2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlarr aranızda ikili test ve üçlü test yaptırmadan sadece dörtlü test yaptırcak olan varmı ?

benim bulantılar çok fazla değil ara ara oluyor ama halsizlik genelde var çünkü progestan kullanyom o da yapıyo ama bugün daha içmeden ilacı halsizlik başladı. canım sen mideyi bana sor benim de hep ağrı var midemde o yüzden doğru düzgün beslenemiyorum hatta mide ağrım bazen karnıma da atıyo o da beni korkutuyo doktoruma sordm renie iç dedi içtim bu çiğneme tableti olandan ama fayda yok hep ağrı var midemde sanada banada allah şifa versin

kızlarr aranızda ikili test ve üçlü test yaptırmadan sadece dörtlü test yaptırcak olan varmı ?

canım ben haftaya ikili testimi yapacam eğer temiz çıkarsa doktorlar iğer testlere gerek duymuyor ikili test en önemlisiymiş bi de ayrıntılı ultrason

ben sadece 19.haftamda yani 2 şubatta ayrıntılı ultrasona giricem,dr.önemli dedi doğumda neyle karşılaşacağımızı bilmemiz açısından mutlaka yaptır bunu dedi..

Amin inşallah. Şu 9 ayı midem delinmeden atlatsaydım. O kadar mutsuzum ki...Bir iki gün içinde doktora gidip raporumu uzatmasını isticem , bakalım ne diyecek. Düzgün beslenememe bende de var. Et balık tavuk hiç yiyemiyorum. Peynir süt yoğurt tüketemiyorum. Omega3 hapı kullanıyorum , her gün bir tane. O da yeterli olur mu bilmiyorum. Oooof of. Sen progestanı niçin kullanıyorsun? kanaman mı var?

canım ben haftaya ikili testimi yapacam eğer temiz çıkarsa doktorlar iğer testlere gerek duymuyor ikili test en önemlisiymiş bi de ayrıntılı ultrason

bende şaşırdım doğrusu ne yapcağımı, benim doktorum sadece dörtlü test yapcakmış bu test diğer testlere göre en yüksek sonucu verenmiş. zaten diğerlerinin bi kat üstüymül 16.ve 20.haftalar arası yapılıyomuş.beimde çevremde genelde ikili yapılıyo merak ediyorum o yüzden.her doktorun tarzı başka galiba

ben sadece 19.haftamda yani 2 şubatta ayrıntılı ultrasona giricem,dr.önemli dedi doğumda neyle karşılaşacağımızı bilmemiz açısından mutlaka yaptır bunu dedi..

testleri yaptırmadınız galiba o zaman sadece ayrıntılı ultrason, ilk bebeğim benim malesef herşeye takıntılıyım

ya bide bişey sorucam imza ekliyosunuz ya aşağı mesjların altına hamile günlüğü onu nerden yapıyosunuz:)

ben hiçbirini yaptırcam 5. ayımda 4d ultrasona giricem orda zaten hepsi görülüyomuş ne var ne yok

korkutmak istemem ama 3 yıl önce arkadaşımın 5,5 aylık bebeğini sezeryanla aldılar oda yaptırmamıştı sonra bebeğin down sendromlu olduğu anlaşıldı doktorlar anne-babaya bırakıyo seçimi ister doğur istersen alırız diyolar ve doktorlarda bebeği almaktan yanalar arkadaşım çok zor bir karar verdi onun kararı bişey diyemezi biraz maddiyatlada ilgili

yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum şahsi görüşüm ben hepsini yaptırıcam sonuçta bu bebeklerimizn sağlığı ile ilgili fuzuli bişey değil yapılması gereken

Benim ablamın çocuğuna da down sendromu teşhisi koydular. Kürtaj yapmamız gerekiyor dediler. Ablam diş hekimi bu arada. Ablam yine de doğurdu. Şimdi yiğenim okul birincisi. Down sendromuyla falan yakından uzaktan bir alakası yok. Böyle bir şeye gözlerimizle şahit olduk , yaşadık arkadaşım.

canlar bi de sorum olcak bizde el dopleri var bu cihaz da kalp atışları kaçıncı haftadan sonra duyulur bilginiz var mı
Ayyy bana da haber ver duyarsan ben de almak istiyorumm.youtube de 9 haftalikta dinleyenler video koymuslar.doppler yaz youtubeye cikiyor.

Bebeklerimizin sagligi icin diyorsunuz ama sorun ciktiginda onu öldürüyoruz bu dogru degil.bu bebegin sagligi icin degil kendi menfaati icindir.arkadasin icin cok uzuldum.kimse yasamadan bilemez ama ben de yaptirmayi dusunmuyorum testleri.yegenimi aldirmaktan vazgectiginde ablam 5 aylik hamileydi.simdi 4 yasinda ve sadece aslim i var...sorun cikarsa aldirmayi dusunenler yaptirsin ama ne olursa olsun aldiramam diyorsaniz yaptirmayin testleri.hamileliginizi zehir etmeyin bari.

canım kanamam hiç olmadı şükür ama daha önce bi 4 bi de 11+5 haftalık düşüğüm oldu bebeğim karnımda öldü o yüzden doktorum her ihtimale karşı progestanı verdi çok ağır bi ilaç yanetki yapıyo inş. haftaya gittiğimde herşey yolunda olur ve doktorum ilacı keser

3 profosör 2 de doçent ve kendi doktoru bebeğin down sendromlu olduğunu söledi tek doktora güvenmediler keseden su alındı ve bebeğin down sendromlu olduğu tespit edildi ayrıca 4d ultrason görüntüsünde de belli oluyodu ve doğum olduktan sonra eşi bebği gördü bebk down sendromluymuş ona bakarsan işyerimde ki arkadaşıma bebeğin yüzde seksen özürlü dedi üni hastanesi ama başka doktor bebek sağlam dedi 1 doktora bağlı kalınmaz zaten

ben sadece uyarıda bulundum yaptırıp yaptırmamak herkesin kendi seçimi allah korusun öyle bir durumda gitmedik doktor bırakmam zaten ya neyse ne bu benim görüşüm ister yaptırınnnn ister yaptırmatınnnn size kalmış

canım 8. haftamda denedik ama tık yoktu şu an 11. haftama girdim bazen karnım ağrıdığnda endişeleniyorum o yüzden merak ettim kaçıncı haftadan sonra duyulr diye bu akşam yine deniyim paylaşırım sizlerle

ya kızlar bunların hepsi doğru biliyorum bizim bşımıza da geldi
eltimin çocuğuna down sendromu var dediler
ve eltim doktorunu değiştirdi
doktor cam gibi çocuk dedi
testleri yeniledi
ve kızımız maşşallah hakkaten cin gibi

ben bu testleri yaptıracam bi sıkıntı varsa bebeğimi aldırayım die değil
duruma kendimi hazırlayayım die
sağlıklıysa hamd olsun
eğer bi sıkıntı varsada bu da bizim sınavımız deriz

ama burda okumuştum bi doğum hikayesinde arkadaşın bebeği
doğumdan sonra down sendoömlu olduğu anlaşılmış ve çok zor atlattığından bahsediyodu buda kötü
ne denirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…