Evet ben de dun bi bardak ictim ihlamur bu gun de limon zencefil ama ne yaparsan yap en az 3 gun cekiyorsun.hafifletiyor sadece bunlar.o degil burnumu cekince basim agriyor.himkiramiyom da kasiklarim agriyor.saldim gitti artik akinca siliyom o kadar
Cok mutluyum bende ikili test yaptirdim hersey normal cikti 5 gun ilerdeymisiz ve kiz olabilir dedi ama kesin demedi :) allh herkese nasip etsin bu diyguyu ne guzel biseymis sukurler olsun
günaydın kızlar bebeğini kaybeden arkadaşlara o kadar üzülüyorum ki anlatamam inanın şu an arkadaşımızn haberini okuyunca moralim çok bozuldu ve tabi endişelendim hada önce 2 düşüğüm olduğu için. allah hiçbirimize yaşatmasın bu durumu. canlar moralinizi bozmak istemem ama merak ediyom anne karnında bebeğin gelişiminin durrduğu yani kalp atışlarının olmadığı nasıl belirti veriyor
M
Vallaa ben de merak ediyorum.bazen hicbir belirtim olmuyor cunku.ne bulanti ne agri.zaten goguslerim de agrimiyor artik.ya da ben alistim.buyumesi durdu.sizinkiler ne alemde.
benim de kasık ve gögüs agrım geçti..bulantım zaten yoktu..
Hamilelik ilerledikçe gögüsler tekrar başlar galiba..
şu an benim tek sorunum grip..hapşurucunca giren kasık agrısı öldürüyo beni
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
kızlar 2 gündür akşamları yatınca elimi karnıma koyuyorum arada su dalgası gibi birşey hissediyorum kalp atışı yada nabız atışı gibi değil elimin altında birşey dalgalanıyor gibi ama herzaman olmuyor arada oluyor geçiyor sizde varmı böyle bir durum ?
ya aynısı banada oluyo bende grip yok ama hapşurma var ara ara sabah öğle akşam farketmiyo ve hapşurunca kasığıma bi ağrı giriyo resmen korkuyorum araştırdım öksürmek hapşurmak bişey yapmazmış son zamanlar olursa erken doğum yapabilirmiş sende ben gibisin
valla dün akşam yatağa yattığımda bende bişeyler hissettim sol tarafa yatmaya çalışıyom hep sanki bişeyler oynuyodu seğiriyodu bazısı erken diyo ama gaz sancısı falan değil gibiydi ya da ben öle yordum
kıslar akşamdan beri gülüyorum sizde söylim beraber gülelim ......
akşam kocam isyannnnnnnnn etti ''sen bi tane doğurcan ben 9 tane doğurcam bu gidişle'' diye kendisini hafiften köle kıvamına getirmişim fark etmedennnnson bi haftadır hep hastayım zavallı kocişim oturmak nedir unuttu ihlamur yap... meyve soy... acıktım corba getir... yastık ver... soğuk oldu üstümü ört... sıcak oldu evi havalandır derkennnnnnn kociş isyannnnnnnn dedi çok utandım valla adam köle olmuş evde :):): 5 dakika vicdan yaptım ama 5 dakika sürdü dedim herşey karşılıklı dimi ama :):) çokmu gaddarım
Kızlar bugün internetim inanılmaz yavaş o yüzden bir mesajda cevap vereyim.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,burası gerçekten bambaşka bir yer,iyiki aranıza katılmışım,kaderde erkek anası olmakta varmış,ayrıca topikte erkek çoğunlukta oldu.
ayselay86 evet doğru medicabile gidiyorum,çok güzel bir hastane.Sende bursalımısın?
bangbang bence senin bebeişinin boyuda normal ben bugün 12+3 üm ultrasonda öyle çıktı.
yok maşallahı var arkadaşımın bebeğinin 67mm 6,7 cm yapar ikiniz de ölçümünü aynı haftada yaptırmış
kizlar selamun aleykum.. gecmisi okuyamadim daldim hemen... nasippse hayirlisiyla bir oglum olucak insallahhh.. bebegim gayet iyi elhamdulillah bebegimin oldugu rahimde kanama yok dedi ama bu seferde diger rahim kaniyomus zaten bugun biraz ayakta kaldim diye lekelenmem basladi dua edin bana
dua sirasi kimde bilmiyorum ama ben duayo okudum allah kabul etsin
sabah 9 doktor amca ile ikili test randevumuz varrrrzaten içimde kötü kötü düşünceler vardı bebekle ilgili.
az öncede bir akadasım aradı rüyasında beni görmuş bebekte sorun varmıshayırdır bırseymı var dıye aradı offfff offfffff hep moralım bozuldu
Kızlar kıskandım ben bu bursalı hamişleri.. İstanbullu hamişler nerdesiniz???
allah razı olsun kuzum benimkıss naaptın göbüşünü yesinler önümüsdeki aylarda dikkat et barii ben daha alamadım midem kötü diye
çiroz senii merak etmem yakında çok güzel göbüşlerimiz olcakkkk
amaaaanın bende istiyorummmm haber verin nerden bulucaz uygun fiyatlısınııı
herkesin ayrı bi görüşü var tabiki hepinize saygı duyuyorum
kesinlikle aldırmam diyenlere lafım yok
ama merak eden ve neyle karşılaşacağını bilmek isteyen hamiş arkadaşlarıma sonuna kadar katılıyorum
sonuç olarak down sendromlu doğan bir canlı olacak ve o canlının yaşam hakkıda yaşamın daki
zorluklarda bizim vereceğimiz kararın sonucunda olacak yada olmayacak.. kürtaja karşı olmakla ömür boyu bir insanın (kendi çocuğunun) o hastalıkla boğuşmasını
o şekilde yaşamaya mecbur bırakılmasını onaylamıyorum.
herkesin görüşüne saygım var
inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur. çok hassas bir konu:26:
kv konusunda bi kaç cümlede ben sölemek istiyorum
kv yan apartmanımda oturuyo ama kadının bana uğradığı yok anca bişey alırs yada bişey yaparsa onu vermek için kapıdan uğrar eşim olmadığı sürece eve girip oturmaz klasik kv gibi değildir buna rağmen gıcık olduğum zamanlar olmuyo mu evet oluyo kendi annenizle bile anlaşamadığınız zamanlar vardır benim kv biraz patavatsız düşünmeden konuşur karşıdaki üzülürmü kırılırmı düşünmez ama kötü niyetlede sölemez 6 haftalık hamileyken eve kadın almıştım temizlik için kv de ben fazla ayakta durup yorulmayayım diye bana geldi allah için 60 yaşındaki kv yardımcı kadınla birlikte resmen temizlik yaptı biz gırgır şamata yaparken bi laf söledi kv bende alındım hamile olmasam takmam bile güler geçerim ama hormanlar işteben yatak odamda zırlamaya başladım eşim geldi eve o sırada beni ağlak bi vaziyette görünce noldu dedi ben sölemedim çünkü eşimin tersi harbi terstir üsteledi bende anlattım bunamı ağlıyon diye dalga geçti önce sonra beni ve kv mutfağa çağırdı karşısına aldı bizi harbi tırstım o sıra kocamdan :18:eğer birbirinize kavga ederseniz elalemin karısı annesi gibi birbirinize düşerde sonra bana gelip karın bunu yaptı annen şunu söledi derseniz ikinizide öldürürüm bu yaştan sonra beni hem ana hem eş katili yaparsınız dedi tabi kv anlamadı bişey ben sonra anlettım kadıncağıza
eşimin o kadar delirmesinin sebebide yakın arkadaşının karısıyla annesi birbirine girmiş bi gün önce çocuk eşime anlatmış bide üstüne bu olunca adamın gözü döndü tabi :)
yani kısaca biraz eşlerimizlede ilgili azcık bile olsa eşlerimiz söz geçirebilmeli annelerine ortamı dengelemek kocişlerin elinde gelmesini istemiyosanız söleyin kocanıza annesine sölesin gelme diye bunda ayıplanacak bişi yok tabi herkesin yaşantısı farklı ama yinede eşlerinizle konuşun senin ailende sevmediğim istemediğim şeyler şunlar diyin ama oda sizin aileniz için söleyince sakın üzülmeyin arkadaşlar
taviz vermeniz gerekirsede verin onun annesi evinize seyrek gelicekse sizin annenizde seyrek gelsin evliliklerde orta yol bulunmazsa sonuçlar kötü oluyo günümüzdeki boşanmaların yüzde sekseni ailelerden kaynaklanıyo evlilik uzmanı değilim 31 yıllık hayat tecrübeme ve gözlemlerime dayanarak bunları söledim hata yaptıysamda affola ama aileler yüzünden ne kendi huzurunuzu ne evinizin huzurunu kaçırın bu zamanlar bi daha gelmez oğlunuz olursa sonuçta sizde gelin sahibi olucaksınız
kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın
ben öğretmenim bize galiba 170 tl veriliyormuş. bütün hayallerim suya düştüsağlık olsun napalım. bu arada testim bugün çıkmamış aradım doktorumu çıkınca onlar arıyacaklarmış beni o kadarda hazırlamıştım kendimi..
bugün bebek ziyaretine gittim kızlar arkadaşıma... o kadar tatlıydıkiiii çok özendim doğrusuuu o günleri görmek nasip olur inşallahhh kucağımdan bırakmak istemedim nasıl mis gibi kokuyordu :)
Sizle bitki cayı iciyor musunuz ya da kızartma ne bileyim özellikle yemediğinizin seyler var mı
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
Kizlar sabah 5 ten beri ayaktayim bugun kontrolum var erken saatte umarim kotu bisey yoktur dua edin lutfen cunku dun cok sinirliydim bagirdim cagirdim umarim bisey olmamistir bebegime
Eki Görüntüle 594957 Eki Görüntüle 594958
Kizlar aldigim cicislrr.en alttaki battaniyesi.saten kabartmali.bi tane tulum erkek tulumu ama cok begendim hediye ederim birine dedim kiz bile olursa.bi tane badi de hediye gondermisler sanirim.bunlarin hepsine 80 tl verdim...bu arada bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ama tek seferlik ani acilar hissediyorum ve minigimin sebep oldugunu dusunuyorum.bu bile super duygu...
günaydın hanımlar :) nasılsınız
ben grip oldum yaa ne yapacağımı bilmiyorum doktorumda tatilde bu hafta ulaşamıyorum kendisine bebişime bişi olacak diye ÇOK KORKUYORUM :18::18::18::18:
tam tersini biz yapıyorduk onlara :):) akşam ben de çamaşırları yıkadım,asmaya halim kalmadı,eşime dedim 3 parça bişe var sen asar mısın diye..tmm asarım dedi.ben de uyumuşum..geldi gülerek allahtan 3 parça çamaşır varmış diyor :):)assın ya:):)
kıslar akşamdan beri gülüyorum sizde söylim beraber gülelim ......
akşam kocam isyannnnnnnnn etti ''sen bi tane doğurcan ben 9 tane doğurcam bu gidişle'' diye kendisini hafiften köle kıvamına getirmişim fark etmedennnnson bi haftadır hep hastayım zavallı kocişim oturmak nedir unuttu ihlamur yap... meyve soy... acıktım corba getir... yastık ver... soğuk oldu üstümü ört... sıcak oldu evi havalandır derkennnnnnn kociş isyannnnnnnn dedi çok utandım valla adam köle olmuş evde :):): 5 dakika vicdan yaptım ama 5 dakika sürdü dedim herşey karşılıklı dimi ama :):) çokmu gaddarım
aynen ya acayip bi agrı dr da bebişe bi şy olmaz zaten diyo o açıdan sorunum yok ama böyle bi kasılma ve acı yok..
Ayakta hapşurunca pek olmuyo valla onu keşfettimhapşurcak gibi olunca ayaga fırlıyorum resmen eşim gülmekten ölüyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?