herkese sağlıklı mutluluk dolu huzurlu yıllar dilerim canlarım
C.tesi günü babamızda gördü kızını.kıpır kıpırdı maşallahDr muhtemel kız dedi eşimde değişme şansı yok dimi dedi ne güldüm ama.her erkeğin mutlaka bir erkek evlat hevesi bi yerlede var eşimde katınlamış oldu:)))) 8 cm 84 gr.dedi dr maşallah şimdilik herşey yolundaymış.şükürler olsun yaradana.
Bu sabah metrobüsle gelirken az kalsın bayıldım.benim gibi olan varmı ya gözüm kararıyor son zamanlarda böle soğuk soğuk terleme dua ede ede geldim işyerine.dr da c.tesi heyecandan soramadım bebeği görünce unutuverdim herşeyi
herkese sağlıklı mutluluk dolu huzurlu yıllar dilerim canlarım
c.tesi günü babamızda gördü kızını.kıpır kıpırdı maşallahdr muhtemel kız dedi eşimde değişme şansı yok dimi dedi ne güldüm ama.her erkeğin mutlaka bir erkek evlat hevesi bi yerlede var eşimde katınlamış oldu:)))) 8 cm 84 gr.dedi dr maşallah şimdilik herşey yolundaymış.şükürler olsun yaradana.
bu sabah metrobüsle gelirken az kalsın bayıldım.benim gibi olan varmı ya gözüm kararıyor son zamanlarda böle soğuk soğuk terleme dua ede ede geldim işyerine.dr da c.tesi heyecandan soramadım bebeği görünce unutuverdim herşeyi
işallah canım öğlen gidicem yazarım hemen sen nasılsın yeni yılın kutlu olsun
kızalr labaratuvarı aradım ikili sonucum çıkmış
öğleden sonra doktorumu arıyacam bakalım ne diyecek.
Lab. Sonuçları hocaya faxlamış
inş. Iyidir sonuçlar
bende bugün gidicem almaya sonuçları işallah ikimizinde iyi çıkar
inş. Cnm ya zaten aynı gün gitmiştik test için
işte öğleden sonra doktoru arayımda bakalım ne diyecek
sonuçlar iyi ise telden bilgi veriyomuş
ama bi aksilik varsa yanına çaığırıyomuş onceden gidenler ole dedi
bakalım ne olacak
kızlar nasılsınız?
yeni yılım berbat başladı..
Yarın doktor randevumu aldım.. hiç heyecanlı değilim...
cok gerginim hem evde hem iş yerindeee
kocamla da arma bozuk iş yerinde acayip sinir stress
nolcaz bakalım....
bide bebekle ilgili kötü bişey cıkmazsa şaşırmam arık...
bende yemek aramda gidicem almaya o zaman göstercem hayırlısı işallah güzel çıkar
gelir gelmez hemen yaz çok merak ediyorum.gerçi herşey yolunda gidicek kuzum.
Mide bulantıları baş dönmesi dışında iyim şükür sen nasılsın.
Sağol bitanem seninde yeni yılın kutlu olsun
kızlar nasılsınız?
Yeni yılım berbat başladı..
Yarın doktor randevumu aldım.. Hiç heyecanlı değilim...
Cok gerginim hem evde hem iş yerindeee
kocamla da arma bozuk iş yerinde acayip sinir stress
nolcaz bakalım....
Bide bebekle ilgili kötü bişey cıkmazsa şaşırmam arık...
yazarım gelince benimde baş dönmesi var ve bi kaç gündür ağrılarım var anlamadım neden bunuda şükür
hayırdır ne oldu sana bole herşey üst üste gelmiş
neden üzüdüler seni böle
bir sor bakalım doktoruna ne diyecek cnm
kızlar aranızda elevit kullanan var mı?* doktor bana folik asidi bıraktırdı.daha doğrusu bitti folik asidim.11+5im bugün.zaten ilk 3 ay kullanıyordu ya ben de gidip yenisini almadım açıkcası.3 aylık hamileyim ama benm 5.paket bitti folik asitte.gebelikten önce de kullanmaya başlamıştım çünkü ben.neyse de..şimdi elevite başladım sabahları kahvaltıda başlıyorum ama midemi mahvetti..idem cayır cayır yanıyor.dün de içmiştim.acaba onun etkisi mi.elevit içip midesi hatt boğazı yanan var mı?
Gözün Aydın canım çok sevindim :)) kaç günlüktü bebeğin gittiğinizde büyümüş maşallah . Gözün Aydın kızını kollarına Almayıda nasip etsin Rabbim ..
kocam beni cok cok üzdüüü
cok sacma bi neden..
dişim kırıldı hastaneye gittik 95 tl ödedik ona cok koydu bana agır gelecek direk de bana söylemediği sözde lafları cok koydu
sonra gönlümü almaya calıştı ama cok cok alındım...
iş yerinde sürekli sorun cıkıyor vs.. cok gerginim
bide adet günüm geliyo onunda sıkıntısı basıyor
dün bütün gece ayaklarımın altı yandı ateş bastı
bi sıkıntı içindeyim
hangi duaları okusam...
hem bebeğim hem kendim için
kızlar aranızda elevit kullanan var mı?* doktor bana folik asidi bıraktırdı.daha doğrusu bitti folik asidim.11+5im bugün.zaten ilk 3 ay kullanıyordu ya ben de gidip yenisini almadım açıkcası.3 aylık hamileyim ama benm 5.paket bitti folik asitte.gebelikten önce de kullanmaya başlamıştım çünkü ben.neyse de..şimdi elevite başladım sabahları kahvaltıda başlıyorum ama midemi mahvetti..idem cayır cayır yanıyor.dün de içmiştim.acaba onun etkisi mi.elevit içip midesi hatt boğazı yanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?