2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Günaydin...........:) anca gelebildim ben yataktan kalkmadan midem coktan kalkmis yaa hemn biseler hazirladim yedim bebegim cok acikmis belliki..

arkadaşlar herkese günaydın ve herkesin yeni yılının mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Yüce Rabbim evlatlarımızı sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almamızı nasip eder inşallah... Amin. Amin.Amin..

ultrasonda görmek bile cok heyecanlandırıyo beni.bu gece uyku yok yine. ama cinsiyetini merak etmeye baslamıstım zaman geçtikçe merakım artıyo aslında 4 hafta dahamı beklicem yawf:)

Nazar değdirdim kendi kendime bulantım olmadı çok şükür diye diye bugün sabah 6 de açtım gözümü mide bulantısıyla dedim karnım aç herhalde kek gibi birşeyler yedim şu içtim yattım 2 dk geçmedi çıkarttım 3 saat sonra yine ve arkadan kahvaltı yaptım yine çıkarttım. Bel ağrısı sırt ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı midem derken sabahtan beri yatıyorum Rabbim bebeklerimizi korusun niye birden böyle oldu diye korkmuyorda değilim hani. Bulantı yaşamayan arkadaşlar sizde varmı bu aralar böyle birşey .

cnm haftan çok ileri bu haftada başlıyosa eğer bu ilginç olur sen mideni üşütmüş olmayasın

benim araştırdığım kadarıyla bazı hamileliklerde bulantılar
2. üç aydan sonrada başlayabiliyormuş
ama tabi için rahat etsin kuzum doktorunuza bi danışın.
evham yapma hemen oldumu

ben de önce pek bişey yokken senini haftanda çok bulandım sabah yiyemedim çıkardım daha iki gündür iyiym

Gozunaydin Canım çok sevindim İnan fotolar harika hep böle iyi olun isallah

Merhaba güzel anneler ve kuzuları forumda fazla kişi yok sanırım yılın ilk gunü Allah'tan bugün tatildik dinlendik yarın is bası yarın sipamin test sonuclarını alıcaz bugün tatil oldugundan kapalıydi yarına kaldı gerçi sadece sonuc göstericem bebisi göremicem isallah test sonucları iyi çıkar biraz tedirginim

Yediğin bisey dokunmuş olmasın yada üşuttun mu istersen bu doktora git canım

İrmegan ne guzel yazmışsın,maşallah bebısınede,:)ben ılk hamılelıgımde lıerac kullandım hıc çatlağım olmadı, bundada onu kullanıcam,kızlar lıerac kremler unnado.com dıye bır sıte var bebısler ıcın hersey satılıyor,oraya ındırımlı gelıyor,piyasada 70 tl ıken orda 45 falan oluyor,ben eczaneden almıştım orayı farketmeden once,ama orası cok uygun haberınız olsun,hergun göz atın,arada satışta oluyor hemen hemen her ay

maşallah! Maşallah! Maşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…