kuzuuummm sen niye moralini bozuyosun kii.. belliki annen yanlız kalmak istiyo bu ne demek oluyo kendi başının çaresine bakıcaksın... benim annemde bana yakın gel desem gelir ama belirli bi yere kadar ne kadar iyi olursa olsun eşlerimiz onlara el oğlu rahat edemezler... kimseden kimseye fayda yok anneden evlada bile fayda yok o yüzden sen kapını kapat eşinle mutlu huzurlu geçiminize bakın... ben öyle yapıyorum evdeyken eşim yanımdayken o kadar huzurlu oluyorumki... hiç canını sıktığına deymez tabiiki insan içerler ama napıcaksın onuda öyle hoş gör zorla getirecek değilsin... eşine ve bebeğine 4 kolla sarıl sen.. dışardakileri annen bile olsa umursama evinin huzuru herşeyden önemli çünkü...
orasi öle ben cok takiyorum artik heralde ya hamilelikten dolayi yoksa böle seyleri hic kafama takmazdim.. annem her zaman ayni degisen bise yokki ama ben cok duygusallastim alinganlastim ne bilim kendimi cok yanliz hissediorum
arkadaslar ya canim cok sikilio benmi cok takiyorum kafama yoksa abartiyomuyum bilmiyorum.. sorun annem..!!
zamaninda yanimda degildi ben almanyadaydim tek basima hamile kaldim yanimda olamamisti keske olsam diyip duruyodu
simdi 2 saatlik uzagindayim yanimda olsun istiorum ilgiye ihtiyacim var dun telefonda konusuyoruz gel diorum doktor istirat etceksin dedi bana yanimda ol diorum bana dioki iste param yok sigara parami ayarlamam lazim.. tv kumandasi kimde oluo.. siz tüp almadinizmi hala elektrikli ocaktami yapiosun yemekleri ben o ocakta yemek yapamiorum zor gelio dio..sigara odada icilmio diorum ee mutfak soguk ben usuyorum dio ama yanimda icersen pasif icici oluyorum o zaman sigarayi birakmamin ne anlami kaldi anne diorum hasta oluyorum üsüyünce dio.. en sonda ben gelemicem dems msj atmis bana nasil kötü oldum ya bi anne bunlari bahane edermi allah askina..benim ona en cok ihtiyacim oldugu zaman kimsem yok babami gecen kurban bayraminda kaybettim kardesim askerde bi annem var baska akrabam yok cok moralim bozukkkkk...
canım yaa hiç bozma moralini eşin yardımcı olur sana boşver. bu dönemde hepimiz birilerine özellikle anneye ihtiyaç duyyoruz ama olmuyosa istemiyosa zorlama. gönülsüz geleceğine hiç gelmesin. benim annemde kayınvalidemde sağolsunlar ilgililer çağırsam gelirler evlerimiz çok yakın ama kendi başımın çaresine bakıyorum geçen gün ikisi birden geldi temizlemedikleri karışmadıkları yer kalmadı kar yağarken cam falan sildiler o derecebaktım olacak gibi değil yavaş yavaş eşimle yapıyoruz böyle daha iyi. doğumunda yanında olur inşallah
maşallah küçücük oğluşunla sana :)
arkadaslar ya canim cok sikilio benmi cok takiyorum kafama yoksa abartiyomuyum bilmiyorum.. sorun annem..!!
zamaninda yanimda degildi ben almanyadaydim tek basima hamile kaldim yanimda olamamisti keske olsam diyip duruyodu
simdi 2 saatlik uzagindayim yanimda olsun istiorum ilgiye ihtiyacim var dun telefonda konusuyoruz gel diorum doktor istirat etceksin dedi bana yanimda ol diorum bana dioki iste param yok sigara parami ayarlamam lazim.. tv kumandasi kimde oluo.. siz tüp almadinizmi hala elektrikli ocaktami yapiosun yemekleri ben o ocakta yemek yapamiorum zor gelio dio..sigara odada icilmio diorum ee mutfak soguk ben usuyorum dio ama yanimda icersen pasif icici oluyorum o zaman sigarayi birakmamin ne anlami kaldi anne diorum hasta oluyorum üsüyünce dio.. en sonda ben gelemicem dems msj atmis bana nasil kötü oldum ya bi anne bunlari bahane edermi allah askina..benim ona en cok ihtiyacim oldugu zaman kimsem yok babami gecen kurban bayraminda kaybettim kardesim askerde bi annem var baska akrabam yok cok moralim bozukkkkk...
ne guzelmis bak gelmisler seni dusunupte benim evimin temizlencek bi yeri yok ben yapiorum yavas yavas ama manevi olarak yanimda olmasini cok isterdim ama dedigin gibi olmayinca olmuyo yapcak bise yok ben kendimi uzmekten bebegimi uzmekten baska bise yapmiyorum...
kızlar bir süredir ekmeğe sürülen çikolatalardan yiyordum normal yemek yiyemediğimden migrenimi bir tetikledi olamaz böyle ağrı,beynim çıkacak gibi gözlerimle birlikte hemek kestim yemeği tabii,siz siz olun migreniniz varsa asla çikolatayı abartmayın..
şimdi de hemoroidim çok kötü sızlıyor şu hamileliği hayırlısıyla bir atlatsam da çocuğumu kucağıma alabilsem..
canım seni anlıyorum,hamilelikde insan daha bir ilgi alaka bekliyor yakınları tarafından,ben de annemi yaklaşık 1,5 yıl önce kaybettim,ne kardeşim var ne de teyzem gibi candan biri,bütün gün 4 duvar arasında bulantılardan canım çıkıyordu tek başına,Allah razı olsun ki k.validemler çok iyiler ama onlar da uzak sayılırlar,eşim her konuda çok yardımcı oldu o yüzden insanın ne varsa eşinde var gerisini boşver eşinle mutlu olmaya bak,Allah minik bir can daha veriyor aileye bak maşallah şükret ve gerisini boşver bence..
ya sorma bende çok kustuğum dönemlerde çok uğraitım hemeroid ile
şimdi biraz yiyorum da azcık düzene girdi
cnm eğer dr bi ilaç vermediyse
zeytinyağı sür cnm
basin sagolsun canim bilirim o duyguyu bnde 1 sene önce babami kaybedttim esim tek destegim zten allahtan o var uzulmeyeyim die herseyi yapio sagolsun istemicem bundan sonra gelmk isteyen gelir zten
aynen öyle isteyen gelir kapı açık orda nasıl olsa,acı aynı acı ama anenin kaybı o kadar zor oluyor ki birde benim annem aşırı derecede bana düşkündü tek çocuk olduğum için,mürvetimi görmeyi,torunlarını kucağına almayı o kadar çok istiyordu ki Allah rahmet eylesin,Allah nasip etmedi işte,kendi düğünümü kendim yaptım herşeyle tek başına ilgilendim koşturdum annemin 4 elle koşturduğu yakınlarımdan,akrabalarımdan kimseden bişey görmedim,düğünden sonra acillik oldum o kadar bağışıklık sistemim çökmüş yani,vajinusmusla uğraştım 4 ay boyunca,Allah razı olsun eşimden çok destek oldu ayrıca babamın sıkıntılarıyla uğraştım falan,veren de o alan da ,canımın içi annemi aldı ama meleğimi verdi beni hayata bağlayan çok şükür..
canım insan daha önce düşük yapınca artık sürekli korku içinde yaşıyo benim 11+3 günlükti doktora gittim kıpır kıpırdı hemen tarama testi de yaptm ertesi gün sonucu aldım temiz çıktı sonra annemlere gittim meğerse 11+5 günlük karnımda ölmüş tek belirtim 5-6 gün boyunca hep karnımda ağrı vardı hiç geçmiyodu ağrım şiddetli değildi normaldi sonra kızkardeşime anlattm hadi hastaneye gidelim dedi ben de gittim ve doktor bana bebeğin kalp atışlarının olmadığını söyledi yani karnımda ölmüştü hemen eşimi aradım kendi doktoruma geldim hala da umutluydm ne yazıkk ki ölmüştü önce düşük sonra da kürtaj oldum allah kimseye yaşatmasın o yüzden şu an hamileliğim hep korkuyla geçiyo çünkü karın ağrılarm oluyo inş. sağlıklıca doğum yaparz canım sanırım seninle haftalarmz aynı ben bi aksilik olmazsa ayın 8inde gidecem
Rabbim sabrını gücünü artırsın canım. çok zor bi durum gerçekten. kötü günde ihtiyaç olduğunda hiç kimse kalmıyor işte. olan sana oluyor. eşinle bebişinle hayırlı uzun ömürler versin Allahım size. çok şükürki eşlerimiz hep desteğimiz.
kızlar bir süredir ekmeğe sürülen çikolatalardan yiyordum normal yemek yiyemediğimden migrenimi bir tetikledi olamaz böyle ağrı,beynim çıkacak gibi gözlerimle birlikte hemek kestim yemeği tabii,siz siz olun migreniniz varsa asla çikolatayı abartmayın..
şimdi de hemoroidim çok kötü sızlıyor şu hamileliği hayırlısıyla bir atlatsam da çocuğumu kucağıma alabilsem..
fitil veriyodu istemedim evde kortos diye hemoroid kremi var dedim tmm dedi baktım günü geçmiş,eczaneye gidecek bile halim yok yürümeye,iyi fikir zeytinyağı denerim canım sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?