2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

içim sıkılıyo işteee kafama da takan bi insanım
iş yerindeki arkadaşlarımla cok şükür bi sorunum yok da genel olarak iş sorunu var.. hersey üstüste geliyo işte...

eşimi affedemiyorum cok koydu bana (( ben demekki para kadar degerli değilim...

benım doktorumda hastalarına elevıt verıyormus o nedenle kesın banada verır dıye arastırmıstım bazı bunyelerde asırı kılo aldırıyomus bazı bunyede ıse normal kılo alımı soz konusu imiş ayrıca kabızlık yaparmıs. sımdı tam hatırlayamadım ama sanırım bırıde yazmıstı mıde bulantısı yapıyo dıye o nedenle gece yatarken içilebileceği öneriliyomus :26::26:

günaydın kızlar size bişi danışıcam.. kv kanser hastası ve kemoterapi görüyor.. önceden böyle bişey yoktu ama şimdi yeni ilacının bir kısmını hastane bir kısmını aleti üstüne takıp evde vermeye devam ediyolar..yani evde kemoterapi alır halde. sizce bunun bebişe bi zararı olurmu ? sonuçta kemoterapi ünitesine hamile hemşireler falan girmiyo

hamılelıkte durum nasıl olur bılmıyorum ama bır yakınımda kemoterapı goruyodu doktor yanına bebek ve cocuk gelmesın yaklasmasın sana demıstı :26:

İstanbul da oturan bayanlar , hangi doktorlara gidiyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

ben ıstanbulda ozel gazıosmanpsa hstanesınde huseyın mutluya gıdıyorum,ılk bebısımde de ona gıtmıstım,sezeryanla dogum yapmıstım ,hcbı sorun yasamadım,ıkı gunde turp gıbıydım,ınsallah ıkıncıde de cok cabuk toparlarım,ısını ıyı yapan bı dr tavsıy edrım

canım yapma 13 hftada ne hareketı,dr a sorsan o da der,senın hıssettıgın bagırsak hareketıdır,en erken 16-17. haftalarda hıssedılır,uzme kendını bosuna,bebgın hareketını hıssedemeyck kadar kucukler ,bosuna vesvese yapıyorsun :)

elevıtı gece yatarkn al ben oyle yapıyordum,sımdıde baslıycam yıne gece alcam,bu arada benım dr mıde bulantıların gecene kdar folık asıt almaya dev et dedı,gecınce elevıt basl dedı

Canım bende 1. ayda başladım elevite ve şuan 3. aym bitiyor ne kilo aldım ne mide bulantısı ne de başka bi şikayetim oldu.Hatta onun yanında ek olarak folikasite beile başlattı doktor.Demekki bünyeden bünyeye değişiyor ,Peki senn daha önce hiç bi şikayetn var mıydı tatlım,hepsi bu haptan sonra mı başladı?

Birde ben akşam yemekten sonra yutuyorum ben hapımı.

ya cnm oluyo işte ole
bizde geçen tartıştık hem bana evde hiç bişey yaptırmıyo hemde içine düştüğü durumdan şikayet ediyo
hatta doğurana kadar git annende kal bile dedi
çıldırdım
sonra pişman oldu ama
iki gün nasıl özeür dileyeceğini şaşırdı

ilk hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda yemekten sonra midem de yanma oluyordu..sonra geçmişti...bugün de sabah kavaltıda elevit aldım..ondan mı oldu yoksa başk bir şeyden bilmiyorum ama midem yanıyor..gece alsam daha iyi olcak sanırım...teşekkürler bilgileriniz için.:)

kizlar dua edin bana yarin dr gidiyorum sabah normalde ozele gidiyodum yarin bide devlete gitcem durumum malum tek dr la kalmak istemiyorum belki cinsiyetinide soyler bende foto verirse paylasirim

canim kemoterapi alan birinin yanina yaklasman bile yasak

elevit kullaniyorum ama siskinlik yapiyo onun disinda biseyini gormedim

hadi bakalım hayırlı haberlerle inş.

slm canlar nasılsınız ben bugün çook halsizim yerimden kalkamıyorum arada bulantımda oluyo o yüzden daha da sabahki progestanımı içmedim inş. geçer bu halsizlik sizler nasılsınız

canlar bi de sorum olcak bizde el dopleri var bu cihaz da kalp atışları kaçıncı haftadan sonra duyulur bilginiz var mı

Kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin size ve bebişlerinize şifa versin
Allah razi olsun kuzum benim

herkese gunaydın
saat 15.00 de dr ya randevumuz var ıkılı test ıcın dua edın kızlar nolur,
Hadiii kisss hayirli haberlerini bekliyoruzzzz :)))

güzel haberler gelicen canım benim.herşey yolunda bak gör:)))
gelince hemen yaz.
Evet hemen yazin merakta birakmayinnnnn

Evet ben cok yavas hareket ediyorum aman dikkat et kuzum

kızalr labaratuvarı aradım ikili sonucum çıkmış
öğleden sonra doktorumu arıyacam bakalım ne diyecek.
lab. sonuçları hocaya faxlamış
inş. iyidir sonuçlar

Hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim hadi bakalim bian once :)

aynı evde değiliz kv ama gün aşırı gidip yemeğini yapıyorm işini yapıyorm yani bi gittimi 3 4 saat belkide daha fazla yanındayım çok tedirginim napsam netsem?

herkese kocaman merhabalar nasılsınız güzel temmuz anneleri

aynı evde değiliz kv ama gün aşırı gidip yemeğini yapıyorm işini yapıyorm yani bi gittimi 3 4 saat belkide daha fazla yanındayım çok tedirginim napsam netsem?

canım doktoruna sor istersen eğer uzak ol diyosa bunu onlara dile getirirsin tabi senin işin çok zor uzak olsan kv den bi dert olmasan bi dert. sonuçta taşıdığın canın sağlığı çok önemli sen dile getirremezsin belki olmadı eşin söylesin güzel bi dille umarım anlayış gösterirler

haklısın canım.. sorucam doktora yokssa kafamı kurcalıcak iice

slm canlar nasılsınız ben bugün çook halsizim yerimden kalkamıyorum arada bulantımda oluyo o yüzden daha da sabahki progestanımı içmedim inş. geçer bu halsizlik sizler nasılsınız

Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri halsizim. Yatalak hastalar gibi yatıyorum. Perişan bir vaziyetteyim. Evimi pislik götürüyor. Geçenlerde annem gelmişti , şöyle bir evin yüzünü süpürdü , ortalığı toparladı , sağolsun. Asıl rahatsızlığım halsizlikten ziyade mide bulantılarıydı. Mide bulantılarım azaldı , sonra da şiddetli mide yanması ekşimesi başladı. Tam 3 şişe rennie duo şurubu bitirdim. Bana mısın demedi. Başlarda şurup iyi geliyordu , şimdi rahatsızlığım kronikleşti , şurup ta fayda etmiyor. Ne yediğim yemekten anlıyorum , ne de uyuduğum uykudan. Raporum da bitmek üzere. Önümüzdeki hafta işbaşı yapmam lazım. :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…