2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben de zaman zama hissediyorum kocama gel bak diyorum gülüyor bana damardır o diye

Vallaa ben de merak ediyorum.bazen hicbir belirtim olmuyor cunku.ne bulanti ne agri.zaten goguslerim de agrimiyor artik.ya da ben alistim.buyumesi durdu.sizinkiler ne alemde.

canım kontrolün ne zaman benim göğüsler ağrıyordu ama bikaç gündür sanki pek ağrımıyo yani ağrı var ama çok değil bende de pek belirti yok bazen bulantı oluyo bazen de tık yok hayırlısı

slm kızlar bayadır yokum iyisinizdir inşallah
bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı bu arada

benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var,

Nasılız ama ? Dünden beri kırk kere baktım olur olmadık herkese gösterdim

Son düzenleme:
Evet ben de dun bi bardak ictim ihlamur bu gun de limon zencefil ama ne yaparsan yap en az 3 gun cekiyorsun.hafifletiyor sadece bunlar.o degil burnumu cekince basim agriyor.himkiramiyom da kasiklarim agriyor.saldim gitti artik akinca siliyom o kadar

Canim lutfen zencefile dikkat et. Hamilelikte masum bir bitki degil diye biliyorum. Arastir lutfen.

Eki Görüntüle 595024

benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var

maşallah 12 haftlıkken öğrenmişsin.ben de haftaya gittiğimde 12+5 olcam inşallah ben de öğrenirim ya çok merak ediyorum...hafta gelsin artık.ölüm haberleri aldıkça da tedirgin oluyorum yaaa..Allah sabır versin herkese...

41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın çok net ve de çok güzel çıkmış oh rahatladın haftaya darısı başıma inş.

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum hiç moralini bozma benimde bebeğimin 9 haftalık olmasına rağmen gelişmiyordu karnımda öldü. eylül ayında kürtaj oldum. sonra adet göremedim bebek olayını askıya almıştım psikolojim çok bozulmuştu yumurta tembelliği var adette göremedim diye korunmadım sonra söktürücü kullandım yine adet olamadım. Tekrar hamile kaldığımı öğrendim şimdi 1o haftalık allah bunu bana bağışlar inşallah ama bazen korkuyorum onada bişey olcakmı diye, bu doğaya uyum sağlıyamayacak bebekler kendi varlıklarını sonlandırıyor sende bundan sonraki olacak sağlıklı bebeklerini düşün en yakın zamanda mutlu haberlerini alırız inşallah başın sağolsun.

akşamdan çekmiştim sabah da unuttum eklemeyi şimdi aklıma geldi :)

Son düzenleme:
teyzişleri biz geldik doktora gittik kan verdik bebişimiz çok şükür iyiymiş boyu uzamış 6.3 cm dedi kilosu 100 gr mış tosunumun maşallah 15 inde kan sonucumuz çıkcakmış bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…