kizlar selamun aleykum.. gecmisi okuyamadim daldim hemen... nasippse hayirlisiyla bir oglum olucak insallahhh.. bebegim gayet iyi elhamdulillah bebegimin oldugu rahimde kanama yok dedi ama bu seferde diger rahim kaniyomus zaten bugun biraz ayakta kaldim diye lekelenmem basladi dua edin bana
dua sirasi kimde bilmiyorum ama ben duayo okudum allah kabul etsin
sabah 9 doktor amca ile ikili test randevumuz varrrrzaten içimde kötü kötü düşünceler vardı bebekle ilgili.
az öncede bir akadasım aradı rüyasında beni görmuş bebekte sorun varmıshayırdır bırseymı var dıye aradı offfff offfffff hep moralım bozuldu
uzme kendini canım bende hep kötü rüyalar görüyorum o bilinçaltı bizim.hep tedirginiz ya o yüzden oluyo sen içini ferah tut
kizlar selamun aleykum.. gecmisi okuyamadim daldim hemen... nasippse hayirlisiyla bir oglum olucak insallahhh.. bebegim gayet iyi elhamdulillah bebegimin oldugu rahimde kanama yok dedi ama bu seferde diger rahim kaniyomus zaten bugun biraz ayakta kaldim diye lekelenmem basladi dua edin bana
napim ya sakın olmaya calısıyorum ama napim olmuyobiran önce sabah olsun bu gece zor uyurum artık
sabah 9 doktor amca ile ikili test randevumuz varrrrzaten içimde kötü kötü düşünceler vardı bebekle ilgili.
az öncede bir akadasım aradı rüyasında beni görmuş bebekte sorun varmıshayırdır bırseymı var dıye aradı offfff offfffff hep moralım bozuldu
testleri yaptırmadınız galiba o zaman sadece ayrıntılı ultrason, ilk bebeğim benim malesef herşeye takıntılıyım
Kusura bakma ama arkadaşında densizlik etmiş kötü rüya söylenirmi yada pek iyi değildi ama ben hayra yordum denir bi sorun mu var diye araması çok ayıp hemde hamile bi kadına çocuğula ilgili ... sen bu arkadaşını bi daha gözden geçir ve takılma böyle şeylere canım rüyalar tersine çıkarmış.
Kizlar kocise soyledim annei de annemi de istemiyorim diye.tamam dedi o da.tabi kendi de guvenemiyor.eskiden yok bakar annem diyordu simdi basina gelince anladi.birde 11 haftada ikili test yaptiran oldu mu.benim muayenem tam 11 de
raginda ve hamisseyda arkadaşlar okudum dualarınızı allah kabul etsin, ve gönlünüze göre versin...
bu arada ben 7. haftamdan itibaren 5 kilo almışım, var mı benim gibi kilo alan??
ben 1 gram bile almadım ama almak istiyorum 49 kiloyum
Doppler cihazını nerden satın alabiliriz , bir fikriniz var mı? Ben de almak istiyorum. Traş makinesi büyüklüğünde bir şey sanırım. Kendi kendimize bebeğimizin kalp atışlarını ev ortamında duyabiliyormuşuz
arkadaşım bebeğin sağlığı için demişsin baba herhangi bir sorun çıktığında bebeğe tek yapılan müdahale kürtaj. bu mu bebeğin sağlığı?? ben ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum Allah'a tevekkül ediyorum ve inşallah bebeğim sağlıklı doğar..benim annem beni ve kardeşlerimi doğururken ne ikili vardı ne üçlü bin şükürki sğlıklıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?