canım ya alışveriş listesini abartmayalım bence haklısın tabii bebek her zaman aile bütçesini etkiliyor ben de bankada en az 5000liram olmadan çocuk yapmam diyrdum ama hala bir kuruşum yok dört sene oldu bekle bekle nereye kadar, herkes tabii ki birtanesi için en iyisi olsun ister ama karnını doyurup hastalıklarına bakabilmek önemli, allah kötü hastalık vermesin tabii, onun dışında kıyafeti oyuncağı elbet olur, artık günümüzde her bütçeye uygun bulunabiliyor bazı şeyler, biraz da hediye gelir inşaallah, doğum yapmış olanlardan belki yardımlaşırsınız, benim bazı arkadaşlarım çocuk üç yaşına gelene kadar oda takımı almadı mesela beşik ya da park yatakla idare ettiler, zatn görümcem aldı ama çocuk 23 aylık daha yatağına yatmadı odasına bile girmedi, o yüzden allah hayrılısını versin düşünüp üzülmeyin bunları allah yardım eder inşaallah ...
kızlar bebeği için aldığım şeyler geldi şimdi :):) daha bakamadım :)
Ayyy foto koysana.benimkiler de yarin gelecek.eve gidince foto koyarim
çekmem lazım hepsini,iş yerinde zor olcak ya masaya yaymam lazım..akşam evde hallederim..ya da aldığım şeyleri internetten fotolarıyla koyayım.
he bir de içine hediye koymuşlar :):)eşofma altı kadife içi çok güzel :):)ayy yarın doğurup hemen giydiresim geldi :)
En tatlisi da hediye olarak gelendir.ben hediyeleri daha cok severim.sirf hediyesini begendigim icin sacma sapan seyler almisligim vardir.eve gidince cekersin canim.ugrasma simdi.
canım emin ol bende kıyafeti abartma taraftarı değilim iyi kötü alınır aileler alır bi şekilde yaz çoçuğu büyür hediye gelir bütçeye göre sen alırsın allah korusun hastalık olur yenidoğan olabiliyo benim kardeşim sarılık olmuş çok yükselmiş kanı değişmiş o derece o zamanlar araba bulmak zor annem geceliklerle izmire gitmiş kolundaki bileziği vermiş kan bulmak için allah beterinden korusun tüm bebişlerimizi aklıma kötüyü getirdiğimden değil sadece her ihtimali düşünmemiz gerektiğini söyledim ben artık kendimizden çok onları düşünme zamanı elimize ne geçerse 5 lira dahi olsa kenara atmalıyız ama bu hayat şartlarında zor allah herkesin yardımcısı olsun olan kişilerede allah daha çok versin
selam kızlar,
2.li tarama testi kan sonuçları elimde, dr arasın diye bekliyorum sinir oldum sabahtan beri merak içindeyim ya......................
10 Eylül işbaşı olması lazım.6 ağustos bir hafta bitiyor.Hayırlı doğum dilerim
Günaydın kızlar,
Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.
O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım
ben de her ayın 15inde mothercarede indirim var diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?