ajikal kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydın kızlar,
Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.
O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım
canım seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki..şu an seninle aynı durumdayım diyebilirim.bizde araba kredisi var,ev kirası var,almış başını gitmiş bir kredi kartı var,öğrenim var..var oğlu var...ve eşimin de benim de maaşım süper değiller...ve daha alacak o kadar çok şeyimiz var ki...nasıl olck ne bitecek bilmiyorum...am içimi ferah tutmaya çalışıyorum.elbet bir çıkış yolu vardır...
ajikal kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydın kızlar,
Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.
O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım
canım seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki..şu an seninle aynı durumdayım diyebilirim.bizde araba kredisi var,ev kirası var,almış başını gitmiş bir kredi kartı var,öğrenim var..var oğlu var...ve eşimin de benim de maaşım süper değiller...ve daha alacak o kadar çok şeyimiz var ki...nasıl olck ne bitecek bilmiyorum...am içimi ferah tutmaya çalışıyorum.elbet bir çıkış yolu vardır...
ya ben başka bir nevresim takımı almıştım,stoklarında yokmuş aradılar,başka rengini yolladılar mavi...acaba ondan dolayı mı içinde hediye koydular yoksa hep mi yapıyorlar bilmiyorum.:)bir de beyaz sandığım patik de maviymiş :):)cinsiyet de belli değil..birine veririm artık napayım... kız olursa :)
bebek nasibiyle gelirmiş,şimdi hiç düşünüp canınızı sıkmayın arkadaşlar.
Borç herkesin başında,kredi ödemeleri-kartlar-faturalar-ve koskoca alınacaklar listemiz.
Bir şekilde ödeniyor işte,yine ödenecek,her zaman nasıl baş ettiysek yine edicez.
yavaş yavaş da bebişlerin eksiklerini alıcaz.
zaten aileler de destek olur,anneanneler özellikle almadan duramaz.
Hiç sıkmayın canınızı.
bencede geç hayır bizimki poposunu dönmüş öyle oturuyo sırtını göre bildik bu sefer önden yada yandan görebilsem nub teorisine göre yorumlucam oda yok :) men merak ettikçe saklanıyo :) bilmiyorum arkadaşlar benimle dalgada geçmiş olabilirler çok üstüne düşüyorum diye umarımda öyledir bide dörtlü testi sormuşsun evet gene kan vermemiz gerekiyo cnm bebişler için vercez yapcak bişey yok
Ben de 15-16-17 si diye biliyorum.
Sadece beden bulmak sorun oluyormuş.
Butik bebe com da çok şirin ve çok cüzi fiyata ürünler var.
Erken daha diyenleri dinleme dedi dr'um başladık geçen hafta :)
Daha elimize geçmedi ama açıp açıp bakıyorum resimlerine aldıklarımın :)
içim kıpır kıpır oluyo.giyeceği günü düşünüp heyecanlanıyorum.
Allah sağlıkla giymelerini nasip etsin.
Çok abartmadan alınabilir bencede.
annanelerden umutluyum da,bakalım babaannaler ne yapıcak?? :)
benim annem de şmdiden birşeyler almış, kayınvalidemi arayıp bak çocukların durumu net değil anneanne babaanne olarak biz ortak yapalım eşyalarını demiş, ama kayınvalidem de ee bakarız zamanı gelince demiş, anlayacağınız pek niyetli değil, bakmaya gelince de iki kızınınkine senelerce baktı, bana dşyor ki iki güne bir kadın gelsin temizliğe ben öyle bakarım, zaten iki güne bir ayda 600 tl eder o parayı verene kadar bakıcıya veririrm, anlayacağınız şimdiden pintiliğini yapıyor
ya bu kaynanaların hepsi mi aynı model ya...ben umutlu değilim zaten. kaynanamdan.ama yapar da beni mahcup ederse,utanmaya razıyım :)benim annem de daha biz evlenmeden bir sürü şey almıştı bebekler için ...ben bakıcı tutucam başka şansım yok malesef...aynı mahallede olsak da baktırmam kaynanama..oğlunu zaten yeteri kadar sahipleniyor bir de kendi çocuğumu ona emanet edemem...
benim kaynanam gerçekten çok iyidir normalde ne bir kötü söz hiç bir çekemezlik falan olmadı aramızda ama benim ilk çocuğum şuan 2,5 yaşında kreşe gidiyor kaynanam görümcemin kızına bakıyor oda 3 yaşında şuan doğduğundan beri bu sene sözde bizimkine bakacaktı... çok normal yani kız anneleri bakar sakın kaynanananıza güvenmeyin yani bu konuda.. hatta eşim bile espiri yapıyor her seferinde ne şanslısın 2. ye de oğlan geliyor hiç torun bakmayacan falan diyor:) bu arada annem rahatsız olduğu için bakamıyo ama o hasta haliyle bile ben bakayım diyor ben kıyamıyorum anneme ama bu işin ileriside var ben nasıl kreşe gönderdiysem kaynanamada hasta olursa bakıcılar baksın yada kızı diyorum bende eşime oda bişey diyemiyor...
benim eşim de kayınvalidem de kayınvalideme birşey olursa bizde kalacağını söylüyorlar, neymiş damatlarından çekinirlermiş de glinin de çekinmezmiş, tabi gelin adam değil ya keyifleri ne istese yapabilir ondandır(
benim eşim de kayınvalidem de kayınvalideme birşey olursa bizde kalacağını söylüyorlar, neymiş damatlarından çekinirlermiş de glinin de çekinmezmiş, tabi gelin adam değil ya keyifleri ne istese yapabilir ondandır(
kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışdoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.
kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışdoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?