2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok üzüldüm canım yaaa.ama dediğin gibi veren Allah alan Allah. sabret elbet birgün tekrar hamile kalırsın. yeterki eşin ve sen sağlıklı olun. bir yandanda seni anlıyorum. ocak ayında bende düşük yaşadım. insan bir müddet kendini toparlayamıyor. ama yine hamile kaldığında bu acın biraz olsun hafifliyor. o zamana kadar sana büyük sabırlar diliyorum. tekrar geçmiş olsun canım..((

Kizlar sabah 5 ten beri ayaktayim bugun kontrolum var erken saatte umarim kotu bisey yoktur dua edin lutfen cunku dun cok sinirliydim bagirdim cagirdim umarim bisey olmamistir bebegime

öncelikle Allah kabul etsin duanızı ama ben tek rahmimiz var diye biliyorum. bebeğin olduğu ve olmadığı rahim diye bir şey de nereden cıktı?

çok üzüldüm
bu haberleri yürğim kaldırmıyo zaten
allah sabır versin ve bu mutluluğu tekrar yaşatsın sana
dünde ben kötü bi haber aldım malesef
5 yıldır bebeği olmayan i arkadışım vardım
oda gebe kalmıştı çok sevinmiştik
ikili test sonucu iyi çıkmamış bi kaç yerde yen,letmiş testi ama sonuç aynımıç bebekte down sedromu riski yüksek çıkmış
amniyo sentez demişler
dün o kadar üzüldümki ona
gece uyuyamadım karnımın ağrısından
Kizlar sabah 5 ten beri ayaktayim bugun kontrolum var erken saatte umarim kotu bisey yoktur dua edin lutfen cunku dun cok sinirliydim bagirdim cagirdim umarim bisey olmamistir bebegime
inş. iyi haberlerler dönersin cnm
öncelikle Allah kabul etsin duanızı ama ben tek rahmimiz var diye biliyorum. bebeğin olduğu ve olmadığı rahim diye bir şey de nereden cıktı?

cnm bazı bayanlarda rahim çift oluyo

ben de hamileyim ALLAH nasip ederse 6 temmuzda doğum yapacagım hayırlısıyla cabucak gecsin zaman inş :) :)

''İKİLİ TEST'' yaptıran var mı arkadaşlar...Okuyunca endişelendim birden...Dr'a pazartesi gideceğim muhtemelen yaptır diyecek...Bilgisi olan var mı???

Günaydın meraba canım ben yaptırdım İKİLİ TEST aralık 24de kan verdim 28de sonuç çıktı doktoruma gösterdim gayet iyi dedi sonuç allaha emanet bebeklerimiz korkulacak bişi yok bence...

Kizlar aldigim cicislrr.en alttaki battaniyesi.saten kabartmali.bi tane tulum erkek tulumu ama cok begendim hediye ederim birine dedim kiz bile olursa.bi tane badi de hediye gondermisler sanirim.bunlarin hepsine 80 tl verdim...bu arada bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ama tek seferlik ani acilar hissediyorum ve minigimin sebep oldugunu dusunuyorum.bu bile super duygu...

Canim cok uzuldum.allah sabir versin.cok yakin bi arkadasima da kalp atisi yok demislerdi.annesi aldirmasina izin cvermedi
Bir hafta sonra yeniden duydular keske bekleseydin birkacgun.tabi sen daha iyi biliyorsundur.rabbim yerini doldurur insallah en kisa zamanda.

günaydın herkese,
aldıkların çok güzel ama sen biraz ilerleyen aylar için almışsın sanırı ama bebek hemen büyüyor di mi?:)

canım çok üzüldüm allah sabır versin daha güzel haberlerle dönersin işallah

kız sen ne yapmışmısın böle doğuma kadar ooo neler alacan sen kim bilir
allah sağlıkla giydirsin arkadaışım
güle güle kullan

Son düzenleme:

allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

günaydın hanımlar :) nasılsınız
ben grip oldum yaa ne yapacağımı bilmiyorum doktorumda tatilde bu hafta ulaşamıyorum kendisine bebişime bişi olacak diye ÇOK KORKUYORUM :18::18::18::18:

günaydın herkese,
aldıkların çok güzel ama sen biraz ilerleyen aylar için almışsın sanırı ama bebek hemen büyüyor di mi?:)
Sorma yaa esimin abisinin cocugu 5 kilo dogdu masallah cocuk 6 ayliktan giymeye basladi nerdeyse:) o yuzden 3-6 ay aldim ben de ne olur ne olmaz diye:)dedigin gibi hemen buyuyor nasilsa
kız sen ne yapmışmısın böle doğuma kadar ooo neler alacan sen kim bilir
allah sağlıkla giydirsin arkadaışım
güle güle kullan
Ayy vallaa tutamiyom kendimi ablam da fircaladi.birsuru hediye geliyor zaten fazla alma elinde kalir.dedi.
allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

günaydın hanımlar :) nasılsınız
ben grip oldum yaa ne yapacağımı bilmiyorum doktorumda tatilde bu hafta ulaşamıyorum kendisine bebişime bişi olacak diye ÇOK KORKUYORUM :18::18::18::18:

Ben de 1 haftadir gribim.hic ilac almadim.kana karismiyor grip bebege bisey olmaz korkma.hamile olup da grip olmayan yoktur heralde.bagisiklik sistemi bebege odaklandigi icin butun hastaliklara acik oluyorsun.sicak suya limon birkac dilim zencefil acar kanallari.kokusunu da burnuna cek.

SAĞOL CANIM YA HEMEN DENİCEM SÖYLEDİĞİNİ. İNŞALLAH İYİ GELİR....BİTKİ ÇAYI İÇMEYİN DİYORLAR İHLAMURUDA GÜNDE 1 BARDAKTAN FAZLA ALMAMALIYMIŞIZ... insan ne yapacağını şaşırıyor vallahi....

Evet ben de dun bi bardak ictim ihlamur bu gun de limon zencefil ama ne yaparsan yap en az 3 gun cekiyorsun.hafifletiyor sadece bunlar.o degil burnumu cekince basim agriyor.himkiramiyom da kasiklarim agriyor.saldim gitti artik akinca siliyom o kadar

ah canım çok üzüldüm. seni 2 düşük yaşamış biri olaraktan çok iyi anlıyorum allah sabır versin ve yerini en kısa zamanda doldursun dualarım seninle tatlım allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…