2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Gozunaydin Canım çok sevindim İnan fotolar harika hep böle iyi olun isallah

Allah razı olsun canımm.. hepimizin güzel haberlerini alalım hep...

Teşekkür ederiz canımm... henüz bende net karar veremedim krem konusunda 4.aydan sonra dedi bizim doktor teyzemiz...

maşallah! Maşallah! Maşallah!

Allah razı olsun...!!

Çok şükür cnmm doktorumuz gerçektende iyi.. Ankarada olsaydın kesinlikle tavsiye derdim

canım topik yönetmeyi bende pek bilemiyorum aslında.. sırf topiğimiz ve tablomuz sahipsiz kalmasın diye üstlendim bu görevi.. söylediğin konu hakkındada pek bi bilgim yok açıkcası... eğer bilgin varsa benide aydınlatırsan tabiiki yaparızz...

oyyy maşallahhh allahım nazarlardan korusun teyzesi yesin onun poposunu.okurken çok duygulandım.allahım herkese evlat sevgisini yaşatsın isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bizim kıza arkadaş geliyor desene kuzum.

Allah razı olsunn teyzemiizzzz... valla sen kızım olacakmış dediğinde çok özenmiştim sanaa... İnşallah bizim miniş gerçektende kızdır.. Rabbim sağlıklı olanı versin öncelikle ama kızım olacağına alıştım gibi hatta severken ağzımdan kızım diye kaçıveriyo bazen netleşmeden bişey söylemek istemiyorum ama tutamıyorum bazen kendimii....

yaaaa elevitten nefret ediyoruuuummm bende başladım 2 gün oldu daha öncede 1 hafta kadar kullandım.. hem mide bulantısı hemde kabızlık yapıyo bende yaaa

doktorun bana söylediği şuydu canım... "down sendromu tedavisi olmayan bir hastalık bu hastalık için bizim size önereceğimiz tek şey kürtajdır eğer ben kesinlikle kürtaj yaptırmam diyorsanız ikili testide yaptırmanın bir mantığı yok" dedi bende kesinlikle aldırmayı düşünmem dedim.. dediki "senin yaşındaki bir anne adayı için bu ihtimal zaten 8000 de 1" dedi ense kalınlığınada her doktor bakıyo zaten buda bir nevi rahatlama yöntemi.. ha Rabbim kimseye vermesinde olurda doğduktan sonra böyle bir hastalığı olduğu anlaşılırsa bebeğin çok şükür inançlı insanlarız bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum...

buda benim fikrim canım

canlarımmmmmmmmmm.... sabah rapor yazdırmak için hastaneye gittik 2 günlük rapor aldım.. hastane annemlere yakın olduğu için akşama kadar annemlerdeydim ancak girebildimm... yarında evdeyimmmmmm çok şüküüürrrrrr ev hanımı olmak ne güzel şey yaaaaaa.....

kızlar konumuzla çok da alakalı değil ama fikrinizi almak istedim, 4-5 aylık hamilelik döneminde gece elbisesi nasıl tercih etmeliyiz sizce....?

yazlıksa v yaka kalın askılı yada önü v şeklinde kayık yaka , kışlıksa fakir kol denen dirsekte biten göğüs ve kolları güpür dantel işlemeli gerisi saten yada şifon göğüsten aşağısı bollaşan bir elbise olabilir bence :)

çok geçmiş olsun canım yaa

Arkadaşlar size bişey sorcaktım ben.Hergün doğal maden suyu içiyorum 1 haftadır ve doktorumada sormamıştım.Maden suyuyla ilgili bi bilgisi olan ,doktoruna soran var mı yararı zararı hakkında?

bende süt içmiyorum diye soda içiyorum içinde kalsiyum magnezyum var diye.. bi zararı olduğunu sanmıyodum, mineralli su sonuçta ama zararını duyarsan haber et :/

valla arkadaşlar hepimiz alınganız ama..ben alındım açokçası burda hiçbir arkadaş yorum yazmamış ben sevincimi paylaşmak istemiştim ama canınız sağolsn. Allah hepimizin sağlıkla evladımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. tamam kabul çoğu konuda katılamıyorum pek giremiyorum nete iş gereği. ama yinede sevincime ortak olursunuz demiştim ilk günlerden beri nerdeyse hep beraberizz..

gözün aydın sağlıkla gelsin erkekler çoğalıyor canım benimde erkek demişti bakalım diğer kontrolde yine erkekmi diyecek

Son düzenleme:
Kızlar buraya sık uğrayamıyorum, minik kızımdan fırsat bulamıyorum o uyuyunca kütt bende uyuyorum))
İkili test sonuçları alınmış, cinsiyetleri belli olanlar olmuş.. Tek tek yazamadım kusura bakmayın, gözünüz aydın hadidarısı bana inşallah!!
Bizim dr kontrolümüze daha 2 hafta var, aslında gidip göresim var ama bakalım dayanabilecek miyim??

Benim kızımda hcg değerim 53 dü mesela cnm.. Ama nekadar doğrdudur tesadüfmüdür bilemiyorum)

Evet cnm usg ile inceleme ve kan testi..
Benim doktorum aç gelmene gerek yok demişti.

saol cnm yaa, benimde ayın 7sinde saat.13.00de randevum,o saate kadar açmı durcam diye düşündüm bi an,iyi oldu bunu öğrendiğim :)
yani ikili test dediğimiz ultrasonda ense kalınlığı ve kan değerleri , inşallah bende güzel sonuçlar alırım :)

Selam kızlar, uzun zamandır giremedim. Hem biraz aksilikler yaşadım hem de pek keyfim yoktu..

Cuma günü randevumuz var en son 18 aralıkta gitmiştim, o zaman 2 ay + 2 günlük demişti. Şimdi merak ettiğim acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim ?

Doktorum daha önceki randevularımda 16 haftalıkken demişti ama ben zaman geçtikçe sabırsızlanmaya başlıyorum. Cinsiyet öğrenip özellikle de kızı olanlar varsa, yaşadıkları hamilelik belirtilerini bana yazabilirler mi acaba ??

gunaydınnnn kızlarrr bugun cok kotuyummmm sizde de cok sinir oluyomu ben sinirden napcamı sasırdımmmm ;(

kızlar bir haftadır kusmuyodum
yemeyede başlamıştım ama az önce wc ye zor yetiştim ne var ne yok çıktı

kızlar sgk doğum parası ne kadar veriyor bilginiz varmı. birden aklıma geldi merak ettim

Konular ne cabuk ilerliyor gecmişe bakayım demiş herkes de ayrı bi heyecan merak :)) bende aynı şekildeyim tabikiiii

gullumsun demek kusmalar devam ediyor 15. hafta da da oy yandık desene
benim biraz daha iyi ama yine de ara ara vuruyoo

myangelx Sgk paramı hesapladım ben 4000 küsür Tl alıcam 4 ay için:))) hiç çalışmadan huhuuu süperr bebişim her konuda beni sevindiriyo

simgefikom yaa nasıl tahmin ediyolar hemencik
bene bugün gidicem benim doktor birazcık mal gibi bişi hayatta söylemez Hayırlısı olsun canımm oğlum olsun bende çok isterim aslanım yigidim olsun

Herkese günaydıııın
maşallah topiğimiz ne kadar hareketliiiiii

hele tam cinsiyet ögrenme dönemi yaa uff ne biçim heyecan yaaaaaa

Kupa bizdeee

günaydın anneler
kızlar bi kaç günüdür
batma şeklinde bişeyler hissediyorum sanki bişey değip kaçıyo gibi
yada ben ole olmasını hissediyorum

günaydın anneler
kızlar bi kaç günüdür
batma şeklinde bişeyler hissediyorum sanki bişey değip kaçıyo gibi
yada ben ole olmasını hissediyorum

canım belkide hissediyorsundur
pıtpıt seklinde de duyulabilir mişşş
benim bagırsaklar cok hareketli ama sanki sol tarafımda kasıklarım doğru oluyo pıtpıtlarrr

Günaydın kızlar,

Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.

O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…