2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

kaçakkkk yakalanmışşş

arada biiii CeEeeeeeeeeeee deseneeeee

maaşallah maaşallah
zaten ilerde 4 8 12.... alcaz şimdi vermeninnn hiiçç sakıncası yok benceee

kv konusunda bi kaç cümlede ben sölemek istiyorum
kv yan apartmanımda oturuyo ama kadının bana uğradığı yok anca bişey alırs yada bişey yaparsa onu vermek için kapıdan uğrar eşim olmadığı sürece eve girip oturmaz klasik kv gibi değildir buna rağmen gıcık olduğum zamanlar olmuyo mu evet oluyo kendi annenizle bile anlaşamadığınız zamanlar vardır benim kv biraz patavatsız düşünmeden konuşur karşıdaki üzülürmü kırılırmı düşünmez ama kötü niyetlede sölemez 6 haftalık hamileyken eve kadın almıştım temizlik için kv de ben fazla ayakta durup yorulmayayım diye bana geldi allah için 60 yaşındaki kv yardımcı kadınla birlikte resmen temizlik yaptı biz gırgır şamata yaparken bi laf söledi kv bende alındım hamile olmasam takmam bile güler geçerim ama hormanlar işte ben yatak odamda zırlamaya başladım eşim geldi eve o sırada beni ağlak bi vaziyette görünce noldu dedi ben sölemedim çünkü eşimin tersi harbi terstir üsteledi bende anlattım bunamı ağlıyon diye dalga geçti önce sonra beni ve kv mutfağa çağırdı karşısına aldı bizi harbi tırstım o sıra kocamdan :18:eğer birbirinize kavga ederseniz elalemin karısı annesi gibi birbirinize düşerde sonra bana gelip karın bunu yaptı annen şunu söledi derseniz ikinizide öldürürüm bu yaştan sonra beni hem ana hem eş katili yaparsınız dedi tabi kv anlamadı bişey ben sonra anlettım kadıncağıza
eşimin o kadar delirmesinin sebebide yakın arkadaşının karısıyla annesi birbirine girmiş bi gün önce çocuk eşime anlatmış bide üstüne bu olunca adamın gözü döndü tabi :)

yani kısaca biraz eşlerimizlede ilgili azcık bile olsa eşlerimiz söz geçirebilmeli annelerine ortamı dengelemek kocişlerin elinde gelmesini istemiyosanız söleyin kocanıza annesine sölesin gelme diye bunda ayıplanacak bişi yok tabi herkesin yaşantısı farklı ama yinede eşlerinizle konuşun senin ailende sevmediğim istemediğim şeyler şunlar diyin ama oda sizin aileniz için söleyince sakın üzülmeyin arkadaşlar
taviz vermeniz gerekirsede verin onun annesi evinize seyrek gelicekse sizin annenizde seyrek gelsin evliliklerde orta yol bulunmazsa sonuçlar kötü oluyo günümüzdeki boşanmaların yüzde sekseni ailelerden kaynaklanıyo evlilik uzmanı değilim 31 yıllık hayat tecrübeme ve gözlemlerime dayanarak bunları söledim hata yaptıysamda affola ama aileler yüzünden ne kendi huzurunuzu ne evinizin huzurunu kaçırın bu zamanlar bi daha gelmez oğlunuz olursa sonuçta sizde gelin sahibi olucaksınız

kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın

benım kontorl 11 deıldı ama 10+6 idi yapmadı 2 hafta sonra gel dedı bakalım yarın gıdıcezz :26:

Hmm cinsiyetigorunmez de kesin.bir ay cebellesir dururum esimle alisveris konusunda.bu arada aldiklarim geldi eve gidince foto atarim..

Arkadaşlar tahminime göre bir çoğumuzun ilk üç ayı bitti yada bitmek üzere kaç kilo aldığınızı yazarmısınız

ben öğretmenim bize galiba 170 tl veriliyormuş. bütün hayallerim suya düştü sağlık olsun napalım. bu arada testim bugün çıkmamış aradım doktorumu çıkınca onlar arıyacaklarmış beni o kadarda hazırlamıştım kendimi..

bugün bebek ziyaretine gittim kızlar arkadaşıma... o kadar tatlıydıkiiii çok özendim doğrusuuu o günleri görmek nasip olur inşallahhh kucağımdan bırakmak istemedim nasıl mis gibi kokuyordu :)

devlet memuruysan doğum parası almıyosun dev memurlarının maaşları doğum izninde yatmaya devam ediyo çünkü

biraz dengesiz bi arkadaş sanırım sen içini ferah tutu iyi düşün iyi olsun

devlet memuruysan doğum izninde olduğun dönem maaşın yatıcak özel sektörde çalışan arkadaşlara doğum izni süresince maaş verilmiycek onlar doğum izni bittikten 1 ay sonra toplu olarak alamadıkları maaşlarını alıcaklar hayallerin suya düşmesin haline şükret bence

tabiki şükrediyorum canımcım ama doğum izni sonuçta keyfi bişey değil devletin verdiği izin herkes maaşlar alınıyor diye biliyorum ben, ek demeler yapılmıyor sadece

ama eş devlet memurur değilse o da başvuru yapabiliyormu acaba . arkadaşın eşide memur erkek yapıyormuş başvuruyu anne yapamıyormuş .

erkek neye başvuruyo? anlamadım erkek eş devlet memuruysa ona 10 gün doğum izni var oda normal mazeret izni gibi bişey onda maaşını düzgün alıyo

erkek neye başvuruyo? anlamadım erkek eş devlet memuruysa ona 10 gün doğum izni var oda normal mazeret izni gibi bişey onda maaşını düzgün alıyo

erkek doğum parası için başvuruyo. iki kişide memursa devlet aile reisi olarak erkeği görüyor ve öncelik hakkı onun.

maaşallah bende haftaya gidecem inşallah pipi görürüzzzz
hayırlısı tabiiiii:)))
Selam hamişler herkese,sağlıklı musmutlu seneler...Bu seneye bebişlerimiz karnımızda girdik,seneye de kucağımızda olurlar inşallah.Ben eşimle küs girdim yeni yıla.1 yıl küsmü gezecez biz şimdi (

yokk kıss gecen sene biz pek bi harika girmiştik ama gel gör ki 2012de 3 kez boşanmanın eşiğinden döndükkk kavgalar ettik camlar kırdık terlikler fırlattık

kızlar sgk doğum parası ne kadar veriyor bilginiz varmı. birden aklıma geldi merak ettim

4 aylık ssk paranın 4 te 3ünü alıyosun şekerparem

kıss ağladığın seye bak ikimisde çalışıyoz ama ben ayda o kadar para atabileceğimi bile sanmıyorum

erkek doğum parası için başvuruyo. iki kişide memursa devlet aile reisi olarak erkeği görüyor ve öncelik hakkı onun.

valla ondan haberim yok ama dev memurları doğum parası almıyo bizim kurumda hem dev memurları hemde taşeron firma elemanları var dev memuru arkadaşlar ki kocalarıda dev memuru olanlar doğum parası falan almadılar firma elemanları doğum parası aldı öyle bişey olsaydı sendikalarımız uyarırdı

kıyamam .. yok yok yarın çok güzel haberler vercen bize hadi bakalım yarındı dimi kontrol yerim ben o melekleri yaaa kıpır kıpır ultrason çok güzel bi icat yaaa

arkadaşla bugün konuştum 100 küsur alıyomuş daha yatmamış ama öğrenmişler ne kadar yatcağını. bende onun yalancısıyım.

merhaba kızlarrr bugün ikili testin kan tahlili sonucunu öğrendim doktoru arayıp,iyi çıktı sonuçşar çok şükür darısı diğer yaptıranların başına inşallah
bidahaki randevum 1 ay sonra suu gibi geçsin zaman inşallah,beklemek çok zor geliyo yaaa,özlicem bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…