2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

tebrikler :) Allah analı babalı büyütsün. Benim de beklenen doğum tarihim sizinkiyle aynı. Cumartesi günü benim ikili testim ve detaylı ultrasonum inşallah benimkinin de cinsiyeti belli olur:)

En mutlu zamanlarimizda yanliz birakmiyorlar yaa.benimki de karisir.esimi yavas yavas ikna etmeliyim...yada 1 yasina kadar bakip krese veririm.diger ihtimal ise patronumu kandirip sirketin icine kres yaptirtmak.ayy super olur.ben bi citlatiyim...

simgefikom canım bazen arada kaynıyoruz sanırım :) benim de oluyor öyle sık giremiyoruz ondan kaynaklanıyor galiba ben de alınıyorum açıkçası
gunaydınnnn kızlarrr bugun cok kotuyummmm sizde de cok sinir oluyomu ben sinirden napcamı sasırdımmmm ;(
canım ben de çok kötüyüm eşimle birbirimize giriyoruz herşeyine gıcık oluyorum ya uyurken bile gıcık oluyorum. bugün müdürle ve 2 yardımcısıyla tartıştım. bilmiyorum benden mi yoksa etraftan mı kaynaklanıyor

Biri Bursalı hamişler mi dedi :)) Onlardan biride benim... Kimlere gidiyorsunuz kızlar doktora? Ben jimere Cenk beye gidiyorum çok çoooook memnunum çok seviyorum doktorumuuu.. :)))

bende anadolu hastanesi deniz hanıma gidiyorum ve memnunum :)

ajikal ne güzel öğremişin darısı başıma çoğunluk erkek gibi duruyo ya hayırlısı

Biri Bursalı hamişler mi dedi :)) Onlardan biride benim... Kimlere gidiyorsunuz kızlar doktora? Ben jimere Cenk beye gidiyorum çok çoooook memnunum çok seviyorum doktorumuuu.. :)))

bende medicalpark bahar hanıma gidiyorum çok memnunum doğrusu çok güsel ilgileniyor.

deniz hanım benimde doktorum,bilgisi yeteneği güzel,hamile kalmadan önce ona gidiyordum ama bana biraz donuk bir kadın gibi geliyor,

banada aksi samimi geldi canım daha önce gittiğim doktorlarla kıyaslarsam hele çok çok iyi. olsun artık doğuma kadar devam inş

hayırlı olsun tatlım her dört hamileden üçüçnünüki erkek mi ne

bende jale gürlülere gidiyorum umi plazada şuan bende çokm seviyorum doktorumu ilkide onda normal doğum yaptım bi görsen o kadar şeker insan tanımadım çok samimi ne desem nasıl anlatsam anlatamam yani ...bende ilkini jimerde ydi oan jale hanım jimerde yapmıştım..

yok maşallahı var arkadaşımın bebeğinin 67mm 6,7 cm yapar ikiniz de ölçümünü aynı haftada yaptırmış

benimde 15 temmuz aynı günlerde doğum yaparsak ziyaret ederim odanı görüşürüz hastanede

ya bu muhtemel doğum günlerimiz tamamen hikaye ilki 17 mayıstı ben 7 sinde doğurdum buda kesin tarihinden önce olur ... ama karşılaşabiliriz 2 gün var aramızda ne güzel olur ya.... ziyaret ederiz birbirimizi...

kizlar selamun aleykum.. gecmisi okuyamadim daldim hemen... nasippse hayirlisiyla bir oglum olucak insallahhh.. bebegim gayet iyi elhamdulillah bebegimin oldugu rahimde kanama yok dedi ama bu seferde diger rahim kaniyomus zaten bugun biraz ayakta kaldim diye lekelenmem basladi dua edin bana

dua sirasi kimde bilmiyorum ama ben duayo okudum allah kabul etsin

kızlar bişey sorucam ikili testin yapılacağı gün aynı zamanda kan testi falanda yapılıyo değilmi ? bunun için peki açmı gitmemiz gerekiyo ???

Merhaba cnm benimde Salı günü 2 li testim var kan da verilecek özellikle sordum aç veya tok farkediyormu diye farketmez dedi dr.
zaten akşam 6 ya rendevu aldım o saate kadar aç kalınmaz:) inş. hayırlı sonuçlar alırız yarabbim..

hayırlı olsun canım yeni öğrendin heralde cinsiyeti tebrik ederim kaç haftalıktı öğrendiğinde bizimki söylemedi bende oğlu olacak gibi hissediyom ama hayırlısı tekrar tebrik ederim işallah kanamanda geçer kendine dikkat et sen

ben de her ayın 15inde mothercarede indirim var diye duydum

evet her ayın ortasında oluyor,,şuanda da indirim var birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ama erken daha...kızımın tüm cicilerini bu indirimlerden aldım nerdeyse kaliteli ürünler var..

çok sevindim canım,hep böyle güzel haberler al inşallah oğluşundan tebrik ederim..
bu arada erkekler erken belli ediyor kendini,,kızlar sonraki haftalarda yetişebilir diye tahmin ediyorum

ya bu ikili test zten kan verilerek yapılan bir şey değil mi? tok aç farketmiyomuş evet,benim de rndevu akşam 9da.yatıya gitcem hastayene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…