cnm iş yerini takma o iteki sorunlar hiç bitmez
ben kusa kusa ve ağlaya ağlaya saaat 12 ye kadar iş yetiştirdiğimi bilirim
iş yerindeki kimseyi sallama
senin hamileliğin onlar için özel bir durum değil çünkü
kocana gelince evet yapmış bi eşeklik ama bak pişman olmuş
bence barışın
hormaonların etkisiyle
değiştiğimiz kesin ama senin ve bebeğin için biraz daha rahat olmaya çalış
dua duadır ne biliyosan oku rabbim gönlüne ferahlik versin
kızlar aranızda elevit kullanan var mı?* doktor bana folik asidi bıraktırdı.daha doğrusu bitti folik asidim.11+5im bugün.zaten ilk 3 ay kullanıyordu ya ben de gidip yenisini almadım açıkcası.3 aylık hamileyim ama benm 5.paket bitti folik asitte.gebelikten önce de kullanmaya başlamıştım çünkü ben.neyse de..şimdi elevite başladım sabahları kahvaltıda başlıyorum ama midemi mahvetti..idem cayır cayır yanıyor.dün de içmiştim.acaba onun etkisi mi.elevit içip midesi hatt boğazı yanan var mı?
günaydın kızlar size bişi danışıcam.. kv kanser hastası ve kemoterapi görüyor.. önceden böyle bişey yoktu ama şimdi yeni ilacının bir kısmını hastane bir kısmını aleti üstüne takıp evde vermeye devam ediyolar..yani evde kemoterapi alır halde. sizce bunun bebişe bi zararı olurmu ? sonuçta kemoterapi ünitesine hamile hemşireler falan girmiyo
İstanbul da oturan bayanlar , hangi doktorlara gidiyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
gunaydın guzel anne adayları
kaç gundur bebegımın hareketını hıssetmıyorumm
10 gun kadar hıssettım pıtır pıtır edıyordu ama sımdı tık yokkk
aklıma kotu kotu seyler gelıyo off off pıskopat oldumm
kızlar aranızda elevit kullanan var mı?* doktor bana folik asidi bıraktırdı.daha doğrusu bitti folik asidim.11+5im bugün.zaten ilk 3 ay kullanıyordu ya ben de gidip yenisini almadım açıkcası.3 aylık hamileyim ama benm 5.paket bitti folik asitte.gebelikten önce de kullanmaya başlamıştım çünkü ben.neyse de..şimdi elevite başladım sabahları kahvaltıda başlıyorum ama midemi mahvetti..idem cayır cayır yanıyor.dün de içmiştim.acaba onun etkisi mi.elevit içip midesi hatt boğazı yanan var mı?
içim sıkılıyo işteee kafama da takan bi insanım
iş yerindeki arkadaşlarımla cok şükür bi sorunum yok da genel olarak iş sorunu var.. hersey üstüste geliyo işte...
eşimi affedemiyorum cok koydu bana(( ben demekki para kadar degerli değilim...
Canım bende 1. ayda başladım elevite ve şuan 3. aym bitiyor ne kilo aldım ne mide bulantısı ne de başka bi şikayetim oldu.Hatta onun yanında ek olarak folikasite beile başlattı doktor.Demekki bünyeden bünyeye değişiyor ,Peki senn daha önce hiç bi şikayetn var mıydı tatlım,hepsi bu haptan sonra mı başladı?
Birde ben akşam yemekten sonra yutuyorum ben hapımı.
günaydın kızlar size bişi danışıcam.. kv kanser hastası ve kemoterapi görüyor.. önceden böyle bişey yoktu ama şimdi yeni ilacının bir kısmını hastane bir kısmını aleti üstüne takıp evde vermeye devam ediyolar..yani evde kemoterapi alır halde. sizce bunun bebişe bi zararı olurmu ? sonuçta kemoterapi ünitesine hamile hemşireler falan girmiyo
kizlar dua edin bana yarin dr gidiyorum sabah normalde ozele gidiyodum yarin bide devlete gitcem durumum malum tek dr la kalmak istemiyorum belki cinsiyetinide soyler bende foto verirse paylasirim
canim kemoterapi alan birinin yanina yaklasman bile yasak
elevit kullaniyorum ama siskinlik yapiyo onun disinda biseyini gormedim
Allah razi olsun kuzum benimKızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin size ve bebişlerinize şifa versin
Hadiii kisss hayirli haberlerini bekliyoruzzzz :)))herkese gunaydın
saat 15.00 de dr ya randevumuz var ıkılı test ıcın dua edın kızlar nolur,
Evet hemen yazin merakta birakmayinnnnngüzel haberler gelicen canım benim.herşey yolunda bak gör:)))
gelince hemen yaz.
herkese sağlıklı mutluluk dolu huzurlu yıllar dilerim canlarım
Mutlu yillarrr kuzummmm benimmm bebislerimizle insallahhh
c.tesi günü babamızda gördü kızını.kıpır kıpırdı maşallahdr muhtemel kız dedi eşimde değişme şansı yok dimi dedi ne güldüm ama.her erkeğin mutlaka bir erkek evlat hevesi bi yerlede var eşimde katınlamış oldu:)))) 8 cm 84 gr.dedi dr maşallah şimdilik herşey yolundaymış.şükürler olsun yaradana.
Prenses geliyoo maasallah manken olacak uzamisss iyicee :))))
bu sabah metrobüsle gelirken az kalsın bayıldım.benim gibi olan varmı ya gözüm kararıyor son zamanlarda böle soğuk soğuk terleme dua ede ede geldim işyerine.dr da c.tesi heyecandan soramadım bebeği görünce unutuverdim herşeyi
kızalr labaratuvarı aradım ikili sonucum çıkmış
öğleden sonra doktorumu arıyacam bakalım ne diyecek.
lab. sonuçları hocaya faxlamış
inş. iyidir sonuçlar
ben ıstanbulda ozel gazıosmanpsa hstanesınde huseyın mutluya gıdıyorum,ılk bebısımde de ona gıtmıstım,sezeryanla dogum yapmıstım ,hcbı sorun yasamadım,ıkı gunde turp gıbıydım,ınsallah ıkıncıde de cok cabuk toparlarım,ısını ıyı yapan bı dr tavsıy edrım
Tavsiyen için teşekkür ederim ama ben anadolu yakasındayım. Hem anadolu yakasında hem de bayan bir doktor arıyorum
aynı evde değiliz kv ama gün aşırı gidip yemeğini yapıyorm işini yapıyorm yani bi gittimi 3 4 saat belkide daha fazla yanındayım çok tedirginim napsam netsem?
canım doktoruna sor istersen eğer uzak ol diyosa bunu onlara dile getirirsin tabi senin işin çok zor uzak olsan kv den bi dert olmasan bi dert. sonuçta taşıdığın canın sağlığı çok önemli sen dile getirremezsin belki olmadı eşin söylesin güzel bi dille umarım anlayış gösterirler
slm canlar nasılsınız ben bugün çook halsizim yerimden kalkamıyorum arada bulantımda oluyo o yüzden daha da sabahki progestanımı içmedim inş. geçer bu halsizlik sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?