2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar cahilliğime verin bu doğum parasını patronlrımız mı sgk mı verecek
ben bu konuda cahilim biraz
eğer patronlar verecekse ben avucumu yalayayım yani o açıdan

arkadaşlar durum şöyle gelişiyor. siz heyet raporuyla doğum iznine çıktığınızı onaylatıyorsunuz. doğum izni boyunca hiç maaş almıyorsunuz. doğum izninin bitiminde yine heyetle çalışır raporu alıyorsunuz. (bu arada heyet dediğime bakmayın muayene falan bile etmiyorlar çoğu yerde) ancak devlet hastenesi olması zorunlu. neyse doğum izniniz kapandığında şirketinizin bağlı olduğu ssk müdürlüğüne gidiyorsunuz. raporu onaylatıyorsunuz. Sonra size diyorlar ki şu kadar gün sonra git paranı postahaneden al. Gidipi toplu olarak paranızı alıyorsunuz. Bu arada ssk'da gösterilen rakamın tamamını değil 2/3'sini alıyorsunuz. yani örneğin ssk priminiz 1000 tl brüt olarak gösteriliyor ise siz 667 tl brüt alıyorsunuz. Devletin raporlu hastaya güvencesinin oranı bu. Sadece şu değişebiliyor. bazen şirketler iyi niyet gösterip hiç maaş alamadığınız o dönemde paraya ihtiyacınız var ise size avans veriyor belirli oranlarda siz paranızı aldığınızda geri ödüyorsunuz. yani devlet hastanesinden rapor aldıktan sonra devlet güvencesi altındasınız patronunuz para vermiyor size ama o sürece kadar hangi rakamdan prim ödediği önemli patronun.

evet bende duydum bu ne saçma bişey ya, napayım ben doğum izni bittikten sonra alacağım parayı,maaşımı almadığım zamanlar için verilen bir ücret değilmi,gerçekten çok saçmaaa

raporlarınla önce sonra aldıklarınla bebeğin doğduğuna dair raporunla sgk ya analık bölümüne başvuruyosun gerçi artık hastahanede gönderiyo raporlarını sgk ya ama sen yine başvuruyosun

hmm anladım iyi ya
bende patron verecekse yandık diodum sevindim valla

ya evet hep bi telaş zaten
ikiliyi atlattık şimdide cinsiyete gün sayalı bakalım
benim sıpa ikidir bacaklar üst üste oturuyo arayı acmıyo inş. Açarda görürüz valla
eli boş dönmekte var

öle olduğunu düşünemiyorum göstermezse sıpa biz çatlarız artık bidahakine

Güzel haberlerle dönen arkadaşlarımıza çok sevindim hepinizin gözü Aydın Rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah ne güzel ay sonuna birdaha bebeğiniZi göreceksiniz benim Şubat 15 say say bitmez benimde test sonuçlarım çıktımı çıkmadı mı bilmiyorum 1 hafta daha eve mektup gelmezse inşallah herşey yolundadır çünkü kötü birşey olursa çağırıcaz demişlerdi yoksa ne mektup gelicek ne de arıcaklar. Burda iletişimler genelde mektupla :))) hastane randevularım bile eve mektupla geliyor ilk geldiğimde tuhaf gelmişti ama artık alıştım :)

ya her şey gibi buda yılan hikayesi desene

öle olduğunu düşünemiyorum göstermezse sıpa biz çatlarız artık bidahakine

Bidakine gösterir artık canım merak etme en son ben öğrenicem zaten listede benim yerim boş kalıcak bu gidişle aman geç olsunda güç olmasın inşallah :) Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlr nasip etsin çok sevindim bu arada sonuçlarının iyi çıkmasına canım :)

evet bende duydum bu ne saçma bişey ya, napayım ben doğum izni bittikten sonra alacağım parayı,maaşımı almadığım zamanlar için verilen bir ücret değilmi,gerçekten çok saçmaaa

saçma doğum izni bitiyo 1 ay içinde parayı yatırıyolar maaşımızı alıyoruz gibi ama ihtiyaç duyulan anda değil

anladım benimde ayın 22 sine çağırdı banada dörtlü test dedi o ne yine kan mı verilcek sanada o zaman mı cinsiyet söylerim dedi bana 4.ayda 16 .haftada dedi bişey demedi geçen sefer

o benim her sorduğumda daha erkn dur bakalım diyo ben dörtlü test için gittğimde gene sorucam öğrenirim diye ümit ediyorum daha önce ona giden arkadaşların hepsi 5. aydan önce söylemiyo hiç zorlama diyo ya bakalım

sağol canım benim geç olsun güç olmasın benden 15 gün sora öğrencen sanırım olsun senin şartların sınırlı yurtdışı farklı iyi olda hepimizin yüzü gülsün işallah her dakika bebeği konuşsam yinede bıkmam

Canım moralini bozma bebeğini düşün veren Rabbim nasibini de verir üzülme hayırlısıyla herşeyi olur bebeğinin 100.200 de az para değil baya birikir yavaş yavaş alırsınız hem bi bakarsın kısa sürede bi ek iş daha bulur eşin dert yapma üzülmeki bebeğinde üzülmesin bebek nasibiyle gelir derler hayırlısıyla inşallah canım .

ben geçen sefer sordum 4.ayda dedi bidakine 16+4 olcam söyler işallah 5.ay diyosun çok geç ya

evet canım doğru daha kesinleşmedi ama beni sendika aradı ve kesin oldu gözüyle bakın dedi. bu arada rapor bitincemi veriliyor para?

Aynen canım onlar okadar büyük mucize ki Rabb'ime binlerce şükürler olsun. Bi sizinle böyle konuşabiliyorum zaten görümcemle evler dip dibe sayılır onun olmuyor tüp bebek deniyorlar sürekli onun yanında konu açılsın bile istemiyorum çok üzülüyorum Rabbim isteyen herkese versin aratmasın inşallah. Okadar çöl ihtiyaç duyuyorsun ki sevincini paylaşmak için bi arkadaşa dostta biz hepimiz aynı yolda yürüyoruz acılarımızı üzüntülerimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruz ne güzel ,

MAŞALLAH kuzuma bak herşey yolunda.Allahın izniylede hep böle devam edicek canım.

ben geçen sefer sordum 4.ayda dedi bidakine 16+4 olcam söyler işallah 5.ay diyosun çok geç ya

bencede geç hayır bizimki poposunu dönmüş öyle oturuyo sırtını göre bildik bu sefer önden yada yandan görebilsem nub teorisine göre yorumlucam oda yok :) men merak ettikçe saklanıyo :) bilmiyorum arkadaşlar benimle dalgada geçmiş olabilirler çok üstüne düşüyorum diye umarımda öyledir bide dörtlü testi sormuşsun evet gene kan vermemiz gerekiyo cnm bebişler için vercez yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…