evet bende bursalıyım jale hanıma gidiyorum medicabilde yapacağım doğumu allah kısmet ederse...
kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışdoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.
ben bakıcı tutucam,işimi bırakamam..annem uzakta bize çokkk başka şehirde gelip bakamaz..hem ben de istemiyorum o şekilde..akşam oldu mu eşimle bebeğimle başbaşa kalmak isterim..o yüzden bakıcı tutucam ve evimde baktırcam..kendi evinde baktırmam..sen de kaynannı evde istemiyorsan böyle yapmalısın..öteki türlü bebeğe bakmak dışınd her şeye karşırlr..benimki bize kalmaya geliyor 2-3 günlüğüne benden önce kapıya koşuyor kapı çaldığında...ona ne oluyorsa...
Eki Görüntüle 594402
maşaallahhh
bi hafta önceki fotomuz daha bi ay var doktora gitmeme ooooof of...
simgefikom canım bazen arada kaynıyoruz sanırım :) benim de oluyor öyle sık giremiyoruz ondan kaynaklanıyor galiba ben de alınıyorum açıkçasıvalla arkadaşlar hepimiz alınganız ama..ben alındım açıkçası burda hiçbir arkadaş yorum yazmamış ben sevincimi paylaşmak istemiştim ama canınız sağolsn. Allah hepimizin sağlıkla evladımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. tamam kabul çoğu konuda katılamıyorum pek giremiyorum nete iş gereği. ama yinede sevincime ortak olursunuz demiştim ilk günlerden beri nerdeyse hep beraberizz..
canım ben de çok kötüyüm eşimle birbirimize giriyoruz herşeyine gıcık oluyorum ya uyurken bile gıcık oluyorum. bugün müdürle ve 2 yardımcısıyla tartıştım. bilmiyorum benden mi yoksa etraftan mı kaynaklanıyorgunaydınnnn kızlarrr bugun cok kotuyummmm sizde de cok sinir oluyomu ben sinirden napcamı sasırdımmmm ;(
Biri Bursalı hamişler mi dedi :)) Onlardan biride benim... Kimlere gidiyorsunuz kızlar doktora? Ben jimere Cenk beye gidiyorum çok çoooook memnunum çok seviyorum doktorumuuu.. :)))
bende anadolu hastanesi deniz hanıma gidiyorum ve memnunum :)
Biri Bursalı hamişler mi dedi :)) Onlardan biride benim... Kimlere gidiyorsunuz kızlar doktora? Ben jimere Cenk beye gidiyorum çok çoooook memnunum çok seviyorum doktorumuuu.. :)))
deniz hanım benimde doktorum,bilgisi yeteneği güzel,hamile kalmadan önce ona gidiyordum ama bana biraz donuk bir kadın gibi geliyor,
kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışdoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.
aklım olsa keşke, ben de düşünüyorum ya da güvenilir bakıcı varsa şimdiden aklına işle kocanın, ben bir iki öyle söyledim ya yemek yerken zorluyor bak evimizde başkası varken rahat edemeyeceğiz gibilerden, enişeler de sağolsun tesadüfen söylediler işte kayınvalidem çocukları yemek konusunda olumsuz etkiledi diye öyle yani inş işe yarar, bizimki de bakma dersek kızar diye düşündü
canım gözün aydın, amin inşaallah dilediğin gibi olur evladın, ya benim bebiş ayın 21inde yani 12 hafta 4 günlükken ultrasonda 67 mm yazıyordu, küçük değil mi??
benimde 15 temmuz aynı günlerde doğum yaparsak ziyaret ederim odanıgörüşürüz hastanede
deniz hanım benimde doktorum,bilgisi yeteneği güzel,hamile kalmadan önce ona gidiyordum ama bana biraz donuk bir kadın gibi geliyor,
Eki Görüntüle 594402
maşaallahhh
bi hafta önceki fotomuz daha bi ay var doktora gitmeme ooooof of...
kızlar bişey sorucam ikili testin yapılacağı gün aynı zamanda kan testi falanda yapılıyo değilmi ? bunun için peki açmı gitmemiz gerekiyo ???
kizlar selamun aleykum.. gecmisi okuyamadim daldim hemen... nasippse hayirlisiyla bir oglum olucak insallahhh.. bebegim gayet iyi elhamdulillah bebegimin oldugu rahimde kanama yok dedi ama bu seferde diger rahim kaniyomus zaten bugun biraz ayakta kaldim diye lekelenmem basladi dua edin bana
dua sirasi kimde bilmiyorum ama ben duayo okudum allah kabul etsin
ben de her ayın 15inde mothercarede indirim var diye duydum
çok sevindim canım,hep böyle güzel haberler al inşallah oğluşundan tebrik ederim..kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
Merhaba cnm benimde Salı günü 2 li testim var kan da verilecek özellikle sordum aç veya tok farkediyormu diye farketmez dedi dr.
zaten akşam 6 ya rendevu aldım o saate kadar aç kalınmaz:) inş. hayırlı sonuçlar alırız yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?