Kızlar 2 gündür akşamları yatınca elimi karnıma koyuyorum arada su dalgası gibi birşey hissediyorum kalp atışı yada nabız atışı gibi değil elimin altında birşey dalgalanıyor gibi ama herzaman olmuyor Arada oluyor geçiyor sizde varmı böyle bir durum ?
Vallaa ben de merak ediyorum.bazen hicbir belirtim olmuyor cunku.ne bulanti ne agri.zaten goguslerim de agrimiyor artik.ya da ben alistim.buyumesi durdu.sizinkiler ne alemde.
ben de zaman zama hissediyorum kocama gel bak diyorum gülüyor bana damardır o diye
Evet ben de dun bi bardak ictim ihlamur bu gun de limon zencefil ama ne yaparsan yap en az 3 gun cekiyorsun.hafifletiyor sadece bunlar.o degil burnumu cekince basim agriyor.himkiramiyom da kasiklarim agriyor.saldim gitti artik akinca siliyom o kadar
Eki Görüntüle 595024
benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var,
Nasılız ama ? Dünden beri kırk kere baktım olur olmadık herkese gösterdim
Eki Görüntüle 595024
benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var,
Eki Görüntüle 595024
benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var
Eki Görüntüle 595024
nasılız ama ? Dünden beri kırk kere baktım olur olmadık herkese gösterdim
Eki Görüntüle 595024
Eki Görüntüle 595024
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
Eki Görüntüle 595024
teyzişleri biz geldik doktora gittik kan verdikbebişimiz çok şükür iyiymiş boyu uzamış 6.3 cm dedi kilosu 100 gr mış tosunumun maşallah 15 inde kan sonucumuz çıkcakmış bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?