sağol canım .....mantardan şüphendik biz farklı yediğim bi tek o vardı bide kahvaltıda yumurta yemiştim sanırım yumurtada yapabiliyormuş...sakınılan göze çöp batar misali ben dikkat ettikçe bişiler ters gidiyor malesef......
Hmm bak yanlis biliyormusum.sagol bilgilendirdigin icin.o zaman bizim almak istedigimiz cihazlar da kan akisina gore mi kalp atislarini gosteriyor.fetal doppler diye satiliyor cunku.amaann kafam karisti aliyim gitsin dimi kalp atislarini duyuyum da nerden gosterirse gostersin:)
kızlar konumuzla çok da alakalı değil ama fikrinizi almak istedim, 4-5 aylık hamilelik döneminde gece elbisesi nasıl tercih etmeliyiz sizce....?
evet aynen öyleymiş. evde baktıklarımız kan akışına göre kalp atışlarını gösteriyormuş. bir sorun olduğunda uyarı falan veriyor tabii ne kadar doğruysa. alıyomusun bi zararı yokmu iyice araştırdınmı alllaaahhh ben alsam elimden düşmez herhalde. hatta iphone da ultrason programı var onu bile satın almayı düşündüm ama korktum kendimden :)
GÜSEL HAMİŞLER MERHABA :) uzun bi ayrılıktan sonra döndüm size... en son cuma günü ikili tarama için doktora gittim allaha şükür herşey yolunda dedi doktor bide kanverdik gittik evimize :) akşam bir sürü misafirim falan vardı yemek yap tatlı yap derken misafir faslınıda atlattık buraya kadar sorun yok..... sabah kalktım kendime cok güzel bi kahvaltı hazırladım bebişimle kahvaltımızı ettik bi saat sonra bende bir bulantı bir bulantı istifra üstüne istifra ölüyorum sandım :18::18::18: eşim apar topar hastaneye götürdü beni tahlil falan derken zehirlenmişimmmmmmmmmmm.... 2012yi hastahanede kapattıık yani ...allaha şükür şimdi iyiyiz ama şimdide korkudan hiç birşey yiyemiyorum ne pacagım bilmiyorum :2::2::2::2: sizler
kızlar slm herkes iyi geceler ikili test sonuçlarımız negatif çıktı bu güzel haber
bide bişey takıldı kafama testeki hcg sonucuna göre cinsiyet tahmini yapıla biliyormuş
hcg oranı 50 ve altı olanı erkek 51 ve üstü kız oluyormuş benim hcg oranım 72,0 ama dr cinsiyet hakkında bişy söylemedi bu konuda fikri olan varmı ??? :26::26:
kızlar aranızda elevit kullanan var mı?* doktor bana folik asidi bıraktırdı.daha doğrusu bitti folik asidim.11+5im bugün.zaten ilk 3 ay kullanıyordu ya ben de gidip yenisini almadım açıkcası.3 aylık hamileyim ama benm 5.paket bitti folik asitte.gebelikten önce de kullanmaya başlamıştım çünkü ben.neyse de..şimdi elevite başladım sabahları kahvaltıda başlıyorum ama midemi mahvetti..idem cayır cayır yanıyor.dün de içmiştim.acaba onun etkisi mi.elevit içip midesi hatt boğazı yanan var mı?
canım ya ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama her seferinde hazırlıklı gidiyorum diğer türlü ayıp mı olur yoksa hazırlıklı gitmek mi ayıp bilmiyorum, ama annelerimiz hep temizlenirlerdi, bazen de aniden doğum olsa mecbur öyle gdilecek diye düşnüyorum, çözüm bulursanız bana da söyleyin :)
canım ya görümcem çok güzel bir elbise bulmuştu siyah aşağıya doğru bollaşıyor dizinin altında, baka bir arkaaşım da kırmızı bir elbisegiyinmişlerdi seçenek az ama yine cici şeyler giyenler var mesela straples göğüsten aşağı açılan elbiseler de çok yakışıyor hamilelere
kızlar slm herkes iyi geceler ikili test sonuçlarımız negatif çıktı bu güzel haber
bide bişey takıldı kafama testeki hcg sonucuna göre cinsiyet tahmini yapıla biliyormuş
hcg oranı 50 ve altı olanı erkek 51 ve üstü kız oluyormuş benim hcg oranım 72,0 ama dr cinsiyet hakkında bişy söylemedi bu konuda fikri olan varmı ??? :26::26:
sağolasın canım rahatlıyorum gerçekten burda konuşunca, benim tüp bebek yöntemiyle oldu sanırım biraz da ondan tedirginlik.. inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?