2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım hadı gozun aydın bak onun sadece ufacık hareketı gormek bıle butuk dertlerını unutturdu sen bırde kucagına aldıgındakı duyguyu dusun para aklımıza bıle gelmeyecek sanırım
bu arada erkekler baya cogaldı

ben bakıcı tutucam,işimi bırakamam..annem uzakta bize çokkk başka şehirde gelip bakamaz..hem ben de istemiyorum o şekilde..akşam oldu mu eşimle bebeğimle başbaşa kalmak isterim..o yüzden bakıcı tutucam ve evimde baktırcam..kendi evinde baktırmam..sen de kaynannı evde istemiyorsan böyle yapmalısın..öteki türlü bebeğe bakmak dışınd her şeye karşırlr..benimki bize kalmaya geliyor 2-3 günlüğüne benden önce kapıya koşuyor kapı çaldığında...ona ne oluyorsa...

aklım olsa keşke, ben de düşünüyorum ya da güvenilir bakıcı varsa şimdiden aklına işle kocanın, ben bir iki öyle söyledim ya yemek yerken zorluyor bak evimizde başkası varken rahat edemeyeceğiz gibilerden, enişeler de sağolsun tesadüfen söylediler işte kayınvalidem çocukları yemek konusunda olumsuz etkiledi diye öyle yani inş işe yarar, bizimki de bakma dersek kızar diye düşündü

canım gözün aydın, amin inşaallah dilediğin gibi olur evladın, ya benim bebiş ayın 21inde yani 12 hafta 4 günlükken ultrasonda 67 mm yazıyordu, küçük değil mi??

neyse kuşlar, bugünlükten mesainin sonuna geldik, çenem de epeyce açılmıştı kurtuluyorsunuz :) iyi akşamlar hepinie, öpüyorum

Resulullah ( Sallallahu aleyhi ve sellem ) Efendimiz aşağıdaki hadis-i şeriflerde şöyle buyuruyorlar:
1-) İnsan öldüğü zaman ameli kesilir , ancak üç şeyden kesilmez:
-Sadaka-i cariye ( çeşme , cami , vb. şeyleri yaptırmak gibi )
-Kendisiyle menfaatlenilen ilim
-Kendisine dua eden salih evlat . ( İnşaallah Allah hepimize nasip eder.)
2-) Sofraya düşen ekmek ufaklarını yiyen kimse , darlık görmez , çocuğu da ahmak olmaz. (İhya , İmam-ı Gazali nden rivayet )
3-)Allah-u Teala ceninin kemiklerini ve kıkırdaklarını erkeğin menisinden , et ve iç yağlarını da kadının menisinden yaratır.
4-)Evlenin , çoğalın , zira doğan çocuk düşük de olsa kıyamet günü ben , sizin çokluğunuzla iftihar ederim. ( Beyhakiden rivayet)
5-)Kadın , hamileliğinden doğum yapıncaya ve bebeğini memeden kesinceye kadar , Allah yolunda hudutlarda nöbet bekleyen mücahit gibidir. Eğer , bu safhalarda ölürse , ona şehit mükafatı ve sevabı vardır.

gözünaydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tebrikler

Kızlar bugün internetim inanılmaz yavaş o yüzden bir mesajda cevap vereyim.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,burası gerçekten bambaşka bir yer,iyiki aranıza katılmışım,kaderde erkek anası olmakta varmış,ayrıca topikte erkek çoğunlukta oldu.

ayselay86 evet doğru medicabile gidiyorum,çok güzel bir hastane.Sende bursalımısın?

bangbang bence senin bebeişinin boyuda normal ben bugün 12+3 üm ultrasonda öyle çıktı.

Bayanlar hamile kaldıklarında çoğunlukla erkek evlat , erkek evlat diye tutuşurlar. Çocukları büyüdüğünde de kızlarını tutup , erkekleri atarlar. Bu ne tezatlıktır , anlayabilmiş değilim

evet bende bursalıyım jale hanıma gidiyorum medicabilde yapacağım doğumu allah kısmet ederse...

canlarim bu sitede hem gayet iygun hemde süper seyler var tavsiye ederim cocukmarket

Son düzenleme:
Bayanlar hamile kaldıklarında çoğunlukla erkek evlat , erkek evlat diye tutuşurlar. Çocukları büyüdüğünde de kızlarını tutup , erkekleri atarlar. Bu ne tezatlıktır , anlayabilmiş değilim

malesef eşim hele çok üzülüyor bu duruma ben nedesem boş yani aynen oda öle diyor sanki ben üvey evlatım diyor...

kızlar ya 2500 lerden falan bahsetmişsiniz, ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyız ben doğum parası 2 yıl önce 75 tl aldım. ssk lılarınki değişiyor mu ben anlamadım ya yardımcı olur musunuz lütfen

Son düzenleme:
Biri Bursalı hamişler mi dedi :)) Onlardan biride benim... Kimlere gidiyorsunuz kızlar doktora? Ben jimere Cenk beye gidiyorum çok çoooook memnunum çok seviyorum doktorumuuu.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…