Kızlar hepiniz çok ama çok teşekkür ederim bana moral verdiniz,
canım patronumada sıkılıyor,doğum ücreti işsizlik parası falan oluyor ya benim ssk mı asgari ücretten ödüyor,elime düdük gibi para geçicek,bunuda konuşucam 5 senedir bu firmadayım daha balayı hariç yıllık izin kullanmış değilim, konuşayımda bari sskmı son aylarda aldığım maaştan yatırsın,primim yükselsin.
İşte herşeye üzülüyorum,Hak yiyenin öbür tarafta yatacak yeri olmaz inşallah.
Neyseki bugün doktora gidicem,bebeğiminde sağlıklı olduğunu görürsem bana moral olur.
maşallah kuzuma bak herşey yolunda.allahın izniylede hep böle devam edicek canım.
bencede geç hayır bizimki poposunu dönmüş öyle oturuyo sırtını göre bildik bu sefer önden yada yandan görebilsem nub teorisine göre yorumlucam oda yok :) men merak ettikçe saklanıyo :) bilmiyorum arkadaşlar benimle dalgada geçmiş olabilirler çok üstüne düşüyorum diye umarımda öyledir bide dörtlü testi sormuşsun evet gene kan vermemiz gerekiyo cnm bebişler için vercez yapcak bişey yok
gözünaydın paşan geliyo demek bende oğlan hissediyom ama hayırlısı rabbim bilir tebrik ederim
Konular ne cabuk ilerliyor gecmişe bakayım demiş herkes de ayrı bi heyecan merak :)) bende aynı şekildeyim tabikiiii
simgefikom yaa nasıl tahmin ediyolar hemencik
bene bugün gidicem benim doktor birazcık mal gibi bişi hayatta söylemezHayırlısı olsun canımm oğlum olsun bende çok isterim aslanım yigidim olsun
gözün aydın sağlıkla gelsin erkekler çoğalıyor canım benimde erkek demişti bakalım diğer kontrolde yine erkekmi diyecek
işallah olur evet canım rapor bitince paranı alıyosun
canım müdürle konuştum şimdi, bizimki farklıymış işe devam ediyormuşuz gibi maaşımız yatıyormuş ama ek ders alamıyorsunuz dedi. Bu sadece devlet memurlarında geçerliymiş.
olabilir doğru canım sen devlettesin ben özeldeyim özelde olanlar bitince alıyo parasını ne kötü tam ihtiyaçların olduğu zaman ama senin adına sevindim
evet kızlar ben 2010 yılı doğumdan sonra 91. gün falan ödedi ssk parayı ozamanın parası ile 1700 küsür falan almıştım çünkü asgari ücretten yatıyo maaşım önümdeki bayan nerde çalışıyodu bilmiyorum ama o 4900 falan almıştı yani o kadar bekliyosunuz sonra az bi para.. allahtan ilkinde üstünü elden her ay yolladı işyerim bundada öle olur tahmin ediyorum...
Bizim mimar kiz 4 aydir izinde 2 ayi daha varmis.6 ay izinliymis dogum izni 6 ay olmus yani.canım doğum izinleri çok büyük ihtimalle artıyor. hatta bizim doğuma çoktan çıkmış olur yasa. doğum izinleri 12 hafta öncesinde 12 haftada sonrasında toplam 24 hafta. senin dediğin gibi son 3 haftaya kadarda çalışır raporu alınca 21 hafta kalacak geriye. beni sendika yetkilisi bile aradı haber verdi hatta:)) ben devlet memuruyum ama bu özelde de aynı. arkadaşım özel bir işyerindeydi doğum iznine çıktı raporuna varana kadar kullandı ve geri döndü işine. işverende geri almak zorunda şayet almıyorsada işçisine tazminatını ödemek zorunda.
ah kuzum hepsi ole
ben mühendism ama sigoratam asgariden yatıyo
bi mühendisi yeni mezunken en az 2000 liradan çalıştır ido meslek odaları ama nerde ankarda piyasa iğtrençleşti
beş yıldır çalışıyorum hep asgarıden yattı hatta bazen girdi çıktı bile yapmışlar arada bir yıllık boşluk oluşmuş
hep diorum iki cihanda da elim yaklarında
çok saçma yaaa zaten paraya en çok ihtiyaç duyulan dönem olacak dediğin gibi. Rabbim yardımcı olsun. Biz bir liste yaptık alınması gerekenleri ve işin içinden çıkamıyoruz. Ne kadar çok alınması gereken şey varmış meğerse. Gerçi o tatlı bebişler için her zorluğa gözü kapalı katlanır insan :))
Bizim mimar kiz 4 aydir izinde 2 ayi daha varmis.6 ay izinliymis dogum izni 6 ay olmus yani.
Ben de ressamim gullu .gercekten iyle igrenc.ama benim calistigim firma bir sene kriz var diye dusuk yatirdi bizfen riza alarak.sonra hep tam yatirdilar.200 den fazla calisani olmasina ragmen.hangi firmada calisiyorsun.mesajla yazarmisin merak ettim:)
kan testi içn aç karna mı olmak gerkiyor
ben ögleden sonra gidicem acaba ac tok farkeder mi...
Kizlar gribim daha gecmedi.seker gibi bogaz pastilleri oluyor ya ondan kullamsam bisey olurmu.doktorum hicbir ilaci kullanma demisti ama bu seker sayilir:)bi de dun bacagima kramp girdi bi saat agridi.sag bacagimin kalca eklemi.sizde basladi mi kramplar...
kızlar slm herkes iyi geceler ikili test sonuçlarımız negatif çıktı bu güzel haber
bide bişey takıldı kafama testeki hcg sonucuna göre cinsiyet tahmini yapıla biliyormuş
hcg oranı 50 ve altı olanı erkek 51 ve üstü kız oluyormuş benim hcg oranım 72,0 ama dr cinsiyet hakkında bişy söylemedi bu konuda fikri olan varmı ??? :26::26:
daha önce böyle bi msj yazmıştım merak ediyorum bu konuda bi liste yapsana tutan varmı acaba benim bebişin cinsiyetide belli olmayınca taktım bu konuda nub teoriside işe yaramadı cünkü arkası dönüktü :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?