2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

arkadaşım bebeğin sağlığı için demişsin baba herhangi bir sorun çıktığında bebeğe tek yapılan müdahale kürtaj. bu mu bebeğin sağlığı?? ben ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum Allah'a tevekkül ediyorum ve inşallah bebeğim sağlıklı doğar..benim annem beni ve kardeşlerimi doğururken ne ikili vardı ne üçlü bin şükürki sğlıklıyız

Kuzularım,kızçelerim,onların lokumları
Bana ne kadar kızsanız ne kadar mıncıklasınız haklısınız ama 4 gündür
çok yoğundum bir türlü giremedim ama hep aklımdaydınız:26::26::26:
Yerim ben sizleri affedin beni geçmişi okuyup geleceğim.Ya da özet çıkarın bana
yok yok şaka yaptım bir çırpıda okuyup geleceğim çok yazışmayın annelerim
Bebişimle iyiyiz çok şükür ama ilk defa bugün çok yorgunum,çok halsizim ama yine de
çok şükür ediyorum ALLAH'ımaSizleri çok seviyorum bebişlerinizin de
totolararını ısırıyorum

Canim internetten alacagim bende.buyuk ihtimalle ikinciel alirim cunku sifirlari 200 tl felan.normalde 20 hafta diyorlar ama youtubeden izledim 9.. haftadan beri dinleyenler var.sirtustu yatip dinliyorsun notmal ultrason gibi.telsiz gibi bisey.

Vallahi bırak anne karnındaki bebeğe teşhis koymayı...Ben yıllar önce akciğerlerimden çok fena rahatsızlandım. Her gittiğim doktor bana farklı bir teşhis koydu. Haydarpaşa numunede akciğer filmimi , erkek bir hastayla karıştırmışlar. Doktor bana sapasağlamsın dedi. Başka bir doktora gittim. Bu film sana ait değil , bu filmde göğüslerin yok , bu film erkeğe ait dediler. Başka bir doktor hafif üşütmüşsün dinlen geçer dedi. Türkiye gazatesi hastanesi bana zatürre teşhisi koydu. İçtiğim ilaçlar fayda etmedi. Bana doğru teşhis konulana kadar , tam 8 doktor değiştirdim ve hastalığım da ilerledi bu zaman içinde. Tedavi için yattığım hastanedeki doktor beni azarladı. Dedi ki , hastalığını niye bu kadar ilerletene kadar bekledin? Dedim doktor amcalar sağolsun. 1 sene içinde ancak teşhis koydular , ben mezara girmeden doğru teşhis koyabildiklerine şükrettim , dedim. Velhasıl böyle. Allah ne ellerine düşürsün , ne de başımızdan eksik etsin

Kızçeler hafta sonu giremedim ama dualarınızı okudum ALLAH'ım kabul etsin(amin)
Bu arada aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum cinsiyeti belli olan arkadaşlara da
maşallah diyorumHerkes kilo almkatan bahsedior ben hala bir gram almadım
ve hatta 4 kg verdim ama takmıyorum bebişim sağolsun yeter.Yemek yemem de bir sorun yok
sadece çok yediğim zaman rahatsız ediyor o kadar

kesinlikle katiliyorum canim benim cevremde de var oyle rabbim bilir hepimizin bir sinanma sekli var bu hayatta

canim kocaman gecmis olsun anladigim kadariyla masallahin var :) ayrica hcg yazan yer 50 nin altindaysa erkek ustundeyse k~z diye bi topic var mesela benim orasi 11+3 de 13 cikti dur bakalim bebislerimizin cinsiyeti ne olacak tutacakmi degerler :)

merhaba kızlar bugün sınıfta sandalyede otururken sinirle bi kalktım yerimden sancı oldu oturup kıvrandım ya böle olan var mı bi ksç saniye sonra geçti

biraz anlıyosun sanırım iyi mi yani ben korktym yüksek gibi geldi araştırıyodum internetten bende gördüm o topiği bazılarında tutuyomuş bazısında tam tersi bilimsel bişey yokmuş ama hayırlısı bakalım

testleri yaptırmadınız galiba o zaman sadece ayrıntılı ultrason, ilk bebeğim benim malesef herşeye takıntılıyım

ben de hiç bir testi yaptırmayacağım sadece doktorum haftaya çarşamba ensesini ölçecek 20. haftalarda da iyi bir periontoloğa ayrıntılı usg'ye giricem (ayrıntılıda kemikleri kan akışı organları herşeye bakıyorlar gebelik boyunca yada doğum sırasında müdahale gereken durumlar çıkabiliyormuş Allah korusun) diğer testler kesin bir şey söylemiyor sadece ihtimal veriyor mesela 1/10000 ise negatif, 1/250 ise pozitif 250 de 1 ihtimalle down sendromlu diyor bana göre 250de 1de bir ihtimal 20000de 1 de bir ihtimal. benim de ilk gebeliğim canım takıntılı olma bence birşeyden çok korkarsan başına gelir derler içini ferah tut aklına kötü şeyler değil güzel şeyler getir tadını çıkar bence hamileliğin

merhaba kızlar bugün sınıfta sandalyede otururken sinirle bi kalktım yerimden sancı oldu oturup kıvrandım ya böle olan var mı bi ksç saniye sonra geçti

bende hapşurunca öle oluyo bişey saplanır gibi hapşurmaktan nefret ettim o derece benimde geçiyo bi kaç saniyede

arkadasim midende yanma varsa birde gaviscon licid dene surup yutaryutmaz gidiyo yanma sanci..

deragunum gecmis olsun balim bende sinirle konusurken karnimin gerildigini hissettim sanki icerde bisey disari cikmak istedi.. uyariyo bebeislerimiz bizi bence annesi korkma

ben sadece 19.haftamda yani 2 şubatta ayrıntılı ultrasona giricem,dr.önemli dedi doğumda neyle karşılaşacağımızı bilmemiz açısından mutlaka yaptır bunu dedi..

bende sadece ayrıntılı usg ye giricem arkadaşım, iyi bir periantolog'a yaptırmak lazımmış.

çok geçmiş olsun canım inş.bir daha yaşamassın aynı şeyleri. bende daha rahatım artık.

inşallah normaldir benim geçti ağrım ama akıntı azcık devam ediyor.

[

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyorum malum benim oğlan hiç durmuyor ondan fırsat bulduğum anda da uzanıyorum hemen. bugün sabah işe giderken kasıklarımdan bacaklarıma inen bi ağrı oldu yürümekte zorlandım zamanla hafifledi ama içim rahat etmedi mahallede bulunan bi polikiliniğe gittim içim rahatladı çok şükür meleğim iyiymiş. oğluma hamileyken doktor ultrasonda görüntü alamazdı çok hareketliydi ama bu çok sakın pek bi ağır azem hareket ediyor :) oğlumda 11. haftada kıpır kıpır hissetmiştim bu gebelimde 13 olduk hala tık yok sanki geçen gün çok hafif bi kıpırtı hissettim o kadar. Cinsiyeti belli değil dedi. Cuma günü kendi doktoruma gideceğim o daha ayrıntılı anlatır. siz nasılsınız?

kızlar fırsat bulmuşken bişey daha sormak istiyorum ben; oğlumda riskli gebelik olduğum için neredeyse her kontrolde dr alttan muayene ediyordu. ben de her defasında tedbirli yani temiz olarak gidiyordum ama çok yorulmuştum bu durumdan. bu bebeğimi öğrenince ilk aklıma o mesele geldi. bu gebeliğimde şu ana kadar sadece 1 kere vajinal muayeneye girdim başka olmadı. şimdi siz her defasında tedbirli mi gidiyorsunuz yoksa normal halinizle mi gidiyorsunuz hani o gün temizlenmemiş olabiliriz. yani pek anlatamadım ama hafif tüylü gitsek ne olur yani ben çok yoruluyorum bu işten karnıma da ağrılar giriyor artık

kızlar az önce doktorum aradı hamd olsun
ikili sonucumuz temiz
bebeğimde down sendromu rski yok
gidince hocaya alacam sonuçları
ama hiç korkma hiç bir risk taşımıyo bebeğin gayet sağlıklı dedi
dünyalar benim oldu hemdı senalar olsun rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…