kızlarr aranızda ikili test ve üçlü test yaptırmadan sadece dörtlü test yaptırcak olan varmı ?
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri halsizim. Yatalak hastalar gibi yatıyorum. Perişan bir vaziyetteyim. Evimi pislik götürüyor. Geçenlerde annem gelmişti , şöyle bir evin yüzünü süpürdü , ortalığı toparladı , sağolsun. Asıl rahatsızlığım halsizlikten ziyade mide bulantılarıydı. Mide bulantılarım azaldı , sonra da şiddetli mide yanması ekşimesi başladı. Tam 3 şişe rennie duo şurubu bitirdim. Bana mısın demedi. Başlarda şurup iyi geliyordu , şimdi rahatsızlığım kronikleşti , şurup ta fayda etmiyor. Ne yediğim yemekten anlıyorum , ne de uyuduğum uykudan. Raporum da bitmek üzere. Önümüzdeki hafta işbaşı yapmam lazım. :-(
kızlarr aranızda ikili test ve üçlü test yaptırmadan sadece dörtlü test yaptırcak olan varmı ?
benim bulantılar çok fazla değil ara ara oluyor ama halsizlik genelde var çünkü progestan kullanyom o da yapıyo ama bugün daha içmeden ilacı halsizlik başladı. canım sen mideyi bana sor benim de hep ağrı var midemde o yüzden doğru düzgün beslenemiyorum hatta mide ağrım bazen karnıma da atıyo o da beni korkutuyo doktoruma sordm renie iç dedi içtim bu çiğneme tableti olandan ama fayda yok hep ağrı var midemde sanada banada allah şifa versin
canım ben haftaya ikili testimi yapacam eğer temiz çıkarsa doktorlar iğer testlere gerek duymuyor ikili test en önemlisiymiş bi de ayrıntılı ultrason
ben sadece 19.haftamda yani 2 şubatta ayrıntılı ultrasona giricem,dr.önemli dedi doğumda neyle karşılaşacağımızı bilmemiz açısından mutlaka yaptır bunu dedi..
canım ben haftaya ikili testimi yapacam eğer temiz çıkarsa doktorlar iğer testlere gerek duymuyor ikili test en önemlisiymiş bi de ayrıntılı ultrason
kızlar doktorum ameliyettaymış
daha bakamamış sonuçlarıma sekreteri ole dedi
ben hiçbirini yaptırcam 5. ayımda 4d ultrasona giricem orda zaten hepsi görülüyomuş ne var ne yok
İnşaallah sonuçların güzel çıkar
korkutmak istemem ama 3 yıl önce arkadaşımın 5,5 aylık bebeğini sezeryanla aldılar oda yaptırmamıştı sonra bebeğin down sendromlu olduğu anlaşıldı doktorlar anne-babaya bırakıyo seçimi ister doğur istersen alırız diyolar ve doktorlarda bebeği almaktan yanalar arkadaşım çok zor bir karar verdi onun kararı bişey diyemezi biraz maddiyatlada ilgili
yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum şahsi görüşüm ben hepsini yaptırıcam sonuçta bu bebeklerimizn sağlığı ile ilgili fuzuli bişey değil yapılması gereken
Ayyy bana da haber ver duyarsan ben de almak istiyorumm.youtube de 9 haftalikta dinleyenler video koymuslar.doppler yaz youtubeye cikiyor.canlar bi de sorum olcak bizde el dopleri var bu cihaz da kalp atışları kaçıncı haftadan sonra duyulur bilginiz var mı
korkutmak istemem ama 3 yıl önce arkadaşımın 5,5 aylık bebeğini sezeryanla aldılar oda yaptırmamıştı sonra bebeğin down sendromlu olduğu anlaşıldı doktorlar anne-babaya bırakıyo seçimi ister doğur istersen alırız diyolar ve doktorlarda bebeği almaktan yanalar arkadaşım çok zor bir karar verdi onun kararı bişey diyemezi biraz maddiyatlada ilgili
yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum şahsi görüşüm ben hepsini yaptırıcam sonuçta bu bebeklerimizn sağlığı ile ilgili fuzuli bişey değil yapılması gereken
Amin inşallah. Şu 9 ayı midem delinmeden atlatsaydım. O kadar mutsuzum ki...Bir iki gün içinde doktora gidip raporumu uzatmasını isticem , bakalım ne diyecek. Düzgün beslenememe bende de var. Et balık tavuk hiç yiyemiyorum. Peynir süt yoğurt tüketemiyorum. Omega3 hapı kullanıyorum , her gün bir tane. O da yeterli olur mu bilmiyorum. Oooof of. Sen progestanı niçin kullanıyorsun? kanaman mı var?
Benim ablamın çocuğuna da down sendromu teşhisi koydular. Kürtaj yapmamız gerekiyor dediler. Ablam diş hekimi bu arada. Ablam yine de doğurdu. Şimdi yiğenim okul birincisi. Down sendromuyla falan yakından uzaktan bir alakası yok. Böyle bir şeye gözlerimizle şahit olduk , yaşadık arkadaşım.
Ayyy bana da haber ver duyarsan ben de almak istiyorumm.youtube de 9 haftalikta dinleyenler video koymuslar.doppler yaz youtubeye cikiyor.
Bebeklerimizin sagligi icin diyorsunuz ama sorun ciktiginda onu öldürüyoruz bu dogru degil.bu bebegin sagligi icin degil kendi menfaati icindir.arkadasin icin cok uzuldum.kimse yasamadan bilemez ama ben de yaptirmayi dusunmuyorum testleri.yegenimi aldirmaktan vazgectiginde ablam 5 aylik hamileydi.simdi 4 yasinda ve sadece aslim i var...sorun cikarsa aldirmayi dusunenler yaptirsin ama ne olursa olsun aldiramam diyorsaniz yaptirmayin testleri.hamileliginizi zehir etmeyin bari.
Benim ablamın çocuğuna da down sendromu teşhisi koydular. Kürtaj yapmamız gerekiyor dediler. Ablam diş hekimi bu arada. Ablam yine de doğurdu. Şimdi yiğenim okul birincisi. Down sendromuyla falan yakından uzaktan bir alakası yok. Böyle bir şeye gözlerimizle şahit olduk , yaşadık arkadaşım.
Ayyy bana da haber ver duyarsan ben de almak istiyorumm.youtube de 9 haftalikta dinleyenler video koymuslar.doppler yaz youtubeye cikiyor.
Bebeklerimizin sagligi icin diyorsunuz ama sorun ciktiginda onu öldürüyoruz bu dogru degil.bu bebegin sagligi icin degil kendi menfaati icindir.arkadasin icin cok uzuldum.kimse yasamadan bilemez ama ben de yaptirmayi dusunmuyorum testleri.yegenimi aldirmaktan vazgectiginde ablam 5 aylik hamileydi.simdi 4 yasinda ve sadece aslim i var...sorun cikarsa aldirmayi dusunenler yaptirsin ama ne olursa olsun aldiramam diyorsaniz yaptirmayin testleri.hamileliginizi zehir etmeyin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?