2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım belkide hissediyorsundur
pıtpıt seklinde de duyulabilir mişşş
benim bagırsaklar cok hareketli ama sanki sol tarafımda kasıklarım doğru oluyo pıtpıtlarrr

belkide cnm bilemiyorum ki hani hep kasıklarda batma vardı ama bu başka
karnımın sağ ve sol tarafında bişey değip kaçıyo yada eliyle çekip bırakıyo gibi
değişik bişey yani zaten çok seyrek oluyo

Günaydınlarrrr.........:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

cnm sakin ol daha doğuma çok var gün doğmadan neler doğar
her şey her evlat kısmetiyle gelir

Bir kapiyi kapayan rabbim baska kapi acar.bebek nasibiyle gelir.uzme kendini sukret dua et baska firsatlar cikartsin rabbim onunuze.biz de o kadar sikisiktik ki anlatamam.iki aydir maasimiz yukseldi hem esimin hem benim yavas yavas duzeliyor durumumuz rabbim bebegin kismetini gonderdi sanki bize.eminim kisa surede siz de iyi olacaksiniz.rabbim yardimcinz olsun...

belkide cnm bilemiyorum ki hani hep kasıklarda batma vardı ama bu başka
karnımın sağ ve sol tarafında bişey değip kaçıyo yada eliyle çekip bırakıyo gibi
değişik bişey yani zaten çok seyrek oluyo

bebiştir yaa ne olcakki başka:))))))))))
bebiş var ne de olsaa

günaydınlar.

canım hiç kimse moralini bozmasın. ben hamile olduğumu öğrendikten bir ay sonra eşim işten çıktı. şuanda sadece ben çalışıyorum. eşim çalışmıyor.

ama vardır bundada bir hayır diyorum. hem senin elinde çok zor durumda kalırsan satacağın bir araban varmış. o yüzden

kendine dert etme. rabbim daha beterinden korusun. rabbim sağlıkla imtihan etmesin. sıkma canını.

bazı doktorlar tahmini bişeyler söylüyor ama tamamen doktorla alakalı bence
doktorun nasıl ki benimki mesela söylemez bi adam gibi duruyooo

gunaydınnnn kızlarrr bugun cok kotuyummmm sizde de cok sinir oluyomu ben sinirden napcamı sasırdımmmm ;(

hayırdır elif ne oldu anlatsana?

Kizlar gribim daha gecmedi.seker gibi bogaz pastilleri oluyor ya ondan kullamsam bisey olurmu.doktorum hicbir ilaci kullanma demisti ama bu seker sayilir:)bi de dun bacagima kramp girdi bi saat agridi.sag bacagimin kalca eklemi.sizde basladi mi kramplar...

senı o kadar ıyı anlıyorumkı merak etme yakına bu tranvayı atlatırsın ben ev hanımıyım bebek haberınden sonra bır iş konusu vardı ve benım son sansım olabılecek bır işti kesın olacak gozu ıle bakıyorduk her konu benden taraf gıbıydı. tabı dolayısıyla ıster ıstemez bır suru plan yapmstım vs vs son anda iş olmadı resmen dırekten döndü sok olduk resmen bır hafta bunalıma gırdım cunku tek maas kesınlıkle yetmıyo harcamalara bırde üstüne bebiş olacak dıye agladım sızladım ama sımdı atlattım daha ıyıyım bebek kısmetı ıle dogar derler. olsun bebegım saglıklı olsunda varsın bırseylerıde eksık olsun dedım ben dusundukce bebektede stres yapıcaktım onu dusunerek sakınlestım

canım ek işten bahsediyordun
başka iş bulur merak etme daha cok var bebeğin gelmesine
elbette insanın canı sıkılır da
olsun 100-200 tl de az para değil kenara atılan hem bebişdoğunca da paranız bitmicekki
bazen ufak tefek sıkıntılar çekiliyo işte Allah beterinden korusun..

merln bence doktora sormadan bi ilaç alma
grip için veriyolardır bişey bi saglık ocagına gidebilirsin mesela...

agrıdan bahsetmişsin hangi agrımı saysam bilmiyorum kiii
bel agrısı öldürdü beniiii

cok yorulunca yada yatınca kopartıyolar sanki belimi
inşallah bu agrılar dogumdan sonra kalmaz...
demekki insan böyle yaşlanıyormuş:))))

nerdesiniz yaa yazsanıza......
ben cok heyecanlıyım
karnıma agrılar giriyooooo

bugn doktora gidiceeeemmmmm

Günaydın herkese dün zor bela doktoru buldum sonuçları gösterdim gayet güzel herşey normal dedi 16. Haftada kontrole gittiğimizde bi test daha varmış o yüzden bunları yanında getir dedi çok şükür rabbime bişey yokmuş allah herkese hayırlı haberler aldırsın bebişi görmeye 19 gün var daha şafak sayar gibi sayarım artık çok uzun geliyo cinsiyetide o zaman öğrencem

Nerdesiniz yaa yazsanıza......
Ben cok heyecanlıyım
karnıma agrılar giriyooooo

bugn doktora gidiceeeemmmmm

ahh ahh ne güzel işte banada çok heyecan basıyo normal annesi tadını çıkar bak bizim kontrole daha çok var

leylacım ikili teste hgc değerin kaç bide bebişinin cinsiyeti belli oldumu ?? bide bana öyle yemeği sözün vardı

kızlar slm herkes iyi geceler ikili test sonuçlarımız negatif çıktı bu güzel haber
bide bişey takıldı kafama testeki hcg sonucuna göre cinsiyet tahmini yapıla biliyormuş
hcg oranı 50 ve altı olanı erkek 51 ve üstü kız oluyormuş benim hcg oranım 72,0 ama dr cinsiyet hakkında bişy söylemedi bu konuda fikri olan varmı ??? :26::26:

daha önce böyle bi msj yazmıştım merak ediyorum bu konuda bi liste yapsana tutan varmı acaba benim bebişin cinsiyetide belli olmayınca taktım bu konuda nub teoriside işe yaramadı cünkü arkası dönüktü :S

gözünaydın paşan geliyo demek bende oğlan hissediyom ama hayırlısı rabbim bilir tebrik ederim

çok sevindim hadi geçmiş olsun atlattın işallah bende aynı sonuçları alırım

canım doktorunla görüştün mü ne dedi?

çok geçmiş olsun ben de rus salatasından zehirlendiğimi tahmin ediyorum, netten okuyorum süt yumurta yoğurt bir gün bile geçse son kullanma tarihi sakın içmeyin hatta skt bitmese de iki üç günden fazla açık kalanları içmeyin diyorlar, bi de mesela meyve sebze yarısı sağlam yarısı çüürk ya onları da yemeyin acıyorsanız kocanıza yedirin :))

bana dr birşey demedi sadece perinatolog bir ihtimal erkek gibi ama kesin değil kızlarda da böyle görünebilyor bir sonraki muayeneyi bekleyin dedi, doktorumla da sonuçlar için konuştuğumuzda cinsiyetini söylemiş size hoca dedi,

ay kadınsa daha rahat olabilirsin çok sıkışırsan jilete başvur istersen bir iki birşey olmaz ya da tüy dökücü krem, ben de kucak dolusu para ödeyip muayeneye özel bir kliniğe gitmiştim salak kadın göğüslerimi de muayene etti sonra elini bir yıkayışı var sanki zift bulaşmış, bir de banyo yapıp gitmiştim bir daha da gitmedim tabi ona..

internette hamile giyim siteleri var biraz pahalı olanları da var uygun olanları da onlara bak istersen, en azından fikir olur, bir de hangi mesime gelecek o önemli, bir de benim arkadaşlarım büyük beden mağazalarına bakıyorlar hamilelikte, istersen onlara da göz gezdirebilirsin

bende süt içmiyorum diye soda içiyorum içinde kalsiyum magnezyum var diye.. bi zararı olduğunu sanmıyodum, mineralli su sonuçta ama zararını duyarsan haber et :/

benim arkadaşıma süt içemiyorsan iki soda iç diye dotkoru söylemiş

kızlar bişey sorucam ikili testin yapılacağı gün aynı zamanda kan testi falanda yapılıyo değilmi ? bunun için peki açmı gitmemiz gerekiyo ???

canım kan da veriyoruz zaten ikili test bildiğim kadarıyla usg ile kan sonuçlarının kıyaslanması, ama aç gitmene gerek yok, hatta benim dr çikolata ye ki oynasın demişti :)

canım 2,5 ayda öğrenilebiliyormuş ama kesinleşssin diye 16yı bekliyorlarmış doktorunun görebilmesine bağlı anlayacağın :))

inşaalalh canım allah gönlüne göre versin, ben hem kızım hem oğlum olsun istiyorum

canım üzülme, ben de 2 alık hamileyken eşimi anında işten ayırdılar şirket kapandı o bana çaktırmıyordu ama geceleri uyuyamıyordu parmaklarını yara yaptı yemekten ve kazımaktan hamdolsun daha düşük maaşla da olsa işe girdi, o esnada bir arkadaşım dedi ki allah rızk konusunda endişelenene gücenir, o iş allahın işidir demişti, haklı ne yaparsak yapalım rızkımız allahın elinde, üzülüp bebişini de üzme, iyi şeyler olacak vardır herşeyde bir hayır

canım pastilin kullanma kılavzuna bak ya da eczacıya sor için rahat etsin :)) ya da zencefil bal limon iç bol bol veya tarçın çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…