2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

benimde aynı sorunum var canm,10 yıldır çalışıyorum. adam hamileyim diye triplerde.ssk asgari ücretle ödeniyo bu zamana kadar sadece düğümde 1 hafta izin kullandım o kadar.ve snırım doğum için çıkıcam die şuan tek düşüncesi ne yapsamda tazminatını vermesem die düşünüyor.ve ben nasıl bir yol izliycem bir fikrim yok.doğum iznine ayrılcam ve bittikten sonra izin beni hemen işten çıkarması gerekiyorki işsizlik maaşı alabiliyim.umarım bebeklerimiz kısmetiyle gelir kuzum.

benimki sıtüstü yatmıştı ona rağmen bişey demedi işallah bidakine söler bişeyler alırız ne bileyim çatlarım artık ben kan vercez sonuç için beklicez yine tedirgin olcaz dediğin gibi bebekler için yapcak bişey yok

ya bu patronlar ne ahlaksız
torba yasa die bi yasada bu sgk primleri ile ilgili
bi düzenlemede yapılmış
nemiş efendim 6 ay işsiz yada hiç çalışmıyosanız sgk piriminizin yarısını devlet yarısını patroncuk ödüyomuş
hepimiz girdi çıktı yapmış birer yıl boşluk oluşmus
zaten asgariden yatırıyo neymiş
300 tl az yatıracakmış

ssk da teyzem çalışıyo
aradım sordum yok ole bişey kandırıyo sizi dediki
hiç bişey demedi
ben hastane ye gidince öğrendim sskimn yatırılmadığını
şimdide doğuma kadar dişimi sıkıyorum ama doğumdan sonra asla dönmem buraya
bide bi hoca hoca görseniz hak hukuk dilinden düşmüyo
hakkımı helal etmiyorum bebeğiminde hakkına giriyo
iki cihanda elim yakasında valla

ay çok sinir oldum bak yine

Son düzenleme:
gözünaydın paşan geliyo demek bende oğlan hissediyom ama hayırlısı rabbim bilir tebrik ederim

sağol canım Allah gönlüne göre versin

canım benimkisi pipisini gösterdi doktor gördüm dedi annemde hemşire oda girdi o da gördüm dedi hemde devlet hastanesinde gördüler düşünsene ben özeldeki doktorum daha belli olmaz demişti

gözün aydın sağlıkla gelsin erkekler çoğalıyor canım benimde erkek demişti bakalım diğer kontrolde yine erkekmi diyecek

sağol canım zaten bu sene erkek senesi diyolar hadi inşallah

işallah olur evet canım rapor bitince paranı alıyosun

canım müdürle konuştum şimdi, bizimki farklıymış işe devam ediyormuşuz gibi maaşımız yatıyormuş ama ek ders alamıyorsunuz dedi. bu sadece devlet memurlarında geçerliymiş.

canım müdürle konuştum şimdi, bizimki farklıymış işe devam ediyormuşuz gibi maaşımız yatıyormuş ama ek ders alamıyorsunuz dedi. Bu sadece devlet memurlarında geçerliymiş.

olabilir doğru canım sen devlettesin ben özeldeyim özelde olanlar bitince alıyo parasını ne kötü tam ihtiyaçların olduğu zaman ama senin adına sevindim

olabilir doğru canım sen devlettesin ben özeldeyim özelde olanlar bitince alıyo parasını ne kötü tam ihtiyaçların olduğu zaman ama senin adına sevindim

çok saçma yaaa zaten paraya en çok ihtiyaç duyulan dönem olacak dediğin gibi. Rabbim yardımcı olsun. biz bir liste yaptık alınması gerekenleri ve işin içinden çıkamıyoruz. ne kadar çok alınması gereken şey varmış meğerse. gerçi o tatlı bebişler için her zorluğa gözü kapalı katlanır insan :))

evet kızlar ben 2010 yılı doğumdan sonra 91. gün falan ödedi ssk parayı ozamanın parası ile 1700 küsür falan almıştım çünkü asgari ücretten yatıyo maaşım önümdeki bayan nerde çalışıyodu bilmiyorum ama o 4900 falan almıştı yani o kadar bekliyosunuz sonra az bi para.. allahtan ilkinde üstünü elden her ay yolladı işyerim bundada öle olur tahmin ediyorum...

aman ya
sgk düzenli kontorulun yapsa da su pirimlerimiz maaşımızdan yatsa
ne güzel olur
bide bunun emekliliği var
ölelim mi açlıktan

Bizim mimar kiz 4 aydir izinde 2 ayi daha varmis.6 ay izinliymis dogum izni 6 ay olmus yani.

Ben de ressamim gullu .gercekten iyle igrenc.ama benim calistigim firma bir sene kriz var diye dusuk yatirdi bizfen riza alarak.sonra hep tam yatirdilar.200 den fazla calisani olmasina ragmen.hangi firmada calisiyorsun.mesajla yazarmisin merak ettim:)

insan herşeyi istiyo almak ama bütçeye göre gitmek gerekir alınması lazım gerçekten ihtiyac olan çok şey var allah korusun bunun bide hastalığı var bişey olsa fazladan para ayırmak gerekir her ihtimali düşünmemiz gerek raporluyken ne yaparız bilmiyorum dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun allah kimseyi gördüğünden eksik etmesin

aman ya şerefsizler
valla töbe töbe
zorla insanı günahı sokuyolar seninkiler yine iyiyimiş
rızanı almış bizimkisi bizi girdi çıktı yapmış rhumuz duymamış
ki
hastane gidince öğrendim ssk nın yatmadığını

Doğum izni*24 haftayaçıkacak!*MÜJDE2013-01-01 09:00:00
Aylardır tartışma konusu olan Üreme Sağlığı ve Çocuk İstismarı Tasarısı’nda nihayet değişiklik yapıldı ve doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarıldı.Üreme Sağlığı ve Çocuk İstismarı Tasarı'sında yapılan 2’nci önemli operasyon ise doğum izni konusunda oldu.Tasarıyla 16 hafta olan doğum izni, 24 haftaya çıkartılıyor. Ancak sürenin uzunluğunun işverenler açısından kadın çalışandan vazgeçme sonucu doğurmaması için önlem alınıyor. İlave edilen 8 hafta için işveren yükünü devlet üstlenecek. Kadın çalışanın primleri işsizlik fonundan karşılanacak. Bu konudaki çalışmayı da Çalışma Bakanlığı üstlendi.*Yeni yılın başında son rötuşları yapılarak, TBMM’ye sevk edilmesi beklenen tasarıda, daha önce kamuoyuna açıklanan maddelerde değişiklik olmadı.

Pastil hamilelere yasak iye biliyorum cnm, naneli şeker falan kullansan onun yerine..

Kizlar bizimde 2'li test sonuclarimiz guzel cikti, sukurler olsun. Benim HCG degerim 47.5 cikti. Doktorumuz da bebegin muhtemelen erkek olacagini soylemisti. Bu durumda degeri 50 alti olanlar erkek oluyor tezi gercek olabilir ama 22 gun sonra kontrolumuz var, cinsiyet yine de o zaman kesinlesir gozuyle bakiyorum. Hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…