kızlar duanızı okudum allah kabul etsin
Kizlar bizimde 2'li test sonuclarimiz guzel cikti, sukurler olsun. Benim HCG degerim 47.5 cikti. Doktorumuz da bebegin muhtemelen erkek olacagini soylemisti. Bu durumda degeri 50 alti olanlar erkek oluyor tezi gercek olabilir ama 22 gun sonra kontrolumuz var, cinsiyet yine de o zaman kesinlesir gozuyle bakiyorum. Hayirlisi.
Kizlar bizimde 2'li test sonuclarimiz guzel cikti, sukurler olsun. Benim HCG degerim 47.5 cikti. Doktorumuz da bebegin muhtemelen erkek olacagini soylemisti. Bu durumda degeri 50 alti olanlar erkek oluyor tezi gercek olabilir ama 22 gun sonra kontrolumuz var, cinsiyet yine de o zaman kesinlesir gozuyle bakiyorum. Hayirlisi.
aminn inşallah rabbim bağışlasınbenim de haftaya ikili testim..inş her şey temiz çıkar benim de...
insan herşeyi istiyo almak ama bütçeye göre gitmek gerekir alınması lazım gerçekten ihtiyac olan çok şey var allah korusun bunun bide hastalığı var bişey olsa fazladan para ayırmak gerekir her ihtimali düşünmemiz gerek raporluyken ne yaparız bilmiyorum dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun allah kimseyi gördüğünden eksik etmesin
ay maşallah size ya ne güzel duygular bunlar...aynen ole
geçen sefer sordum doktora
daha belli olmaz zaten baksana kapatmış göstermiyo dedi
insan herşeyi istiyo almak ama bütçeye göre gitmek gerekir alınması lazım gerçekten ihtiyac olan çok şey var allah korusun bunun bide hastalığı var bişey olsa fazladan para ayırmak gerekir her ihtimali düşünmemiz gerek raporluyken ne yaparız bilmiyorum dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun allah kimseyi gördüğünden eksik etmesin
ay maşallah size ya ne güzel duygular bunlar...
bizim doktor ablamızda daha hiç sormadan söyledi paşam yerinde durmuyorduçok hareketliydi oğlumuz çok hareketli dedi o an gözlerim yaşardı
Cnm 2li test sonucunda hcg nerde yaziyor total hcg yaziyor ama 6 rakamli bisey
arkadaşlar durum şöyle gelişiyor. siz heyet raporuyla doğum iznine çıktığınızı onaylatıyorsunuz. doğum izni boyunca hiç maaş almıyorsunuz. doğum izninin bitiminde yine heyetle çalışır raporu alıyorsunuz. (bu arada heyet dediğime bakmayın muayene falan bile etmiyorlar çoğu yerde) ancak devlet hastenesi olması zorunlu. neyse doğum izniniz kapandığında şirketinizin bağlı olduğu ssk müdürlüğüne gidiyorsunuz. raporu onaylatıyorsunuz. Sonra size diyorlar ki şu kadar gün sonra git paranı postahaneden al. Gidipi toplu olarak paranızı alıyorsunuz. Bu arada ssk'da gösterilen rakamın tamamını değil 2/3'sini alıyorsunuz. yani örneğin ssk priminiz 1000 tl brüt olarak gösteriliyor ise siz 667 tl brüt alıyorsunuz. Devletin raporlu hastaya güvencesinin oranı bu. Sadece şu değişebiliyor. bazen şirketler iyi niyet gösterip hiç maaş alamadığınız o dönemde paraya ihtiyacınız var ise size avans veriyor belirli oranlarda siz paranızı aldığınızda geri ödüyorsunuz. yani devlet hastanesinden rapor aldıktan sonra devlet güvencesi altındasınız patronunuz para vermiyor size ama o sürece kadar hangi rakamdan prim ödediği önemli patronun.
canım müdürle konuştum şimdi, bizimki farklıymış işe devam ediyormuşuz gibi maaşımız yatıyormuş ama ek ders alamıyorsunuz dedi. bu sadece devlet memurlarında geçerliymiş.
ya benim aklıma bişey takıldı şimdi benim tahmini doğum 30 temmuz diyelim ki benim sıpa tam 30 temmuzda doğdu bu doğum izni 30 temmuzdan itibaren başlıyo evet tamam ama hafta hesabı yaparken 6 ağustosta bir hafta bitmiş oluyo 6 ağustosta bir hafta olarak mı sayıyoruz doğum iznin için yoksa 30 temmuzu mu 1. hafta olarak sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?