o zaman seninki 1 hafta önden gidiyo da olabilir :)) belkide dediğin gibi sizden ötürüdür
benim eşiminde boyu uzun bende ona cekti heralde diye düşünüyordum:)) tüh yanılmışım
Arkadaşlar tahminime göre bir çoğumuzun ilk üç ayı bitti yada bitmek üzere kaç kilo aldığınızı yazarmısınız
kızzzz hamisseyda belli oldumu bebişin cinsiyeti ne zamandı kontrolün şekerim
benim boyumda o kdar uzun değilmki 1.70 cm eşimde 1.80 ama bebiş demekki sırık olcak bu işte bi gariplik var ya ikimizin bebiş de anorma yada normal yada fazla gelişmişler
ben daha kilo almayı başaramadım 2.5 vermiştim kıyafetlerimi giyiyorum gazım cıkınca tayt giyiyyorum yarın 4.aya giriyoruz hayırlısıı :)) sende durum nasıll göbüşlüm
kısssss daha gitmedimmmm benimkiii
hisss hissshaftaya gitcem inşallah hayırlısııı :)))
abowwwwwwwwww
yesssiiiin onuuuu seyda teysesiiiiiii
dudaklaraaa bakkkk aynı benimkiler gibiii
koca kocaaaaa
annem benimmmmm ağlarımmm yaaaaaaaa
maaşallah maaşallahhhh manken yaparıssssss
Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri. Nasılsınız? İnşallah herkes iyidir.
Ben de ikizlerimle çok şükür iyiyiz. Biraz ağrılarım var amabu ağrılar bana huzur veriyorBiliyorum çünkü bebişlerim büyüdüğü için annelerine ağrıveriyorlar.
Maşallah Allah nazarlardan korusun.
Seni ben cikintili dudaklarını yerim yerim. 41 kere maşallah
kısssss daha gitmedimmmm benimkiii
hisss hissshaftaya gitcem inşallah hayırlısııı :)))
bence sende bu inat azim varken doğurursun oğlanı
slm kızlar azönce doktordan geldim. öksürük için gittim hemde bebeğimi gördüm. öksürmenin bebeğe bir zararı yokmuş ve gelişimide çok güzel dedi. kesin olmamakla birlikte büyük bir olasılıkla erkek dedi. 2 hafta sonra belli olur o zaman kesin konuşurum dedi. 2 oğlum vardı belki kız olur demiştik buda erkek oldu. kısmet Allah bizim için hayırlısını bilir. 2 hafta sonra kesin denince yine yazarım.
maşallah allah nazarlardan saklasın,nub teorisine göre sanki erkeğe benziyor ama yine de yanılıyor olabilirim..
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?