2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım benim 2li test pazartesi.ben sonucu öğrenmeden belki siz cinsiyeti öğrenirsiniz ama ben hcg yi yazarım size. benim bebişe erkek dedi doktor %90 erken öğrendik biz ona göre görürüz doğru olup olmadığını

Cnm 2li test sonucunda hcg nerde yaziyor total hcg yaziyor ama 6 rakamli bisey

benim de haftaya ikili testim..inş her şey temiz çıkar benim de...

amin inşallah ben şimdiden almak istemiyorum e sonraya kalınca yığılacak eksik kalacak diye korkuyorum onun için öyle ne biriktirirsen yanına kalır doğumdan sonra belli bir süre çalışmıcaz bebek için sürekli hastahane vs masraflar olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benimde yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım cinsiyeti belli olur mu?acaba

aynen ole
geçen sefer sordum doktora
daha belli olmaz zaten baksana kapatmış göstermiyo dedi
ay maşallah size ya ne güzel duygular bunlar...
bizim doktor ablamızda daha hiç sormadan söyledi paşam yerinde durmuyordu çok hareketliydi oğlumuz çok hareketli dedi o an gözlerim yaşardı

Hamişler benım bulantılarım hala tam gaz devam ediyor 3. aydan sonra geçecek dediler ama tık yok napacağımı şaşırdım ilaçlar tesir etmiyor...

canım ya alışveriş listesini abartmayalım bence haklısın tabii bebek her zaman aile bütçesini etkiliyor ben de bankada en az 5000liram olmadan çocuk yapmam diyrdum ama hala bir kuruşum yok dört sene oldu bekle bekle nereye kadar, herkes tabii ki birtanesi için en iyisi olsun ister ama karnını doyurup hastalıklarına bakabilmek önemli, allah kötü hastalık vermesin tabii, onun dışında kıyafeti oyuncağı elbet olur, artık günümüzde her bütçeye uygun bulunabiliyor bazı şeyler, biraz da hediye gelir inşaallah, doğum yapmış olanlardan belki yardımlaşırsınız, benim bazı arkadaşlarım çocuk üç yaşına gelene kadar oda takımı almadı mesela beşik ya da park yatakla idare ettiler, zatn görümcem aldı ama çocuk 23 aylık daha yatağına yatmadı odasına bile girmedi, o yüzden allah hayrılısını versin düşünüp üzülmeyin bunları allah yardım eder inşaallah ...

ay maşallah size ya ne güzel duygular bunlar...
bizim doktor ablamızda daha hiç sormadan söyledi paşam yerinde durmuyordu çok hareketliydi oğlumuz çok hareketli dedi o an gözlerim yaşardı

hay maşallah size ya paşanı sağlıkla kucağına al inş.

özel sektörde çalışanlara allah sabır versin ben arada işimden şikayet eder dururum susup oturayım çekilcek çile değilmiş

canım müdürle konuştum şimdi, bizimki farklıymış işe devam ediyormuşuz gibi maaşımız yatıyormuş ama ek ders alamıyorsunuz dedi. bu sadece devlet memurlarında geçerliymiş.

devlet memurları normal maaşlarını almaya devam eder doğum iznin bittikten sonra ne kadar süre rapor alırsan al gene maaşın hesabına yatar

ya benim aklıma bişey takıldı şimdi benim tahmini doğum 30 temmuz diyelim ki benim sıpa tam 30 temmuzda doğdu bu doğum izni 30 temmuzdan itibaren başlıyo evet tamam ama hafta hesabı yaparken 6 ağustosta bir hafta bitmiş oluyo 6 ağustosta bir hafta olarak mı sayıyoruz doğum iznin için yoksa 30 temmuzu mu 1. hafta olarak sayıyoruz

10 Eylül işbaşı olması lazım.6 ağustos bir hafta bitiyor.Hayırlı doğum dilerim

kızlar bebeği için aldığım şeyler geldi şimdi :):) daha bakamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…