merln bence doktora sormadan bi ilaç alma
grip için veriyolardır bişey bi saglık ocagına gidebilirsin mesela...
agrıdan bahsetmişsin hangi agrımı saysam bilmiyorum kiii
bel agrısı öldürdü beniiii
cok yorulunca yada yatınca kopartıyolar sanki belimi
inşallah bu agrılar dogumdan sonra kalmaz...
demekki insan böyle yaşlanıyormuş:))))
leylacım ikili teste hgc değerin kaç bide bebişinin cinsiyeti belli oldumu ?? Bide bana öyle yemeği sözün vardı
kızlar hepiniz çok ama çok teşekkür ederim bana moral verdiniz,
canım patronumada sıkılıyor,doğum ücreti işsizlik parası falan oluyor ya benim ssk mı asgari ücretten ödüyor,elime düdük gibi para geçicek,bunuda konuşucam 5 senedir bu firmadayım daha balayı hariç yıllık izin kullanmış değilim, konuşayımda bari sskmı son aylarda aldığım maaştan yatırsın,primim yükselsin.
Işte herşeye üzülüyorum,hak yiyenin öbür tarafta yatacak yeri olmaz inşallah.
Neyseki bugün doktora gidicem,bebeğiminde sağlıklı olduğunu görürsem bana moral olur.
Kızlar hepiniz çok ama çok teşekkür ederim bana moral verdiniz,
canım patronumada sıkılıyor,doğum ücreti işsizlik parası falan oluyor ya benim ssk mı asgari ücretten ödüyor,elime düdük gibi para geçicek,bunuda konuşucam 5 senedir bu firmadayım daha balayı hariç yıllık izin kullanmış değilim, konuşayımda bari sskmı son aylarda aldığım maaştan yatırsın,primim yükselsin.
İşte herşeye üzülüyorum,Hak yiyenin öbür tarafta yatacak yeri olmaz inşallah.
Neyseki bugün doktora gidicem,bebeğiminde sağlıklı olduğunu görürsem bana moral olur.
sözümden caymadım canım ama inan çok yoğunuz bu yıl sonu hesap kapatmaları bizi mahvetti öle bi yemek yiyiyorum ki şaşarsın müsait olduğumda seninde bişeyin olmazsa burdan haber vercem benim hcg değeri 141 çıktı bay yüksek ama ben erkek hissediyorum yüksek yada düşük çıkanlar farklı olabiliyomuş yani dediğin teori kimsinde tutuyo kimisinde tam tersi senin kontrol ne zman
kızlar sgk doğum parası ne kadar veriyor bilginiz varmı. Birden aklıma geldi merak ettim
cenk bey dörtlü test için ayın 25 de çağırdı 25 inde saat 3 de gidicem iyşallah
canım doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta izinlisin eğer çalışmak istersen doğuma son 3 haftaya kadar çalışabilirsin yani 5 haftanı doğumdan sonraya aktarabilir 13 hafta izin yapabilirsin ben öle yapmayı düşünüyorum buna göre 2,500-3.000 arası para alıyosun yatırılan prime göre geçen sene arkadaş 2,500 para aldı asgari ücretten yatıyodu maaş bu sene biraz daha artabilir doğum iznin bitti normal rapor aldın diyelim kaç günlük alırsan onun parasınıda alman mümkün bu biraz işyerine kalmış bişey tabi
Günaydın herkese dün zor bela doktoru buldum sonuçları gösterdim gayet güzel herşey normal dedi 16. Haftada kontrole gittiğimizde bi test daha varmış o yüzden bunları yanında getir dedi çok şükür rabbime bişey yokmuş allah herkese hayırlı haberler aldırsın bebişi görmeye 19 gün var daha şafak sayar gibi sayarım artık çok uzun geliyo cinsiyetide o zaman öğrencem
Kızlar hepiniz çok ama çok teşekkür ederim bana moral verdiniz,
İşte herşeye üzülüyorum,Hak yiyenin öbür tarafta yatacak yeri olmaz inşallah.
kızlar cahilliğime verin bu doğum parasını patronlrımız mı sgk mı verecek
ben bu konuda cahilim biraz
eğer patronlar verecekse ben avucumu yalayayım yani o açıdan
doğum parasını devlet veriyor canım,patron verseydi bende avcumu yalardım
canım doğum izinleri çok büyük ihtimalle artıyor. Hatta bizim doğuma çoktan çıkmış olur yasa. Doğum izinleri 12 hafta öncesinde 12 haftada sonrasında toplam 24 hafta. Senin dediğin gibi son 3 haftaya kadarda çalışır raporu alınca 21 hafta kalacak geriye. Beni sendika yetkilisi bile aradı haber verdi hatta:)) ben devlet memuruyum ama bu özelde de aynı. Arkadaşım özel bir işyerindeydi doğum iznine çıktı raporuna varana kadar kullandı ve geri döndü işine. Işverende geri almak zorunda şayet almıyorsada işçisine tazminatını ödemek zorunda.
ay çok sevindim cnm ya hadi gözün aydın
senle birlikte gidiyoruz hep bende 19 gün sonra doktora gidecem
iyi bari
valla vermez yani benimki
peki bunun için bi başvuru falan yapmak gerekiyo mu
sağol canım dediğingibi çıktı ama tedirgin olmuştum işallah tüm kontrollerimiz sorunsuz geçer 19 gün senle şafak saycaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?