Kuzularım,kızçelerim,onların lokumları
Bana ne kadar kızsanız ne kadar mıncıklasınız haklısınız ama 4 gündür
çok yoğundum bir türlü giremedim ama hep aklımdaydınız:26::26::26:
Yerim ben sizleri affedin beni geçmişi okuyup geleceğim.Ya da özet çıkarın bana
yok yok şaka yaptım bir çırpıda okuyup geleceğim çok yazışmayın annelerim
Bebişimle iyiyiz çok şükür ama ilk defa bugün çok yorgunum,çok halsizim ama yine de
çok şükür ediyorum ALLAH'ımaSizleri çok seviyorum bebişlerinizin de
totolararını ısırıyorum
Kızçeler hafta sonu giremedim ama dualarınızı okudum ALLAH'ım kabul etsin(amin)
Bu arada aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum cinsiyeti belli olan arkadaşlara da
maşallah diyorumHerkes kilo almkatan bahsedior ben hala bir gram almadım
ve hatta 4 kg verdim ama takmıyorum bebişim sağolsun yeter.Yemek yemem de bir sorun yok
sadece çok yediğim zaman rahatsız ediyor o kadar
benım kontorl 11 deıldı ama 10+6 idi yapmadı 2 hafta sonra gel dedı bakalım yarın gıdıcezz :26:
Kızlar kıskandım ben bu bursalı hamişleri.. İstanbullu hamişler nerdesiniz???
Konular ne cabuk ilerliyor gecmişe bakayım demiş herkes de ayrı bi heyecan merak :)) bende aynı şekildeyim tabikiiii
gullumsun demek kusmalar devam ediyor 15. hafta da da oy yandık desene
benim biraz daha iyi ama yine de ara ara vuruyoo
myangelx Sgk paramı hesapladım ben 4000 küsür Tl alıcam 4 ay için:)))hiç çalışmadan huhuuu süperr bebişim her konuda beni sevindiriyo
süpermişşş
simgefikom yaa nasıl tahmin ediyolar hemencik
bene bugün gidicem benim doktor birazcık mal gibi bişi hayatta söylemezHayırlısı olsun canımm oğlum olsun bende çok isterim aslanım yigidim olsun
canım doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta izinlisin eğer çalışmak istersen doğuma son 3 haftaya kadar çalışabilirsin yani 5 haftanı doğumdan sonraya aktarabilir 13 hafta izin yapabilirsin ben öle yapmayı düşünüyorum buna göre 2,500-3.000 arası para alıyosun yatırılan prime göre geçen sene arkadaş 2,500 para aldı asgari ücretten yatıyodu maaş bu sene biraz daha artabilir doğum iznin bitti normal rapor aldın diyelim kaç günlük alırsan onun parasınıda alman mümkün bu biraz işyerine kalmış bişey tabi
kızlar ya 2500 lerden falan bahsetmişsiniz, ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyız ben doğum parası 2 yıl önce 75 tl aldım. ssk lılarınki değişiyor mu ben anlamadım ya yardımcı olur musunuz lütfen
sabah 9 doktor amca ile ikili test randevumuz varrrrzaten içimde kötü kötü düşünceler vardı bebekle ilgili.
az öncede bir akadasım aradı rüyasında beni görmuş bebekte sorun varmıshayırdır bırseymı var dıye aradı offfff offfffff hep moralım bozuldu
ben öğretmenim bize galiba 170 tl veriliyormuş. bütün hayallerim suya düştüsağlık olsun napalım. bu arada testim bugün çıkmamış aradım doktorumu çıkınca onlar arıyacaklarmış beni o kadarda hazırlamıştım kendimi..
bugün bebek ziyaretine gittim kızlar arkadaşıma... o kadar tatlıydıkiiii çok özendim doğrusuuu o günleri görmek nasip olur inşallahhh kucağımdan bırakmak istemedim nasıl mis gibi kokuyordu :)
kızlar bir haftadır kusmuyodum
yemeyede başlamıştım ama az önce wc ye zor yetiştim ne var ne yok çıktı
devlet memuruysan doğum izninde olduğun dönem maaşın yatıcak özel sektörde çalışan arkadaşlara doğum izni süresince maaş verilmiycek onlar doğum izni bittikten 1 ay sonra toplu olarak alamadıkları maaşlarını alıcaklar hayallerin suya düşmesin haline şükret bence
tabiki şükrediyorum canımcım ama doğum izni sonuçta keyfi bişey değil devletin verdiği izin herkes maaşlar alınıyor diye biliyorum ben, ek demeler yapılmıyor sadece
ama eş devlet memurur değilse o da başvuru yapabiliyormu acaba . arkadaşın eşide memur erkek yapıyormuş başvuruyu anne yapamıyormuş .
erkek neye başvuruyo? anlamadımerkek eş devlet memuruysa ona 10 gün doğum izni var oda normal mazeret izni gibi bişey onda maaşını düzgün alıyo
kızlar ben gedımmmm :))
bebegımı gordumm gayet saglıklı
buyumus bugun 12+6 haftalıktık ama ultrasonda 13+3 cıktık
cınsıyetı solemedı
1 ay sona dedı dr.umuz
cok tatlıydı yaa bıtsın ıstemedımm
ense kalınlıgı hersey normal test sonucları p.tesı bellı olacak hadı hayırlısı
dua edenlerden allah razı olsun.rabbım gonlumuze gore versın hepımızın.
Selam hamişler herkese,sağlıklı musmutlu seneler...Bu seneye bebişlerimiz karnımızda girdik,seneye de kucağımızda olurlar inşallah.Ben eşimle küs girdim yeni yıla.1 yıl küsmü gezecez biz şimdi(
kızlar sgk doğum parası ne kadar veriyor bilginiz varmı. birden aklıma geldi merak ettim
Günaydın kızlar,
Dün geceden beri moralim inanılmaz bozuk,ağlayıp duruyorum.Eşimin ek bir işi vardı,o işinden ayrılmış,karşı taraf anlaşmasını iptal etmiş,Bende çalışıyorum benim maaşım olduğu gibi aldığımız arabanın kredisine gidiyordu,eşiminkide diğer harcamalara,şimdi doğuma kadar para biriktirme şansım pek kalmadı,ayda en fazla 100-200 tl atabilirim kenara,oda allah kerim.
O kadar kötüyüm ki bu işin altından nasıl kalkacaz uykumun arasında bile onu düşündüm,Ben evlenirken herşeyim olmamıştı,bebeğime Allah kısmet ederse herşeyini dört dörtlük yapıcam içimden kalmasın diyordum,ama malesef buda kısmet olmayacak sanırım
erkek doğum parası için başvuruyo. iki kişide memursa devlet aile reisi olarak erkeği görüyor ve öncelik hakkı onun.
aman ya sorma bazen ınsanların dusuncesızlıgı konusutugu lafların nereye gıttıgını bılmemesınden nefret edıyorum. onada hak vermeye calısıyorum sadece merak etmıs endıselenmıs falan ama hakkaten moralımı bozdu ona bellı etmedım ama gercekten sınırım bozuldu
valla ondan haberim yok ama dev memurları doğum parası almıyo bizim kurumda hem dev memurları hemde taşeron firma elemanları var dev memuru arkadaşlar ki kocalarıda dev memuru olanlar doğum parası falan almadılar firma elemanları doğum parası aldı öyle bişey olsaydı sendikalarımız uyarırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?