yokmu fikri olan yaaaaaa
Gozunaydin Canım çok sevindim İnan fotolar harika hep böle iyi olun isallah
İrmegan ne guzel yazmışsın,maşallah bebısınede,:)ben ılk hamılelıgımde lıerac kullandım hıc çatlağım olmadı, bundada onu kullanıcam,kızlar lıerac kremler unnado.com dıye bır sıte var bebısler ıcın hersey satılıyor,oraya ındırımlı gelıyor,piyasada 70 tl ıken orda 45 falan oluyor,ben eczaneden almıştım orayı farketmeden once,ama orası cok uygun haberınız olsun,hergun göz atın,arada satışta oluyor hemen hemen her ay
maşallah! Maşallah! Maşallah!
Gözünaydın canım. Doktordan memnun ayrılmana sevindim adına. Doktorun da iyiymiş anladığım kadarıyla. Bu kadar uzun süre ilgilenip , ayrıntılı açıklamalar yapıp , 9 foto verdiğine göre ...hadi bakalım hayırlısı. İnşallah bundan sonra da güzel devam eder. Darısı bizim başımıza. Ben de doktor arayışı içindeyim. Bakalım bulabilirsem senin doktorun gibi bir doktor. Doğuma kadar değiştirmem bir daha.
İyi haftalar kızlar, bir merakım var ve dile getirmeden de edemedim
Gebelik kısımında yer alan tüm ayların anne topiklerinde "2013 anneleri paylaşım alanları" SABİT konu olarak hep en üstte yer alıyor. Sadece bizim temmuz annelerinde bizim topik sabitlenmediği için bazen 2.,3. sıralara kadar altlara düşüyor. Topigimiz oldukça da aktif olmasına rağmen neden sabit değil merak ediyorum.
İrmegancım sen modaratörümüz olarak bu konuyu forum yönetimine karşı dile getirebilirsin sanırım. Şimdiden teşekkürler.
oyyy maşallahhhallahım nazarlardan korusun teyzesi yesin onun poposunu.okurken çok duygulandım.allahım herkese evlat sevgisini yaşatsın isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bizim kıza arkadaş geliyor desene kuzum.
kızlar aranızda elevit kullanan var mı?* doktor bana folik asidi bıraktırdı.daha doğrusu bitti folik asidim.11+5im bugün.zaten ilk 3 ay kullanıyordu ya ben de gidip yenisini almadım açıkcası.3 aylık hamileyim ama benm 5.paket bitti folik asitte.gebelikten önce de kullanmaya başlamıştım çünkü ben.neyse de..şimdi elevite başladım sabahları kahvaltıda başlıyorum ama midemi mahvetti..idem cayır cayır yanıyor.dün de içmiştim.acaba onun etkisi mi.elevit içip midesi hatt boğazı yanan var mı?
korkutmak istemem ama 3 yıl önce arkadaşımın 5,5 aylık bebeğini sezeryanla aldılar oda yaptırmamıştı sonra bebeğin down sendromlu olduğu anlaşıldı doktorlar anne-babaya bırakıyo seçimi ister doğur istersen alırız diyolar ve doktorlarda bebeği almaktan yanalar arkadaşım çok zor bir karar verdi onun kararı bişey diyemezi biraz maddiyatlada ilgili
yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum şahsi görüşüm ben hepsini yaptırıcam sonuçta bu bebeklerimizn sağlığı ile ilgili fuzuli bişey değil yapılması gereken
kızlar konumuzla çok da alakalı değil ama fikrinizi almak istedim, 4-5 aylık hamilelik döneminde gece elbisesi nasıl tercih etmeliyiz sizce....?
GÜSEL HAMİŞLER MERHABA :) uzun bi ayrılıktan sonra döndüm size... en son cuma günü ikili tarama için doktora gittim allaha şükür herşey yolunda dedi doktor bide kanverdik gittik evimize :) akşam bir sürü misafirim falan vardı yemek yap tatlı yap derken misafir faslınıda atlattık buraya kadar sorun yok..... sabah kalktım kendime cok güzel bi kahvaltı hazırladım bebişimle kahvaltımızı ettik bi saat sonra bende bir bulantı bir bulantı istifra üstüne istifra ölüyorum sandım :18::18::18: eşim apar topar hastaneye götürdü beni tahlil falan derken zehirlenmişimmmmmmmmmmm.... 2012yi hastahanede kapattıık yani ...allaha şükür şimdi iyiyiz ama şimdide korkudan hiç birşey yiyemiyorum ne pacagım bilmiyorum :2::2::2::2: sizler
Arkadaşlar size bişey sorcaktım ben.Hergün doğal maden suyu içiyorum 1 haftadır ve doktorumada sormamıştım.Maden suyuyla ilgili bi bilgisi olan ,doktoruna soran var mı yararı zararı hakkında?
Teyzeleri biz geldik ananemizin yanındaydıkgeçte olsa herkese iyi seneler olsun bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım inşallah.. BİZ CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİK %90 ERKEK DEDİ DOKTORUMUZ :d OĞLUŞ GELİYO İNŞALLAH BAŞKA ÖĞRENEN VARMI??
Benim kızımda hcg değerim 53 dü mesela cnm.. Ama nekadar doğrdudur tesadüfmüdür bilemiyorum)kızlar slm herkes iyi geceler ikili test sonuçlarımız negatif çıktı bu güzel haber
bide bişey takıldı kafama testeki hcg sonucuna göre cinsiyet tahmini yapıla biliyormuş
hcg oranı 50 ve altı olanı erkek 51 ve üstü kız oluyormuş benim hcg oranım 72,0 ama dr cinsiyet hakkında bişy söylemedi bu konuda fikri olan varmı ??? :26::26:
Benim kızımda hcg değerim 53 dü mesela cnm.. Ama nekadar doğrdudur tesadüfmüdür bilemiyorum)
kızlar bişey sorucam ikili testin yapılacağı gün aynı zamanda kan testi falanda yapılıyo değilmi ? bunun için peki açmı gitmemiz gerekiyo ???
Evet cnm usg ile inceleme ve kan testi..
Benim doktorum aç gelmene gerek yok demişti.
kızlar bir haftadır kusmuyodum
yemeyede başlamıştım ama az önce wc ye zor yetiştim ne var ne yok çıktı
kızlar sgk doğum parası ne kadar veriyor bilginiz varmı. birden aklıma geldi merak ettim
Teyzeleri biz geldik ananemizin yanındaydıkgeçte olsa herkese iyi seneler olsun bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım inşallah.. BİZ CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİK %90 ERKEK DEDİ DOKTORUMUZ :d OĞLUŞ GELİYO İNŞALLAH BAŞKA ÖĞRENEN VARMI??
günaydın anneler
kızlar bi kaç günüdür
batma şeklinde bişeyler hissediyorum sanki bişey değip kaçıyo gibi
yada ben ole olmasını hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?