2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evt ikisinin yeride farkli.. allah rahmet eylesin.. benim babamda cok duskundu bna sen baskasin derdi hep bi anda kaybettim 9 gun icinde oldu ne olduysa.. kalin bagirsak kanseri oldugu ortaya cikti ve kurtaramadik malesef vajinismus kötü bi hastalik benim arkadasimdada olmustu 2 sene ugrasmislrdi :) allaha bin sukur bebeklerimiz var allahim onlari bagislasin bize..

Hayat ,her zaman yoğun.
Zaman ,her zaman az...
Her saniye, daima hızlı geçer...
Fakat ,en iyi dileklerim her zaman sizinle..
Hayatın kıymetini bilen herkese; sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte saglıklı, neseli, sevinçli, mutlu, huzurlu daha nice yillar dilerim..........
Herşey gönlünüzce olsun ...

kontrole gıden arkadaslar ıns guzel haberlerle gelırsınız
benımde carsamba sabahı randevum vardı az once aradılar doktor beyın ısın cıkmıs cumaya sarktı randevu tospamı 2 gün gec gorucem hemde 2 lı test olacaktı sınır oldum

neyse sımdıden hepımizin mutlu huzurlu saglıklı koca göbeklı bır yıl gecırmeminızı dılıyorum yenı yılda yenı heycanlar yasayacagız bırlıkte rabbım hepımızın evladını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsınn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

:119::124::124::124::124:
çok güzeeel teşekkür ederiiizzzzz Hep birlikte çekirdek aile olmak dilegiyleee inşallahhh

Merhaba kızlar herkese şimdiden iyi seneler diliyorum inş güzel bir yılbaşı geçirir herkes :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

tüm anne adayları ve bebişleri mutlu yıllar

allah kısmet ederse seneye bebişlerimizle yeni yıl kutluycaz ayyyy çok duygulandım

herkese allah bol bol sağlık ve huzur versin en önemli olan şeyler bunlar çünkü :) gerisi zaten gelir

2013 bizim yılımız olsun anneler
inş. rabbimide iznizle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve bu yıl bizim için özel olur
herkese iyi seneler

takma canım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin koçişine sarıl sımsıkı o sana yeter

kızlaaaaaaaarrrr nerden başlasam bilmiyoruuumm... şimdi saatimizde hastanedeydik... bu doktora ilk kez gittik vee çok memnun kaldık.. önce kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı... doktora en baştan hikayemi anlattım bir bir notunu aldı.. beslenme önerilerinde bulundu yaptırmam gereken testleri bir kağıtta verdi ikili taramayı sordu yaptırmak istemediğimi söyledim bi kağıt imzalattaı kendi rızamla istemiyorum diye... neyse hadi gel bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcaktı sankiii... ultrason odası bile bir harikaydı valla hafif karartılmış annenin yatarken görebileceği tam karşıda bir ekran vardı.. neyse ben gitmeden önce koca bi çikolatayı devirdim açtı doktor ekranı bi baktım kocaman olmuuuşşş boyunu ölçtü 7 cm çıktık... kafa ölçümünü yaptı ense kalınlığına baktı herşeyin ölçüsü normal dedi... hani hareket etmiyo dedim dur daha eder dedi bu arada yüzükoyun yatıyodu sıpammm sonra doktor bakarken birden kolunu kaldırdı ve hareket etmeye başladı kendime hakim olamadım ağlamaya başladım o kadar güzeldikiiiii... doktor bebişin sırtına karnına bacaklarına parmaklarına aklınıza gelebilecek heryerine baktı herşeyi çok iyi maşallah vede çok hareketli bi bebek dedi... sonraaaaa sana bi sürprizim var dedi cihazı değiştirdi 3 boyutluyu açtıııı kuzu gibi yatıyodu annesinin kuzusuuuuu.. sonraaa en can alıcı noktaaaaa cinsiyetini sordum henüz çok erken dedi hocam bi fikrinizdemi yok dedim neden bu kadar meraklıyız bakim dedi sana bi tavsiye bu kadar meraklı olma dedi ben bişeyler almak istiyorum bebeğe duramıyorum dedim bahaneyle işteeee hmmm dur bi bakayım dedi sağa döndürdü sola döndürdü görünürde bişey yok.. dediki şuanda görünürde bi pipi göremiyorum erkek diyemem dedi pipinin görünmemesine göre çoook küçük bi ihtimal kız olabilir dedi ama net cinsiyeti kız demiyorum haberin olsun dedi.. çooooooooook mutlu oldumm son 1 aydır deli gibi kız istiyorum çünküüüü babamız zaten en başından beri kız istiyo gönlü temizdir eşimin istediğimiz oldu gibi çok şükür Allah'a... neyse balık yiyemediğimi söyledim omega ilaçlarını sordum kullanabilirsin ama bana sorarsan balığın direk kendisini yemen çok daha faydalı dedi ilaç isimlerini aldım.. çatlak önleyici içindee lierac önerdi bebe yağıda kullanabilirsin dedii.... bu aradaaa doktor teyzemiz tam 9 tane resim verdi bizeee napmışız yaa sanki 5 aylık bebek gibi dedi kendide güldüüüü....

şimdi sıraaaaaaaaaa fotoğrafımızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa 13+0'ızz... ama 13+1 çıktı minik meleğimm....

en baştaki fotoğrafta kafasını gösterdi iki tane gözükende beyniymiş... gözleride belliydiiii diğerleride 3 boyutlu görüntü ama siyah beyaz fotoso normalde renkli gördük biz...

hadi kısss bekliyoruz haberleriii sıpanııın poposunuu yirimmmm foto eklemeyi unutmaaaa

ayyy maşaalllah nasıl da kuzu gibi yatıyor annesi
nasıl duygulandım canım okurken darısı bana bir dahaki randevumda inşşşşaAllah...

maşallah çok sevinidim cnm baya doktor değiştirdin
memnun kaldığına göre devam mı bu doktora
bide nereye gittin cnm
hangi hastane merak ettim bi arkadşımda deli gibi hastane arıyo

ayy canim ya okurken kendime hakim olamadim resmen cok tatli masallah ne kadar guzel bi duygudur hareket ettigini görmen ve sansliymissin ben özele gidiyorum ama 3 boyutlu ile bakmadi hic insallah bakar.. allah gönlüne göre verir insallah.. benim gönlümdende kiz geciyo malum bi oglum var ama esiminde bi kizi var o yuzden oglan istio ama ben erkek hissediyorum sanki cok mutlu oldum hayirli haberlerle geldigin icin o kadar duygulandimki anlatamam sanki benim bebegimi görmüsüm gibi ALLAHim sagsaglim saglikla kucqagimiza almamizi nasip etsin insallah..AMiNNNNNN...

ayyy maşaalllah nasıl da kuzu gibi yatıyor annesi
nasıl duygulandım canım okurken darısı bana bir dahaki randevumda inşşşşaAllah...

İnşallaaahh darısı size canıımmm... çok şükür yaaa herşeyi yerli yerinde ya o yeter bana.... Rabbim sağlıcakla dünyaya getirmemizi nasip etsin İnşallaaaahhh....

maşallah çok sevinidim cnm baya doktor değiştirdin
memnun kaldığına göre devam mı bu doktora
bide nereye gittin cnm
hangi hastane merak ettim bi arkadşımda deli gibi hastane arıyo

evet canım bu 3. doktor ama harikaydııı 1 saat geçirdik hemen hemen doktorun yanında... balgatta akropol hastanesi ışın hanıma gidiyorum randevuları çok geç veriyolar yanlızzz ben zar zor aldım erkene oda referanslarla alabildim... doktor bebeği en ince ayrıntısına kadar inceliyo sağolsun...

Allah razı olsun canım benim... Burdaki arkadaşlığımız çok farklı zaten.. birbirimizin mutluluğuna kendi mutluluğumuz gibi seviniyoruzz ne güzell... hareket etmeye başlayınca koyuverdim gitti zaten... normalde bakmıyolar 3 boyutluyla doktor kendi isteğiyle baktı sağolsun... İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızııı...

anladım cnm ark. dikmendeki 29 mayısa gidiyo ama çok uzak kalıyomuş
bide kanamsı oluyo sürekli tedirgin o yüzden bana sordu ama ben özel muayeneye gidiyorum
ona uymuyo
sende memnun kalınca sorayım dedim
bi ablamada
akrapolde bülent beye gidiyo
oda memnun ama dediğin gibi çok yoğunmuş
saol kuzu
yanlız kuzun banada kız gibi geldi fotolar da sanki pek bi hanım hanımcık

ya siz burda anlatırken bende ağlıyorum ama kendi sıpamı görünce ağlamayı birak bir sırıtma oturuyo ağzıma
bi değişik bişey oluyorum
galiba herifim çok stresli olduğu için onun önunde dik durmaya çalışıyorum
ikili taramada o kadar kötü olduki
bayılacaktı az kalsın

evet bülent bey çok daha iyiymiş ben ona gitmek istedim ama randevuyu hazirana veriyoruz dediler ışın hanımı çok övdüler övdükleri gibide çıktı.. arkadaşına şiddetle tavsiye ederim ışın hanımı... bilmiyorumkiiii İnşallah öylediiirrr pek bi zayıf duruyo sanki sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…