kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışdoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.
Off sormayin benimki de ben bakarim cociga diyor ama esim anca eve gelirseniz bakarsiniz diyor.kv uzak oldugu icin bizde kalacak mecburen.bi yolunu bulup kurtulmam gerek.guya bana yardima geliyor ama bi is yaptigi yok.bi tek yemek onu da sofrayi yine ben toplayip seriyom.daha once hastayken gelmisti de.akil verin ne yapayim.ucretsiz izin almayi bile dusunuyorum yani.
Off sormayin benimki de ben bakarim cociga diyor ama esim anca eve gelirseniz bakarsiniz diyor.kv uzak oldugu icin bizde kalacak mecburen.bi yolunu bulup kurtulmam gerek.guya bana yardima geliyor ama bi is yaptigi yok.bi tek yemek onu da sofrayi yine ben toplayip seriyom.daha once hastayken gelmisti de.akil verin ne yapayim.ucretsiz izin almayi bile dusunuyorum yani.
kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışdoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.
baş ağrısı öldürceeekk beniii
kv yüzünden ilk doğumumda neler yaşadım neler bu sefer yemezler...........................
ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışDoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
valla herşey karşılıklı o çocuğa nasıl bakmıyorsa bende bakmam eğer kalmak isterse gelir ama ilgilenmem benim miniğiminde ilgiye ihtiyacı varken o tercih yapabiliyorsa bende yaparım tercihimi gelirsede eşim ilgilenir ben değil... bu sene nasılda hastalıktan kurtulamıyor kuzum benim bi görseniz... ben hep diyorum en başından beri bakabiliyorsa ikisinede baksın bakamıyorsa hiç birine öyle ayrım apılmaz yani...
Kızlar bugün internetim inanılmaz yavaş o yüzden bir mesajda cevap vereyim.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,burası gerçekten bambaşka bir yer,iyiki aranıza katılmışım,kaderde erkek anası olmakta varmış,ayrıca topikte erkek çoğunlukta oldu.
ayselay86 evet doğru medicabile gidiyorum,çok güzel bir hastane.Sende bursalımısın?
bangbang bence senin bebeişinin boyuda normal ben bugün 12+3 üm ultrasonda öyle çıktı.
bursalı anneler toplaşsak ya :)
Bayanlar hamile kaldıklarında çoğunlukla erkek evlat , erkek evlat diye tutuşurlar. Çocukları büyüdüğünde de kızlarını tutup , erkekleri atarlar. Bu ne tezatlıktır , anlayabilmiş değilim
çok isterim ama çalışıyorum malesef cumartesi de dahil ama doğum iznine çıkınca olabilir tabisi çok sevinirim....
hay maşallah size ya paşanı sağlıkla kucağına al inş.
bende eşimin yanında çalışıyorum pek problem değil o yüzdeninş ozaman ilerleyen zamanlarda
canlarım bende son 4 ayki primlerin üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum,benim ablam insan kaynakları uzmanı,ben muhasebeciyim ama ona güvendim öyle dedi diye.
Bugün mali müşavirim gelicek onlada konuşucam bu konuyu,
Ben kendim kaba taslak bir hesap yaptım doğum izni şuan 4 ay, 6 ay deniyor ama kanunlaştımı bilgim yok.
4 aylık doğum parası asgari ücrete göre 2400 tl küsur ama benim maaşım üstünden yatsa ssk 3350 tl oluyor, aradaki farka bakarmısınız. Patronumla konuşacam önce müşavire danışayım nasıl bir strateji belirmem gerek onu öğreneyim,Sonuçta herkesin yasal hakkı çalıştığı maaştan ssk sının yatması lazım,patronlar az vergi ödeyecek diye emekli maaşlarımız bile ne kadar düşük olucak
canım doğum izinleri çok büyük ihtimalle artıyor. hatta bizim doğuma çoktan çıkmış olur yasa. doğum izinleri 12 hafta öncesinde 12 haftada sonrasında toplam 24 hafta. senin dediğin gibi son 3 haftaya kadarda çalışır raporu alınca 21 hafta kalacak geriye. beni sendika yetkilisi bile aradı haber verdi hatta:)) ben devlet memuruyum ama bu özelde de aynı. arkadaşım özel bir işyerindeydi doğum iznine çıktı raporuna varana kadar kullandı ve geri döndü işine. işverende geri almak zorunda şayet almıyorsada işçisine tazminatını ödemek zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?