2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Arkadaslar bende dua listesindeyim ama hergun duzenli okuyamiyirum ama her okudugum duada butun hamile arkadaslara diye soyluyorum sorun olmaz umarim

canım emin ol bende kıyafeti abartma taraftarı değilim iyi kötü alınır aileler alır bi şekilde yaz çoçuğu büyür hediye gelir bütçeye göre sen alırsın allah korusun hastalık olur yenidoğan olabiliyo benim kardeşim sarılık olmuş çok yükselmiş kanı değişmiş o derece o zamanlar araba bulmak zor annem geceliklerle izmire gitmiş kolundaki bileziği vermiş kan bulmak için allah beterinden korusun tüm bebişlerimizi aklıma kötüyü getirdiğimden değil sadece her ihtimali düşünmemiz gerektiğini söyledim ben artık kendimizden çok onları düşünme zamanı elimize ne geçerse 5 lira dahi olsa kenara atmalıyız ama bu hayat şartlarında zor allah herkesin yardımcısı olsun olan kişilerede allah daha çok versin

Ayyy foto koysana.benimkiler de yarin gelecek.eve gidince foto koyarim

çekmem lazım hepsini,iş yerinde zor olcak ya masaya yaymam lazım..akşam evde hallederim..ya da aldığım şeyleri internetten fotolarıyla koyayım.
he bir de içine hediye koymuşlar :):)eşofma altı kadife içi çok güzel :):)ayy yarın doğurup hemen giydiresim geldi :)

En tatlisi da hediye olarak gelendir.ben hediyeleri daha cok severim.sirf hediyesini begendigim icin sacma sapan seyler almisligim vardir.eve gidince cekersin canim.ugrasma simdi.

En tatlisi da hediye olarak gelendir.ben hediyeleri daha cok severim.sirf hediyesini begendigim icin sacma sapan seyler almisligim vardir.eve gidince cekersin canim.ugrasma simdi.

ya ben başka bir nevresim takımı almıştım,stoklarında yokmuş aradılar,başka rengini yolladılar mavi...acaba ondan dolayı mı içinde hediye koydular yoksa hep mi yapıyorlar bilmiyorum.:)bir de beyaz sandığım patik de maviymiş :):)cinsiyet de belli değil..birine veririm artık napayım... kız olursa :)

kızlar bebeği için aldığım şeyler geldi şimdi :):) daha bakamadım :)

güle güle giyinsin minnoş, ben de foto istiyorm, bir de nereden aldığını söylesen.. ben de bir tshirt beğendm ama alsam mı emn olamadım

haklısın canım evet bizim yeğen de öyle oldu sigorta da karşılamadı öel hastanede 3-4 bin bir fiyat çıkardılar, allah göstermesin inşaallah o zorlukları ama düşünüp üzülmekle de olmaz ki, biz mutlu olalım ki bebişlerimiz de mutlu olsun, tabi böyle dediğime bakma ben de suratsızım bir süredir nedensiz :))

selam kızlar,
2.li tarama testi kan sonuçları elimde, dr arasın diye bekliyorum sinir oldum sabahtan beri merak içindeyim ya......................

merhaba arkadaşlar,yine uzun zamandır giremedim.
umarım herkesin keyfi yerindedir,bebişler de iyidir.
Dualar da heath-19 arkadaş da kalmıştım,
dün sırayla ;humesa-blgn08-ozyadayla-suzan-senakpc-mehil-adiyef-hildan-evasude-cnstnr-leylamer-femolove-myangelx-raginda-hamişşseyda-msc ve szy arkadaşların dualarını da okudum.Sırayla devam edicem
Allah kabul etsin.Sağlıklı bir hamilelikle,sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.

10 Eylül işbaşı olması lazım.6 ağustos bir hafta bitiyor.Hayırlı doğum dilerim

10 eylülde iş başı yapmayı düşünmüyorum :) doğum izni 24 haftaya çıkmazsa raporla ücretsiz izinle 6 ayı geçiricem çocuk ek gıdalara başlayınca iş başı yapıcam

Düşüncelerinizi anlıyorum ama yeni doğan bebek kısmetiyle gelir merak etmeyin. Hem size bir şey diyeceğim. Çocuğunuza maddi olarak bir şey almanın, bir şeyler yapmanın hiç sonu yok. Önemli olan sevgi dolu bir ortamda, mutlu bir bebek olarak büyütebilmeniz. İnanın şu an bu konular yüzünden içinizi sıkmamanız bebeğinizealacağınız çok pahalı bir hediyeden daha faydalı onun için. Tabi inşallah yine de her şey düzelir de ona her şeyi alırsınız.

Siz, bebeğiniz ve eşiniz sağlıklı olun yeter...

ya ben aslında daha fazla şeyler almak istiyorum ama eşimden sebep alamıyorum(erkencilerden o)dün ondan önce markete girip bişiler alcaktım ama aynı anda gittik alamadım fazla bişe :).şimdiden alırsam biraz o zamana kadar birikmiş olur.birden almak insana hepten koyar.
zaten yeteri kadar masraf olcak.ee 3 ay izinli olcaz.maaş alamıcaz.o zaman tek maaşa kalcak.bizim daha bir sürü borcumuz var.Allah yardım eder inşallah ya...
bu arada aldığım şeyler için benim 25 tl indirim çekim vardı boşa gitsin istemedim.bebeshop.com.tr den aldım.gayet güzel şeyler var.chicconun filan.:)

ajikal kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydın kızlar,

Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.

O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım

canım seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki..şu an seninle aynı durumdayım diyebilirim.bizde araba kredisi var,ev kirası var,almış başını gitmiş bir kredi kartı var,öğrenim var..var oğlu var...ve eşimin de benim de maaşım süper değiller...ve daha alacak o kadar çok şeyimiz var ki...nasıl olck ne bitecek bilmiyorum...am içimi ferah tutmaya çalışıyorum.elbet bir çıkış yolu vardır...

ben de her ayın 15inde mothercarede indirim var diye duydum

Ben de 15-16-17 si diye biliyorum.
Sadece beden bulmak sorun oluyormuş.
Butik bebe com da çok şirin ve çok cüzi fiyata ürünler var.
Erken daha diyenleri dinleme dedi dr'um başladık geçen hafta :)
Daha elimize geçmedi ama açıp açıp bakıyorum resimlerine aldıklarımın :)
içim kıpır kıpır oluyo.giyeceği günü düşünüp heyecanlanıyorum.
Allah sağlıkla giymelerini nasip etsin.
Çok abartmadan alınabilir bencede.

tam iyi gidiyor diyodum dün bulantı kusma mahvoldum zofran aldım şuana kadar 1 paket bitirdim inşallah bişey olmaz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…