2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evet ikiside yapabiliyor. ne kadar dikkat etsekte olcak olduktan sonra oluyor işte neyseki atlatmışsın. hamileliğin ilk haftalarında çok daha riskliymiş zaten tam organlar oluşurken. şimdi bişey olmaz birde erken gitmişsiniziyiki hastaneye serumla hemen atılmıştır vücudundan.

evet aynen öyleymiş. evde baktıklarımız kan akışına göre kalp atışlarını gösteriyormuş. bir sorun olduğunda uyarı falan veriyor tabii ne kadar doğruysa. alıyomusun bi zararı yokmu iyice araştırdınmı alllaaahhh ben alsam elimden düşmez herhalde. hatta iphone da ultrason programı var onu bile satın almayı düşündüm ama korktum kendimden :)

kızlar bir haftadır kusmuyodum
yemeyede başlamıştım ama az önce wc ye zor yetiştim ne var ne yok çıktı

kızlar sgk doğum parası ne kadar veriyor bilginiz varmı. birden aklıma geldi merak ettim

Aynen kulakligi takarim oyle gezerim.bu aksam bakmaya basliyacam.bi zarari yoktur umarim.onu da arastiracam.

kızlar ben gedımmmm :))
bebegımı gordumm gayet saglıklı
buyumus bugun 12+6 haftalıktık ama ultrasonda 13+3 cıktık
cınsıyetı solemedı
1 ay sona dedı dr.umuz
cok tatlıydı yaa bıtsın ıstemedımm
ense kalınlıgı hersey normal test sonucları p.tesı bellı olacak hadı hayırlısı
dua edenlerden allah razı olsun.rabbım gonlumuze gore versın hepımızın.

Selam hamişler herkese,sağlıklı musmutlu seneler...Bu seneye bebişlerimiz karnımızda girdik,seneye de kucağımızda olurlar inşallah.Ben eşimle küs girdim yeni yıla.1 yıl küsmü gezecez biz şimdi (

Teyzeleri biz geldik ananemizin yanındaydık geçte olsa herkese iyi seneler olsun bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım inşallah.. BİZ CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİK %90 ERKEK DEDİ DOKTORUMUZ :d OĞLUŞ GELİYO İNŞALLAH BAŞKA ÖĞRENEN VARMI??

Arkadaşlar size bişey sorcaktım ben.Hergün doğal maden suyu içiyorum 1 haftadır ve doktorumada sormamıştım.Maden suyuyla ilgili bi bilgisi olan ,doktoruna soran var mı yararı zararı hakkında?

Gecmis olsun canim.

kızlar slm herkes iyi geceler ikili test sonuçlarımız negatif çıktı bu güzel haber
bide bişey takıldı kafama testeki hcg sonucuna göre cinsiyet tahmini yapıla biliyormuş
hcg oranı 50 ve altı olanı erkek 51 ve üstü kız oluyormuş benim hcg oranım 72,0 ama dr cinsiyet hakkında bişy söylemedi bu konuda fikri olan varmı ??? :26::26:

bende temmuzda bebişimi bekliyorum inşallah.şimdiden tekmeliyor.her ne kadar ben hariç kimse hissedemesede. ço güzel bir duygu

canım inan ben bu cinsiyet işinden birşey anlamış değilim henüz.üzgünüm

Canım ben hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum ilk 3 gün midem bozuldu sonra geçiyor ben akşam yemeğinden sonra içiyorum kilo aldırıyor diyorlar ama ben 14. Haftamdayım 2 kilo almışım ama kusmam olmadı normal kilo almam iştahlıydım

canım bilmiyorum ya aslında doktorum çok anlayışlı hazırlıksız gitmiştim bi defa hiç önemli değil dedi bayan doktorum. cuma günü kontrol var ama alsan alınmaz şu anda ne yapacağım bilemedim ben size danışayım dedim amaaaaan o da bayan diyeceğim ama genç kızken çok kötü bir deneyim yaşadım. akıntım vardı dr a gittik ben ne bileyim alttan bakılacağını kötü değildim ama doktorum tavrı çok iğrençti. bayan bi doktordu kültür aldı ondan sonra hep o gün aklıma geliyor doktora giderken. doktordan doktora fark var işte

yokmu fikri olan yaaaaaa

3 aylık olucakmış senin 1 hafta sonra, riskli dönemi atlatmışsın canım :) içini ferah tut hepimiz sağlıcakla alıcaz kucağımıza inşallah...

dr um bugun folic asit plus ı bırakabılırsın artık dedı
elevıt vıtamın hapına gecelım dedı
elevıt kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…