2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın kızlar pzrtesi giremedim tkrar dr sonra çarşıya daldık eşimle ikili test sonucumuz negatif çıktı ayın 25 de de dörtlü test için çağırdı cinsiyetinede şimdilik net dğil ozmn bidaha bakarız dedi boyu 78.8 mm çıktı uzun boylu olacağa benziyo dedi taaa 25 gün nasıl sabredicem ben şimdi ?? tekrar bebişimi görmek için

Günaydın herkese
Canım aklına hiç kötü şeyler getirme.
Belki hissettiklerin bağırsak hareketleridir.
Ben de 13. haftamdayım. Hatta erken döllenme olmuş. Ultrasonda 15 haftalık gözüküyor. Olması gerektiğinden daha da büyük. Ben sadece karıncalanma gibi şeyler hissediyorum. Aslında hissettiklerimiz bebeğin tam olarak hareketi değil. 16 . haftalardan sonra hareketler hissedilmeye başlanıyormuş. Doktor öyle söylemişti

kızlar bişey sorucam,grip oldum 2-3 gündür öksürüyorum baya bi bebeğime bi zararı varmıdır nasıl atlatırım ilaç kullanmadan yardımmmm

Öksürüğe ve üşütmeye bal ve limonu ılık suyla karıştırıp içmek iyi geliyor. Geçen bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim. Bana iyi geliyor. Özellkle öksürüğü şıp diye kesiyor. Zaten ilaç kullanmak sakıncalı. Denemek istersen tavsiye ederim

canım ben cok zayıfım elimi karnımı koyup hafıf bastırdıgımda fark edebılıyodum özellıklede bazı seylerı yedıkten sonra yada cok kotu oturduguda hemen pıtıranmaya baslıyodu. bazı hamılelıklerde buyuk orandada erkek bebeklerın hareketlerı erken hıssedılebılıyomus gaz gıbı deıl daha farklı pıtır pıtır edıyo bır kac sanıye bıle surmuyo ama harıka bır duygu o kesınn

cnm hareketler için erken değilmi
aramızda iki hafta var ben bile hisettmiyorum henüz
çok aklın takıldıysa git
bi usg e gir cnm

Bak sen böyle söyleyince beni de heyecan bastı. Ben de çok istiyorum hareketlerini hissetmeyi. Arasıra kendimi kontrol ediyorum ama nafile. Bizimkin de tık yok. Ben biraz kiloluyum. Belki de ondan hissedemiyorumdur. Beklicez artık başka çare yok şimdilik

cnm hareketler için erken değilmi
aramızda iki hafta var ben bile hisettmiyorum henüz
çok aklın takıldıysa git
bi usg e gir cnm

basta banada sacma gelmstı netde arastıdım 9. haftada bıle hısseden varmıs esımde ınanmamıstı sonra gecen aksam yıne hareket ettı esım yanımdaydı hemen elını karnıma koydum esımde sok oldu ıcerden bırsey cokkk derınden hafıfce vuruyo dedıgım gıbı ben cokkkkk zayıfım karnım hala dumduz belkı o nedenle erken olmus olabılır. cuma kontrolum var onu beklıyorum :18::18::18:

Kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin size ve bebişlerinize şifa versin

herkese gunaydın
saat 15.00 de dr ya randevumuz var ıkılı test ıcın dua edın kızlar nolur,

Gunaydin kizlar.bisey merak ediyorum.gogus ucunuz nasil.benim hic yoktu.hamile kaldigimdan beri yarim cm kadar cikti.ruyamda gordum mememi tutamiyordu bebek ucu olmadigi icin.cok agliyordum.sizinki nasil.cikar mi doguma kadar iyice

Gunaydin kizlar.bisey merak ediyorum.gogus ucunuz nasil.benim hic yoktu.hamile kaldigimdan beri yarim cm kadar cikti.ruyamda gordum mememi tutamiyordu bebek ucu olmadigi icin.cok agliyordum.sizinki nasil.cikar mi doguma kadar iyice

benım bır gogsum bıraz cıktı dedıgın gıbı yarım santım kadar ama dıgerı daha duz. ayrıca o ucu cıkan gogsumden 2 kere süt bıle geldı sadece ucunu hafıf ıslayacak kadar yarım damla bıle var yok1
ayrıca ebeler 6. aydan sonra gogus ucu masajı onerıyomus gogsun ucunu hafıfce cekıp cekıp masaj gıbı yapılıp uc cırarılıyomus :26::26:

Bir de gogus ucuna plastik bisey takipcikartabiliyorsun.sonlara dogru cikmamis olursa ondan alirim.ama cikar insallah.vijdan azabi cekerim bebegim emmesse

Evet Arkadaşlar bende uzun zamandır görevim dolayısı ile giremedim.öncelikle bebeğimin ikili test sonucu çok ama çok iyi çıktı doktorumun demesi tabii....cinsiyete gelince bir çıkıntı var ama tam belli değil 1 haftaya kadar belli olur dedi doktorum...hayırlısı tabiii.....

Sağolasın canım kesinlikle deniycem bugün..

İyi haftalar kızlar, bir merakım var ve dile getirmeden de edemedim

Gebelik kısımında yer alan tüm ayların anne topiklerinde "2013 anneleri paylaşım alanları" SABİT konu olarak hep en üstte yer alıyor. Sadece bizim temmuz annelerinde bizim topik sabitlenmediği için bazen 2.,3. sıralara kadar altlara düşüyor. Topigimiz oldukça da aktif olmasına rağmen neden sabit değil merak ediyorum.
İrmegancım sen modaratörümüz olarak bu konuyu forum yönetimine karşı dile getirebilirsin sanırım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

oyyy maşallahhh allahım nazarlardan korusun teyzesi yesin onun poposunu.okurken çok duygulandım.allahım herkese evlat sevgisini yaşatsın isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bizim kıza arkadaş geliyor desene kuzum.

güzel haberler gelicen canım benim.herşey yolunda bak gör:)))
gelince hemen yaz.

herkese sağlıklı mutluluk dolu huzurlu yıllar dilerim canlarım

c.tesi günü babamızda gördü kızını.kıpır kıpırdı maşallah dr muhtemel kız dedi eşimde değişme şansı yok dimi dedi ne güldüm ama.her erkeğin mutlaka bir erkek evlat hevesi bi yerlede var eşimde katınlamış oldu:)))) 8 cm 84 gr.dedi dr maşallah şimdilik herşey yolundaymış.şükürler olsun yaradana.

bu sabah metrobüsle gelirken az kalsın bayıldım.benim gibi olan varmı ya gözüm kararıyor son zamanlarda böle soğuk soğuk terleme dua ede ede geldim işyerine.dr da c.tesi heyecandan soramadım bebeği görünce unutuverdim herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…