2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
o zaman seninki 1 hafta önden gidiyo da olabilir :)) belkide dediğin gibi sizden ötürüdür
benim eşiminde boyu uzun bende ona cekti heralde diye düşünüyordum:)) tüh yanılmışım

benim boyumda o kdar uzun değilmki 1.70 cm eşimde 1.80 ama bebiş demekki sırık olcak bu işte bi gariplik var ya ikimizin bebiş de anorma yada normal yada fazla gelişmişler

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri. Nasılsınız? İnşallah herkes iyidir.
Ben de ikizlerimle çok şükür iyiyiz. Biraz ağrılarım var amabu ağrılar bana huzur veriyor Biliyorum çünkü bebişlerim büyüdüğü için annelerine ağrıveriyorlar.

Büyümüş benim miniğim yaaa

dudaklara bakın kızlaaaarrrr
:82:

Eki Görüntüle 594630

Maşallah Allah nazarlardan korusun.

Arkadaşlar tahminime göre bir çoğumuzun ilk üç ayı bitti yada bitmek üzere kaç kilo aldığınızı yazarmısınız

ben daha kilo almayı başaramadım 2.5 vermiştim kıyafetlerimi giyiyorum gazım cıkınca tayt giyiyyorum yarın 4.aya giriyoruz hayırlısıı :)) sende durum nasıll göbüşlüm

kızzzz hamisseyda belli oldumu bebişin cinsiyeti ne zamandı kontrolün şekerim

kısssss daha gitmedimmmm benimkiii
hisss hisss haftaya gitcem inşallah hayırlısııı :)))

Büyümüş benim miniğim yaaa

dudaklara bakın kızlaaaarrrr
:82:

Eki Görüntüle 594630

abowwwwwwwwww
yesssiiiin onuuuu seyda teysesiiiiiii
dudaklaraaa bakkkk aynı benimkiler gibiii
koca kocaaaaa
annem benimmmmm ağlarımmm yaaaaaaaa
benim boyumda o kdar uzun değilmki 1.70 cm eşimde 1.80 ama bebiş demekki sırık olcak bu işte bi gariplik var ya ikimizin bebiş de anorma yada normal yada fazla gelişmişler

maaşallah maaşallahhhh manken yaparıssssss

maaşallah maaşallahhhh manken yaparıssssss[/QUOTE]

hahaaa bak bunu düşünmemiştim eli mahkum karateci olcak teyzesi ama ek iş mankenlik yapabilir

Ben 2,5 kilo aldım bundan önceki 3 hamileliğimde de toplamda 14 15 kilo almıştım dikkat etmeye çalışmam lazım çünkü benim 4. Sezeryan ameliyatım olacak bu arada sorumu cevapladığın için teşekkür ederim

''İKİLİ TEST'' yaptıran var mı arkadaşlar...Okuyunca endişelendim birden...Dr'a pazartesi gideceğim muhtemelen yaptır diyecek...Bilgisi olan var mı???

evet yaa en güzeli tayt valla
pantalonlar sıkıyo bide elbise filan rahat oluyo ....
:))) bizde koca dudakda yok ama eşimin dudaklarını cok begenirim inşallah ona benzerr benim de alt dudak var

ben sürekli gülüyorum yaa deli gibiiiii

ağlama şekerim ağlama ama hormonlardandır agla gitsinnnnn

amin amin inşallah hepimizinkini:))))))

ikizlerin mii olcaak anaaaa

oy oyy bi taşta iki kuşşşş süperrr
bıcır bıcır gezerler heheh

Seni ben cikintili dudaklarını yerim yerim. 41 kere maşallah

:))) heheheh sagol canım

ya senin yazını paylaşmış kızlar ama ben gecmişte bulamadım
erkek mi dedi doktor sana
nasıl gördü ya benimki hiç bişi demediiii
üzüntülerin gitmiş bak ne güzel:))) valla benimde pek keyfim yoktu yerine geldi bugün beee bize bebek lazımmış megersee

slm kızlar azönce doktordan geldim. öksürük için gittim hemde bebeğimi gördüm. öksürmenin bebeğe bir zararı yokmuş ve gelişimide çok güzel dedi. kesin olmamakla birlikte büyük bir olasılıkla erkek dedi. 2 hafta sonra belli olur o zaman kesin konuşurum dedi. 2 oğlum vardı belki kız olur demiştik buda erkek oldu. kısmet Allah bizim için hayırlısını bilir. 2 hafta sonra kesin denince yine yazarım.

Son düzenleme:
Oooooooo kalabaligiz bayanlar....
Nasılsiniz...nasil gidiyor..
12 haftalik olmusuz bile..

Son düzenleme:
Sizle bitki cayı iciyor musunuz ya da kızartma ne bileyim özellikle yemediğinizin seyler var mı

benim yeni kontrolum 14+4 de oluyo..o zaman nasil ikili test yapılacak ki bana..hic o kadr gec yapılan var mi
İlk hamileliğim den test yaptirmadigimi hatırladı mı acaba doktorum ...o tarihe randevu verdi

Son düzenleme:

gözün aydınn allahın takdiri işte olsun hepsi arkadaş olur büyürler beraber sağlığı yerindeya sen ona bak tabi insanın kalbinden kızı olanın oğlan oğlu olanın kız geçiyor ama rabbim ne yazdıysa o bende kız çok istemiştim erkekimiz geliyomuş bu fikre hala alışamadım ama allahın gücüne gitmesindende çok korkuyorum :18:

Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....

çok çok çok üzüldüm... Allah seninle eşine sağlık versin ömür versin daha bir sürü bebişleriniz olur. ilk gebeliklerde çok oluyormuş benim etrafımda çok anne var ilk bebeğini kaybeden sonra tekrar hamile kalan. metanetli ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…