canım belkide hissediyorsundur
pıtpıt seklinde de duyulabilir mişşş
benim bagırsaklar cok hareketli ama sanki sol tarafımda kasıklarım doğru oluyo pıtpıtlarrr
Günaydın kızlar,
Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.
O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım
Günaydın kızlar,
Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.
O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım
belkide cnm bilemiyorum ki hani hep kasıklarda batma vardı ama bu başka
karnımın sağ ve sol tarafında bişey değip kaçıyo yada eliyle çekip bırakıyo gibi
değişik bişey yani zaten çok seyrek oluyo
Evet cnm usg ile inceleme ve kan testi..
Benim doktorum aç gelmene gerek yok demişti.
Selam kızlar, uzun zamandır giremedim. Hem biraz aksilikler yaşadım hem de pek keyfim yoktu..
Cuma günü randevumuz var en son 18 aralıkta gitmiştim, o zaman 2 ay + 2 günlük demişti. Şimdi merak ettiğim acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim ?
Doktorum daha önceki randevularımda 16 haftalıkken demişti ama ben zaman geçtikçe sabırsızlanmaya başlıyorum. Cinsiyet öğrenip özellikle de kızı olanlar varsa, yaşadıkları hamilelik belirtilerini bana yazabilirler mi acaba ??
gunaydınnnn kızlarrr bugun cok kotuyummmm sizde de cok sinir oluyomu ben sinirden napcamı sasırdımmmm ;(
Günaydın kızlar,
Günaydın kızlar,
Kizlar gribim daha gecmedi.seker gibi bogaz pastilleri oluyor ya ondan kullamsam bisey olurmu.doktorum hicbir ilaci kullanma demisti ama bu seker sayilir:)bi de dun bacagima kramp girdi bi saat agridi.sag bacagimin kalca eklemi.sizde basladi mi kramplar...
nerdesiniz yaa yazsanıza......
ben cok heyecanlıyım
karnıma agrılar giriyooooo
bugn doktora gidiceeeemmmmm
Nerdesiniz yaa yazsanıza......
Ben cok heyecanlıyım
karnıma agrılar giriyooooo
bugn doktora gidiceeeemmmmm
Günaydın herkese dün zor bela doktoru buldum sonuçları gösterdim gayet güzel herşey normal dedi 16. Haftada kontrole gittiğimizde bi test daha varmış o yüzden bunları yanında getir dedi çok şükür rabbime bişey yokmuş allah herkese hayırlı haberler aldırsın bebişi görmeye 19 gün var daha şafak sayar gibi sayarım artık çok uzun geliyo cinsiyetide o zaman öğrencem
teyzeleri biz geldik ananemizin yanındaydık :d geçte olsa herkese iyi seneler olsun bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allah ım inşallah.. Biz cinsiyetimizi öğrendik %90 erkek dedi doktorumuz :dOğluş geliyo inşallah başka öğrenen varmı??
çok sevindim hadi geçmiş olsun atlattın işallah bende aynı sonuçları alırım
GÜSEL HAMİŞLER MERHABA :) uzun bi ayrılıktan sonra döndüm size... en son cuma günü ikili tarama için doktora gittim allaha şükür herşey yolunda dedi doktor bide kanverdik gittik evimize :) akşam bir sürü misafirim falan vardı yemek yap tatlı yap derken misafir faslınıda atlattık buraya kadar sorun yok..... sabah kalktım kendime cok güzel bi kahvaltı hazırladım bebişimle kahvaltımızı ettik bi saat sonra bende bir bulantı bir bulantı istifra üstüne istifra ölüyorum sandım :18::18::18: eşim apar topar hastaneye götürdü beni tahlil falan derken zehirlenmişimmmmmmmmmmm.... 2012yi hastahanede kapattıık yani ...allaha şükür şimdi iyiyiz ama şimdide korkudan hiç birşey yiyemiyorum ne pacagım bilmiyorum :2::2::2::2: sizler
kızlar slm herkes iyi geceler ikili test sonuçlarımız negatif çıktı bu güzel haber
bide bişey takıldı kafama testeki hcg sonucuna göre cinsiyet tahmini yapıla biliyormuş
hcg oranı 50 ve altı olanı erkek 51 ve üstü kız oluyormuş benim hcg oranım 72,0 ama dr cinsiyet hakkında bişy söylemedi bu konuda fikri olan varmı ??? :26::26:
canım bilmiyorum ya aslında doktorum çok anlayışlı hazırlıksız gitmiştim bi defa hiç önemli değil dedi bayan doktorum. cuma günü kontrol var ama alsan alınmaz şu anda ne yapacağım bilemedim ben size danışayım dedim amaaaaan o da bayan diyeceğim ama genç kızken çok kötü bir deneyim yaşadım. akıntım vardı dr a gittik ben ne bileyim alttan bakılacağını kötü değildim ama doktorum tavrı çok iğrençti. bayan bi doktordu kültür aldı ondan sonra hep o gün aklıma geliyor doktora giderken. doktordan doktora fark var işte
yazlıksa v yaka kalın askılı yada önü v şeklinde kayık yaka , kışlıksa fakir kol denen dirsekte biten göğüs ve kolları güpür dantel işlemeli gerisi saten yada şifon göğüsten aşağısı bollaşan bir elbise olabilir bence :)
bende süt içmiyorum diye soda içiyorum içinde kalsiyum magnezyum var diye.. bi zararı olduğunu sanmıyodum, mineralli su sonuçta ama zararını duyarsan haber et :/
kızlar bişey sorucam ikili testin yapılacağı gün aynı zamanda kan testi falanda yapılıyo değilmi ? bunun için peki açmı gitmemiz gerekiyo ???
Selam kızlar, uzun zamandır giremedim. Hem biraz aksilikler yaşadım hem de pek keyfim yoktu..
Cuma günü randevumuz var en son 18 aralıkta gitmiştim, o zaman 2 ay + 2 günlük demişti. Şimdi merak ettiğim acaba cinsiyetini öğrenebilir miyim ?
Doktorum daha önceki randevularımda 16 haftalıkken demişti ama ben zaman geçtikçe sabırsızlanmaya başlıyorum. Cinsiyet öğrenip özellikle de kızı olanlar varsa, yaşadıkları hamilelik belirtilerini bana yazabilirler mi acaba ??
Konular ne cabuk ilerliyor gecmişe bakayım demiş herkes de ayrı bi heyecan merak :)) bende aynı şekildeyim tabikiiii
gullumsun demek kusmalar devam ediyor 15. hafta da da oy yandık desene
benim biraz daha iyi ama yine de ara ara vuruyoo
myangelx Sgk paramı hesapladım ben 4000 küsür Tl alıcam 4 ay için:)))hiç çalışmadan huhuuu süperr bebişim her konuda beni sevindiriyo
simgefikom yaa nasıl tahmin ediyolar hemencik
bene bugün gidicem benim doktor birazcık mal gibi bişi hayatta söylemezHayırlısı olsun canımm oğlum olsun bende çok isterim aslanım yigidim olsun
Günaydın kızlar,
Kizlar gribim daha gecmedi.seker gibi bogaz pastilleri oluyor ya ondan kullamsam bisey olurmu.doktorum hicbir ilaci kullanma demisti ama bu seker sayilir:)bi de dun bacagima kramp girdi bi saat agridi.sag bacagimin kalca eklemi.sizde basladi mi kramplar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?