gunaydın guzel anne adayları
kaç gundur bebegımın hareketını hıssetmıyorumm
10 gun kadar hıssettım pıtır pıtır edıyordu ama sımdı tık yokkk
aklıma kotu kotu seyler gelıyo off off pıskopat oldumm
kızlar bişey sorucam,grip oldum 2-3 gündür öksürüyorum baya bi bebeğime bi zararı varmıdır nasıl atlatırım ilaç kullanmadan yardımmmm
Günaydın herkese
Canım aklına hiç kötü şeyler getirme.
Belki hissettiklerin bağırsak hareketleridir.
Ben de 13. haftamdayım. Hatta erken döllenme olmuş. Ultrasonda 15 haftalık gözüküyor. Olması gerektiğinden daha da büyük. Ben sadece karıncalanma gibi şeyler hissediyorum. Aslında hissettiklerimiz bebeğin tam olarak hareketi değil. 16 . haftalardan sonra hareketler hissedilmeye başlanıyormuş. Doktor öyle söylemişti
gunaydın guzel anne adayları
kaç gundur bebegımın hareketını hıssetmıyorumm
10 gun kadar hıssettım pıtır pıtır edıyordu ama sımdı tık yokkk
aklıma kotu kotu seyler gelıyo off off pıskopat oldumm
canım ben cok zayıfım elimi karnımı koyup hafıf bastırdıgımda fark edebılıyodum özellıklede bazı seylerı yedıkten sonra yada cok kotu oturduguda hemen pıtıranmaya baslıyodu. bazı hamılelıklerde buyuk orandada erkek bebeklerın hareketlerı erken hıssedılebılıyomusgaz gıbı deıl daha farklı pıtır pıtır edıyo bır kac sanıye bıle surmuyo ama harıka bır duygu o kesınn
cnm hareketler için erken değilmi
aramızda iki hafta var ben bile hisettmiyorum henüz
çok aklın takıldıysa git
bi usg e gir cnm
herkese gunaydın
saat 15.00 de dr ya randevumuz var ıkılı test ıcın dua edın kızlar nolur,
Gunaydin kizlar.bisey merak ediyorum.gogus ucunuz nasil.benim hic yoktu.hamile kaldigimdan beri yarim cm kadar cikti.ruyamda gordum mememi tutamiyordu bebek ucu olmadigi icin.cok agliyordum.sizinki nasil.cikar mi doguma kadar iyice
benım bır gogsum bıraz cıktı dedıgın gıbı yarım santım kadar ama dıgerı daha duz. ayrıca o ucu cıkan gogsumden 2 kere süt bıle geldısadece ucunu hafıf ıslayacak kadar yarım damla bıle var yok1
ayrıca ebeler 6. aydan sonra gogus ucu masajı onerıyomus gogsun ucunu hafıfce cekıp cekıp masaj gıbı yapılıp uc cırarılıyomus :26::26:
Öksürüğe ve üşütmeye bal ve limonu ılık suyla karıştırıp içmek iyi geliyor. Geçen bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim. Bana iyi geliyor. Özellkle öksürüğü şıp diye kesiyor. Zaten ilaç kullanmak sakıncalı. Denemek istersen tavsiye ederim
kızlaaaaaaaarrrr nerden başlasam bilmiyoruuumm... şimdi saatimizde hastanedeydik... bu doktora ilk kez gittik vee çok memnun kaldık.. önce kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı... doktora en baştan hikayemi anlattım bir bir notunu aldı.. beslenme önerilerinde bulundu yaptırmam gereken testleri bir kağıtta verdi ikili taramayı sordu yaptırmak istemediğimi söyledim bi kağıt imzalattaı kendi rızamla istemiyorum diye... neyse hadi gel bebişe bakalım dedi kalbim yerinden çıkıcaktı sankiii... ultrason odası bile bir harikaydı valla hafif karartılmış annenin yatarken görebileceği tam karşıda bir ekran vardı.. neyse ben gitmeden önce koca bi çikolatayı devirdim açtı doktor ekranı bi baktım kocaman olmuuuşşş boyunu ölçtü 7 cm çıktık... kafa ölçümünü yaptı ense kalınlığına baktı herşeyin ölçüsü normal dedi... hani hareket etmiyo dedim dur daha eder dedi bu arada yüzükoyun yatıyodu sıpammmsonra doktor bakarken birden kolunu kaldırdı ve hareket etmeye başladı kendime hakim olamadım ağlamaya başladım o kadar güzeldikiiiii... doktor bebişin sırtına karnına bacaklarına parmaklarına aklınıza gelebilecek heryerine baktı herşeyi çok iyi maşallah vede çok hareketli bi bebek dedi... sonraaaaa sana bi sürprizim var dedi cihazı değiştirdi 3 boyutluyu açtıııı kuzu gibi yatıyodu annesinin kuzusuuuuu.. sonraaa en can alıcı noktaaaaa cinsiyetini sordum henüz çok erken dedi hocam bi fikrinizdemi yok dedim neden bu kadar meraklıyız bakim dedi sana bi tavsiye bu kadar meraklı olma dedi ben bişeyler almak istiyorum bebeğe duramıyorum dedim bahaneyle işteeee hmmm dur bi bakayım dedi sağa döndürdü sola döndürdü görünürde bişey yok.. dediki şuanda görünürde bi pipi göremiyorum erkek diyemem dedi pipinin görünmemesine göre çoook küçük bi ihtimal kız olabilir dedi ama net cinsiyeti kız demiyorum haberin olsun dedi.. çooooooooook mutlu oldumm son 1 aydır deli gibi kız istiyorum çünküüüü babamız zaten en başından beri kız istiyo gönlü temizdir eşimin istediğimiz oldu gibi çok şükür Allah'a... neyse balık yiyemediğimi söyledim omega ilaçlarını sordum kullanabilirsin ama bana sorarsan balığın direk kendisini yemen çok daha faydalı dedi ilaç isimlerini aldım.. çatlak önleyici içindee lierac önerdi bebe yağıda kullanabilirsin dedii.... bu aradaaa doktor teyzemiz tam 9 tane resim verdi bizeee napmışız yaa sanki 5 aylık bebek gibi dedi kendide güldüüüü....
şimdi sıraaaaaaaaaa fotoğrafımızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa13+0'ızz... ama 13+1 çıktı minik meleğimm....
Eki Görüntüle 592539 Eki Görüntüle 592540 Eki Görüntüle 592541
en baştaki fotoğrafta kafasını gösterdi iki tane gözükende beyniymiş... gözleride belliydiiii diğerleride 3 boyutlu görüntü ama siyah beyaz fotoso normalde renkli gördük biz...
Merhaba güzel anneler ve kuzuları forumda fazla kişi yok sanırım yılın ilk gunü Allah'tan bugün tatildik dinlendik yarın is bası yarın sipamin test sonuclarını alıcaz bugün tatil oldugundan kapalıydi yarına kaldı gerçi sadece sonuc göstericem bebisi göremicem isallah test sonucları iyi çıkar biraz tedirginim
güzel haberler gelicen canım benim.herşey yolunda bak gör:)))
gelince hemen yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?