2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Gözünaydın canım. Doktordan memnun ayrılmana sevindim adına. Doktorun da iyiymiş anladığım kadarıyla. Bu kadar uzun süre ilgilenip , ayrıntılı açıklamalar yapıp , 9 foto verdiğine göre ...hadi bakalım hayırlısı. İnşallah bundan sonra da güzel devam eder. Darısı bizim başımıza. Ben de doktor arayışı içindeyim. Bakalım bulabilirsem senin doktorun gibi bir doktor. Doğuma kadar değiştirmem bir daha.

cnm haftan çok ileri bu haftada başlıyosa eğer bu ilginç olur sen mideni üşütmüş olmayasın

Bana da üşüttüm gibi geliyor canım sabahtır 4 oldu istifra ettiğim hala daha bulanıyor birşey de yiyemiyorum üşüyorum birde inşallah yarına geçer canım ya .

benim araştırdığım kadarıyla bazı hamileliklerde bulantılar
2. üç aydan sonrada başlayabiliyormuş
ama tabi için rahat etsin kuzum doktorunuza bi danışın.
evham yapma hemen oldumu

Devam ederse sorucam canım bir kaç gündür bulanıyordu az az ama bugün fazla oldu yattım büyün gün canım birşey istemiyor çıkarırım korkusundan üşüttüm diye düşünüyorum evde tadilat var cereyanda kaldım herhalde yine de devam ederse arıcam doktoru

ben de önce pek bişey yokken senini haftanda çok bulandım sabah yiyemedim çıkardım daha iki gündür iyiym

İnşallah benimkide geçer canım şimdiye kadar birşeyim olmadı şimdi olunca zor geliyor ama bebeğim iyi olsunda çekmeye razıyım .telden giriyorum ondan göremedim canım şimdi kaçıncı haftandasın

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım :)

Gecmis olsun canım,benimde kanamam oldu.Progestan kullanıyorum bende,7. Haftalıktan beri, birbucuk ay yattım, daha yeni yeni ayaklandım,bizde kan uyuşmazlığımız var ondan,şimdi cok şükür bomba gibiyiz

krismista çalışyorum üh ühü:2::2::2::2::2::2:

Arkadaslar 10+6 gunlugum ikili teste gidebilirmiyim yoksa erkenmi daha

ben de 10+4.de gitmiştim doktora ama 11 haftalik cikti bebek.boyuna bakti.tamam ikili test yaptıralım dedi.en uygun 11. haftaymis.gec kalmadan git.

günaydın kızlar size bişi danışıcam.. kv kanser hastası ve kemoterapi görüyor.. önceden böyle bişey yoktu ama şimdi yeni ilacının bir kısmını hastane bir kısmını aleti üstüne takıp evde vermeye devam ediyolar..yani evde kemoterapi alır halde. sizce bunun bebişe bi zararı olurmu ? sonuçta kemoterapi ünitesine hamile hemşireler falan girmiyo

arkadaslar dr um kesin tarıh vermedı ıkılı test icin sadece 11. haftanda gel dedi ben 10+6 yım yanı 11,haftamın ıcındeyim ıkılı teste gidebilirim deyil mi

merhaba kızlar..
ben aranıza yeni katıldım. ikinci bebişimi ben de temmmuz da kucağıma alacağım inşallah..(10+4 hamileyim)..

gunaydın guzel anne adayları
kaç gundur bebegımın hareketını hıssetmıyorumm
10 gun kadar hıssettım pıtır pıtır edıyordu ama sımdı tık yokkk
aklıma kotu kotu seyler gelıyo off off pıskopat oldumm

arkadaslar dr um kesin tarıh vermedı ıkılı test icin sadece 11. haftanda gel dedi ben 10+6 yım yanı 11,haftamın ıcındeyim ıkılı teste gidebilirim deyil mi

günaydın, ikili test 11+0 ve 14 haftaları arasında yapılıyor canım. 3-4 gün daha bekle bence..

kızlar bişey sorucam,grip oldum 2-3 gündür öksürüyorum baya bi bebeğime bi zararı varmıdır nasıl atlatırım ilaç kullanmadan yardımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…