2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bir kac sayfa once hamilelikte sakin kalmanin onemini yazmistim. Bebege cok sirayet ediyor. Anne herzamanki anne ise o zaman takmamaya calis. Bak kendin de diyorsun hamileligimden diye. Bunun bilincinde olman guzel. Kendi kendinin psikologu ol ve sakinlestir kendini. Bizler de elimizden geleni yapariz ama oncelikle senin kendini sakin tutman lazim. Mutlu olmak icin herkesten beklentini dusuk tutacaksin. Yukseltirsen uzulursun.

canım yaa hiç bozma moralini eşin yardımcı olur sana boşver. bu dönemde hepimiz birilerine özellikle anneye ihtiyaç duyyoruz ama olmuyosa istemiyosa zorlama. gönülsüz geleceğine hiç gelmesin. benim annemde kayınvalidemde sağolsunlar ilgililer çağırsam gelirler evlerimiz çok yakın ama kendi başımın çaresine bakıyorum geçen gün ikisi birden geldi temizlemedikleri karışmadıkları yer kalmadı kar yağarken cam falan sildiler o derece baktım olacak gibi değil yavaş yavaş eşimle yapıyoruz böyle daha iyi. doğumunda yanında olur inşallah

ne guzelmis bak gelmisler seni dusunupte benim evimin temizlencek bi yeri yok ben yapiorum yavas yavas ama manevi olarak yanimda olmasini cok isterdim ama dedigin gibi olmayinca olmuyo yapcak bise yok ben kendimi uzmekten bebegimi uzmekten baska bise yapmiyorum...

kızlar hayırlı yıl gecırmemız dılegıle bebeklerımızleee eslerımızlee bu arada dub gece bebegımı gordum ruyamda ılk kez canımaa benzıyorduuu emzırıyordum cokk gusel bır duyguydu ınsll temmuzda tadarım bu duyguyuuuuuuu herkesler yasasın ınslll

canım seni anlıyorum,hamilelikde insan daha bir ilgi alaka bekliyor yakınları tarafından,ben de annemi yaklaşık 1,5 yıl önce kaybettim,ne kardeşim var ne de teyzem gibi candan biri,bütün gün 4 duvar arasında bulantılardan canım çıkıyordu tek başına,Allah razı olsun ki k.validemler çok iyiler ama onlar da uzak sayılırlar,eşim her konuda çok yardımcı oldu o yüzden insanın ne varsa eşinde var gerisini boşver eşinle mutlu olmaya bak,Allah minik bir can daha veriyor aileye bak maşallah şükret ve gerisini boşver bence..

kuzuşunu üzme annesi o çok etkilenir şimdi. hemde hamileliğin etkisi var teyzemde üzüldüğünü anlarda gelir inşallah

kızlar bir süredir ekmeğe sürülen çikolatalardan yiyordum normal yemek yiyemediğimden migrenimi bir tetikledi olamaz böyle ağrı,beynim çıkacak gibi gözlerimle birlikte hemek kestim yemeği tabii,siz siz olun migreniniz varsa asla çikolatayı abartmayın..

şimdi de hemoroidim çok kötü sızlıyor şu hamileliği hayırlısıyla bir atlatsam da çocuğumu kucağıma alabilsem..

ya sorma bende çok kustuğum dönemlerde çok uğraitım hemeroid ile
şimdi biraz yiyorum da azcık düzene girdi
cnm eğer dr bi ilaç vermediyse
zeytinyağı sür cnm

basin sagolsun canim bilirim o duyguyu bnde 1 sene önce babami kaybedttim esim tek destegim zten allahtan o var uzulmeyeyim die herseyi yapio sagolsun istemicem bundan sonra gelmk isteyen gelir zten

ya sorma bende çok kustuğum dönemlerde çok uğraitım hemeroid ile
şimdi biraz yiyorum da azcık düzene girdi
cnm eğer dr bi ilaç vermediyse
zeytinyağı sür cnm

fitil veriyodu istemedim evde kortos diye hemoroid kremi var dedim tmm dedi baktım günü geçmiş,eczaneye gidecek bile halim yok yürümeye,iyi fikir zeytinyağı denerim canım sağol...

basin sagolsun canim bilirim o duyguyu bnde 1 sene önce babami kaybedttim esim tek destegim zten allahtan o var uzulmeyeyim die herseyi yapio sagolsun istemicem bundan sonra gelmk isteyen gelir zten

aynen öyle isteyen gelir kapı açık orda nasıl olsa,acı aynı acı ama anenin kaybı o kadar zor oluyor ki birde benim annem aşırı derecede bana düşkündü tek çocuk olduğum için,mürvetimi görmeyi,torunlarını kucağına almayı o kadar çok istiyordu ki Allah rahmet eylesin,Allah nasip etmedi işte,kendi düğünümü kendim yaptım herşeyle tek başına ilgilendim koşturdum annemin 4 elle koşturduğu yakınlarımdan,akrabalarımdan kimseden bişey görmedim,düğünden sonra acillik oldum o kadar bağışıklık sistemim çökmüş yani,vajinusmusla uğraştım 4 ay boyunca,Allah razı olsun eşimden çok destek oldu ayrıca babamın sıkıntılarıyla uğraştım falan,veren de o alan da ,canımın içi annemi aldı ama meleğimi verdi beni hayata bağlayan çok şükür..

Rabbim sabrını gücünü artırsın canım. çok zor bi durum gerçekten. kötü günde ihtiyaç olduğunda hiç kimse kalmıyor işte. olan sana oluyor. eşinle bebişinle hayırlı uzun ömürler versin Allahım size. çok şükürki eşlerimiz hep desteğimiz.

ayyy cok kötü oldum okurken benim arkadasimdada öle oldu ölmüs karninda ama onun kanamasi vardi surekli.. benim agrim yok kanamam yok allaha sukur progestan kullndim agrilarim kesildi hic bi sorunum yok ama korkuorum ister istemez görmeden icim rahat etmicek.. evt cnim ayni gun dogurcaz heralde :) ayni gundeyiz suanda bn 13 ockta gidicem 2li tetimiz var

Son düzenleme:

amin canım gerçekten mecbur kalınca insanoğlu herşeyi yapıyor ve hertürlü acıya direniyor,Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın inşallah..

kızlar yılın son gününden merhaba herkese yeni yılınız şimdiden kutlu olsun ... herkes için önce sağlık sonra aşk para ve istediği herşey yanında olsun bu arada kızlar dün bebişimin cinsiyetini öğrendim ikinciye oğlum olacak .... allah sağlıklı sıhhatli versin bir oğlum var ve ben tekrar oğlan istiyordum allah gönlüme göre verdi inşallah sizlerinde istediği olur.... 3

irmergan bizi ekleyebilirmisin oğluş geliyor.....

Rabbim yar ve yardımcın olsun canını sıkma ınsallah sağ sağlim bebeğine kavuşursun

fitil veriyodu istemedim evde kortos diye hemoroid kremi var dedim tmm dedi baktım günü geçmiş,eczaneye gidecek bile halim yok yürümeye,iyi fikir zeytinyağı denerim canım sağol...

bende hamile kalmadan procto kullanıyodum
için sakıncalı gebelikte diyince kullanamadım
sonra doktora sordum kullan dedi
ama günde bir bide zeytin yağı sür dedi
şimdi daha iyiyim

Merhaba guzel anneler bı kaç gündür giremedim ama okuyorum yazılanları cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun hasta olanlara Rabbim şifa versin herkesin yeni yılı kutlu olsun huzur dolu bı yıl olsun bu sene her seneden farklı içimizdeki canla yeni yıla girecez Rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi kabul etsin her dileğiniz bir bir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…