sitesinde okudum. Kagan kocatepe degil. Lazer bile yapilabilir diyordu. Mantiken verdim bu yaniti. Sen yine de dra danis

onu dusunuyorum zaten ama yanimda olsa olmazmi ya durumumuda bilio benim bildigim bi anne kendisi gelir kizinin yanina yardimci olmaya destek olmaya ama nerdeeee...

onu dusunuyorum zaten ama yanimda olsa olmazmi ya durumumuda bilio benim bildigim bi anne kendisi gelir kizinin yanina yardimci olmaya destek olmaya ama nerdeeee...

Tum bu icerlemelerini annenle konusmayi denedin mi? Belki bir aciklamasi vardir. Direk soyleyemedigi icin bunlari bahane ediyordur. Gercek sebebini ogren. Kndan sonra hukum ver

Tum bu icerlemelerini annenle konusmayi denedin mi? Belki bir aciklamasi vardir. Direk soyleyemedigi icin bunlari bahane ediyordur. Gercek sebebini ogren. Kndan sonra hukum ver

tabiki de ben hic bi zaman yargisiz infaz yapmam parayi öne sürüyo ama ne alaka biz aliyoruz zaten o sadece yol parasi vercek baska bise degil. ama yok istemiyo heralde acikca bise demiyo ama hep bahanelerle gelio bana benim ona tamda ihtiyacim oldugu zaman bide..

Mansallah kiz nasil hissetin ben elimikounca nabiz atar gibi hissediyorum ama hareketlerini hissetmedim heycanla bekliyorum su 1 ay bir gecse artik

cok sukur cok hareketlı cunku bgn tevafuk hast.yolum dustu ark.ile e o cınsıyet ıcın dr gırdı bende yanında grdım dr dedım banada bakın tekrardan baktıı veeeeeeeeeeeee işte pipi bu dedı hehe 2.kez daha onaylandı oglumun pipi siiiii her seyın hayırlısı en saglıklısı ama oglumunppıpısı ıkıncı kes de tescıllendii elhamdulıllah bagıslayanaaa sukurler olsun bız esımle memelekete geldıkk gezıyoruzz kendınıze ıı bakın hanmlarrrrrrrrrrrrrrrr

kocaman olmuştuuuuurrr bebişin yaa
siz böyle gidip görüyosunuz ya bende burda çatlıyorum şuandaaa

hele bennnn ölecem şimdi heyecandaaaaan ....

kuzuuummm sen niye moralini bozuyosun kii.. belliki annen yanlız kalmak istiyo bu ne demek oluyo kendi başının çaresine bakıcaksın... benim annemde bana yakın gel desem gelir ama belirli bi yere kadar ne kadar iyi olursa olsun eşlerimiz onlara el oğlu rahat edemezler... kimseden kimseye fayda yok anneden evlada bile fayda yok o yüzden sen kapını kapat eşinle mutlu huzurlu geçiminize bakın... ben öyle yapıyorum evdeyken eşim yanımdayken o kadar huzurlu oluyorumki... hiç canını sıktığına deymez tabiiki insan içerler ama napıcaksın onuda öyle hoş gör zorla getirecek değilsin... eşine ve bebeğine 4 kolla sarıl sen.. dışardakileri annen bile olsa umursama evinin huzuru herşeyden önemli çünkü...

Ay hadi ikinizi de heyecanla bekliyorum. Hemen yazin buraya. Merakta birakmayin

ayyyy bende heyecandan ölüyorummm eşim almaya geliyomuuşşş.. çikolata ısmarladımmm fırsatını bulduğum ilk an hemen haberdar edicem sizii....

Bende Temmuz annesiyim kızlar sat 26 ekim normalde ağustos 2 doğum tarihim ama kızım sezeryanla doğduğu için 1 hafta önceden alıncak yani 26 temmuz dedik bakalım kısmet paylaştıkça görücez allah sizinde bebeklerinizi sağlıkla kucaklamanızı almanızı nasip etsin inşallah...

kızlarr ben çıkıyorum dua ediiinnnn.... umarım sorunsuzca çıkarız doktorun yanındaannn... hepinizi öptüüümmmmmm

tatlim bise sorcam ben bu haftalarda artik bebek düsmez die biliyorum neden kaybetmistin bebegini bende cok korkuyorum belirtilerin nelerdi?

canım insan daha önce düşük yapınca artık sürekli korku içinde yaşıyo benim 11+3 günlükti doktora gittim kıpır kıpırdı hemen tarama testi de yaptm ertesi gün sonucu aldım temiz çıktı sonra annemlere gittim meğerse 11+5 günlük karnımda ölmüş tek belirtim 5-6 gün boyunca hep karnımda ağrı vardı hiç geçmiyodu ağrım şiddetli değildi normaldi sonra kızkardeşime anlattm hadi hastaneye gidelim dedi ben de gittim ve doktor bana bebeğin kalp atışlarının olmadığını söyledi yani karnımda ölmüştü hemen eşimi aradım kendi doktoruma geldim hala da umutluydm ne yazıkk ki ölmüştü önce düşük sonra da kürtaj oldum allah kimseye yaşatmasın o yüzden şu an hamileliğim hep korkuyla geçiyo çünkü karın ağrılarm oluyo inş. sağlıklıca doğum yaparz canım sanırım seninle haftalarmz aynı ben bi aksilik olmazsa ayın 8inde gidecem

yok canım tabiki herkeste işe yarayan yöntemler farklı çikolatanın zararlı olduğunu bende bilmiyordum öğrenmiş olduk. ama papatya mutlaka içeceğim zararlı olacağını sanmıyorum.

kuzuuummm sen niye moralini bozuyosun kii.. belliki annen yanlız kalmak istiyo bu ne demek oluyo kendi başının çaresine bakıcaksın... benim annemde bana yakın gel desem gelir ama belirli bi yere kadar ne kadar iyi olursa olsun eşlerimiz onlara el oğlu rahat edemezler... kimseden kimseye fayda yok anneden evlada bile fayda yok o yüzden sen kapını kapat eşinle mutlu huzurlu geçiminize bakın... ben öyle yapıyorum evdeyken eşim yanımdayken o kadar huzurlu oluyorumki... hiç canını sıktığına deymez tabiiki insan içerler ama napıcaksın onuda öyle hoş gör zorla getirecek değilsin... eşine ve bebeğine 4 kolla sarıl sen.. dışardakileri annen bile olsa umursama evinin huzuru herşeyden önemli çünkü...

orasi öle ben cok takiyorum artik heralde ya hamilelikten dolayi yoksa böle seyleri hic kafama takmazdim.. annem her zaman ayni degisen bise yokki ama ben cok duygusallastim alinganlastim ne bilim kendimi cok yanliz hissediorum

kızlarr ben çıkıyorum dua ediiinnnn.... Umarım sorunsuzca çıkarız doktorun yanındaannn... Hepinizi öptüüümmmmmm

[ı][sıze=3]bende çıkıyorum kızlar akşama hbr ederim iyşallah dua edin bizim için ne olur :):) heycandan ölücem bende bebişimi görücem yaşasııın [/sıze][/ı]

[ı][sıze=3]bende çıkıyorum kızlar akşama hbr ederim iyşallah dua edin bizim için ne olur :):) heycandan ölücem bende bebişimi görücem yaşasııın [/sıze][/ı]

kızlarr ben çıkıyorum dua ediiinnnn.... umarım sorunsuzca çıkarız doktorun yanındaannn... hepinizi öptüüümmmmmm

allah yardımcınız olsun kızlar haberlerinizi bekliyoruz

İnşallah hepimiz o günleri görücez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…