2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ay seninde mi oğlan,,hadi gözünaydın Allah sağlık sıhhat versin canım sana ve bebişine..

sabah 9 doktor amca ile ikili test randevumuz varrrr zaten içimde kötü kötü düşünceler vardı bebekle ilgili.
az öncede bir akadasım aradı rüyasında beni görmuş bebekte sorun varmıs hayırdır bırseymı var dıye aradı offfff offfffff hep moralım bozuldu

uzme kendini canım bende hep kötü rüyalar görüyorum o bilinçaltı bizim.hep tedirginiz ya o yüzden oluyo sen içini ferah tut

Cnm allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. dinlenmeye bak bol bol allah hepimizin yardımcısı olsun..

ŞUAN hERKESİN ERKEK BEBEK HABERİ VERMESİ ÇOK DOĞAL ERKEK BEBEKLER DAHA ERKEN BELİ OLUYO VE HEMEN SÖYLÜYOR DOKTORLAR
BİRAZ ZAMAN GEÇSİN SIK SIK KIZ HABERLERİDE DUYCAZ SEBEBİ BU YANİ ERKEK SENESİ FALAN HİKAYE :)))

Kusura bakma ama arkadaşında densizlik etmiş kötü rüya söylenirmi yada pek iyi değildi ama ben hayra yordum denir bi sorun mu var diye araması çok ayıp hemde hamile bi kadına çocuğula ilgili ... sen bu arkadaşını bi daha gözden geçir ve takılma böyle şeylere canım rüyalar tersine çıkarmış.

Aleyküm selam. Allah yardımcın olsun. İnşaallah bebişine birşey olmaz. Sağlıcakla kucağına alırsın

rabbim hepimizin yavrusunu saglikli sihhatli vede hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

canim bana ilk 12 haftalikken soylemisti cikinti var erkek gibi diye bugun netlesti herseyin hayirlisi (15. haftamdayim ayrica )

Ne kadar şom ağızlı insanlar var ya..Gerçeği bile olsa dile getirilmez. İnsanlar rüyaları bile fırsat biliyor.
Boşver sen üzülme , moralini bozma. Rüyalar ters çıkar derler. İnşaallah sonuçların güzel çıkar

Kizlar kocise soyledim annei de annemi de istemiyorim diye.tamam dedi o da.tabi kendi de guvenemiyor.eskiden yok bakar annem diyordu simdi basina gelince anladi.birde 11 haftada ikili test yaptiran oldu mu.benim muayenem tam 11 de

testleri yaptırmadınız galiba o zaman sadece ayrıntılı ultrason, ilk bebeğim benim malesef herşeye takıntılıyım

benimde ilk çocuğum ,ikili testi yaptırmadım evet çünkü hiçbir şekilde çocuğumu aldırmayı düşünmem Allah korusun,tedavi imkanı yok,sana diyorlar down sendromlu olma ihtimali yüzde bilmem kaç amino sentez yapılacak ve çocuk alınacak ayrıca yanılma ihtimalleri de var,neden kafamı bulandırıp hamileliğimi zehir edeyim,ama ayrıntılı ultrasonda doktora sordum anne karnında tedavi imkanı varmı diye kalbine falan bakıcaz ona göre doğum sırasında neyle karşılacağımızı bilip önlemimizi alıcaz dedi...

Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,amin..

aman ya sorma bazen ınsanların dusuncesızlıgı konusutugu lafların nereye gıttıgını bılmemesınden nefret edıyorum. onada hak vermeye calısıyorum sadece merak etmıs endıselenmıs falan ama hakkaten moralımı bozdu ona bellı etmedım ama gercekten sınırım bozuldu

Merhaba arkadaşlar sizleri takip ediyorum ben de temmuz annesi adayıyım inşallah ama sizlerden bir farkım var benim 4. Bebeğim olacak ama sizler kadar heyecanlıyım bugün doktorumuz kız genital arganının 4 aya kadar erkeğinkiyle benzerlik gösterdiğini söyledi dolayısıyla erkek denen bebeklerin bir kısmı aslında kız olabilir.

Kizlar kocise soyledim annei de annemi de istemiyorim diye.tamam dedi o da.tabi kendi de guvenemiyor.eskiden yok bakar annem diyordu simdi basina gelince anladi.birde 11 haftada ikili test yaptiran oldu mu.benim muayenem tam 11 de

benım kontorl 11 deıldı ama 10+6 idi yapmadı 2 hafta sonra gel dedı bakalım yarın gıdıcezz :26:

raginda ve hamisseyda arkadaşlar okudum dualarınızı allah kabul etsin, ve gönlünüze göre versin...

bu arada ben 7. haftamdan itibaren 5 kilo almışım, var mı benim gibi kilo alan??

allah razı olsun kuzum benim kıss naaptın göbüşünü yesinler önümüsdeki aylarda dikkat et barii ben daha alamadım midem kötü diye

ben 1 gram bile almadım ama almak istiyorum 49 kiloyum

çiroz senii merak etmem yakında çok güzel göbüşlerimiz olcakkkk

amaaaanın bende istiyorummmm haber verin nerden bulucaz uygun fiyatlısınııı

herkesin ayrı bi görüşü var tabiki hepinize saygı duyuyorum
kesinlikle aldırmam diyenlere lafım yok
ama merak eden ve neyle karşılaşacağını bilmek isteyen hamiş arkadaşlarıma sonuna kadar katılıyorum
sonuç olarak down sendromlu doğan bir canlı olacak ve o canlının yaşam hakkıda yaşamın daki
zorluklarda bizim vereceğimiz kararın sonucunda olacak yada olmayacak.. kürtaja karşı olmakla ömür boyu bir insanın (kendi çocuğunun) o hastalıkla boğuşmasını
o şekilde yaşamaya mecbur bırakılmasını onaylamıyorum.
herkesin görüşüne saygım var
inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur. çok hassas bir konu:26:

slm kızlar,
bende aranıza yeni katıldım.bu ikinci hamileliğim ilkini kaybetmiştik malesef.bütün heycanları güzellikleri bununla yaşıyorum.allah herkeze nasip etsin inşallah.bende bugün gittim kontrole ense kalınlığına baktı.herşey normaliş çok şükür.birde ikili test için kan verdim.bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra.sizin hamilelikler nasıl gidiyo?birde mide bulantıları geçen varmı yada ne zaman geçicek fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…