2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Ben de bu hamileliğimden önce 4 kez düşük yaptım. Daha önceki hamileliklerimde kullanmadığım şey kalmadı. Progestan hapları , coraspin , karından clexan iğneleri , alttan crinino jel. Ve daha nicelerini kullandım yine de düştü. Çok şükür bu hamileliğimde hiç birini kullanmadım. Hem de doktor kullan dediği halde. Kullanmadım çünkü , söylediği ilaçları daha önceki hamileliklerimde denemiştim işe yaramamıştı. Bu sefer sadece lenfosit aşısı oldum. Çok şükür şimdilik bebeğim çok iyi. Tek sorunumuz mide

Kızlar hastaneden geldim sonuçları aldım ikili testin doktor ameliyattaymış sonucu gösteremedim saat 4-6 arası dedi sekreteri 5 de gitcem iş çıkışı değerlerim papp-a 1570,50 mom:1,78 hcg 141 mom:1,63 nt1,33 mm mom:0,86

risk assesment down syndrome 1,4370 age alone 1:1160 trisomy 18 1,99000 anlamadım bunlardan bişey korktum bilen yorumlayan var mı hiç bilmiyorum

cnm benim doktorda ameliyettamış bende görüşemedim
inş. iyidir
bende anlamıyorum ki

Hani halk arasında bir laf dolaşır ya...Allah bizi doktorların eline düşürmesin , başlarımızdan da eksik etmesin diye...Çok doğru bir söz. Tatlım tabi ki böyle ciddi bir durumda hiç bir akıl sahibi tek doktora bağımlı kalmaz. İşte Allah başa vermesin. Başa gelince gezinmeye başlıyoruz hepsini sırayla. Burada herkes yaşadığı tecrübeleri , iyi yada kötü paylaşacak ki , bilmediğimiz şeyler varsa birbirimizden tecrübe edinelim diye. Tabi ki yaptırıp yaptırmama fikri herkesin kendi şahsi görüşü

raginda ve hamisseyda arkadaşlar okudum dualarınızı allah kabul etsin, ve gönlünüze göre versin...

bu arada ben 7. haftamdan itibaren 5 kilo almışım, var mı benim gibi kilo alan??

Bi kac yerde okudum da 1 saat ugrastiktan sonra bulabilmisler bebegi.doktora gidince kalp atislarini dinlerken doppler nerdeyse dikkat et.sende ayni yerlere bak.yerleri farkli oluyor her bebegin.bende almak istiyom da ikinci el almak istiyom 50-7 arasi

leylamer kullanıcısından alıntı

Kızlar hastaneden geldim sonuçları aldım ikili testin doktor ameliyattaymış sonucu gösteremedim saat 4-6 arası dedi sekreteri 5 de gitcem iş çıkışı değerlerim papp-a 1570,50 mom:1,78 hcg 141 mom:1,63 nt1,33 mm mom:0,86

risk assesment down syndrome 1,4370 age alone 1:1160 trisomy 18 1,99000 anlamadım bunlardan bişey korktum bilen yorumlayan var mı hiç bilmiyorum

canım çok kesin değil ama sanırım down 1,4370 4370te 1 ihtimal demek, diğeri de 99000 da 1 anlamına geliyor bence korkma benim sonuçlarımda bir grafik vardı orada düşük orta yüksek riske mi giriyorbu puan gösteriyordu ama bence riskli bir oran değil, ama tabi yine de doktorunu bekle en iyisini o bilir

doğru söylüyon bulmakta zor benim genelde cihaz sağ tarafımda iken doktor görür ve inceler bu akşam deniyeyim 2 haftadr doktora gitmedim anca haftaya giderim merak ediyom bi de jel lazım olcak onu bulamam kii

Canim rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.aklini bulandirma dusunme kotu seyler.sabret biraz doktorun degerlendirsin.guzel haberlerini yaz bize de.

Doppler cihazını nerden satın alabiliriz , bir fikriniz var mı? Ben de almak istiyorum. Traş makinesi büyüklüğünde bir şey sanırım. Kendi kendimize bebeğimizin kalp atışlarını ev ortamında duyabiliyormuşuz

gidipte gösterememek kötü oldu anlayamıyorum da hayırlısı mecbur beklicem sağol cevabın için işallah dediğin gibidir

raginda ve hamisseyda arkadaşlar okudum dualarınızı allah kabul etsin, ve gönlünüze göre versin...

bu arada ben 7. haftamdan itibaren 5 kilo almışım, var mı benim gibi kilo alan??
Ben de 2,5 kilo aldim iki ayda...zamaninda 6 ayda zor almistim 5 kiloyu.
doğru söylüyon bulmakta zor benim genelde cihaz sağ tarafımda iken doktor görür ve inceler bu akşam deniyeyim 2 haftadr doktora gitmedim anca haftaya giderim merak ediyom bi de jel lazım olcak onu bulamam kii

Bebek yagi kullaniyorlarmis jel yerine.ya da eczaneden ona benzer bisey alabilirsin.kayganlastirici jel felan.

canim rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.aklini bulandirma dusunme kotu seyler.sabret biraz doktorun degerlendirsin.guzel haberlerini yaz bize de.

işallah hepimizin yardımcısı olsun geçmez 2 saat artık insan düşünmeden edemiyo güzel dileklerin için sağol canım

Ben de 2,5 kilo aldim iki ayda...zamaninda 6 ayda zor almistim 5 kiloyu.

Bebek yagi kullaniyorlarmis jel yerine.ya da eczaneden ona benzer bisey alabilirsin.kayganlastirici jel felan.bi de nerden aldin sen doppleri.ne kadara aldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…