2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende girmeden eşime dedimki bak aşkım videoya alıcaksın tamammı dedim tamam dedi... neyse girdik çıktık çekebildinmi dedim evet hemde 3 tane uzun uzun çektim dedi şaşkınnn 1 tane çekmişşş oda 2 dakikaaa.... çok heyecanlandı odaaaa ama erkekler bizden farklı oluyolar yaaaa

ayyy maşaalllah nasıl da kuzu gibi yatıyor annesi
nasıl duygulandım canım okurken darısı bana bir dahaki randevumda inşşşşaAllah...

maşallaahh sizeee
yılın son günü en güzel hediye oldu sana
Doktorunun iyi olması da bebeğin kadar güzel bişey canım
keşke bize de öylesi denk gelse...
14 haftalık olmuşsunuz ne güzeel Allah hepimize böyle güzellikler nasip etsin inşallah

kız diye kendini alıştırma bakarsın değişir filan zor olmasın sonra...
bende kız istiyorum ama hep erkek olucakmış gibime geliyooo :)))

ama şunu söyliyim erkek doğurmak lazım yaaa

geçen gün yegenimin okuluna gittim sınıfta 11 kız 7 erkek vardı yazık yaaaaa

sıfatına kurban olsun teysesiiii
oyy maaşallah bebeğimeeee
çok sevindim tatlım güzel haberlerinee
ablamın kardeşimin haberini bekler gibi bekliyoruz valla burdaaa :)))
çok çok öpüyorum ikinizideee mutluuu yıllaarrrrrr
yılbaşı hediyende prensesinn olsunnnnn

çok şükür canım günden güne büyüyo bizim sıpalaaarrr... en başından beri aslında erkek hissediyodum yanlız son 1 aydır acayip kıza döndüm... Hangisi hayırlıysa o olsun hepimiz için... erkekte lazım kızdaaaa
çok tatlı annesi maşallahhhh

teşekkür ederiz teyzesiiiiii... bizde yeğenimizi görmek istiyoruz amaaaaaaa :26:

göbeklilerim
mutlu yıllarr iyi seneler
akşama parti var
bebeğimle bi kına bi düğün ve
şimdide bir
yılbaşı partisine gidiyoruzzz :)))
kendinize dikkat edin
(size iğrenç espriyi ilk ben yapayım)
seneyeee görüşürüzzz kıhkıhkıhhhhhh
sıpalarınızın poposundan sizlerin yanaklarınızdan opuyorummm
mutlu sağlıklı göbekli bebişliii bir yılll olsunnnnnnnnnnnnnn
mckkkkkkkkkkkk

evt ya çok narin geldi banada

evet ya hep kötü olacak sanıyo bi gözüm usg de bi gözüm heriifimde
anın tadını zor çıkarıyorum

Allah razı olsun canımmm çok teşekkür ederiz.. gerçekten öyle kardeştende öte olduk... sizede mutlu yıllaaaaaaaaaaaaarrrr canlarııımmmmmmmmmmmm.....

Hadi gözünüz aydınn :)) cinsiyetini öğrenmişsin ne güzell. Bende heyecanla bekliyorum test sonuçlarımı ama daha çarşambaya çoookk var :44: Sıkıntısız sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah tontiş oğluşun

hayırlı olsun cnm çok güzel maşallah bende çok merak ediyorum 3 boyutluyu sonraki ay bakacak inşallah öyle söyledi bakalım 1 ay çabucak geçer inşallah

herkese huzurlu yıllar dilerim... 2013e karnımızda bebişle giriyoruz, 2014e kucağımızda bebişlerle gireriz kızlar inşallahhhh...

Irmegaan gozun aydin canim herseyi cook saglikli mansaaalllaaahh fotograflarada bayldim

Kuzum benim yerim ben onun elini ayağını totosunu benimde 4 gün önce 7 cmydi 13+1 de :) Rabb'imin muciZesine kurban olayım önce noktaydı sonra virgül sonra sonra ... Şimdi bebek ne güzel ya şükürler olsun..

Haberler superrr. Cok sevindimmm :)

Herkese saglikli, mutlu, huzurlu ve aklinizda bebegime sunu da mi alsaydim acaba dedirtmeyecek kadar bol paralı bir yıl diliyorum

herkese sağlıklı,mutlu yıllar diliyorum.inşallah 2013 yılında bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Selam kızlar geçen yıl bu zamanlar bende sizlerle aynı duyguları yaşadım kimi zaman çok sevindim kimi zaman çok üzüldüm çok zor bi hamilelik geçirdim 9 ay yatarak bekledim paşamı çok şükür şimdi kucağımda kocaman oldu annesine gülücükler atıyor artık.Sizlerin yazdıklarını okuyunca heyecanlandım tekrar yaşadım ne olursa olsun sakın korkmayın umutsuzluğa kapılmayın bol bol dua edin herşey çok güzel olacak emin olun minnak kuzularınızı rabbim korusun sağlıklarıyla beraber kucağınıza almak nasip etsin...Hepinize bol şans

hayırlı olsun cnm çok güzel maşallah bende çok merak ediyorum 3 boyutluyu sonraki ay bakacak inşallah öyle söyledi bakalım 1 ay çabucak geçer inşallah
Allah razı olsun canım benimm... bizede sürpriz oldu gerçekteeen.. normalde 20 küsür haftalarda yapılıyomuş ama doktorumuz sağolsunn ben fazla meraklı olunca detaylı gördük herşeyini... Darısı sizlere olsun İnşallah...

Irmegaan gozun aydin canim herseyi cook saglikli mansaaalllaaahh fotograflarada bayldim

Çok şükür öyle gözüküyoo teyzemiz Allah razı olsun.. Bebişlerimiz sağlıklı olsundaaa hiçbirşey önemli değilll....

Kuzum benim yerim ben onun elini ayağını totosunu benimde 4 gün önce 7 cmydi 13+1 de :) Rabb'imin muciZesine kurban olayım önce noktaydı sonra virgül sonra sonra ... Şimdi bebek ne güzel ya şükürler olsun..

Ne büyük mucize deyip durdum zaten ultrasondayken gerçektende öyle yaaa Rabbim kanatsız meleklerimizi korusun İnşallaaaahh....

Haberler superrr. Cok sevindimmm :)

Çok şükür cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…