- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
Doğum izni*24 haftayaçıkacak!*MÜJDE2013-01-01 09:00:00
Aylardır tartışma konusu olan Üreme Sağlığı ve Çocuk İstismarı Tasarısında nihayet değişiklik yapıldı ve doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarıldı.Üreme Sağlığı ve Çocuk İstismarı Tasarı'sında yapılan 2nci önemli operasyon ise doğum izni konusunda oldu.Tasarıyla 16 hafta olan doğum izni, 24 haftaya çıkartılıyor. Ancak sürenin uzunluğunun işverenler açısından kadın çalışandan vazgeçme sonucu doğurmaması için önlem alınıyor. İlave edilen 8 hafta için işveren yükünü devlet üstlenecek. Kadın çalışanın primleri işsizlik fonundan karşılanacak. Bu konudaki çalışmayı da Çalışma Bakanlığı üstlendi.*Yeni yılın başında son rötuşları yapılarak, TBMMye sevk edilmesi beklenen tasarıda, daha önce kamuoyuna açıklanan maddelerde değişiklik olmadı.
kizlar selamun aleykum.. gecmisi okuyamadim daldim hemen... nasippse hayirlisiyla bir oglum olucak insallahhh.. bebegim gayet iyi elhamdulillah bebegimin oldugu rahimde kanama yok dedi ama bu seferde diger rahim kaniyomus zaten bugun biraz ayakta kaldim diye lekelenmem basladi dua edin bana
dua sirasi kimde bilmiyorum ama ben duayo okudum allah kabul etsin
Kızlar kıskandım ben bu bursalı hamişleri.. İstanbullu hamişler nerdesiniz???
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
inş. iyi haberlerler dönersin cnmKizlar sabah 5 ten beri ayaktayim bugun kontrolum var erken saatte umarim kotu bisey yoktur dua edin lutfen cunku dun cok sinirliydim bagirdim cagirdim umarim bisey olmamistir bebegime
öncelikle Allah kabul etsin duanızı ama ben tek rahmimiz var diye biliyorum. bebeğin olduğu ve olmadığı rahim diye bir şey de nereden cıktı?
''İKİLİ TEST'' yaptıran var mı arkadaşlar...Okuyunca endişelendim birden...Dr'a pazartesi gideceğim muhtemelen yaptır diyecek...Bilgisi olan var mı???
kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
Eki Görüntüle 594957 Eki Görüntüle 594958
Kizlar aldigim cicislrr.en alttaki battaniyesi.saten kabartmali.bi tane tulum erkek tulumu ama cok begendim hediye ederim birine dedim kiz bile olursa.bi tane badi de hediye gondermisler sanirim.bunlarin hepsine 80 tl verdim...bu arada bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ama tek seferlik ani acilar hissediyorum ve minigimin sebep oldugunu dusunuyorum.bu bile super duygu...
Eki Görüntüle 594957 Eki Görüntüle 594958
kizlar aldigim cicislrr.en alttaki battaniyesi.saten kabartmali.bi tane tulum erkek tulumu ama cok begendim hediye ederim birine dedim kiz bile olursa.bi tane badi de hediye gondermisler sanirim.bunlarin hepsine 80 tl verdim...bu arada bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ama tek seferlik ani acilar hissediyorum ve minigimin sebep oldugunu dusunuyorum.bu bile super duygu...
maaşallah kuzun iyiymiş bak hemen panik yapmamak lazım demekki
haftaya bu söylediğimi banada hatırlat olurmu leyloş :))
MERAK ETME FAZLASIYLA PANİK YAPMAMAN GEREKTİĞİNİ HATIRLATIRIM AMA ANNE YÜREĞİ KESİN DİNLEMEZSİN BENİ
Sorma yaa esimin abisinin cocugu 5 kilo dogdu masallah cocuk 6 ayliktan giymeye basladi nerdeyse:) o yuzden 3-6 ay aldim ben de ne olur ne olmaz diye:)dedigin gibi hemen buyuyor nasilsagünaydın herkese,
aldıkların çok güzel ama sen biraz ilerleyen aylar için almışsın sanırı ama bebek hemen büyüyor di mi?:)
Ayy vallaa tutamiyom kendimi ablam da fircaladi.birsuru hediye geliyor zaten fazla alma elinde kalir.dedi.kız sen ne yapmışmısın böle doğuma kadar ooo neler alacan sen kim bilir
allah sağlıkla giydirsin arkadaışım
güle güle kullan
allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
günaydın hanımlar :) nasılsınız
ben grip oldum yaa ne yapacağımı bilmiyorum doktorumda tatilde bu hafta ulaşamıyorum kendisine bebişime bişi olacak diye ÇOK KORKUYORUM :18::18::18::18:
Sorma yaa esimin abisinin cocugu 5 kilo dogdu masallah cocuk 6 ayliktan giymeye basladi nerdeyse:) o yuzden 3-6 ay aldim ben de ne olur ne olmaz diye:)dedigin gibi hemen buyuyor nasilsa
Ayy vallaa tutamiyom kendimi ablam da fircaladi.birsuru hediye geliyor zaten fazla alma elinde kalir.dedi.
Ben de 1 haftadir gribim.hic ilac almadim.kana karismiyor grip bebege bisey olmaz korkma.hamile olup da grip olmayan yoktur heralde.bagisiklik sistemi bebege odaklandigi icin butun hastaliklara acik oluyorsun.sicak suya limon birkac dilim zencefil acar kanallari.kokusunu da burnuna cek.
SAĞOL CANIM YA HEMEN DENİCEM SÖYLEDİĞİNİ. İNŞALLAH İYİ GELİR....BİTKİ ÇAYI İÇMEYİN DİYORLAR İHLAMURUDA GÜNDE 1 BARDAKTAN FAZLA ALMAMALIYMIŞIZ... insan ne yapacağını şaşırıyor vallahi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?