2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bebek nasibiyle gelirmiş,şimdi hiç düşünüp canınızı sıkmayın arkadaşlar.
Borç herkesin başında,kredi ödemeleri-kartlar-faturalar-ve koskoca alınacaklar listemiz.
Bir şekilde ödeniyor işte,yine ödenecek,her zaman nasıl baş ettiysek yine edicez.
yavaş yavaş da bebişlerin eksiklerini alıcaz.
zaten aileler de destek olur,anneanneler özellikle almadan duramaz.
Hiç sıkmayın canınızı.

bizim de daha düğün borcumuz var şubatta bitecek allah yardımcımız olsun

Belki erkektir :) sansina mavi gelmistir.benim aldiklarim da hep erkek kiyafetiymis.alisveris bitince anladim.unisex aliyim diyordum.bi baktim hepsi erkekmis:)ne cikarsa bahtima artik.

annanelerden umutluyum da,bakalım babaannaler ne yapıcak?? :)

nub teorisi nedir acbaaçok merak etim :)

olsun canım büyükleri de giyeceği zamanlar olacak elbet, ya ben de abartmamak kaydıyla bir iki ufak şey aınabilir diye düşünüyorum, ay valla ya çok heyecan verici :)) ne yapıyorlardır acaba içeride :))

annanelerden umutluyum da,bakalım babaannaler ne yapıcak?? :)

benim annem de şmdiden birşeyler almış, kayınvalidemi arayıp bak çocukların durumu net değil anneanne babaanne olarak biz ortak yapalım eşyalarını demiş, ama kayınvalidem de ee bakarız zamanı gelince demiş, anlayacağınız pek niyetli değil, bakmaya gelince de iki kızınınkine senelerce baktı, bana dşyor ki iki güne bir kadın gelsin temizliğe ben öyle bakarım, zaten iki güne bir ayda 600 tl eder o parayı verene kadar bakıcıya veririrm, anlayacağınız şimdiden pintiliğini yapıyor

ya bu kaynanaların hepsi mi aynı model ya...ben umutlu değilim zaten. kaynanamdan.ama yapar da beni mahcup ederse,utanmaya razıyım :)benim annem de daha biz evlenmeden bir sürü şey almıştı bebekler için ...ben bakıcı tutucam başka şansım yok malesef...aynı mahallede olsak da baktırmam kaynanama..oğlunu zaten yeteri kadar sahipleniyor bir de kendi çocuğumu ona emanet edemem...

benim kaynanam gerçekten çok iyidir normalde ne bir kötü söz hiç bir çekemezlik falan olmadı aramızda ama benim ilk çocuğum şuan 2,5 yaşında kreşe gidiyor kaynanam görümcemin kızına bakıyor oda 3 yaşında şuan doğduğundan beri bu sene sözde bizimkine bakacaktı... çok normal yani kız anneleri bakar sakın kaynanananıza güvenmeyin yani bu konuda.. hatta eşim bile espiri yapıyor her seferinde ne şanslısın 2. ye de oğlan geliyor hiç torun bakmayacan falan diyor:) bu arada annem rahatsız olduğu için bakamıyo ama o hasta haliyle bile ben bakayım diyor ben kıyamıyorum anneme ama bu işin ileriside var ben nasıl kreşe gönderdiysem kaynanamada hasta olursa bakıcılar baksın yada kızı diyorum bende eşime oda bişey diyemiyor...

ya bizdeki sıkıntı alt sokakta ve sır fmerakından ve kontrol etme hevesinden eve gelip bakmak isteyecek bakma dediğimizde de küsüp olay çıkaracak, sizinkileri bilmem ama benimkinin çingeneliği tuttuğu zaman kimse elinden kaçamıyor, kocam da ona laf soyletmiyor, yoksa 600 ona verene kadar 300-500e baktıran arkadaşlarım var hem de bakıcının evine bırakıyorlar ve çok şükür memnunlar, hiç değil evimin düzeni de değişmez, atıyorum ev hali aile hali kocana sarılıp yatmak istersin uzanmak istersin onlar evdeyken onu da yapamazsın ya da gün gelir yemeğin temizliğin olmaz gidecek yerin olur, herşeye karışıp engel olurlar diye korkuyorum, bir de benimkinin çocuğa bakması yemek için zorlaması ve tv ye baktırmaktan ibaret, bir terbye görgü birşey öğretmiyr, diğer iki torununa da öyleydi, tuhaf tuhaf bulamaçlar yedirmeye zorluyor çocuklar yemeyince de onlara bağırıp çağırıp kavga ediyor, arkalarından bunlar yzünden bir yere gidemiyorum diye ykınıyor ama sorsan da bakıyormuş, büyük yeğen onun yüzünden içine kapanık oldu, misafir gelse ağlar gitsinler diye, falan filn... neyse çenem açıldı, allah hakkımıza hayırlısını versin

benim eşim de kayınvalidem de kayınvalideme birşey olursa bizde kalacağını söylüyorlar, neymiş damatlarından çekinirlermiş de glinin de çekinmezmiş, tabi gelin adam değil ya keyifleri ne istese yapabilir ondandır (

Off sormayin benimki de ben bakarim cociga diyor ama esim anca eve gelirseniz bakarsiniz diyor.kv uzak oldugu icin bizde kalacak mecburen.bi yolunu bulup kurtulmam gerek.guya bana yardima geliyor ama bi is yaptigi yok.bi tek yemek onu da sofrayi yine ben toplayip seriyom.daha once hastayken gelmisti de.akil verin ne yapayim.ucretsiz izin almayi bile dusunuyorum yani.

otursunlar oturdukları yerde ne meraklılar geline sülük gibi yapışmaya

kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum

çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..

Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmış doktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.

valla herşey karşılıklı o çocuğa nasıl bakmıyorsa bende bakmam eğer kalmak isterse gelir ama ilgilenmem benim miniğiminde ilgiye ihtiyacı varken o tercih yapabiliyorsa bende yaparım tercihimi gelirsede eşim ilgilenir ben değil... bu sene nasılda hastalıktan kurtulamıyor kuzum benim bi görseniz... ben hep diyorum en başından beri bakabiliyorsa ikisinede baksın bakamıyorsa hiç birine öyle ayrım apılmaz yani...

çok sevindim cnm
hadi gözün aydın günü güzel kapattın en azından

hayırlısı olsun çok sevindim... medicabildemiydi doktorun yanlış hatırlamıyorsam... benimde erkek...

gözünüz aydın erkek senesi bu sene bende erkek olduğunu duyunca çok üzülmüştüm hatta ağlamıştım kıza alıştırmışım kendimi farkında olmadan (lütfen yargılamayın bu durumu herşeyin bi sebebi var) neyse şimdi alıştım erkek çocuklarıda çok seviyorum sağlıklı doğsunlarda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…