yarın ikili test için gidicem dr a. cinsiyeti ikili testte belli oluyomu acaba :S
Nazar değdirdim kendi kendime bulantım olmadı çok şükür diye diye bugün sabah 6 de açtım gözümü mide bulantısıyla dedim karnım aç herhalde kek gibi birşeyler yedim şu içtim yattım 2 dk geçmedi çıkarttım 3 saat sonra yine ve arkadan kahvaltı yaptım yine çıkarttım. Bel ağrısı sırt ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı midem derken sabahtan beri yatıyorum Rabbim bebeklerimizi korusun niye birden böyle oldu diye korkmuyorda değilim hani. Bulantı yaşamayan arkadaşlar sizde varmı bu aralar böyle birşey .
Nazar değdirdim kendi kendime bulantım olmadı çok şükür diye diye bugün sabah 6 de açtım gözümü mide bulantısıyla dedim karnım aç herhalde kek gibi birşeyler yedim şu içtim yattım 2 dk geçmedi çıkarttım 3 saat sonra yine ve arkadan kahvaltı yaptım yine çıkarttım. Bel ağrısı sırt ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı midem derken sabahtan beri yatıyorum Rabbim bebeklerimizi korusun niye birden böyle oldu diye korkmuyorda değilim hani. Bulantı yaşamayan arkadaşlar sizde varmı bu aralar böyle birşey .
kızlaaaaaaaarrrr nerden başlasam bilmiyoruuumm... şimdi saatimizde hastanedeydik... bu doktora ilk kez gittik vee çok memnun kaldık.. önce kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı... doktora en baştan hikayemi anlattım bir bir notunu aldı.. beslenme önerilerinde bulundu yaptırmam gereken testleri bir kağıtta verdi ikili taramayı sordu yaptırmak istemediğimi söyledim bi kağıt imzalattaı kendi rızamla istemiyorum diye... neyse hadi gel bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcaktı sankiii... ultrason odası bile bir harikaydı valla hafif karartılmış annenin yatarken görebileceği tam karşıda bir ekran vardı.. neyse ben gitmeden önce koca bi çikolatayı devirdim açtı doktor ekranı bi baktım kocaman olmuuuşşş boyunu ölçtü 7 cm çıktık... kafa ölçümünü yaptı ense kalınlığına baktı herşeyin ölçüsü normal dedi... hani hareket etmiyo dedim dur daha eder dedi bu arada yüzükoyun yatıyodu sıpammmsonra doktor bakarken birden kolunu kaldırdı ve hareket etmeye başladı kendime hakim olamadım ağlamaya başladım o kadar güzeldikiiiii... doktor bebişin sırtına karnına bacaklarına parmaklarına aklınıza gelebilecek heryerine baktı herşeyi çok iyi maşallah vede çok hareketli bi bebek dedi... sonraaaaa sana bi sürprizim var dedi cihazı değiştirdi 3 boyutluyu açtıııı kuzu gibi yatıyodu annesinin kuzusuuuuu.. sonraaa en can alıcı noktaaaaa cinsiyetini sordum henüz çok erken dedi hocam bi fikrinizdemi yok dedim neden bu kadar meraklıyız bakim dedi sana bi tavsiye bu kadar meraklı olma dedi ben bişeyler almak istiyorum bebeğe duramıyorum dedim bahaneyle işteeee hmmm dur bi bakayım dedi sağa döndürdü sola döndürdü görünürde bişey yok.. dediki şuanda görünürde bi pipi göremiyorum erkek diyemem dedi pipinin görünmemesine göre çoook küçük bi ihtimal kız olabilir dedi ama net cinsiyeti kız demiyorum haberin olsun dedi.. çooooooooook mutlu oldumm son 1 aydır deli gibi kız istiyorum çünküüüü babamız zaten en başından beri kız istiyo gönlü temizdir eşimin istediğimiz oldu gibi çok şükür Allah'a... neyse balık yiyemediğimi söyledim omega ilaçlarını sordum kullanabilirsin ama bana sorarsan balığın direk kendisini yemen çok daha faydalı dedi ilaç isimlerini aldım.. çatlak önleyici içindee lierac önerdi bebe yağıda kullanabilirsin dedii.... bu aradaaa doktor teyzemiz tam 9 tane resim verdi bizeee napmışız yaa sanki 5 aylık bebek gibi dedi kendide güldüüüü....
şimdi sıraaaaaaaaaa fotoğrafımızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa13+0'ızz... ama 13+1 çıktı minik meleğimm....
Eki Görüntüle 592539 Eki Görüntüle 592540 Eki Görüntüle 592541
en baştaki fotoğrafta kafasını gösterdi iki tane gözükende beyniymiş... gözleride belliydiiii diğerleride 3 boyutlu görüntü ama siyah beyaz fotoso normalde renkli gördük biz...
kızlaaaaaaaarrrr nerden başlasam bilmiyoruuumm... şimdi saatimizde hastanedeydik... Bu doktora ilk kez gittik vee çok memnun kaldık.. önce kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı... Doktora en baştan hikayemi anlattım bir bir notunu aldı.. Beslenme önerilerinde bulundu yaptırmam gereken testleri bir kağıtta verdi ikili taramayı sordu yaptırmak istemediğimi söyledim bi kağıt imzalattaı kendi rızamla istemiyorum diye... Neyse hadi gel bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcaktı sankiii... Ultrason odası bile bir harikaydı valla hafif karartılmış annenin yatarken görebileceği tam karşıda bir ekran vardı.. Neyse ben gitmeden önce koca bi çikolatayı devirdim açtı doktor ekranı bi baktım kocaman olmuuuşşş boyunu ölçtü 7 cm çıktık... Kafa ölçümünü yaptı ense kalınlığına baktı herşeyin ölçüsü normal dedi... Hani hareket etmiyo dedim dur daha eder dedi bu arada yüzükoyun yatıyodu sıpammmSonra doktor bakarken birden kolunu kaldırdı ve hareket etmeye başladı kendime hakim olamadım ağlamaya başladım o kadar güzeldikiiiii... Doktor bebişin sırtına karnına bacaklarına parmaklarına aklınıza gelebilecek heryerine baktı herşeyi çok iyi maşallah vede çok hareketli bi bebek dedi... Sonraaaaa sana bi sürprizim var dedi cihazı değiştirdi 3 boyutluyu açtıııı Kuzu gibi yatıyodu annesinin kuzusuuuuu.. Sonraaa en can alıcı noktaaaaa cinsiyetini sordum henüz çok erken dedi hocam bi fikrinizdemi yok dedim neden bu kadar meraklıyız bakim dedi sana bi tavsiye bu kadar meraklı olma dedi ben bişeyler almak istiyorum bebeğe duramıyorum dedim bahaneyle işteeee Hmmm dur bi bakayım dedi sağa döndürdü sola döndürdü görünürde bişey yok.. Dediki şuanda görünürde bi pipi göremiyorum erkek diyemem dedi pipinin görünmemesine göre çoook küçük bi ihtimal kız olabilir dedi ama net cinsiyeti kız demiyorum haberin olsun dedi.. çooooooooook mutlu oldumm son 1 aydır deli gibi kız istiyorum çünküüüü babamız zaten en başından beri kız istiyo gönlü temizdir eşimin istediğimiz oldu gibi çok şükür allah'a... Neyse balık yiyemediğimi söyledim omega ilaçlarını sordum kullanabilirsin ama bana sorarsan balığın direk kendisini yemen çok daha faydalı dedi ilaç isimlerini aldım.. çatlak önleyici içindee lierac önerdi bebe yağıda kullanabilirsin dedii.... Bu aradaaa doktor teyzemiz tam 9 tane resim verdi bizeee Napmışız yaa sanki 5 aylık bebek gibi dedi kendide güldüüüü....
şimdi sıraaaaaaaaaa fotoğrafımızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa13+0'ızz... Ama 13+1 çıktı minik meleğimm....
Eki Görüntüle 592539 Eki Görüntüle 592540 Eki Görüntüle 592541
en baştaki fotoğrafta kafasını gösterdi iki tane gözükende beyniymiş... Gözleride belliydiiii diğerleride 3 boyutlu görüntü ama siyah beyaz fotoso normalde renkli gördük biz...
Arkadaslar 10+6 gunlugum ikili teste gidebilirmiyim yoksa erkenmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?