aynen öyle isteyen gelir kapı açık orda nasıl olsa,acı aynı acı ama anenin kaybı o kadar zor oluyor ki birde benim annem aşırı derecede bana düşkündü tek çocuk olduğum için,mürvetimi görmeyi,torunlarını kucağına almayı o kadar çok istiyordu ki Allah rahmet eylesin,Allah nasip etmedi işte,kendi düğünümü kendim yaptım herşeyle tek başına ilgilendim koşturdum annemin 4 elle koşturduğu yakınlarımdan,akrabalarımdan kimseden bişey görmedim,düğünden sonra acillik oldum o kadar bağışıklık sistemim çökmüş yani,vajinusmusla uğraştım 4 ay boyunca,Allah razı olsun eşimden çok destek oldu ayrıca babamın sıkıntılarıyla uğraştım falan,veren de o alan da ,canımın içi annemi aldı ama meleğimi verdi beni hayata bağlayan çok şükür..
Hayat ,her zaman yoğun.
Zaman ,her zaman az...
Her saniye, daima hızlı geçer...
Fakat ,en iyi dileklerim her zaman sizinle..
Hayatın kıymetini bilen herkese; sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte saglıklı, neseli, sevinçli, mutlu, huzurlu daha nice yillar dilerim..........
Herşey gönlünüzce olsun ...
arkadaslar ya canim cok sikilio benmi cok takiyorum kafama yoksa abartiyomuyum bilmiyorum.. sorun annem..!!
zamaninda yanimda degildi ben almanyadaydim tek basima hamile kaldim yanimda olamamisti keske olsam diyip duruyodu
simdi 2 saatlik uzagindayim yanimda olsun istiorum ilgiye ihtiyacim var dun telefonda konusuyoruz gel diorum doktor istirat etceksin dedi bana yanimda ol diorum bana dioki iste param yok sigara parami ayarlamam lazim.. tv kumandasi kimde oluo.. siz tüp almadinizmi hala elektrikli ocaktami yapiosun yemekleri ben o ocakta yemek yapamiorum zor gelio dio..sigara odada icilmio diorum ee mutfak soguk ben usuyorum dio ama yanimda icersen pasif icici oluyorum o zaman sigarayi birakmamin ne anlami kaldi anne diorum hasta oluyorum üsüyünce dio.. en sonda ben gelemicem dems msj atmis bana nasil kötü oldum ya bi anne bunlari bahane edermi allah askina..benim ona en cok ihtiyacim oldugu zaman kimsem yok babami gecen kurban bayraminda kaybettim kardesim askerde bi annem var baska akrabam yok cok moralim bozukkkkk...
hele bennnnölecem şimdi heyecandaaaaan ....
kuzuuummm sen niye moralini bozuyosun kii.. belliki annen yanlız kalmak istiyo bu ne demek oluyo kendi başının çaresine bakıcaksın... benim annemde bana yakın gel desem gelir ama belirli bi yere kadar ne kadar iyi olursa olsun eşlerimiz onlara el oğlu rahat edemezler... kimseden kimseye fayda yok anneden evlada bile fayda yok o yüzden sen kapını kapat eşinle mutlu huzurlu geçiminize bakın... ben öyle yapıyorum evdeyken eşim yanımdayken o kadar huzurlu oluyorumki... hiç canını sıktığına deymez tabiiki insan içerler ama napıcaksın onuda öyle hoş gör zorla getirecek değilsin... eşine ve bebeğine 4 kolla sarıl sen.. dışardakileri annen bile olsa umursama evinin huzuru herşeyden önemli çünkü...
ayyyy bende heyecandan ölüyorummm eşim almaya geliyomuuşşş.. çikolata ısmarladımmm fırsatını bulduğum ilk an hemen haberdar edicem sizii....
kızlaaaaaaaarrrr nerden başlasam bilmiyoruuumm... şimdi saatimizde hastanedeydik... bu doktora ilk kez gittik vee çok memnun kaldık.. önce kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı... doktora en baştan hikayemi anlattım bir bir notunu aldı.. beslenme önerilerinde bulundu yaptırmam gereken testleri bir kağıtta verdi ikili taramayı sordu yaptırmak istemediğimi söyledim bi kağıt imzalattaı kendi rızamla istemiyorum diye... neyse hadi gel bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcaktı sankiii... ultrason odası bile bir harikaydı valla hafif karartılmış annenin yatarken görebileceği tam karşıda bir ekran vardı.. neyse ben gitmeden önce koca bi çikolatayı devirdim açtı doktor ekranı bi baktım kocaman olmuuuşşş boyunu ölçtü 7 cm çıktık... kafa ölçümünü yaptı ense kalınlığına baktı herşeyin ölçüsü normal dedi... hani hareket etmiyo dedim dur daha eder dedi bu arada yüzükoyun yatıyodu sıpammmsonra doktor bakarken birden kolunu kaldırdı ve hareket etmeye başladı kendime hakim olamadım ağlamaya başladım o kadar güzeldikiiiii... doktor bebişin sırtına karnına bacaklarına parmaklarına aklınıza gelebilecek heryerine baktı herşeyi çok iyi maşallah vede çok hareketli bi bebek dedi... sonraaaaa sana bi sürprizim var dedi cihazı değiştirdi 3 boyutluyu açtıııı kuzu gibi yatıyodu annesinin kuzusuuuuu.. sonraaa en can alıcı noktaaaaa cinsiyetini sordum henüz çok erken dedi hocam bi fikrinizdemi yok dedim neden bu kadar meraklıyız bakim dedi sana bi tavsiye bu kadar meraklı olma dedi ben bişeyler almak istiyorum bebeğe duramıyorum dedim bahaneyle işteeee hmmm dur bi bakayım dedi sağa döndürdü sola döndürdü görünürde bişey yok.. dediki şuanda görünürde bi pipi göremiyorum erkek diyemem dedi pipinin görünmemesine göre çoook küçük bi ihtimal kız olabilir dedi ama net cinsiyeti kız demiyorum haberin olsun dedi.. çooooooooook mutlu oldumm son 1 aydır deli gibi kız istiyorum çünküüüü babamız zaten en başından beri kız istiyo gönlü temizdir eşimin istediğimiz oldu gibi çok şükür Allah'a... neyse balık yiyemediğimi söyledim omega ilaçlarını sordum kullanabilirsin ama bana sorarsan balığın direk kendisini yemen çok daha faydalı dedi ilaç isimlerini aldım.. çatlak önleyici içindee lierac önerdi bebe yağıda kullanabilirsin dedii.... bu aradaaa doktor teyzemiz tam 9 tane resim verdi bizeee napmışız yaa sanki 5 aylık bebek gibi dedi kendide güldüüüü....
şimdi sıraaaaaaaaaa fotoğrafımızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa13+0'ızz... ama 13+1 çıktı minik meleğimm....
Eki Görüntüle 592539 Eki Görüntüle 592540 Eki Görüntüle 592541
en baştaki fotoğrafta kafasını gösterdi iki tane gözükende beyniymiş... gözleride belliydiiii diğerleride 3 boyutlu görüntü ama siyah beyaz fotoso normalde renkli gördük biz...
kızlaaaaaaaarrrr nerden başlasam bilmiyoruuumm... şimdi saatimizde hastanedeydik... bu doktora ilk kez gittik vee çok memnun kaldık.. önce kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı... doktora en baştan hikayemi anlattım bir bir notunu aldı.. beslenme önerilerinde bulundu yaptırmam gereken testleri bir kağıtta verdi ikili taramayı sordu yaptırmak istemediğimi söyledim bi kağıt imzalattaı kendi rızamla istemiyorum diye... neyse hadi gel bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcaktı sankiii... ultrason odası bile bir harikaydı valla hafif karartılmış annenin yatarken görebileceği tam karşıda bir ekran vardı.. neyse ben gitmeden önce koca bi çikolatayı devirdim açtı doktor ekranı bi baktım kocaman olmuuuşşş boyunu ölçtü 7 cm çıktık... kafa ölçümünü yaptı ense kalınlığına baktı herşeyin ölçüsü normal dedi... hani hareket etmiyo dedim dur daha eder dedi bu arada yüzükoyun yatıyodu sıpammmsonra doktor bakarken birden kolunu kaldırdı ve hareket etmeye başladı kendime hakim olamadım ağlamaya başladım o kadar güzeldikiiiii... doktor bebişin sırtına karnına bacaklarına parmaklarına aklınıza gelebilecek heryerine baktı herşeyi çok iyi maşallah vede çok hareketli bi bebek dedi... sonraaaaa sana bi sürprizim var dedi cihazı değiştirdi 3 boyutluyu açtıııı kuzu gibi yatıyodu annesinin kuzusuuuuu.. sonraaa en can alıcı noktaaaaa cinsiyetini sordum henüz çok erken dedi hocam bi fikrinizdemi yok dedim neden bu kadar meraklıyız bakim dedi sana bi tavsiye bu kadar meraklı olma dedi ben bişeyler almak istiyorum bebeğe duramıyorum dedim bahaneyle işteeee hmmm dur bi bakayım dedi sağa döndürdü sola döndürdü görünürde bişey yok.. dediki şuanda görünürde bi pipi göremiyorum erkek diyemem dedi pipinin görünmemesine göre çoook küçük bi ihtimal kız olabilir dedi ama net cinsiyeti kız demiyorum haberin olsun dedi.. çooooooooook mutlu oldumm son 1 aydır deli gibi kız istiyorum çünküüüü babamız zaten en başından beri kız istiyo gönlü temizdir eşimin istediğimiz oldu gibi çok şükür Allah'a... neyse balık yiyemediğimi söyledim omega ilaçlarını sordum kullanabilirsin ama bana sorarsan balığın direk kendisini yemen çok daha faydalı dedi ilaç isimlerini aldım.. çatlak önleyici içindee lierac önerdi bebe yağıda kullanabilirsin dedii.... bu aradaaa doktor teyzemiz tam 9 tane resim verdi bizeee napmışız yaa sanki 5 aylık bebek gibi dedi kendide güldüüüü....
şimdi sıraaaaaaaaaa fotoğrafımızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa13+0'ızz... ama 13+1 çıktı minik meleğimm....
en baştaki fotoğrafta kafasını gösterdi iki tane gözükende beyniymiş... gözleride belliydiiii diğerleride 3 boyutlu görüntü ama siyah beyaz fotoso normalde renkli gördük biz...
[ı][sıze=3]bende çıkıyorum kızlar akşama hbr ederim iyşallah dua edin bizim için ne olur :):) heycandan ölücem bende bebişimi görücem yaşasııın[/sıze][/ı]
ayyy maşaalllah nasıl da kuzu gibi yatıyor annesi
nasıl duygulandım canım okurken darısı bana bir dahaki randevumda inşşşşaAllah...
maşallah çok sevinidim cnm baya doktor değiştirdin
memnun kaldığına göre devam mı bu doktora
bide nereye gittin cnm
hangi hastane merak ettim bi arkadşımda deli gibi hastane arıyo
ayy canim ya okurken kendime hakim olamadim resmen cok tatli masallah ne kadar guzel bi duygudur hareket ettigini görmen ve sansliymissin ben özele gidiyorum ama 3 boyutlu ile bakmadi hic insallah bakar.. allah gönlüne göre verir insallah.. benim gönlümdende kiz geciyo malum bi oglum var ama esiminde bi kizi var o yuzden oglan istio ama ben erkek hissediyorum sankicok mutlu oldum hayirli haberlerle geldigin icin o kadar duygulandimki anlatamam sanki benim bebegimi görmüsüm gibi ALLAHim sagsaglim saglikla kucqagimiza almamizi nasip etsin insallah..AMiNNNNNN...
İnşallaaahh darısı size canıımmm... çok şükür yaaa herşeyi yerli yerinde ya o yeter bana.... Rabbim sağlıcakla dünyaya getirmemizi nasip etsin İnşallaaaahhh....
evet canım bu 3. doktor ama harikaydııı 1 saat geçirdik hemen hemen doktorun yanında... balgatta akropol hastanesi ışın hanıma gidiyorum randevuları çok geç veriyolar yanlızzzben zar zor aldım erkene oda referanslarla alabildim... doktor bebeği en ince ayrıntısına kadar inceliyo sağolsun...
Allah razı olsun canım benim... Burdaki arkadaşlığımız çok farklı zaten.. birbirimizin mutluluğuna kendi mutluluğumuz gibi seviniyoruzz ne güzell... hareket etmeye başlayınca koyuverdim gitti zaten... normalde bakmıyolar 3 boyutluyla doktor kendi isteğiyle baktı sağolsun... İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızııı...
anladım cnm ark. dikmendeki 29 mayısa gidiyo ama çok uzak kalıyomuş
bide kanamsı oluyo sürekli tedirgin o yüzden bana sordu ama ben özel muayeneye gidiyorum
ona uymuyo
sende memnun kalınca sorayım dedim
bi ablamada
akrapolde bülent beye gidiyo
oda memnun ama dediğin gibi çok yoğunmuş
saol kuzu
yanlız kuzun banada kız gibi geldi fotolar da sanki pek bi hanım hanımcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?