canım kanamam hiç olmadı şükür ama daha önce bi 4 bi de 11+5 haftalık düşüğüm oldu bebeğim karnımda öldü o yüzden doktorum her ihtimale karşı progestanı verdi çok ağır bi ilaç yanetki yapıyo inş. haftaya gittiğimde herşey yolunda olur ve doktorum ilacı keser
kızlar şu linke bakar mısınız? bunlrın hepsi 12 haftalık hamileler.
çoğunun kocaman göbekleri var.5 aylık gibi..çok fazla değil mi ya?*
12 Haftalık Hamile Fotoğrafları - Gebe Resimleri
Kızlar hastaneden geldim sonuçları aldım ikili testin doktor ameliyattaymış sonucu gösteremedim saat 4-6 arası dedi sekreteri 5 de gitcem iş çıkışı değerlerim papp-a 1570,50 mom:1,78 hcg 141 mom:1,63 nt1,33 mm mom:0,86
risk assesment down syndrome 1,4370 age alone 1:1160 trisomy 18 1,99000 anlamadım bunlardan bişey korktum bilen yorumlayan var mı hiç bilmiyorum
3 profosör 2 de doçent ve kendi doktoru bebeğin down sendromlu olduğunu söledi tek doktora güvenmediler keseden su alındı ve bebeğin down sendromlu olduğu tespit edildi ayrıca 4d ultrason görüntüsünde de belli oluyodu ve doğum olduktan sonra eşi bebği gördü bebk down sendromluymuş ona bakarsan işyerimde ki arkadaşıma bebeğin yüzde seksen özürlü dedi üni hastanesi ama başka doktor bebek sağlam dedi 1 doktora bağlı kalınmaz zaten
ben sadece uyarıda bulundum yaptırıp yaptırmamak herkesin kendi seçimi allah korusun öyle bir durumda gitmedik doktor bırakmam zaten ya neyse ne bu benim görüşüm ister yaptırınnnn ister yaptırmatınnnn size kalmış
canım 8. haftamda denedik ama tık yoktu şu an 11. haftama girdim bazen karnım ağrıdığnda endişeleniyorum o yüzden merak ettim kaçıncı haftadan sonra duyulr diye bu akşam yine deniyim paylaşırım sizlerle
raginda ve hamisseyda arkadaşlar okudum dualarınızı allah kabul etsin, ve gönlünüze göre versin...
bu arada ben 7. haftamdan itibaren 5 kilo almışım, var mı benim gibi kilo alan??
Bi kac yerde okudum da 1 saat ugrastiktan sonra bulabilmisler bebegi.doktora gidince kalp atislarini dinlerken doppler nerdeyse dikkat et.sende ayni yerlere bak.yerleri farkli oluyor her bebegin.bende almak istiyom da ikinci el almak istiyom 50-7 arasi
Kızlar hastaneden geldim sonuçları aldım ikili testin doktor ameliyattaymış sonucu gösteremedim saat 4-6 arası dedi sekreteri 5 de gitcem iş çıkışı değerlerim papp-a 1570,50 mom:1,78 hcg 141 mom:1,63 nt1,33 mm mom:0,86
risk assesment down syndrome 1,4370 age alone 1:1160 trisomy 18 1,99000 anlamadım bunlardan bişey korktum bilen yorumlayan var mı hiç bilmiyorum
Ben 1 kilo aldım
Bi kac yerde okudum da 1 saat ugrastiktan sonra bulabilmisler bebegi.doktora gidince kalp atislarini dinlerken doppler nerdeyse dikkat et.sende ayni yerlere bak.yerleri farkli oluyor her bebegin.bende almak istiyom da ikinci el almak istiyom 50-7 arasi
leylamer kullanıcısından alıntı
kızlar hastaneden geldim sonuçları aldım ikili testin doktor ameliyattaymış sonucu gösteremedim saat 4-6 arası dedi sekreteri 5 de gitcem iş çıkışı değerlerim papp-a 1570,50 mom:1,78 hcg 141 mom:1,63 nt1,33 mm mom:0,86
canım çok kesin değil ama sanırım down 1,4370 4370te 1 ihtimal demek, diğeri de 99000 da 1 anlamına geliyor bence korkma benim sonuçlarımda bir grafik vardı orada düşük orta yüksek riske mi giriyorbu puan gösteriyordu ama bence riskli bir oran değil, ama tabi yine de doktorunu bekle en iyisini o bilir
Ben de 2,5 kilo aldim iki ayda...zamaninda 6 ayda zor almistim 5 kiloyu.raginda ve hamisseyda arkadaşlar okudum dualarınızı allah kabul etsin, ve gönlünüze göre versin...
bu arada ben 7. haftamdan itibaren 5 kilo almışım, var mı benim gibi kilo alan??
doğru söylüyon bulmakta zor benim genelde cihaz sağ tarafımda iken doktor görür ve inceler bu akşam deniyeyim 2 haftadr doktora gitmedim anca haftaya giderim merak ediyom bi de jel lazım olcak onu bulamam kii
canim rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.aklini bulandirma dusunme kotu seyler.sabret biraz doktorun degerlendirsin.guzel haberlerini yaz bize de.
Ben de 2,5 kilo aldim iki ayda...zamaninda 6 ayda zor almistim 5 kiloyu.raginda ve hamisseyda arkadaşlar okudum dualarınızı allah kabul etsin, ve gönlünüze göre versin...
doğru söylüyon bulmakta zor benim genelde cihaz sağ tarafımda iken doktor görür ve inceler bu akşam deniyeyim 2 haftadr doktora gitmedim anca haftaya giderim merak ediyom bi de jel lazım olcak onu bulamam kii
Ben 1 kilo aldım
gidipte gösterememek kötü oldu anlayamıyorum da hayırlısı mecbur beklicem sağol cevabın için işallah dediğin gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?