2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Cok mutluyum bende ikili test yaptirdim hersey normal cikti 5 gun ilerdeymisiz ve kiz olabilir dedi ama kesin demedi :) allh herkese nasip etsin bu diyguyu ne guzel biseymis sukurler olsun

Evet ben de dun bi bardak ictim ihlamur bu gun de limon zencefil ama ne yaparsan yap en az 3 gun cekiyorsun.hafifletiyor sadece bunlar.o degil burnumu cekince basim agriyor.himkiramiyom da kasiklarim agriyor.saldim gitti artik akinca siliyom o kadar

valla bende kırdım kafayı artık saldım gitti :) iş arkadaşlarımda dalga geçiyorlar bi iyileşemedim diye :):) ama sağolsun hepsi yardımcı oluyorlar bana

günaydın kızlar bebeğini kaybeden arkadaşlara o kadar üzülüyorum ki anlatamam inanın şu an arkadaşımızn haberini okuyunca moralim çok bozuldu ve tabi endişelendim hada önce 2 düşüğüm olduğu için. allah hiçbirimize yaşatmasın bu durumu. canlar moralinizi bozmak istemem ama merak ediyom anne karnında bebeğin gelişiminin durrduğu yani kalp atışlarının olmadığı nasıl belirti veriyor

ya benim de bugün 3.ayım bitti ama 2 gündür sabahları çıkartıyorum (sabah 1 bardak su içtim evden çıkmadan,çıkamadım zaten evden,suyun 2 katını çıkardım)ve bu aralar midem çok fazla bulanıyor üstelik çok fazla da geğirme var ben de yaaa....

Cok mutluyum bende ikili test yaptirdim hersey normal cikti 5 gun ilerdeymisiz ve kiz olabilir dedi ama kesin demedi :) allh herkese nasip etsin bu diyguyu ne guzel biseymis sukurler olsun

darısı başıma inş. en son 9 haftalıkken gitmiştim bugün 12. haftama girdim ben de salı günü gidicem tabi ararım doktorum yerindeyse inş. ben de güzel haberlerimi veririm. allah mutluluğunu daim etsin

kıslar akşamdan beri gülüyorum sizde söylim beraber gülelim ......
akşam kocam isyannnnnnnnn etti ''sen bi tane doğurcan ben 9 tane doğurcam bu gidişle'' diye kendisini hafiften köle kıvamına getirmişim fark etmedennnn son bi haftadır hep hastayım zavallı kocişim oturmak nedir unuttu ihlamur yap... meyve soy... acıktım corba getir... yastık ver... soğuk oldu üstümü ört... sıcak oldu evi havalandır derkennnnnnn kociş isyannnnnnnn dedi çok utandım valla adam köle olmuş evde :):): 5 dakika vicdan yaptım ama 5 dakika sürdü dedim herşey karşılıklı dimi ama :):) çokmu gaddarım

Vallaa ben de merak ediyorum.bazen hicbir belirtim olmuyor cunku.ne bulanti ne agri.zaten goguslerim de agrimiyor artik.ya da ben alistim.buyumesi durdu.sizinkiler ne alemde.

Kızlar 2 gündür akşamları yatınca elimi karnıma koyuyorum arada su dalgası gibi birşey hissediyorum kalp atışı yada nabız atışı gibi değil elimin altında birşey dalgalanıyor gibi ama herzaman olmuyor Arada oluyor geçiyor sizde varmı böyle bir durum ?

Vallaa ben de merak ediyorum.bazen hicbir belirtim olmuyor cunku.ne bulanti ne agri.zaten goguslerim de agrimiyor artik.ya da ben alistim.buyumesi durdu.sizinkiler ne alemde.

benim de kasık ve gögüs agrım geçti..bulantım zaten yoktu..

hamilelik ilerledikçe gögüsler tekrar başlar galiba..

şu an benim tek sorunum grip..hapşurucunca giren kasık agrısı öldürüyo beni

benim de kasık ve gögüs agrım geçti..bulantım zaten yoktu..

Hamilelik ilerledikçe gögüsler tekrar başlar galiba..

şu an benim tek sorunum grip..hapşurucunca giren kasık agrısı öldürüyo beni

ya aynısı banada oluyo bende grip yok ama hapşurma var ara ara sabah öğle akşam farketmiyo ve hapşurunca kasığıma bi ağrı giriyo resmen korkuyorum araştırdım öksürmek hapşurmak bişey yapmazmış son zamanlar olursa erken doğum yapabilirmiş sende ben gibisin

Canım benim aynı şeyi yaşamış biri olarak çok üzüldüm İnan canım yandı çünkü bunu yaşayan daha iyi anlıyor ama ben unutsuzluğa kapılıp uzun süre çocuk düşünmeyenlerden olmadım doktor ilk adet döneminden sonra tekrar deneyenilirsin dedi bizde denedik ve çok şükür hemen tuttu. İlkinde yaşadığım acıyı bununla kapatmaya çalışıyorum üzüntünün ardından tekrar yüzümüzü güldüren Rabb'ime binlerce şükür. Sende umudunu yitirme canım alan Rabbim yenisini de verecektir inşallah İnan kendini yıpratmanın hiç faydası olmuyor ...... ((

valla dün akşam yatağa yattığımda bende bişeyler hissettim sol tarafa yatmaya çalışıyom hep sanki bişeyler oynuyodu seğiriyodu bazısı erken diyo ama gaz sancısı falan değil gibiydi ya da ben öle yordum

aynen ya acayip bi agrı dr da bebişe bi şy olmaz zaten diyo o açıdan sorunum yok ama böyle bi kasılma ve acı yok..

ayakta hapşurunca pek olmuyo valla onu keşfettimhapşurcak gibi olunca ayaga fırlıyorum resmen eşim gülmekten ölüyo artık

Bende tam anlamadım canım ama artık hissedelim istiyoruz sanırım inşallah 2.3 haftaya kadar o günleride görürüz hayırlısıyla ama öyle birşeyler hissetmek bile güzel oluyor :)

tam tersini biz yapıyorduk onlara :):) akşam ben de çamaşırları yıkadım,asmaya halim kalmadı,eşime dedim 3 parça bişe var sen asar mısın diye..tmm asarım dedi.ben de uyumuşum..geldi gülerek allahtan 3 parça çamaşır varmış diyor :):)assın ya:):)

yok maşallahı var arkadaşımın bebeğinin 67mm 6,7 cm yapar ikiniz de ölçümünü aynı haftada yaptırmış

oh canlar ya aklım takılıyordu sevindim, bu altta yazan bilgiler beni şaşırttı demek yüzde yüz ghüvenmemek gerek ama her hgün yazan şeyler heyecanşandırıyor insanı,

canım ya allah sana ve bebişine sağlık versin, dinlen

o arkadaşın da safmış herhalde, ben kötü bile görsem iyi diye anlatırım neyse tersine çıkar diye düşün, güzel olacak endişelenme, dönüşte de haber ver

Kızlar kıskandım ben bu bursalı hamişleri.. İstanbullu hamişler nerdesiniz???

ben de buradayım, ümraniyede çalışıyorum ev de üsküdarda :))

evet canım ama nasıl yapacağım bilmiyorum hamilelik diyetisyeni varmış o da seansı 170 tl miş ne gerekvar o kadar diye düşüüyorum

canım ya canım ya benimki de ne olursa olsun saat kaç olursa olsun annemler gelecek tabi bize mi soracaklar evimize gelmek için diyor, anlayacağın bir hödüklük var o konuda, elimden ne gelir bilmiyorum

canım ya benim doğum yapan arkadaşlara sordum hiçbir para almamışlar sadece ayda 40 tl mi ne çocuk yardımı varmış

Büyümüş benim miniğim yaaa

dudaklara bakın kızlaaaarrrr
:82:

Eki Görüntüle 594630

çok güzl yaaaa allah hepimzin minnoşunu bağışlasın

Sizle bitki cayı iciyor musunuz ya da kızartma ne bileyim özellikle yemediğinizin seyler var mı

bana dr hazır meyve suyu içme dedi, ben mümkün oldukça hazır çorba hazır bisküvi vs yememeye çalışıyrum kola fanta da zaten mümkünse içmeyini bitki çayı mevzunda doktorum dedi ki günde iki fincan bitki çayı bir fincan kahve 6-8 bardak da çay içebilrisin dedi, ben de onu dinliyorum çok şükür bir aksilik de olmadı, ama riskli gebeliklerde belki önerilmeyebilir doktorunuza sorun, ama canım çektiğimde cips de yedim burger da yedim

canım ya çok geçmiş olsun, allah sana ve eşine sağlık versn tabi ki üzülünür ama düşün ki herşeyde bir hayrı var..

Kizlar sabah 5 ten beri ayaktayim bugun kontrolum var erken saatte umarim kotu bisey yoktur dua edin lutfen cunku dun cok sinirliydim bagirdim cagirdim umarim bisey olmamistir bebegime

çok öfkelenmemeye çalış yine de ama o kadardan birşey olmaz sanırım canım

canım çok çok güzeller allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin, çok uygun almışsın nereden aldın bana da söyler misin

günaydın hanımlar :) nasılsınız
ben grip oldum yaa ne yapacağımı bilmiyorum doktorumda tatilde bu hafta ulaşamıyorum kendisine bebişime bişi olacak diye ÇOK KORKUYORUM :18::18::18::18:

canım ben de dr ye sormadan zencefil bal limon, sarımsak, ıhlamur bal, bol meyve suyu ya da meyve, bol su içtim, bir de burnuma tuzlu su çektim, sonra dr ye ve aile hekmindeki hemşireye sordum iyi yapmışsın dedi

:))) alemsiniz valla ya Sabah sabah güldürdünüz beni :))

hiç te gaddar değilsin iyi yapıyon kız valla benim ki yapmıyo bana iş falan sabahtan akşama kadar işteyim eve gidince de hep ayaktaym elini bişeye atmaz sadece 2 haftada bir bütün evi iyicene temizlediğim için onu tutuyom orda bana yardımcı oluyo tabi burnumdan da getiriyo yaptığı işi ve sonunda kavga ediyoz çıkıyo evden benimkide böle işte

valla ayağa kalkmayı denenmemiştim sen söyledin kesin yapıcam işallah o zaman daha hafif olur hapşurmakten nefret ettim o derece seni hapşurunca ayağa kalkarken düşündüm ben vile güldüm bende bçle bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…