cnm haftan çok ileri bu haftada başlıyosa eğer bu ilginç olur sen mideni üşütmüş olmayasın
benim araştırdığım kadarıyla bazı hamileliklerde bulantılar
2. üç aydan sonrada başlayabiliyormuş
ama tabi için rahat etsin kuzum doktorunuza bi danışın.
evham yapma hemen oldumu
ben de önce pek bişey yokken senini haftanda çok bulandım sabah yiyemedim çıkardım daha iki gündür iyiym
Yediğin bisey dokunmuş olmasın yada üşuttun mu istersen bu doktora git canım
Merhaba güzel anneler ve kuzuları forumda fazla kişi yok sanırım yılın ilk gunü Allah'tan bugün tatildik dinlendik yarın is bası yarın sipamin test sonuclarını alıcaz bugün tatil oldugundan kapalıydi yarına kaldı gerçi sadece sonuc göstericem bebisi göremicem isallah test sonucları iyi çıkar biraz tedirginim
Bana da üşüttüm gibi geliyor canım sabahtır 4 oldu istifra ettiğim hala daha bulanıyor birşey de yiyemiyorum üşüyorum birde inşallah yarına geçer canım ya .[/QUOT
Geçmiş olsun. Bal ve limonu ılık suyla karıştırıp içmeni tavsiye ederim. Çok iyi geliyor. Dene istersen
Gecmis olsun canım,benimde kanamam oldu.Progestan kullanıyorum bende,7. Haftalıktan beri, birbucuk ay yattım, daha yeni yeni ayaklandım,bizde kan uyuşmazlığımız var ondan,şimdi cok şükür bomba gibiyiz
krismista çalışyorum üh ühü:2::2::2::2::2::2:
Arkadaslar 10+6 gunlugum ikili teste gidebilirmiyim yoksa erkenmi daha
Bana da üşüttüm gibi geliyor canım sabahtır 4 oldu istifra ettiğim hala daha bulanıyor birşey de yiyemiyorum üşüyorum birde inşallah yarına geçer canım ya .[/QUOT
Geçmiş olsun. Bal ve limonu ılık suyla karıştırıp içmeni tavsiye ederim. Çok iyi geliyor. Dene istersen
Sağol Canım o tat daha çok midemi bulandırmaz mı ama geçmezse yarın bi deniyim Allah razı olsun canım ilgilendiğin için.
arkadaslar dr um kesin tarıh vermedı ıkılı test icin sadece 11. haftanda gel dedi ben 10+6 yım yanı 11,haftamın ıcındeyim ıkılı teste gidebilirim deyil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?