arkadaşla bugün konuştum 100 küsur alıyomuş daha yatmamış ama öğrenmişler ne kadar yatcağını. bende onun yalancısıyım.
sözleşmeli öğretmen mi kadrolumu
kadroluyum zaten sözlemeli kalmadı artık
kızlar bizim pazartesiydi 2li test yarına çağırmış doktor.ikiliye giderken açmı gidiliyo biliyomusunuz???:18:
öğretmenlerde ayrı bi uygulama varsa bilmiyorum ama bizde doğum parası yok siz ek ders parası falan alıyosunuz belkide onla ilgili bişeydir
maşallah canım cinsiyeti bellimiydi geçmişte yazdıysanda kaçırmış olabilirim. kocaman olmuşşş maşallah bebişinee:)
malesef cinsiyetini bilmiyorum doktor bey bişi demedi sagolsun bende hiç sormadımaklıma gelmedi ne yalan diyim:)))))))
olsun canım zamanı gelince öğrenirsin zaten. bende sormayı unutmuştum böyle kocaman hareketli görünce heyecandan cinsiyet falan aklıma gelmedi.. sağlıklı olsunlarda hiiiç önemli değil zaten.. uzun boylu olucak galiba maşallah :)
ben bugün ögleden sonra gittim doktor sormadı hiç açmısın tokmusun diye
kan verdim sadece 2 gün sonra cıkıcak dediler...
yani cumartesi ama pazartesi alabilirim...
evet kesinlikle saglıklı olsun da kız erkek hiç fark etmezz
6.05 Cm çıktı boyu bana da uzun gibi geldi açıkcasıııı ama bilmem kiii
babası da uzun ona çeker inşallahhh
sağol canım çok.inşallah güzel sonuçlar alırız
inşallah canım ben kötü düşünmüyorum hiççç
maşallah canım kaç cm boyu?
canım maşallah bebişine kilosu kaç çıktı??? benim bebişim 11+1 de ölçtü doktor boyu6.01 cm kilosu 60 gr çıktı ben korktum açıkçası baya büyük olması gerekenden die içimi rahatlattın normalmi dedi doktor boyuna
aaa o zaman bu takvim yanlış söylüyo:))))
demekki seninkisi daha büyük canım baksana oo maşallahhh
benimkini uzun zannetmiştim:))))
aa ben kilosunu bilmiyorumm:26:
Günaydın herkese dün zor bela doktoru buldum sonuçları gösterdim gayet güzel herşey normal dedi 16. Haftada kontrole gittiğimizde bi test daha varmış o yüzden bunları yanında getir dedi çok şükür rabbime bişey yokmuş allah herkese hayırlı haberler aldırsın bebişi görmeye 19 gün var daha şafak sayar gibi sayarım artık çok uzun geliyo cinsiyetide o zaman öğrencem
Allah razı olsun kuzummmcanlarım dualarınızı okudum rabbim kabul etsin
ya ben başka bir nevresim takımı almıştım,stoklarında yokmuş aradılar,başka rengini yolladılar mavi...acaba ondan dolayı mı içinde hediye koydular yoksa hep mi yapıyorlar bilmiyorum.:)bir de beyaz sandığım patik de maviymiş :):)cinsiyet de belli değil..birine veririm artık napayım... kız olursa :)
kızlar sabah üzüntüden ağlamıştım,hepinizinde canını sıktım ama şuan çok mutluyum
çünküüüüü doktordan geliyorum bebeğimi gördüm baştan popoya 7,2 cm bacaklar dahil 11 cm dedi,ağırlığı 70 grammış.
Girmeden yarım saat önce çikolata yedim,onun etkisi varmı bilmiyorum ama elleri ayakları nasıl kıpır kıpır,en son kendide hoplamaya başladı,hiç yerinde durmadı
Ölçümleri iyi çıktı,ikili tarama testi yaptırdık,tahlillere de 25 tl aldılar, başkalarından 100 küsur lira diye duymuştum,fiyatı duyunca sevindim..
Veeee esas bomba benimde bir oğlum olacakmışdoktor %99 erkek dedi,eminim dedi.15 sonra geldiğinde gene bakarız dedi.
Eşim kız istiyoırdu biraz buruldu yüzü ama biz genede çok sevindik,hayırlı bir evlat olması herşeyden önemli.
gözünüz aydın erkek senesi bu sene bende erkek olduğunu duyunca çok üzülmüştüm hatta ağlamıştım kıza alıştırmışım kendimi farkında olmadan (lütfen yargılamayın bu durumu herşeyin bi sebebi var) neyse şimdi alıştım erkek çocuklarıda çok seviyorum sağlıklı doğsunlarda...
canım bende annem hemşire onun hastanede girdim kendi doktorum söylememişti vede devlet hastanesi. bende korktum hatta buraya bakınca benim bebişim anormalmi dieama eşimde bende sporcuyuz belki o nedenle uzun olabilir bebiş ama kilosuda maşallah baya var
kizlar selamun aleykum.. gecmisi okuyamadim daldim hemen... nasippse hayirlisiyla bir oglum olucak insallahhh.. bebegim gayet iyi elhamdulillah bebegimin oldugu rahimde kanama yok dedi ama bu seferde diger rahim kaniyomus zaten bugun biraz ayakta kaldim diye lekelenmem basladi dua edin bana
dua sirasi kimde bilmiyorum ama ben duayo okudum allah kabul etsin
sabah 9 doktor amca ile ikili test randevumuz varrrrzaten içimde kötü kötü düşünceler vardı bebekle ilgili.
öncede bir akadasım aradı rüyasında beni görmuş bebekte sorun varmıshayırdır bırseymı var dıye aradı offfff offfffff hep moralım bozuldu
herkes erkek bebek bekliyo
kız bekleyen var mı bacılar merak ettim
Kusura bakma ama arkadaşında densizlik etmiş kötü rüya söylenirmi yada pek iyi değildi ama ben hayra yordum denir bi sorun mu var diye araması çok ayıp hemde hamile bi kadına çocuğula ilgili ... sen bu arkadaşını bi daha gözden geçir ve takılma böyle şeylere canım rüyalar tersine çıkarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?